Dodaj do ulubionych

jakie wybrać studium kosmetczne w krakowie pomocy!

23.05.07, 20:32
witam niewiem jakie wybrać studium co Drogie Panie polecacie ?? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monia8309 Re: jakie wybrać studium kosmetczne w krakowie po 31.05.13, 17:35
      ja polecam www.centrumrumianek.com - profesjonalne zabiegi no i dobre ceny. robiłam tam kilka razy oczyszczanie twarzy i jestem bardzo zadowolona
    • faustka94 Re: jakie wybrać studium kosmetczne w krakowie po 22.08.16, 01:50
      Serdecznie polecam ofertę www.dietl.edu.pl, jeśli chodzi o kosmetologie to ta uczelnia spełnia najlepsze standardy l. Wiem, ponieważ studiuje tam i wiem jak szeroką ofertr posiada i co oferuje. Znajduje się w Krakowie w centrum więc komunikacja na plus, zajrzyj koniecznie.
    • snowwwhite Re: jakie wybrać studium kosmetczne w krakowie po 06.09.16, 10:57
      Hej! Jestem właśnie na ostatnim semestrze w Cosinusie, na kosmetyce. Pierwszy egzamin za mną, obie części zdane na 90% :) Szkoła bardzo fajna, nauczyciele dobrze przygotowują do egzaminów, nigdy nie brakuje nam kosmetyków w pracowniach. Ja jestem zadowolona i zastanawiam się czy nie zrobić sobie czegoś jeszcze u nich :)
    • anna_matys56 Re: jakie wybrać studium kosmetczne w krakowie po 06.07.17, 16:14
      polecam świetną szkołe w krakowie - creative- robiłam tam też kurs stylizacji paznokic, który był za darmo przy zapisie na kierunek i kurs na świetnym poziomie :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka