gajdaania 02.08.09, 12:41 POPROSZE O OPINIE O SPRZECIE DO MAKIJAŻU PERMANENTNEGO FIRMY HEBE, ewentualnie o sprzecie godnym uwagi na jakim pracujecie,pracowałyście:) dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coolista80 Re: urzadzenie do makijażu permanentnego firmy HE 11.05.10, 12:30 Na temat tego urządzenia o które pytasz nie wiem zbyt wiele, ale słyszałam, że jednym z lepszych jest Magic Cosmetic. To izraelskie urządzenie najwyższej jakości, wykorzystywane przez wiele firm do zabiegów makijażu permanentnego. Firma produkująca to urządzenie regularnie wprowadza na rynek udoskonalone wersje, ich doświadczenie może być gwarancją, że to naprawdę dobrej jakości sprzęt. Można sobie zerknąć na stronę permanentny.com - tam jest mnóstwo informacji na temat takiego sprzętu. Odpowiedz Link
skorpionka1981 Re: urzadzenie do makijażu permanentnego firmy HE 27.10.10, 20:32 Ja zakupiłam sobie ten aparat właśnie (HeBe) ale jeszcze nie przetestowalam. Pochwalę się, jak sprawdzę. Jesli ktoś ma jakies z nim doświadczenia - proszę pisać. p.s. Zainteresowannym jestem w stanie zorganizować po okazyjnej cenie najnowszy model urządzenia do makijażu permanentnego firmy Hebe. prosze pisac na gg: 3232456 lub maila eyelash_extension@yahoo.com Odpowiedz Link
lenamma Re: urzadzenie do makijażu permanentnego firmy HE 06.07.15, 08:20 Ja mogę Ci polecieć aparat do makijażu permanentnego firmy BiotekPolska, Aparat można zobaczyć na biotekpolska.pl/urzadzenia/ Oni specjalizują się w makijażu permanentnym od lat, więc warto poświęcić chwilę na zapoznanie się z tym urządzeniem. Odpowiedz Link
berni_88 Re: urzadzenie do makijażu permanentnego firmy HE 11.08.15, 22:37 Dziewczyny polecam Wam nowy konkurs, gdzie do wygrania są kosmetyki z Rimmela. Ja zgarnęłam cienie i są świetne,na pewno będę ich używać jeszcze przez długi czas. Same spróbujcie, kosmetyki-rimmel(kropka)pl/?uid=687 Berni :) Odpowiedz Link
olziik Re: urzadzenie do makijażu permanentnego firmy HE 14.05.20, 22:32 Bardzo dobre urządzenia do makijażu permanentnego znajdziesz tutaj w Nouveau Contour . Urządzenia mega profesjonalne, może i nie należa do najtańszych ale są warte swej ceny. a mozna je w leasing wziąść z niską ratą. Rewelacyjne jest urządzenie IQ - urzadzenie najdrozsze ale najbardziej precyzyjne, nie ma porownywalnego na rynku, to najbardziej dokladne i precyzyjne urzadzenie. Bardzo elastyczne, mozna nim pracowac roznymi technikami. Odpowiedz Link