Dodaj do ulubionych

rolety, plisy i żaluzje - ale jestem zadowolona :)

27.01.13, 16:02
Jest taka firma z siedziba na Ursynowie i nazywa sie OSA. Zrobiłam u nich własne mieszkanie w żaluzjach
aluminiowych 50 mm z drewnianymi wykończeniami. Najwyższej jakości produkt za rozsądną cenę i bardzo szybko.
Zależało mi na czasie więc pojechałam do nich na linie produkcyją i poprosiłem szefa produkcji o realizacje w ciągu
tygodnia i się udało. Następnie zrobiłam u nich mieszkanie na wynajem w plisach a niedawno wykonali i zamontowali
vertikale u mnie w firmie. Super. Polecam. www.osa.info.pl
Obserwuj wątek
    • michalsiejka Re: rolety, plisy i żaluzje - ale jestem zadowolo 29.01.13, 13:04
      Mam prośbę. Można gdzieś w wersji elektronicznej pobrać od firmy OSA wzorniki żaluzji 50 mm?
    • anedy234 Re: rolety, plisy i żaluzje - ale jestem zadowolo 11.03.21, 08:13
      Zdecydowanie odradzam, ceny dużo wyższe niż u konkurencji. Mimo prośby nie otrzymałam żadnego dokumentu potwierdzającego zakup. Gdy wszystko idealnie i zapłaci się dużą kwotę w gotówce to ok, ale jak chce się zgłosić reklamację to można tylko stracić czas i na koniec zostać oskarżonym za całą sytuację. Listwy za krótkie lub za długie, roleta w jednej części powieszona niżej niż w drugiej, paski materiału nie zasłaniają światła, bo nie zachodzą dobrze na siebie. Stracone pieniądze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka