Dodaj do ulubionych

Oferta gminy na przetargu, co sadzicie?

10.04.07, 08:20
Witam
Co sadzicie o ofercie gminy, jak podobają wam się zaproponowane działki. Co
sądzicie o lokalizacji działek w Kazuniu Bielany i sąsiedztwie.
Pozdrawiam
Sławek
Obserwuj wątek
    • qqryqq Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 10.04.07, 12:47
      Witam, jak na ceny wśród działek okolicznych to chyba nie będzie za dużej walki.
      trochę problemem jest ośrodek dla mlodzieży
      • otnokkonto3 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 10.04.07, 13:02
        Ile kosztują średnio działki w tej okolicy i kiedy jest ten przetarg?
        A ten ośrodek, to o co chodzi?

Dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
        • slako0 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 10.04.07, 13:40
          A ten ośrodek, to o co chodzi?
          a poszukaj www.narkotyki.com.pl/osrodki.html
          • qqryqq Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 10.04.07, 14:14
            slako0 - a którą konkretnie działkę sobie upatrzyłeś? Podobno już był jeden
            przetarg na te działki i nie było chętnych.
            • slako0 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 10.04.07, 15:22
              to nie jest rozmowa na forum chcesz się dogadać dzwoń 515 111 935
              • qqryqq Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 10.04.07, 15:55
                ok, zostawmy sprawe niech leci wlasnym tokiem :D ewentualnie na maila :d
                • slako0 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 11.04.07, 10:31
                  i jak kupiłeś :) nie no ceny ponad pierwszy przetarg kosmos
                  • qqryqq Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 11.04.07, 11:36
                    niestety, będę szukał dalej, zabrakło mi koło 15 tyś. liczyłem na troszkę
                    mniejsze ceny. Spodziewałem sie wysokich cen, no ale .... Ciekaw jestem czy ci
                    ktorzy kupowali wiedzą ze trzeba dodac do ceny 22% :D Pozdrawiam i powodzenia w
                    poszukiwaniach
                    • slako0 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 11.04.07, 12:27
                      daj jakiś namiar bo trafia mi sie czasem okazja na wieksza działke (tak jak m-c
                      temu w kaliszkach) z mozliwościa podziału
                      • qqryqq Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 11.04.07, 13:24
                        wysłałem info na priva
                        • maaciejkaa Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 11.04.07, 15:46
                          Dzialki w Kazuniu fajne, ceny jeszcze fajniejsze i zadne sasiedztwo osrodka nikomu nie przeszkadzalo. Mieszkam w tej gminie od urodzenia i jakos nigdy nie lyszalem aby osoby przebyajace w tym osrodku spawialy jakikolwiek klopot sasiadom i innym mieszkancom. To poprostu normlani kulturalni ludzie. Wszystkie sie sprzedaly. Przeliczylem sobie te ceny i prawde mowiac, to byly calkiem normlane. Bardzo ciekaw refleksja dotyczaca pierwszego przetargu.
                          • qqryqq Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 11.04.07, 19:10
                            ja nie twierdze ze ceny byly wygorowane, bo w obecnym czasie mniej wiecej takie
                            są, no ale jesli ktoś licytuje 150 000 zł za działkę 1400m2 to by jeszcze nie
                            bylo tak zle, gdyby nie trzeba bylo doliczyc 22% vat. Co wiec wychodzi w sumie
                            183 000 zł Wiem ze ceny lecą na leb na szyje, no i sądze ze ta cena za pol roku
                            bedzie rewelacyjnie niska, no ale tak mi sie wydaje ze wiekszosc z ludzi ktorzy
                            sie wybrali na przetarg nie nastawiali sie na taki zryw cenowy.
                            • maaciejkaa Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 11.04.07, 21:31
                              Masz racje. Wedlug mnie wiekszosc osob ktore wplacily wadium, zrobily to z nadzieją ze zainteresowanie tymi dzialkami bedzie takie jak w pierwszym przetargu i ze beda jedynymi licytujacymi. Tak mi sie wydaje.
                              • slako0 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 12.04.07, 07:58
                                po ile poszła ta przemysłowa w sadach
                                • maaciejkaa Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 12.04.07, 09:40
                                  Dzialki w Sadach zostaly wycofane z przetargu.
                                  • slako0 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 12.04.07, 10:46
                                    a co znia jest nie tak? nie widziałem jej mapki :(
                                    • maaciejkaa Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 12.04.07, 12:11
                                      Nie wiem, przewodniczacy komisji przeatargowej poinformowal ze wojt usunol je z przetargu. A dlaczego, to nie powiedzieli.
                                      • maaciejkaa Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 13.04.07, 14:12
                                        Male sprostowanie. Z przetargu zostaly usuniete dzialki w czeczotkach i Sowiej Woli, a na działki w Sadach nie bylo chetnego, tzn byl, tylko za pozno wadium wplacil.
                                        • qqryqq Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 23.04.07, 13:22
                                          To ja dodam na podsumowanie tego całego przetargu.
                                          Koleżanka szukając działki, trafiła na pewnego młodzieńca w garniturze :D (byl
                                          taki jeden na aukcji) który oferował jej działki niedaleko ośrodka dla
                                          narkomanów za 250 000 za działkę. Wiec szybko przebitkę zrobił. Mam nadzieje ze
                                          nie sprzeda. Kiedyś nazywali by go spekulantem, dziś biznesmenem.
                                          • pik44 Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie? 24.04.07, 22:54
                                            • Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie?
                                            qqryqq 10.04.07, 14:14 + odpowiedz

slako0 - a którą konkretnie działkę sobie upatrzyłeś? Podobno już był jeden
                                            przetarg na te działki i nie było chętnych.

• Re: Oferta gminy na przetargu, co sadzicie?
                                            slako0 10.04.07, 15:22 + odpowiedz

to nie jest rozmowa na forum chcesz się dogadać dzwoń 515 111 935

To dziwne, że tego nie nazwiesz spekulacją?

Dlaczego źle życzysz, żeby nie sprzedał?
                                            Jakieś tam dobro jest tyle warte, ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić. A mam
                                            sprawdzony cynk, że ktoś chce dać za te działki wspomnianą przez Ciebie kwotę
                                            więc tylko zadaj sobie pytanie, dlaczego nie przebiłaś ceny na przetargu o jedno
                                            postąpienie (1 tyś zł)?!
    • adasha5 Re:Gdzie szukać tego przetargu? 28.04.07, 20:56
      na jakiej stronie?
      pzdr
      • maaciejkaa Re:Gdzie szukać tego przetargu? 30.04.07, 14:33
        czosnow.bip.org.pl/?tree=535
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka