Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa Lublin?gdzie???

09.02.11, 17:29
Może polecicie jakiś salon w Lublinie? jakieś doświadczenie związane z salonem?
Obserwuj wątek
    • kosmetyczkaswidnik Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 30.04.11, 21:42
      Zapraszam do Centrum Kosmetyki Nowoczesnej w Świdniku (praktycznie Lublin już). Depilację wykonujemy techniką ipl którą z powodzeniem stosujemy także do fotoodmładzania (efekty są zaskakujące). Cenowo i jakościowo staramy się być konkurencyjni w stosunku do lubelskich salonów :)
      Więcej na kosmetyczkaswidnik.pl
      • aiwani Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 03.09.11, 14:33
        chwale sobie bardzo Depilconcept w Lublinie.. metoda IPL calkowicie bezbolesna a kosmetyczki sa tak przyjazne ze na bikini juz sie zdecydowalam.. porownujac ceny maja nawet konkurencyjne i powiem szczerze ze juz po 3 zabiegach zachwycam sie rezultatami.
        Salon jest malo widoczny bo niby na krakowskim a wchodzi sie od wieniawskiej wpadlam z ciekawosci a bylam bardzo milo zaskoczona :)
        • aiwani Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 03.09.11, 14:35
          jesli probowalyscie tam fotoodmładzania bedzie wdzieczna za podzielenie sie opiniami.. bo chce wywabic sobie plamy na twarzy a nie wiem czy tez zabiegi sa tak skuteczne
    • gosiaczek08 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 30.08.11, 21:10
      Witam serdecznie,
      Mam do odsprzedania ostatnie 4 kupony promocyjne w cenie 199 zł, z których każdy upoważnia do jednej serii depilacji laserem diodowym Light Sheer Duet na 4 wybrane partie ciała w renomowanym centrum kosmetycznym w Lublinie (ważne do 16.02.2012). Sama z zabiegu chętnie bym skorzystała lecz nie mogę ze względów zdrowotnych. Zainteresowane Panie proszę o kontakt e-mail: gosiaczek08@o2.pl
      • midasek0 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 05.09.11, 11:11
        Witam. Odsprzedam grupon na 5 zabiegów na 4 wybrane partie ciała ( łącznie 20). Byłam już raz ( było łącnzie 6 zabiegów) ale właśnie okazało się że jestem w ciąży:) Cena: 700zł( zapłaciłam 1000). Laserek spoko, efekt po 1 zabiegu 1/3 mniej, babeczka co robi depilacje super . Trochę boli i śmierdzi ale tak ma byc;) w razie czego mój meil: kowal.agnieszka@interia.eu
      • tomaszek21_6 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 16.03.12, 09:49
        ostatnio natknąłem się na powiekszanieust.net.pl/2012/02/22/chce-to-laser-na-wlasnosc/, czy ktoś korzystał z czegoś takiego? dziewczyna mnie męczy :P weź ktoś coś powiedz, ja jej powiedziałem, żeby poszła sobie gdzieś, może nie będzie tak, źle ...
    • nusia_6 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 11.10.11, 13:15
      Witam, mogę polecić gabinet Beautiful Skin w Lublinie, robię u nich depilację pach i bikini, jestem już po serii 5 zabiegów metodą IPL i RF i jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Zabiegi są prawie bezbolesne na pachy, na bikini trochę bardziej odczuwalne :))
      W porównaniu do innych gabinetów ceny też mają bardzo korzystne.
    • miejscowy_2 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 03.04.12, 16:05
      Z moich doświadczeń:
      polecam Laser Me* -bardzo profesjonalnie, laser diodowy i dość bolesny, ale skuteczny.
      Nie polecam za to Glamou* Studio z ich IPLem - efekt na moich mocnych włosach praktycznie zerowy, nic nie czułam i nie było efektu. Koleżance za to poparzono tam pachy. Brak profesjonalizmu - obsługa chyba mało zorientowana bo zero wywiadu odnośnie chorób itp. No i leżanka była wypaciana na wysokości twarzy, ehh.
    • monisia_3030 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 13.05.12, 20:53
      Osobiście korzystam z salonu Depilconcept w Warszawie. Wiem jednak, że swój salon mają również w Lublinie. Tam chodzi moja kuzynka i jest naprawdę zadowolona z ich usług. Robią to profesjonalnie i fachowo za w zasadzie niewielką cenę..
      • aiwani Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 14.05.12, 10:11
        Powiem tak... zawiodłam się.. Wszystko swietnie, widoczne efekty ale po kilku miesiacach wszystko wraca. ceny niby niskie ale polaczeniu tych kilku miesiecy to porażka.. strata pieniedzy!
        Pierwsze efekty były tak rewelacyjny iż uwierzylam w dzialanie IPL.. Strefy, na ktore dziela cialo to chwyt marketingowy okazuje sie ze noga to 130zł a nie 65zł. Byłam bardzo zadowolona z Depilconcept w Lublinie. teraz jestem BARDZO ZAWIEDZIONA!
      • hiacyntta Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 10.07.12, 13:09
        Ja chodzę do salonu Depilconcept w Warszawie, ale w Lublinie też mają salon . Z czystym sumieniem mogę ich polecić. Profesjonalnie i przede wszystkim skutecznie wykonują wszelkie zabiegi
      • natalli31 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 10.08.12, 19:18
        Jeśli szukacie dobrego i sprawdzonego gabinetu w Lublinie, gdzie mozna wykonać zabieg depilacji polecam Depilconcept . Nie jest to ból nie do przeżycia i nie jest to kosmiczna cena. Wszelkie inne sposoby będą podrażniały delikatną skórę, włoski będą odrastać, wrasatać i jeszcze bardziej będzie widać, że próbujemy się ich pozbyć
    • isleenn Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 25.09.13, 12:59
      Ja polecam salon Idealmed w Lublinie. Mają tam nowoczesny laser, specjalny do usuwania włosków. Bardzo miła obsługa, wyczerpująca informacja na temat zabiegu, sam zabieg dzięki delikatnemu wykonaniu okazał się nie taki straszny jak myślałam na początku a na koniec otrzymałam instrukcję co należy robić po zabiegu aby zmniejszyć ryzyko ewentualnych powikłań uważam, że gabinet jest profesjonalnie wyposażony i bardzo czysty polecam!
    • makao335 prawda 07.10.13, 13:26
      jestem wykwalifikowaną kosmetyczka z doświadczeniem. jeśli chcecie się pozbyć włosów, a nie je tylko chwilowo powstrzymać przed rośnięciem omijajcie salony z ipl. wiem to-
      • kasia3574 depilacja laserowa w Lublinie 14.06.14, 12:20
        Witam
        Wystrzegajcie się grouponów i tego typu sprzedaży grupowych! Nie dość, że nie przykładają się do robienia dobrze zabiegów, to jeszcze mnie poparzyli! Straszne. Zamiast 1,5 godz. siedziałam 15 minut, gdyż mieli jakiś super szybki SHR. Choć skakałam pod niebo, nie zmniejszyli poziomu mocy i cała skóra mnie dosłownie paliła. Nie będę wymieniać nazwy Salonu, ale nie korzystajcie z grouponów.
        Polecić natomiast mogę Gabinet Olwin olwin.pl
        Mają tam urządzenie sPTF, które pracuje na dwa razy wyższych mocach niż IPL, IPL+RF. Są w nim dwie lampy. Moc podobna do diodowego i co najważniejsze nie jest taki drogi i nie boli! Kosmetyczka jest bardzo miła i dokładnie wykonuje zabieg. Efekty super więc polecam :-)
        • sylwiat333 Re: depilacja laserowa w Lublinie 05.09.15, 12:08
          Hej hej. Ja robię sobie depilację bikini też w Salonie Olwin. Jestem mega zadowolona. Gorąco polecam. Tutaj macie więcej info: olwin.pl/oferta/depilacja-laserowa/ Buziaki pozdrawiam
          • klaudiaaa90 Re: depilacja laserowa w Lublinie 03.11.16, 10:48
            Potwierdzam! Ja chodzę na depilację laserową nóg do Gabinetu Olwin na Fabryczną i efekty mnie w pełni zadowalają! Nie boli a efekty są super :-)
    • wzppop Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 16.06.14, 12:13
      Oto Ja wam polecić dobrą stronę na zakupy: www.msfem.com.
        Wszystkie wysokiej jakości odzieży z Chin: seksowna bielizna, stroje kąpielowe, bikini, plaża sukienka Mamy nadzieję, aby móc kupić produkty do ich preferencji ..
    • werkaa_095 Re: depilacja laserowa Lublin?gdzie??? 07.12.21, 07:39
      Ars medica na ulicy Zana - tutaj pozytywne zaskoczenie, poszłam z polecenia koleżanki i naprawdę było warto :) To moja pierwsza laserówka, więc nie mam dużego porównania ;) ale efekty są! Pani zajmujące się klientem są bardzo miłe, a samo miejsce też chyba niedawno po remoncie bo ładnie i nowocześnie
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka