Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa kraków łobzowska

14.02.11, 12:02
Witam,
chciałabym zapytać, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z depilacja laserową w studio zdrowej sylwetki w krakowie przy ul. łobzowskiej.
Niedawno byłam tam na depilacji laserowej pach (mają laser milesman) i tak jakby nic mi ten zabieg nie dał, a pani mówiła, że wszystko będzie dobrze i zapewniała, że moc 26 absolutnie wystarczy.
wcześniej miałam zabieg ligftsheer i mimo że piekielnie bolało, to efekty były świetnie. Drugi zabieg w salonie przy łobzowskiej od razu budził zastrzeżenia (lokal i obsługa), nie bolało nic i nie dało też nic. zastanawiam się (bo kupiłam tam pakiet niestety) czy nie zmusić tej pani do ustawienia silniejszej mocy - czytałam, że standard to 30 a ja do tego nie mam słabych włosków, co przy zabiegu lightsheer od razu było uwzględnione.
Ale z drugiej strony może ktoś miał podobną sytuację i potem włoski wypadł??? help! za niedługo mam kolejny zabieg....
Obserwuj wątek
    • karolciastar Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 23.03.11, 15:10
      moja koleżanka była w tym studiu. bardzo chwaliła sobie zabieg i wogóle obsługę, ja chyba też tam się wybiorę tylko skład na fundusze...
      www.bhclub.pl/Obiekty/Uroda/Kosmetyka/gabinety-kosmetyczne-i-odnowy-biologicznej/YASUMI-Instytut-Zdrowia-i-Urody-w-Krakowie
    • mandi00 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 06.04.11, 12:31
      Hej, pracowalam na tym laserze. Nastepnym razem Pani niech ci ustawi na AUTO i zrobi dwa probne strzały jeden na 28 drugi na 30 , i zobacz sama czy jest zaczerwieniona skora , jak nie jest to moc musi byc wieksza.
    • sara999911 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 01.09.11, 13:42
      hej jeśli chodzi o studio zdrowej sylwetki..to ja mam bardzo dobre doświadczenia..też robiłam tam depilację pach,łydek i linii bikini i już po 4 zabiegach wszystkie włoski wypadły,zabieg był bezbolesny..troche bardziej bolała linia bikini..ale nie sugerowałabym się tym że nie bolał poniewaz to jest laser już nowszej generacji niż lightsheer i ma glowicę chłodzącą..teraz studio zdrowej sylwetki jest na kapelance 6a to jest taki bardzo ładny nowy apartamentowiec..salon wygląda świetnie ,bez porównania z łobzowską..JA chodzę tam nie tylko na laser i jestem bardzo zadowolana..pracuje tam dośc dużo kosmetyczek 5 czy 6 i są naprawdę bardzo kompetentne..radzę poczekać do zakończenia zabiegów...
      • woypa Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 01.09.11, 16:41
        > to jest laser już nowszej generacji niż lightsheer i ma glowicę chłodzącą<

...większej bzdury dawno nie czytałem... to jest laser milesman który jest podróbką (klonem) starego LightSheer'a. Nawet wygląda podobnie gdyż ma go "udawać". Najgorsze, że w ten marketingowy bełkot ktoś naprawdę może uwierzyć.
        W.
        • kramcia6 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 03.10.12, 18:19
          z tego co orientuję się na rynku to Milesman jest nowszą generacją Lightsheera. ma chłodzącą glowicę, która znieczula podczas strzału lasera. polecam poczytać o tym w prasie branżowej. moim zdaniem najważniejsze jest to, że laser daje efekty a nie to jak wyglada.
          kiedyś byłam na 1 zabiegu depilacji pach Lightsheerem w Rzeszowie i nigdy tam nie wrócę. bolało mnie tak strasznie, że jak wyszłam z gabinetu to cała się trzęsłam, a łzy leciały mi ciurkiem.
          później 2 razy korzystałam z IPL, ale w porę dowiedziałam się, włoski po tym nie wypadają tylko są jaśniejsze i rosną dalej. prawdą jest, że zabieg nie był bolesny, ale był też nieskuteczny.
          teraz jestem po 5 zabiegach i mam o około 80% włosków mniej- to co zostało jest ledwo widoczne. sesję przerwałam na wakacje, bo wiadomo, pomiędzy zabiegami nie można się opalać. teraz nadeszła jesień i powrócę do depilacji laserowej. pani kosmetolog zapewniła mnie, że wystarczy 1-2 zabiegi uzupełniające i będę miała spokój do końca życia.
          korzystałam z usług pani Magdaleny w Studiu Zdrowej Sylwetki i jestem zachwycona efektem.
          polecam to studio z czystym sumieniem
          • 32magda Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 03.10.12, 18:30
            Szczere opinie są najcenniejsze,dziękuję.Pozdrawiam i Zapraszam
    • karooolcia_dwa Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 05.09.11, 13:34
      Witam serdecznie , ja ostatnio byłam na depilacji laserowej ud na ul. Głowackiego, i jestem bardzo zadowolona, a szczególnie z tego, że zaoszczędziłam około 3 stówek, bo weszłam na stronke bhclub.pl i dostałam niezły rabacik:) Z resztą sama zobacz. Ale naprawde efekt korzystny:)
      Pozdrawiam:)
    • czytelniczkazbelgi Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 13.09.11, 10:48
      Dziewczyny, ja Wam polecam Vesune w Bonarce. Panie naprawdę dobrze wykonuja swoja prace. Mysle, że warto jest skorzystac z ich usług :)
    • karinruby Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 01.03.12, 15:52
      dzięki za odpowiedzi. Dokończyłam pakiet w studio zdrowej sylwetki, ale przeniosłam się do salonu w plazie: dermikos, mają light sheera, dokupiłam zabiegi na pachy i zaczęłam dalsze partie. a do nowej siedziby studia się nie wybieram...
      • karolinkiewicz_29 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 02.03.12, 11:09
        a ile płaciłaś w dermikos? ja szukałam informacji o krakowskich salonach wykonujących depilację i znalazłam info, że w harmonii na długosza mają teraz promocję, depilacja pach kosztuje 150 zł, także wydaje mi się to niedrogo, ale chętnie porównam z ofertą innych salonów
        • funkia Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 14.03.12, 12:54
          jestem po pięciu zabiegach na Kapelance w Studiu zdrowej sylwetki.... i mam tyle włosów ile miałam - zwłaszcza pod pachami. Kompletnie wyrzucone w błoto pieniądze... Zamiast wypadać, włosy odrastają jak przed depilacją, na łydkach niestety tez. A po każdym etapie pani podobno zwiększała moc urządzenia. Jestem bardzo rozczarowana.
          • aga8-1 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 15.04.12, 14:50
            Bo pewnie to był IPL a on dobry jest ale na zamykanie naczynek a nie na depilację.Ja polecam Derm-medik na Długiej tam po 5 zabiegach to miałam gładziutką skórę i włosy nie odrosły a robiłam rok temu Polecam Ewelinę .
            • love.life Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 10.08.12, 10:48
              Hej, a czy to był ten laser Light Sherr? Możesz napisać ile zapłaciłaś za jedna sesję? Ja zastanawiam się nad Novomedem na ruczaju - tez ponoć maja ten laser. chciałabym porównać ceny. Z góry dzięki
              • katarzynka-krk Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 05.09.12, 19:53
                love.life napisał(a):

> Hej, a czy to był ten laser Light Sherr? Możesz napisać ile zapłaciłaś za jedna
                > sesję? Ja zastanawiam się nad Novomedem na ruczaju - tez ponoć maja ten laser.
                > chciałabym porównać ceny. Z góry dzięki

Ja robiłam na Light Sheer Duet w Vacu na cracovii. polecam
    • aga8-1 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 15.04.12, 14:53
      W derm-medik na ul.Długiej też mają Lightsheer duet i ceny mają baaardzo atrakcyjnę
    • touchingit Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 03.09.12, 12:34
      Hej, ja kupilam na grouponie pakiet zabiegów w Studio zdrowej sylwetki. Wzięłam 10 zabiegów (5 bylo w pakiecie, reszta w ramach gwarancji). Nie pozbylam sie ani jednego wloska. Panie byly nieuprzejme, a ostatnie zabiegi (mimo ze wykonywane na 6 partiach) trwaly po 15-20 min. Nie polecam nikomu tego salonu!!
      • love.life Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 03.09.12, 12:51
        hej, czy wiesz jakim laserem ci to robili? ja jestem po konsultacji dermatologicznej, na laser (łydki) idę za 3 tygodnie. Mam nadzieję, ze się uda bo po kieszeni mi to bardzo pójdzie. U mnie dermatolog powiedziała, że nie ma szans na pozbycie 100% włosków, ale ok. 90% po 6 zabiegach na pewno. Dla mnie ważne, że nie obiecują przynajmniej cudów i wiem czego się spodziewać...mam nadzieję;) współczuję, ale to chyba po prostu brak profesjonalizmu
        • touchingit Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 03.09.12, 12:54
          Niestety juz nie pamietam jaki to laser. Ja swoja przygode z tym studiem zakonczylam w lutym tego roku.
      • 49tomasz Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 03.10.12, 17:06
        Ja korzystałem z usług tego Studia robiłem depilacje laserową -pachy.Jestem bardzo zadowolony,włosy usunięte w 90% po trzech zabiegach.Polecam
      • 32magda Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 03.10.12, 17:21
        Witam!Jestem kosmetologiem wykonującym depilację laserową w Studiu Zdrowej Sylwetki.Chciałam odpowiedzieć na post w sprawie depilacji,u nas nigdy nie wykonuje się depilacji na 6 partiach ciała w tym samym dniu.Nie znam też studia ,które dawałoby gwarancyjnie 5 zabiegów gartis.Pracujemy na najnowszym laserze diodowym Milesman,po zabiegach depilacji laserowej laserem diodowym nie ma możliwości aby nie było efektów mogą być mniejsze lub większe w zależności od rodzaju włosa klientki.Takie opinie są typowe dla niezdrowej konkurencji.Aby się przekonać należy spróbować w życiu nie opieramy się na opinii ludzi którzy nie biorą odpowiedzialności za to co piszą.Zapraszam Studio Zdrowej Sylwetki ul:Kapelanka 6A/U 61 tel:12-353-10-53
        • touchingit Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 03.10.12, 17:30
          Pani Magdo, zapewniam, ze bylam wasza klientka i wykonywaliscie mi zabieg depilacji laserowej na 6 partiach ciala w jednym dniu. Zabiegow dodatkowych rowniez dostalam 5, po ktorych nie bylo zadnego efektu. Nie napisalam w swoim poscie nic nieprawdziwego. Nieprawdziwym jest to ze pisze pani ze nie wykonujecie zabiegu na tylu partiach ciala jednorazowo. Co do gwarancji, mysle ze nikt nie mial nad tym kontroli, dlatego bylam az na tylu dodatkowych zabiegach. Jesli chce Pani przesledzic moj przypadek, to chetnie skontaktuje sie z Pania emailowo i przesle swoje dane. Prowadzicie przeciez dokumentacje zabiegow!
          • 32magda Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 03.10.12, 18:32
            Bardzo chętnie skontaktuję się z Panią w celu wyjaśnienia tej sprawy. Wydaje mi się ona co najmniej dziwna.
            Oczywiście, że prowadzimy dokumentację zabiegów u każdego klienta. Proszę o kontakt mailowy na adres: biuro@studiozdrowejsylwetki.pl. Prześledzimy Pani historię zabiegów.
            • touchingit Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 03.10.12, 21:57
              Proszę w takim razie o adres email.
          • 32magda Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 04.10.12, 09:09
            Witam!Podaje adres;biuro@studiozdrowejsylwetki.pl.pozdrawiam
            • touchingit Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 17.10.12, 14:48
              Wysłałam Pani Magdzie email z danymi ale niestety zadnej odpowiedzi...
              • 2baby123 Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 17.10.12, 14:57
                Nie którym ciężko jest się przyznać do błędu :)
        • 2baby123 Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 17.10.12, 15:09
          Może jednak należało by brać pod uwagę to co inni piszą i coś zmienić... a nie chwalić komentarz który napisała siostra o depilacji w waszym studiu...to jest NIEZDROWA opinia!
          • sloncemati Re: depilacja laserowa kraków kapelanka 20.11.12, 11:03
            haha! uwielbiam czytać takie komentarze!brzmią jak słowa sfrustrowanej byłej pracownicy :) to dopiero niezdorwa opinia;)
      • aga8-1 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 10.10.12, 19:34
        Ja korzystam z Derm-Medik na ul. Długiej i jestem mega zadowolona robię depilacje u P.Eweliny efekty super i zawsze jakiś rabat.Polecam :)
        • 2baby123 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 17.10.12, 14:45
          Dla mnie najbardziej irytującym jest faktem to że pozytywne komentarze na temat Studia Zdrowej Sylwetki i depilacji laserowej są pisane przez osoby z kręgu rodziny właścicieli!!! To jest mącenie ludziom w głowie, bo przecież jasnym jest faktem że rodzina i znajomi będą zachęcać ludzi do odwiedzania tego studia.Opinie powinno się zostawiać innym...a widzę większość negatywnych komentarzy.
          • p00leczka1986 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 17.10.12, 15:21
            2baby123 a ja mam wrazenie, ze co drugi salon tak robi, co czytam jakies wpisy pozytywne to ciagle jakies podejrzanie fachowe slownictwo :P eh....

Nie wiem jak jest na Lobzowskiej bo tam nie bylam ale bylam na Kapelance tez jest Studio Zdrowej Sylwetki Genesis i tam jest git :D moze sprobuj tam nastepnym razem, ja bylam tam wlasnie i jestem mega zadowolona :D

A teraz z innej beczki, czy ktoraś z Was wie moze, gdzie w Krakowie znajde dobrego i niedrogiego dermatologa? Przepraszam, ze zasmiecam watek ;) Jak gdzies juz byl ten temat poruszany to poprosze o przekierowanie ;)
            • 2baby123 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 17.10.12, 15:37
              To jest ten sam salon tylko zmienili lokalizację z łobzowskiej na kapelankę...i wole nie ryzykować:)
              • p00leczka1986 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 17.10.12, 16:05
                Hehe a to nie wiedzialam :P a u której pani bylas? moze mialas jakiegos niefarta i trafilas na jakas nie taka osobe ;) ja bylam u wysokiej szatynki i ona super robi, wlasnie ze Studia zdrowej sylwetki tego na kapelance!

wczesniej chodzilam na fieldrofa nila w NoVello czy jakos tak na ipl ale mi to nic nie dalo (po 10 zabiegach :( !!!!! ) a tu kurde niedosc ze prawie nie bolalo to jeszcze efekty sa wiec jestem mega happy :D

Ponawiam pytanko o dermatologa :) Laseczki help :D
                • 2baby123 Re: depilacja laserowa kraków łobzowska 17.10.12, 18:20
                  Heh możliwe ....ja byłam u takiej niskiej szatynki( imienia juz pisac nie będę:) a z dermatologiem ci nie pomogę :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka