Dodaj do ulubionych

Depilacja laserowa Wrocław - taniej

26.08.11, 15:50
Witam, znalazłam salon depilacji laserowej, słyszałam już o nim bardzo dobre opinie, co sądzicie o tej ofercie?
citymouse.pl/laserowa_depilacja_pach__pierwszy_zabieg_66zl_zamiast_330zl__50_znizki_na_2_kolejne_zabiegi,k,8,p,15.html
Obserwuj wątek
    • lazowiankaa Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 26.12.12, 19:30
      no ja mogę polecić moją miejscówkę - Dermamed na Żeromskiego.
      Usuwam tam regularnie "sierść" IPL2 - Elipse i efekty bardzo mnie zadowalają :)
      • lajfentuzjast Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 03.01.13, 20:27
        Nie słysząłam nic na ten temat ale polecam gabinet Este w c.h. Marino. Bardzo dobry personel i pracują na najlepszym sprzęcie. Zapytaj się u nich o depilację Soprano.
        • makowalscy Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 02.04.13, 20:27
          hej
          ja właśnie trafiłam ostatnio do tego Dermamedu na depilację - załapałam się na promocję cenową :) kurcze-fajna to sprawa, mam w końcu spokój - maszynka poszła w odstawkę i już się szykuję na słoneczko :)
          • wieczny-ped Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 11.05.13, 18:48
            Dermamed znam i sama polecam - chodzę tam regularnie na depilację paszek i oczyszczanie buzi - jestem bardzo zadowolona, super sprzęt i mega podejście do pacjenta :)
          • fammefatale0 Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 04.06.13, 20:34
            Jeśli we Wrocławiu to tylko DermaMed. Bardzo konkretne miejsce. Wiem że pracują na certyfikowanym sprzęcie i nie muszę się bać, że zrobią mi krzywdę lub oszukają jeśli chodzi o jakość. I jak widać, nie tylko ja mam takie zdanie :)
            • frusialaurusia Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 03.07.13, 09:16
              Ja robiłam kiedyś zabiegi na Ruskiej i teraz jak sobie chciałam powtórzyć, to płaciłam tylko połowę ceny, także śmiało mogę polecić, bo mają jak na laser diodowy chyba najniższe ceny we Wrocku.
              Przez 4 lata włosy w ogóle mi nie odrastały, także wszystkim niezdecydowanym polecam depilację laserową!
              • kaskagraska Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 05.08.13, 00:38
                mozesz podac do nich jakis namiar?
                znajoma kiedys robila pachy gdzies w centrum i bardzo chwalila ale obecnie nie mam z nia kontaktu. przymierzam sie do lydek po wakacjach a wiem tylko tyle ze to ma byc laser a nie ten foto-ipl.
                bede wdzieczna za odp
                • frusialaurusia Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 05.09.13, 16:47
                  Wszystko jest u mnich na stronie www.royallaser.pl
    • pokfor Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 07.07.13, 22:47
      ja mogę polecić gabinet Perfekcja na Komandorskiej 53b/3.
      • mk876 Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 28.11.13, 15:46
        Polecam depilację w salonie Laser DELux we Wrocławiu (ul.Kołłątaja). Pracują na laserze diodowym LIGHTSHERR, dzięki któremu pozbywasz sie niechcianych włosków na stałe (w przeciwieństwie do depilacji za pomocą IPL). Jestem dopiero po 1 serii zabiegów na pachy oraz bikini, ale już widzę bardzo dużą różnicę. Oferuję rabat - 20% na zabieg, a ponieważ rabat udzielany jest od ceny promocyjnej (199zł za wybraną partię ciała) można skorzystać z usług gabinetu w świetnej cenie. Wiecje informacji o raz rabat na priv: magda.q85@gmail.com
        • migdalowygaj Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 11.12.13, 18:23
          jaki maja model Light Sheer ???
          Chodziłam do der med wcześniej, ale wersja duet nie przyniosła efektów!
          Chce z tą mała końcówką !
          Umówiona jestem od dwóch tyg na konsultację do royal laser na ruskiej, ale strasznie odległe terminy mają.W tym tempie, to kiedy ja skończę... ale moja koleżanka u nich robi i ma super efekt . Nie wiem co robic, kiedy masz nastepny zabieg ?
          Jak efekty ?

• creativeiinesss Re: Depilacja laserowa Wrocław - taniej 25.03.15, 09:12
            Polecam ROYAL LASER ESTETIC, byłam na pięciu zabiegach depilacji bikini i wyszło raz, że taniej, bo mają dużą zniżkę po trzecim zabiegu , zniżka jest już na zawsze na tą daną partię ciała :) a dwa jestem zachwycona efektami !!!
            to jest jakiś cud, ale nie mam ani jednego włosa. POLECAM !
            świetne miejsce, wykwalifikowany personel, wspaniała opieka, czułam się komfortowo i w dobrych rękach. Gabinet sprawdziłam u dystrybutora tych laserów - i powiedzieli jak Wrocław to tylko ROYAL LASER, mają naszą rekomendacje , bo jak wiadomo tylko LIGHT SHEER przynosi efekty, nie jakieś tam pseudo lasery... także polecam z całego serca, niesamowite efekty zabiegu ! warte każdej ceny :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka