Dodaj do ulubionych

depilacja pleców barków oraz klatki piersiowej

24.06.12, 19:27

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Chciałbym się dowiedzieć jaka jest skuteczność depilacji laserowej wykonanej na mężczyznach (plecy, barki ,kark). Czy są osoby które już miały taką depilacje??? Czytałem już dużo wątków gdzie wypowiadały się same kobiety dlatego proszę o pomoc mężczyzn, którzy już są po zabiegach. Jakie efekty?? Jesteście zadowoleni????
Pozdrawiam wszystkich i proszę o pomoc. Po wakacjach chciałbym rozpocząć serie zabiegów.
Obserwuj wątek
    • mami7107 Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 18.07.12, 16:31
      Witam, laser jest skuteczny u mezczyzn, tylko moze byc koniecznosc wykonania wiekszej ilosci zabiegow niz u kobiety, bo meski wlos jest, z reguly grubszy i glebiej osadzony. Moj chlopak rozpoczal depilacje laserem diodowym Soprano XLi w ESTE (we Wroclawiu w Marino) i jest po 4 zabiegach - wlosow jest zdecydowanie mniej, ale jeszcze ze dwa na pewna beda potrzebne. Dodatkowym atutem tego lasera jest to, ze zabiegi sa BEZBOLESNE! To go najbardziej przekonalo:)
      Polecam goraco:)
    • marinho89 Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 22.08.12, 19:13
      Ja również przymierzam się do takiej depilacji. Nawet te same miejsca mnie interesują :-) (plecy, barki, kark) Napisz jakie będą efekty u ciebie, będę śledził ten temat:-) Ja również zobowiązuje się napisać jak to będzie przebiegało u mnie. Serie zabiegów zacznę w październiku. Nie opalałem się specjalnie całe lato, aby zachować jak największy kontrast skóra-włos, mam nadzieje że efekty będą bardzo dobre.

Z tego co mi wiadomo najlepsze lasery to Ligiht-Sheer i takich będę działał :-)

Jest coraz większe zainteresowanie panów depilacją laserową. Zachęcam do rozwijania tego wątku Panowie !

Pozdrawiam i do usłyszenia - marinho89
      • mariusz-be Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 05.09.12, 20:01
        Ja się dałem namówić mojej dziewczynie i zrobiłem plecy, kark i barki oraz troche torsu. Jestem zarosniety jak niedzwiedz- a raczej byłem do wczoraj! Skorzystalem z depilacji wlasnie light Sheer duetem. Nie bolało a na efekty bede czekał kilka tygodni, do nastepnego zabiegu. Moja dziewczyna jest bardzo z tej depilacji zadowolona i dlatego mnie namówiła ( w sumie to ja tez jestem z tej jej depilacji zadowolony ;P )
        Polecam,
        aaa ja miałem lekką opalenizne po wakacjach, taką z lipca i zabieg mi na tym laserze wykonano
        pozdrawiam
        mariusz
        • djmapi Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 08.09.12, 13:47
          Witam ponownie.
          Cieszę się że ten wątek powoli się rozwija. Ja tak jak pisałem , jestem zainteresowany taką depilacją dlatego też jestem już na taki zabieg umówiony. Po przeczytaniu wielu wątków na różnych forach odnośnie depilacji laserowej(chyba wszystkie fora przejrzałem) wybrałem gabinet który posiada laser light sheer. Na depilację wybieram się do Wrocławia. Zabieg mam dopiero za 4 tygodnie więc na bieżąco będę informował o efektach. Zdaję sobie sprawę że pierwsze 3 zabiegi mogą jeszcze nie przynieść oczekiwanych efektów dlatego jestem przygotowany nawet na 10.
          Chłopaki piszcie o efektach depilacji , jestem ciekawy
          Pozdrawiam.
          • marinho89 Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 10.09.12, 17:28
            Witam. Ja również cieszę się że wątek idzie do przodu :-) Także będę pisał o swoich efektach, a depilacje zaczynam w październiku tak jak pisałem. Zabiegi będę robił tylko i wyłącznie na laserze light-sheer lub light-sheer duet, które podobno są najskuteczniejsze, a więc innych nie biorę pod uwagę. djmapi napisz który gabinet we Wrocławiu wybrałeś, ja jestem jeszcze na etapie wyboru chociaż mam na oku Laser DeLux w Gdańsku, gdzie mają lasery light-sheer oraz przede wszystkim bardzo atrakcyjne ceny, daje link do strony gabinetu gdzie można sprawdzić cennik: www.depilacjalux.pl , mają sieć gabinetów w całej Polsce.

mariusz-be jeśli możesz również postaraj się na bieżąco informować jakie będą twoje rezultaty, napisz jaki gabinet wybrałeś i jak u nich z cennikiem i jak dokładnie wyglądał zabieg, czy wiążę się to z bólem?

Pozdrawiam - marinho89

• djmapi Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 10.09.12, 18:21
              Przeglądałem stronę salonu którą podałeś. Mają niezłą promocję, praktycznie wszystkie części ciała po 199złoty. Oferta bardzo kusi. Ja zdecydowałem się na zabieg w salonie ROYAL LASER we Wrocławiu. Przeglądałem wiele for i ten salon miał wiele pozytywnych opinii. Co prawda zdaję sobie sprawę z tego iż pewnie wiele opinii było REKLAMĄ SALONU. Pewnie wiele kosmetyczek które wykonują zabiegi odwiedzają fora aby napisać dobrą opinie o swoim salonie. Jednak padło na niego. Muszę spróbować aby się przekonać. Ceny są dość wysokie . Jeżeli mi się nie spodoba salon to wybiorę sobie inny. Dlatego cały czas czekam na więcej postów od mężczyzn , którzy są już po takich zabiegach i mogą napisać o efektach po roku czy też dłuższym okresie.
              • mariusz-be Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 11.09.12, 22:43
                Witam. Ja byłem w Vacu-med w Krakowie na Cracovii. Tak jak wspomniałem zabrała mnie tam moja dziewczyna. Na poszczególne powierzchnie ciała mają wiadomo rózne kwoty, które tak naprawdę zależą od tego ile włosów jest do depilacji. Gdy byliśmy mieli promocję -50% więc kwota nie powaliła mnie jakoś bardzo. Tak jak Wy porównywaliśmy ceny z innymi salonami i oczywiście czytaliśmy na forum opinie o różnych laserach. Z tego co się dowiedzieliśmy w Coherent, w Vacu mają najnowszy system light sheer duet w Krakowie. Polecam bardzo a o rezultatach bede informował
                Pozdrawiam
    • dorota.k2 Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 23.11.12, 09:34
      Dla mężczyzn (nie tylko ;)) świetnym rozwiązaniem jest epil free, można owłosienie usunąć całkowicie lub zredukować, polecam spróbować tej metody, bo na prawdę warto.
    • dorota.k2 Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 07.12.12, 11:59
      możliwe :) ja robiłam sobie ten zabieg na nogi i jestem bardzo zadowolona, włoski odrastają znacznie wolniej, jest ich o wiele mniej i są wyraźnie słabsze
    • krakowskim_targiem Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 29.05.14, 15:17
      jest to możliwe, ja wysłałam mojego chłopaka do dermedu na depilację, bo strasznie był owłosiony, a golenie, czy depilacja plastrami nie spełniały oczekiwań. Więc nie masz się co przejmować, czy wstydzić, spokojnie możesz się na zabieg depilacji laserowej wybrać
    • renata.d Re: depilacja pleców barków oraz klatki piersiowe 26.02.19, 13:47
      Depilacja laserowa pleców, barków, czy klatki piersiowej u mężczyzn jest coraz częściej wykonywanym zabiegiem, który daje naprawdę świetne rezultaty. Coraz więcej panów stawia na wygodę i estetyczny wygląd - dlatego niemal każda klinika medycyny estetycznej oferuje tego typu zabiegi nie tylko kobietom, ale i mężczyznom. Najlepiej umów się na wstępną konsultację, lekarz dermatolog odpowie na wszystkie twoje pytania związane z męską depilacją laserową i przekaże wszystkie kluczowe informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka