Dodaj do ulubionych

Depilacja laserowa okolic bikini

27.03.13, 11:39
Hej
Dziewczyny ostatnio poddałam się depilacji laserowej bikini. Dokładnie skorzystałam z fotoepilacji, najnowszej metodzie. Moim zdaniem idealne rozwiązanie dla mnie, szybko i bezboleśnie.
Podsyłam link do artykułu o depilacji laserowej właśnie bikini.

modanaurode.pl/html/depilacja_okolic_bikini.html
Pozdrawiam
Marlena.
Obserwuj wątek
    • plisana Re: Depilacja laserowa okolic bikini 25.04.13, 12:30
      Ja zapraszam tu.
      www.kosmetykalaserowawalbrzych.pl Promocja od 24,50zł
      • wiolkawiola Re: Depilacja laserowa okolic bikini 02.01.16, 14:46
        Ja chodzę na depilacje do Kliniki Odchudzania na Kabatach. Super miejsce, fajne obsługa i dobry laser. W przyszłym tygodniu idę na ostatni zabieg. Wreszcie będę miała spokój. :-)
        • magowra Re: Depilacja laserowa okolic bikini 06.01.16, 00:52
          To napisz jak było. Moja koleżanka tam była i ma poparzenia i zostały jej takie brzydkie ślady. brrr.
          • wiolkawiola Re: Depilacja laserowa okolic bikini 13.01.16, 15:05
            No więc jestem już po zabiegach depilacji w Klinice Odchudzania. Wszystko od początku do końca było ok. Do samego zabiegu podeszli bardzo profesjonalnie, dowiedziałam się o przeciwwskazaniach i o tym jak należy przygotować się do depilacji oraz jak pielęgnować skórę po. Robiłam wszystko tak jak trzeba i jest bardzo dobrze. Więc ja polecam to miejsce z czystym sumieniem!
    • natix7 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 22.07.13, 18:07
      hej, ja polecam depiliacje laserową laserem diodowym, tylko dzięki takiej depilacji możemy pozbyć się w prawie 100% włosków. jestem kosmetologiem i z wiedzy i doświadczenia wiem, że tylko laser diodowy może usunąć na stałe włoski...nie żaden IPL. warunkiem do usuniecia wloskow jest to, aby były one ciemniejsze niż skora, ponieważ swiatło laasera działa na melaninę. Taki laser znajdziecie m.in w studiu zdrowej sylwetki Genesis na Kapelance. Ja jestem już po serii zabiegów na okolice bikini i może kilka włosków mi zostało, ale i tak jestem mega zadowolona, bo komfort jest nieziemski, nie mam żadnych podrażnien, wrastających włosków, swędzenia etc
    • reniapl66 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 08.01.14, 11:46
      Jeśli depilacja to tylko, to tylko laserem LIGHTSHEER. Wcześniej chodziłam cały rok na depilację laserem IPL, ale to była porażka. Odrosło wszystko. Potem poszłam na LIGHTSHEER w salonie Delux i wygląda na to, że po 3 zabiegach depilacji na nogach jest pełny sukces. Miałam umówiony czwarty zabieg, ale go odwołałam, ponieważ po upływie 2 miesięcy praktycznie nic nie odrosło. Pewnie za kilka tygodni potrzebny będzie jeszcze jeden, aby wytępić jakieś niedobitki. To samo samo na BIKINI. Może to chodzenie na IPL jakoś osłabiło włoski, ale musiałabym chyba chodzić jeszcze kilka lat na te zabiegi, aby był jakiś efekt, więc finansowo nie wyszłoby nic taniej niż laser diodowy. Drożej, ale potrzeba dużo mniej zabiegów.
      Mogę więc z czystym sumieniem polecić zabiegi depilacji w salonie Delux w Bielsku-Białej. Osoba, którą imiennie polecę otrzyma rabat 20% na wszystkie zabiegi wykonane podczas pierwszej wizyty. Najlepiej więc, jeśli planuje się kilka partii ciała - wykonać je wszystkie podczas tej pierwszej wizyty. Rabat dotyczy zabiegów w cenie 199 zł (te tańsze za 99 zł nie są objęte promocją w salonach Delux).
      Osoby zainteresowane moim poleceniem zapraszam do kontaktu na e-mail: reniapl@yahoo.com
      Chętnie odpowiem na pytania, trochę już nabrałam doświadczenia.
      • 0lenka76 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 17.06.14, 10:27
        www.medest-lichaj.pl/zabiegi-dla-twarzy/depilacja-laserowa/

ja robiłam tutaj i jestem mega zadowolona
    • amaretto223 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 24.07.14, 08:28
      Początkowo myślałam o depilacji laserowej, ale po obejrzeniu filmiku w sieci trochę się przestraszyłam. Czy ta forma usuwania zbędnego owłosienia z okolic intymnych rzeczywiście jest taka straszna, jak pokazują w tym filmiku?
      www.zadbajosiebie.pl/depilacja-laserowa-2/
    • sarumal Re: Depilacja laserowa okolic bikini 15.05.15, 18:10
      Ja się wybieram do Skin Concept na Branickiego na laser diodowy Vectus, mam zamiar przed wakacjami zdarzyć i pozbyć się kłopotliwego owłosienia.
      • bednarek1111 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 30.05.15, 14:32
        a co się dzieje po dłuższym okresie, np. po miesiącu? W jakim tempie odrastają włoski? Jakie macie doświadczenia?
        • reniapl66 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 30.05.15, 15:34
          Po kilku zabiegach (u mnie 4), włoski w ogóle przestają odrastać. Zwykle po pół roku od ostatniego trzeba jeszcze powypalać pojedyncze niedobitki i koniec problemu. Piszę z doświadczenia bo od mojego zabiegu na bikini minął rok. Gorąco więc zachęcam.
          Chętnie polecę nową klientkę na zabiegi depilacji w salonach Delux. Osoba, którą imiennie polecę otrzyma rabat 20% na wszystkie zabiegi wykonane podczas pierwszej wizyty. Rabat dotyczy zabiegów w cenie 199 zł (te tańsze za 99 zł nie są objęte promocją w salonach Delux).
          Osoby zainteresowane moim poleceniem zapraszam do kontaktu na e-mail: reniapl@yahoo.com
          Chętnie odpowiem na pytania, trochę już nabrałam doświadczenia.
    • anetka0412 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 22.09.15, 17:30
      ja także polecam depilacje laserowa bikini, robiłam w bytomskiej klinice Amaryllis, jestem bardzo zadowolona, polecam :)
    • mikapeczak Re: Depilacja laserowa okolic bikini 22.09.15, 23:28
      Po pierwsze, wiedzcie, że aby ten zabieg przyniósł jakiekolwiek skutki, musicie być przygotowane finansowo na cykliczne ponawianie go przez jakieś co najmniej kilka lat. Ja miałam pewien moment, i mogłam fundować sobie te zabiegi przez 1,5 roku, a później zaprzestałam - z powodu kasy i wyjazdu (a nie chciała robić w obcym miejscu) i po 3-m-cach całe owłosienie zaczęło wracać, a robiłam praktycznie wszystkie partie (miałam kupony promo do najlepszego salonu light sheer) poza głębokim bikini. Poza tym przygotujcie się, że okolice bikini BOLĄ BARDZO.
      • loko-koko Re: Depilacja laserowa okolic bikini 08.10.15, 21:20
        mikapeczak po depilacji LightSheer włosy NIE ODRASTAJĄ, chyba że masz wahania hormonalne. Jakaś część włosów odrasta, ale nigdy nie wraca się do punktu wyjścia.
      • oliffa Re: Depilacja laserowa okolic bikini 27.12.15, 08:23
        a to nie jest indywidualna sprawa z tym bólem? no wiadomo że trzeba powtarzać ale chyba nie aż tak często? ja robiłam depilację okolic bikini w Klinice Miracki i strasznei się ciesze bo mam to z głowy!
    • beatkowskamonia Re: Depilacja laserowa okolic bikini 28.10.16, 18:18
      Jeżeli chodzi o depilację to trzeba rozważnie wybierać miejsce do którego się pójdzie. Kiedyś trafiłam do młodej pani kosmetyczki i niestety sama też byłam młoda i niezbyt doświadczona i zrobiła mi laserową depilację jak się potem okazało starym laserem sprowadzonym z niemiec mającym chyba z 20 lat który był już zużyty czy nie wiem co , ale okazało się że po tej depilacji zaczęły mi odrastać czarne twarde włoski, masakra. żeby to usunąć musiałam się naszukać dobrego dermatologa z doświadczeniem i od tego czasu z laserowej depilacji korzystam tylko z Viva Dermu na Puławskiej.
      To jest naprawdę bardzo ważne żeby depilacja była zrobiona dobrze.
    • rozowamalina Re: Depilacja laserowa okolic bikini 19.12.16, 17:43
      ja polecam ten salon www.kosmetykawladyslawowo.pl/

super efekty, polecam
    • rozowamalina Re: Depilacja laserowa okolic bikini 19.12.16, 17:45
      ja polecam ten salon www.kosmetykawladyslawowo.pl/
      super efekty, polecam :)
    • aniakapustka Re: Depilacja laserowa okolic bikini 01.02.17, 09:56
      Ktoś może coś więcej powiedzieć o tej metodzie ? Czytałam, różne artykuły www.biomedical.pl/uroda/depilacja-laserowa-6287.html i też opinie innych i sama nie wiem, nie którzy mieli po tym dziwne problemy, poparzenia, sama już nie wiem, trochę się boje zaryzykować.
    • cecylanka Re: Depilacja laserowa okolic bikini 18.12.17, 22:07
      Ja robiłam bikini 7 razy i efekty takie sobie...
    • kamilar19921 Re: Depilacja laserowa okolic bikini 28.12.17, 09:49
      ja bylam na depilacji calych nog i efekt spoko. jak ktos szuka w poznaniu to sylvetka atelier polecam.
    • ghostmachine Re: Depilacja laserowa okolic bikini 27.04.18, 11:47
      Wszystko moim zdaniem zależy od gabinetu do którego się udasz. Ja byłam w gabinecie depilacji laserowej www.mybodyclinic.pl i jestem bardzo zadowolona z efektów
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka