woypa 01.04.14, 15:04 Proszę nie zaśmiecać innych tematów. Złamanie tej zasady będzie skutkowało blokadą użytkownika. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabak13 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 26.09.14, 18:20 Ja również oferuję zniżkę 20% na zabiegi w każdym salonie Laser delux w Polsce. Kozysci są wzajemne,poniewaz osoba polecana dostaje 20% znizki,a polecająca aż 50%. Chętnie odpowiem na nurtujace pytania-ania8444@o2.pl lub nr tel. 665512957 Odpowiedz Link
karolinas81 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 16.10.14, 15:59 Czy twoja propozycja zniżki do Laser Delux jest aktualna? Z góry dzieki za info Odpowiedz Link
jenny2424 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 01.12.14, 13:57 Mogę zaoferować 20% zniżkę jesli jestes dalej zainteresowana. Pisz jesli masz pytania: tunercia24@gmail.com Odpowiedz Link
8anies Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 22.12.14, 12:56 Ja również oferuję 20% zniżki na zabieg w salonach Laser Delux w całej Polsce. Ja jestem już po pierwszym zabiegu (łydki). Jak na razie włoski wypadły prawie wszystkie. Pewnie do następnego zabiegu jeszcze coś tam odrośnie, ale jestem na prawdę bardzo zadowolona. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mój email: agnieszkaj@onet.pl Odpowiedz Link
pantera532 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 20.05.15, 13:26 Hej. Proszę o e-maila na karolcias3@wp.pl wszystko opowiem :) ps. Jeśli jeszcze jesteś zainteresowana;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
jenny2424 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 01.12.14, 13:57 Gorąco polecam salony Deluxe (w Sosnowcu oraz w Bielsku-Białej). Panie przemiłe, bardzo pomocne - terminy na zabiegi o wiele szybsze, możliwe nawet w tym samym tygodniu po konsultacji a wszystko dzięki laserowi Light Sheer Duet, który ma większą głowicę i szybciej wykonuje zabiegi (bólu mniej, i dużo szybszy zabieg). Jeśli ktoś chciałby skorzystać z polecenia i otrzymać 20% na pierwszy zabieg serdecznie zapraszam: tunercia24@gmail.com Odpowiedz Link
uffiee Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 15.09.15, 20:52 Absolutnie polecam salon Laser De Lux w Krakowie na ul Dietla (ponadto swoje odziały mają w wielu innych miastach) - świetny personel, przyjemna atmosfera, a co najważniejsze - już po pierwszym zabiegu około 40 % włoskow MNIEJ. Robiłam bikini głębokie - troszkę bolało, ale zupełnie do wytrzymania ;) Dodatkowo w tej chwili mają promocję na -20% za pierwszy zabieg- wystarczy że skorzytacie z mojego "polecenia", czyli po prostu podacie moje imię i nazwisko. Przy kolejnych zabiegach możecie uzyskać zniżkę nawet -50%! Po więcej informacji pisz na prostolinijna@gmail.com Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ziutkamala Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 28.02.15, 22:22 Witajcie, znalazłam taką promocję na depilację laserową w salonie Elite w warszawie : "Odwiedź naszą klinikę i skorzystaj z obowiązujących promocyjnych cen na depilację laserową. - płatność gotówką - 5%, - usuwanie owłosienia więcej niż jednej okolicy ciała -15% rabatu, - studenci -15%. Zabiegi epilacji przeprowadzane są na różnych partiach ciała, np. bikini, rąk czy ud. " Odpowiedz Link
pantera532 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 20.05.15, 13:25 Witam dziewczyny!! :) Jeśli któraś z Was jest zainteresowana laserem diodowych, polecam. Jestem po wielu zabiegach, wielu partii ciała i efekty są znakomite. Więcej informacji udzielę na emaila karolcias3@wp.pl . Proszę śmiało pisać, na wszystkie pytania odpowiem :))) :) Również jak uzyskać zniżki z których ja też korzystam :) i dzięki mnie skorzystało też parę osób. Zapraszam :) Odpowiedz Link
mk1989k Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 17.03.16, 21:19 Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-) Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl Odpowiedz Link
lemontea322 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 24.04.16, 20:10 Hej dziewczyny! ;) Bardzo chętnie polecę którąś z was w Laser DeLux, dzięki temu otrzymacie 20% zniżki na zabieg depilacji laserowej w ich gabinetach na terenie całej Polski. Gorąco polecam depilacje laserową w tych salonach. Jak na razie byłam tylko na jednej wizycie, ale jestem bardzo zadowolona. :) Jeśli któraś jest zainteresowana to proszę o kontakt na mail: limonka1098@gmail.com Pozdrawiam! Zuza ;) Odpowiedz Link
mk1989k Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 27.04.16, 17:50 Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-) Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl Odpowiedz Link
kusk.par66 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 13.08.16, 12:09 Oferuje zniżkę -20% na zabieg w salonie laser delux w calej Polsce. jestem mega zadowolona z obsługi i rezultatów. Proszę o kontakt: Katarzyna.partyka1990@gmail.com Odpowiedz Link
mkmk1989 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 24.11.16, 12:08 Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osób, które otrzymają 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto wiem to z własnego doświadczenia :-) Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy monika1989@op.pl Odpowiedz Link
madziiuchna Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 30.06.17, 18:17 Ja polecam polecam klinikę bodycareclinic.pl/ w której można skutecznie i w rozsądnej cenie pozbyć się włosków na dobre. Odpowiedz Link
olaola23456 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 21.07.17, 09:26 ostatnio umawiałam się na depilację laserową przez lavito. na hasło AZJA25 dostałam znaiżkę tak więc polecam. zabieg miałam w nefretete kosmetyka o ile dobrze pamiętam. bardzo miłe panie, polecam Odpowiedz Link
ewagrys Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 10.09.17, 20:36 Witam wszystkich polecę osobę w laser de lux info pod nr 780035318 Odpowiedz Link
annna.ka Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 16.09.17, 14:31 Polecam www.medilaser.pl, swietnie znizki i promocje :-) Dodatkowa mozliwosc zdobycia dodatkowych rabatow. Odpowiedz Link
palmiana Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 09.10.18, 00:11 Klinika urody Beauty Duty oferuje do końca października 2018 rabat 20% na pakiety depilacji laserowej - www.beautyduty.pl/zabiegi/epilacja-vectus/ Odpowiedz Link
arkam30 Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 22.05.19, 17:45 ja polecam Laserowe usuwanie tatuaży Warszawa Odpowiedz Link
cerida Re: Polecenia, kupony zniżkowe, promocje TEN WĄTE 15.06.19, 14:47 Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Po skorzystaniu możesz sama polecać innych i dostać zniżkę nawet 50%. Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją. Odpowiedz Link