74mirka 03.06.16, 12:19 jw zamierzam to zrobić czy to bezpieczne itd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirtualna.dziewczyna Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 03.06.16, 15:00 mało przyjemny zabieg (znam kobiety, które nie wytrzymały bólu), ale z długotrwałym efektem Odpowiedz Link
kucharecz.ka Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 03.06.16, 16:39 racja - mocno boli, ale warto:D Odpowiedz Link
gosikdab Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 29.06.16, 17:25 mnie się wydaje że i tak jest lepiej niż innymi metodami, przynajmniej u mnie Odpowiedz Link
basia776 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 21.07.16, 19:47 pewnie że warto, szczególnie latem Odpowiedz Link
kuku-na-muniu8 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 29.07.16, 10:48 Myślę, ze tak. Wiele kobiet to robi. ;) Odpowiedz Link
izabella_123 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 11.02.17, 11:32 Jak nie wiesz, to poczytaj sobie np. tutaj mestetyczna.pl/dla-kogo-zabieg-depilacji-laserowej/ . Dowiesz się, czy to zabieg dla ciebie. Odpowiedz Link
w_er26 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 06.03.17, 15:24 Ja też długo zastanawiałam się nad depilacją i naszczęście polecono mi gabinet Atelier Paulina Kafel. Tam wykonałam całą serię zabiegów na łydki i bikini. Teraz mogę cieszyć się gładką skórą, a włosy kompletnie nie odrastają :) szczerze polecam Odpowiedz Link
9agatka Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 07.03.17, 10:38 To bardzo wrażliwe miejsce. Nie wiem, czy wytrzymasz. Odpowiedz Link
matika-123 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 10.03.17, 18:23 Jasne że warto. Laser diodowy Light Sheer® Desire™ tak nie boli i jest obecnie najskuteczniejszym urządzeniem w tym temacie. Ja robiłam to w Depilart w Olsztynie www.depilart.pl i jestem bardzo zadowolona. Jak korzystacie z profesjonalnych usług to wszystko Wam wytłumaczą i doradzą na miejscu czy akurat ten zabieg jest dla Was. Odpowiedz Link
angiepit Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 20.03.17, 21:41 Bezpieczne i skuteczne, miałam kilka lat temu depilowaną okolicę bikini laserem lightsheer w Mona Lisie w Poznaniu i jestem zadowolona z efektu, włoski z każdym zabiegiem były rzadsze, miała w sumie 5 zabiegów i w odstępach kilku tygodni i później po 3 latach jeszcze jeden, bo kilka włosków odrosło. Teraz jest luz, ale nie urywam, trochę bolało... Z godzinę przez zabiegiem smarowałam się maścią emla, bez tego to nie wiem, czy bym dała radę, choć babeczka w miarę szybko i sprawnie robiła zabieg. To jednak wrażliwa okolica. Ale warto, bo spokój bez golenia, wrastających włosów itp. Odpowiedz Link
elenaza92 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 01.07.17, 14:21 zdecydowanie warto jednak ponoć to boli ja stosuję tradycyjną metodę z maszynką jednorazówką... Odpowiedz Link
olamormont Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 31.07.17, 20:13 Lekarze zapewniają, że jest to bezpieczne. Ja wydepilowałam sobie laserowo bikini i pachy i jestem bardzo zadowolona. Byłam w bodycareclinic.pl/ jak coś. Zabieg był bardziej bolesny niż się spodziewałam ale i tak było warto. Odpowiedz Link
cecylanka Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 18.12.17, 22:08 Bezpieczne tak, ale średnio skuteczne, mi odrosło po 2 latach 60% włosów... Odpowiedz Link
ghostmachine Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 27.04.18, 11:39 Wszystko zależy od tego w jakim gabinecie robisz depilację. Jeśli jest tak dobrym gabinetem depilacji laserowej jak www.mybodyclinic.pl to nie masz się czego bać raczej :D Odpowiedz Link
renata.d Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 04.01.19, 17:15 Laserowa depilacja bikini to ogromny komfort w życiu codziennym - gwarantuje gładką skórę pozbawioną podrażnień i ciągle wrastających włosków, co potwierdzi wiele kobiet, które zdecydowały się na ten zabieg - jeśli skorzystamy z usług doświadczonego i wykwalifikowanego specjalisty (lekarza dermatologa - a nie kosmetyczki) nie musimy martwić się o swoje bezpieczeństwo i zdrowie. Z pewnością warto spróbować - zwłaszcza, jeśli mamy ciemne, grube i gęste włoski. Panie z Krakowa i okolic mogą skorzystać z oferty naszego Centrum Medycznego Nowomed, które oferuje tego typu usługi. Odpowiedz Link
lanes1234 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 19.03.19, 18:47 Jak najbardziej warto. Przy okazji polecam zabiegi depilacji laserowej w Depilart w Olsztynie przy ulicy W. Barczewskiego 1 www.depilart.pl/depilacja-laserowa/. Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa. Nie ma się czego obawiać :) Proponuję zniżkę -50 % na pierwszy zabieg. Jeśli jesteś zainteresowana/y otrzymaniem zniżki proszę o kontakt na adres: aneskaneska123@o2.pl Zapraszam do kontaktu :) Odpowiedz Link
mirranda Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 25.05.19, 11:40 Warto czy nie warto? Wszystko zależy od oczekiwań. Na pewno starcza na dłużej. Wiele kobiet jest zadowolonych. Zależy również jakimi środkami dysponujesz. Znam również dziewczynę, która żałuje. Poznała chłopaka, który lubi boberki ;) Odpowiedz Link
dorottaw Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 27.01.20, 11:28 Korzystam z zabiegów depilacji laserowej Depilart w Olsztynie, jestem bardzo zadowolona.Wczesniej chodziłam do innego salonu w Olsztynie, jednak nie widziałam efektów.Jeżeli masz ochote skorzystać ze zniżki -50% to bardzo proszę napisz do mnie wiadomość lub na maila. dorottaw1@wp.pl Chętnie udzielę Ci wszelkich informacji. Pozdrawiam ☺ Odpowiedz Link
kinga.brzyzek Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 21.02.21, 20:36 Witam, jak najbardziej! Dawniej to był temat tabu, teraz to już raczej norma. Zapraszam do lektury na moim blogu kingabrzyzek.pl/blog/depilacja-miejsc-intymnych-temat-tabu-czy-rutyna Odpowiedz Link
patrycja93 Re: Czy warto laserowo wydepilować bikini? 24.03.21, 13:33 Zdecydowanie warto! Sama miałam wątpliwości, ale w końcu zdecydowałam się na zabiegi w proclinic.pl/depilacja-laserowa/ i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link