Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa- Lublin

09.10.05, 23:23
Dziewczyny,w Lublinie pojawiły sie banery i plakaty( takie nogi-w chmurach)
reklamujące depilację laserową w Ars Medica na ul.Zana, czy ktoś tam był?
Jaki maja laser i ceny?
Obserwuj wątek
    • calypso-a Re: depilacja laserowa- Lublin 10.10.05, 08:36
      www.depilacjalaserowa.lublin.pl
    • do-dorka Re: depilacja laserowa- Lublin 11.10.05, 22:26
      Witam!
      Byłam! Jestem po pierwszym zabiegu pach i bikini. Faktycznie nie bolało, a
      myślałam, że to kit z reklamy. Poszłam na Zana bo kumpela była na Chodźki i
      prawie wyła z bólu. A ja nie, luzik...
      Ceny hmm ok. i chyba ciut niżej niż wszędzie - pewnie tak na początek dla
      zachęty. Włosy na razie nie rosną. Odezwę się za jakiś czas i powiem co i jak.
      Pozdrawiam.
      Dorka
    • do-dorka Re: depilacja laserowa- Lublin 11.10.05, 22:39
      milusza1 napisała:

> Dziewczyny,w Lublinie pojawiły sie banery i plakaty( takie nogi-w chmurach)
      > reklamujące depilację laserową w Ars Medica na ul.Zana, czy ktoś tam był?
      > Jaki maja laser i ceny?

Aha!
      Laser mają diodowy Light Sheer, czy coś takiego, podobno jedyny taki w Lublinie.
      POzdrawiam.
      Dorka
      • calypso-a Re: depilacja laserowa- Lublin 12.10.05, 17:27
        W Lublinie jest jeszcze jeden salon, w którym używają Light Sheer'a - Slim Line
        przy ul. Wolskiej 11. Ceny chyba trochę niższe niż na Zana.
        www.slimline.lublin.pl
        • paula9928 Re: depilacja laserowa- Lublin 12.10.05, 20:04
          calypso-a napisała:

> W Lublinie jest jeszcze jeden salon, w którym używają Light Sheer'a - Slim Line
          >
          > przy ul. Wolskiej 11. Ceny chyba trochę niższe niż na Zana.
          > www.slimline.lublin.pl
          Z cenami jestem na bieżąco-bo od dawna planuję depilację.Ceny chyba trochę
          niższe na Zana, bo np. maja rabaty dla studentów i przy depilacji dwóch części
          ciała na raz. A poza tym maja swój laser i mozesz się umówić kiedy Ci odpowiada
          a nie 1 dzień w miesiącu.
          • kasia3574 Re: depilacja laserowa- Lublin 14.06.14, 12:33
            Hej! Koniecznie sprawdźcie Olwin na Fabrycznej w Gali. Ja byłam na trzech zabiegach i super efekty. Włosków zostało mało co, zabiegi nie bolą w ogóle, a moce podobne do diodowego lasera. Mają urządzenie sPTF, które ma dwie lampy. Pani bardzo dokładnie ostrzeliwuje jedno miejsce nawet po trzy razy. Polecam :-)
            • mysliciel662 Re: depilacja laserowa- Lublin 21.01.15, 14:33
              Ja byłam na depilacji laserowej w Silktouch w Galerii Olimp. Wybrałam laser diodowy i jestem bardzo zadowolona w efektu końcowego. Tutaj macie wyszczególnione zabiegi - www.silktouch.pl/lublin/zabiegi/depilacja_laserowa_laser_diodowy/ . I mają nowy sprzęt, z listopada 2014.
            • sylwiat333 Re: depilacja laserowa- Lublin 05.09.15, 12:00
              Hej Hej ja też byłam w Olwinie. Jestem mega zadowolona! Nie tylko z efektów ale i przede wszystkim, że to nie boli. Robię sobie bikini, a to najbardziej odczuwalna partia. Byłam gdzieś indziej na diodowym i ból był nie do wytrzymania, a w Salonie Olwin mają jakiś fajny laser, bo odczucia są minimalne, a włoski wypadają :-) Polecam buziaki
              • sylwiat333 Re: depilacja laserowa- Lublin 05.09.15, 12:03
                sylwiat333 napisał(a):

> Hej Hej ja też byłam w Olwinie. Jestem mega zadowolona! Nie tylko z efektów ale
                > i przede wszystkim, że to nie boli. Robię sobie bikini, a to najbardziej odczu
                > walna partia. Byłam gdzieś indziej na diodowym i ból był nie do wytrzymania, a
                > w Salonie Olwin mają jakiś fajny laser, bo odczucia są minimalne, a włoski wypa
                > dają :-) Polecam buziaki

Podaję jeszcze adres, jakby ktoś był zainteresowany:
                olwin.pl/
                • klaudiaaa90 Re: depilacja laserowa- Lublin 03.11.16, 10:42
                  Witam
                  Ja również chodzę do Gabinetu Olwin na Fabrycznej. Robię depilację laserową nóg. Śmiało mogę polecić każdemu: włoski wypadają, jest ich coraz mniej, Panie są bardzo miłe i wszystko opowiadają :-) Jestem po 3 zabiegach dopiero, a praktycznie nie golę się pomiędzy wizytami, tylko przed zabiegiem. Polecam: olwin.pl/oferta/depilacja-laserowa/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka