Dodaj do ulubionych

Już po drugim zabiegu - Łódź

15.12.05, 23:30
Dalszy ciąg "oczyszczania" mojego ciałka z włosów. Powtórka pachy i warga
góna, chociaż juz po pierwszym zabiegu efekt był niezły. Zachecona dobrymi
wynikami zrobiłam także bikini i uda. Pachy robiłam na mocy 37, warga- 33,
bikini-33, uda-37. Mam nadzieję, że efekty będą równie zachęcające. Bólowo
spoko, nawet się zdrzemnęłam. Efektów ubocznych nie ma. Dziwne? Może, ale dla
mnnie super. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wanderka Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 24.12.05, 23:02
      Pati a jak z cenami w tej lodzi (napisz na maila jak nei chcesz na formu)
      • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 26.12.05, 11:50
        Za pachy i wąsik - pierwszy raz zapłaciłam 300zł.
        Za drugim razem - pachy, wąsik, uda, bikini z linią brzucha - 1100zł
      • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 01.03.06, 22:06
        Gdzie można uzyskać informacje o najdogodniejszej mocy lasera light sheer do
        depilacji włosków na nogach(udach)?
    • settimana Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 25.12.05, 18:39

• patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 26.12.05, 11:58
        W Dermedzie na Piotrkowskiej. Tu opisałam pierwszy zabieg
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26091&w=31746686&v=2&s=0
        Nawet nie wiedziałam, że jeszcze gdzieś mają w Łodzi Lightsheer. Pół roku temu
        dzwoniłam do dystrybutora laserów w Krakowie to mi powiedzieli, że w Łodzi
        tylko mają w Dermedzie. Ale to było pół roku temu - może coś się zmieniło od
        tego czasu. A to na pewno był Lightsheer? A co robiłaś i jakie ceny? Ew napisz
        maila.
        Ja tez nie miałam żadnego odczynu. Za pierwszym razem wypadały od razu. Teraz
        jest inaczej - dopiero zaczynają wypadać. Cierpliwie czekam.
        • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 28.12.05, 16:05
          Witam, chciałam sie zapytac czy LightSheer to laser diodowy? Ile kosztuje
          depilacja ud?
          • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 29.12.05, 19:33
            Lightsheer to laser diodowy a same uda nie wiem ile kosztują, bo ja robiłam
            kilka rzeczy naraz. Wejdź ew na stronę www.dermed.com.pl i poszukaj.
            • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 29.12.05, 23:13
              Sprawdziła na podanej stronie ceny i w cenniku podane jest ze zabig laserowy na
              jedno udo kosztuje 600 zl, czyli na dwa 1200 - to dosyć drogo, a Pani pisała
              ze za drugi zabieg zapłacila 1100 w tym wąsik, pachyba, bikini, uda, to chyba
              cena ze zniżkami?
              • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 30.12.05, 14:10
                Tak jak za pachy i wąsik płaciłam 300zł. Chyba faktycznie dostałam jakąś
                zniżke. Poza tym najlepiej iść na konsultację i dogadać sie najpierw w sprawie
                ceny. Te ceny podane w cenniku są wyjatkowo wysokie w porównaniu z innymi
                gabinetami i myślę, że oni je jednak obnizaja
                • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 02.01.06, 13:44
                  Mam jeszcze jedno pytanie: Znasz może jakiś inne sprawdzone gabinety w Łodzi?
                  • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 02.01.06, 14:28
                    Nie znam i nie wiem czy są. Settimana pisała, że robiła na Armii Krajowej, ale
                    nie potwierdziła czy na 100% był to diodowy.
      • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 04.01.06, 18:26
        Witam , jakim laserem przeprowadza się depilcje w gabinecie przy Armii
        Krajowej...
        • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 31.01.06, 23:44
          Dowiedziałam się, że na Armii Krajowej w Centrum Medycyny estetycznej mają
          laser aleksandrytowy a nie LightSheer
    • magda858 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 20.01.06, 12:16
      Witam,
      niestety mam ten sam problem z owlosieniem na ciele i od pewnego czasu mysle o
      zabiegach laserowych... niestety nie wiem co bedzie najlepsze, ale pewnie po
      pierwszej konsultacji lekarskiej powinnam sie wszystkiego dowiedziec dokladnie.
      Czy moglabys mi powiedziec jakie sa przeciwskazania przed zabiegiem i po? (np.
      czy mozna golic wloski)?
      Wiem, ze kazdy organizm inaczej reaguje, ale jestem dobrej mysli i mam
      nadzieje, ze tez bede zadowolona z efektow jesli zdecyduje sie na zabieg :)
      Bardzo prosze o odpowiedz i rozwianie moich watpliwosci!
      • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 20.01.06, 18:05
        Przed zabiegiem na pewno nie wolno brać żadnych leków fotouczulających, lepiej
        jak ciało nie jest opalone, nie wolno depilować włosów co najmniej 4 tyg przed
        zabiegiem. Ja nawet nie goliłam przez ten czas (jakoś przeżyłam ;-)). Zgoliłam
        dopiero przed samym zabiegiem. Po zabiegu lekarz powie Ci ew jakie preparaty ew
        okłady po zabiegu, nie opalać się, golić można.
        Poczytaj inne posty tam na pewno znajdziesz inne zalecenia. Pozdrawiam i
        powodzenia.
        • magda858 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 20.01.06, 19:03
          Dziekuje za informacje:)
          Podczas czytania roznych postow przekonuje sie coraz bardziej poddania sie
          zabiegowi... ale czy aby na pewno nie bede zalowala? czy wloski po Twoim
          (chyba juz 2) zabiegu na twarzy sa bardzo malo widoczne? z natury jestes
          brunetka?
          zastanawiam sie tez gdzie wybrac sie na depilacje, poniewaz jestem z
          Bialegostoku i raczej nie ma odpowiedniego sprzetu tutaj - wiec musze podjac
          decyzje i biore pod uwage Lodz z racji tego, ze widzisz efekty i je chwalisz
          (co jest bardzo wazne). Ceny tez sa wazne... ale moge przeplacic "kilka
          zlotych" jesli bede pewna, ze warto ... bo decydujac sie na inne miasto jest
          jeszcze wieksze ryzyko niepowodzenia.
          Najgorsze jest wlasnie podjecie decyzji i pierwsze wrazenia... ale jesli warto
          to trzeba sie przelamac:)
          Pozdrawiam.
          • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 22.01.06, 23:35
            jak na razie warto. Myslę jednak, że naprawdę będę mogła to ocenić po dłuższym
            czasie np 3, 6 mies po; obserwowac czy nie odrastają jakieś "spóźnione".
            Poza tym masz blisko do Wwy. Tam tez znajdziesz przystepne ceny
            • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 01.03.06, 22:07
              Wiesz może gdzie można uzyskać informacje o najdogodniejszej mocy lasera light
              sheer do
              depilacji włosków na nogach(udach)?

• jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 01.03.06, 22:11
                juz dzieki, znalazłam
          • sepultura10 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 13.02.06, 11:17
            w Bialymstoku robia takie zabiegi w klinice dermatologicznej Wronskiego. chyba
            na ulicy Malmeda. wpisz w wyszukiwarce DERMAL. znajdziesz namiary napewno. ja
            tam wyleczylam kilka swoich przypadlosci i polecam jesli ktos ma kase, bo facet
            sie ceni. nie wiem ile kosztuje usuwanei laserem wlosow ale tez mnei to
            interesuje.
    • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 17.03.06, 10:18
      Patikom jak efekty zabiegów, zadowolona jesteś?
      • patikom Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 24.03.06, 20:27
        Jagoda2006 zefektów jestem bardzo zadowolona. W sumie bikini, uda, pachy i
        wąsik robiłam po trzy razy. Mysle, że jeszce jeden raz bedzie konieczny i wtedy
        nie zostanie już nic :-)
        • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 25.03.06, 15:58
          ...i za każdym razem tyle samo placilas za zabieg czy sa moze pozniej jakies
          zniżki? Orientacyjnie to o ile włosków jaest mniej po pierwszym zabiegu tak o
          połowę? Ja może sie zdecyduje na uda,nie cale a jedynie po wewnętrznej stronie
          i trochę z tyłu, ciekawe ile to będzie kosztowało.
          • wicherek2001 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 29.03.06, 01:16
            Wydaje mi się, że za kazdym razem płaciłam troche mniej, ale to chyba zalezy na
            kogo trafisz. Cos konkretniej to na priva.
            Pod pachami to chyba po pierwszym zabiegu ubyło mi z 40-50%. Na udach i bikini
            po pierwszym zabiegu było gorzej (sporo włosów odrastało) ale po drugim efekt
            był bardzo dobry.
            Reasumując po trzech zabiegach pozostało jakieś 10-20% ilości początkowej
            (zaleznie od miejsca)
            Dlatego na pewno wybiorę się na kolejny jeszcze przed wakacjami.
            A i tak nie mogę napatrzyc sie na uda i bikini ;-)
            • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 29.03.06, 19:51
              A jaki jest Twój kontakt na priv, jesli mozesz podac?
    • amelia00 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 18.03.06, 11:07
      a jakie są koszty takiego zabiegu? I czy podczas jednego zabiegu można usunąć
      np. włosy z okolic bikini?
      • wicherek2001 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 29.03.06, 01:20
        amelia w ktrymś z pierwszych postów tego wątku jest link do mojego pierwszego
        zabiegu i chyba powinien tam byc link do Dermedu, ale najlepiej umów sie i
        ustal cenę na kilka zbaiegów. Nie sądze by jeden zabieg wystarczył na całkowite
        pozbycie sie włosów. Ja miałam 3 i jeszcze troszke zostało
    • madlupo Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 05.04.06, 12:46
      patikom, proszę napisz jakie miałaś włoski (bardzo ciemne i grube czy cieńsze).
      w zeszłym tygodniu robiłam po raz pierwszy łydki w Centrum Diagnostyki i
      Terapii Laserowej PŁ też w Łodzi, pan doktor dobrał mi moc Light Sheer 30J/cm2
      a po zabiegu w dalszym ciągu czułam pod ręką te ogolone kłujace włoski, tak
      jakby ich wcale laser nie ruszył:((. Czy tak ma być? Pani obsługująca laser
      była bardzo dokładna.
      • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 05.04.06, 18:08
        Madlupo podałabyć mi telefon i adres do tego centrum, w którym miąłaś
        przeprowadzany adres albo najlepiej adres strony internetowej tego gabinetu?
      • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 06.04.06, 15:03
        Dzięk juz znalazłam strone tego centrum, tylko szkoda ze nie ma tam podanego
        cennika a moze ty sie orientujesz?
        • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 12.04.06, 09:11
          Czemu tu nikt nie odpisuje...:/
          • madlupo Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 12.04.06, 11:57
            jagódko2006 sorry ale nie bardzo miałam czas zajrzeć na forum, ja za łydki
            (obie)zapłaciłam 500zł a za uda 800, bikini zdaje się kosztuje ok. 400
            • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 13.04.06, 19:18
              Sporo mialas włoskó do depilacji na udach? Bo podobno jak jest mniej to rowniez
              cena jest niższa?
              • madlupo Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 19.04.06, 16:57
                na temat ceny nic nie wiem, ale włosków trochę było, przynajmniej tyle żeby
                mnie skłonić do depilacji :))
                • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 20.04.06, 23:43
                  A nie wiesz czy można płacić np w ratach?
                  • madlupo Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 21.04.06, 11:17
                    pojęcia nie mam :-((
                    • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 22.04.06, 20:57
                      Dziś byłam w CDTL przy Wólczańskiej i dowiedziałam się, że oni niezależnie od
                      rozmieszczenia owłosienia na udach depilują całe uda ( 350 zł za uda). Wydaje
                      mi się to trochę bezcelowe, jeśli chciałabym pozbyć sie włosków tylko z pewnych
                      części ud. A Ty chciałas wydepilować całe uda ?
                      • madlupo Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 24.04.06, 09:45
                        ja depilowałam całe, ale myślę że można tylko część. wydaje mi się że cenę
                        można uzależnić od depilowanej powierzchni, ale o tym decyduje lekarz.
                        • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 24.04.06, 20:34
                          Pytałam sie lekarza i tak mi powiedzianowiec chyba trzeba depilować całe tak
                          jak pisałam, niestety:(
    • martusiaztr Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 24.04.06, 15:45
      Depilacja bikini obejmuje również wargi sromowe czy sam wzgórek???Bo mi by
      zależało na jednym i na drugim :))
      • jagoda2006 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 17.05.06, 16:39
        Niedługo może zdecyduję się na depilację laserową ud. Wiem, żę to sporo
        kosztuje i dlatego mam pewne wątpliwości. Jestem ciekawa jaką mam pewność, że
        usunięte włoski laserem diodowym już nigdy nie odrosną, proszę o odpowiedź, to
        pewnie ułatwi mi podjęcie trudnej decyzji.
        • iga995 Re: Już po drugim zabiegu - Łódź 20.05.06, 15:07
          Zadaje sobie to samo pyanie czy oby napewno włoski już nigdy nie odrosną. A
          słyszał ktoś o gabinecie na ulicy Jagiellońskiej 85/1?????
          • iga995 Był ktoś 20.05.06, 15:22
            A może był ktoś w gabinecie Light w Warszawie i jak wrażenia , a ceny i efekty
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka