bjm76 24.04.06, 22:34 Czy ktoś korzystał już z usług w tym salonie kosmetycznym?-muszę wykonać trzeci zabieg i akurat teraz miałabym do Rybnika najbliżej. Mają oni laser od 18 kwietnia i jestem ciekawa jak z jakością usług? Proszę o info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chmuurka Re: Rybnik-gabinet Eris 25.04.06, 13:48 Korzystam z salonu Erisa co jakis czas, ale nigdy nie robiłam tam depilacji, co wiecej, nawet nie wiedzialam ze dysponuja laserem... Ja moge polecic Gliwice, Medestetica. Niedrogo, w miare solidnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bjm76 Re: Rybnik-gabinet Eris 25.04.06, 20:07 Tak jak napisałam laser mają od dwóch tygodni, więc nie dziwię się, że nie wiedziałaś. Ja o laserze dowiedziałam sie przypadkiem od koleżanki, która korzystała w Erisie z usługi fryzjerskiej. Dlatego też moje pytanie-czy ktoś robił sobie zabieg depilacji laserowej w salonie Eris??? Odpowiedz Link
katerrinna Re: Rybnik-gabinet Eris 11.05.06, 21:41 no właśnie ja jestem z okolic wilczy i sie zastanawiam czy do rybnika czy do gliwic , ale medestetica chyba jest tańsza i jakos lepiej mi sie kojarzy gabinet lekarski niz kosmetyczny. chmuurka napisz cos jeszcze jakie wrazenia z gliwic Odpowiedz Link
bjm76 Re: Rybnik-gabinet Eris 11.05.06, 21:53 Katerrinna wybierz jednak Gliwice. Ja robiłam już dwa zabiegi- w Katowicach i w Gliwicach (na Paderewskiego), ale mieszkam blisko Rybnika- więc jak tylko się dowiedziałam, że w Rybniku w Erisie robią to się zainteresowałam. Jednak po moich dociekaniach okazało się w Rybniku mają laser Medart 470 (p. Wojtek w innym wątku wytłumaczył co to za laser), natomiast w Gliwicach mają LIGHTSHEERE-więc najlepszy najnowocześniejszy laser diodowy. Zdecydowałam się więc, że pojadę jeszcze raz do Gliwic. Ja robiłam zabieg u pani dr Katarzyny Boreckiej-Leleń (ona przyjmuje dokładnie tam gdzie jest medestetica-razem z inną lekarką-chyba mają spółkę-raz zabiegi robi jedna raz druga) Z moich doświadczeń wynika, że p. Kasia ma niższe ceny niż jej współnicza-przynajmniej mi udało się wynegocjować fajne ceny. A gabinet ma czysty (to jest w przychodni) i łazienka dla klientek jest w tym gabinecie. Ogólnie OK. W sobotę jedę już na mój trzeci zabieg-umówiłam się włąsnie w Gliwicach. Odpowiedz Link
bjm76 Re: Rybnik-gabinet Eris 11.05.06, 21:56 Co do cen to w Rybniku mają niższe-np. broda 100 zł, wąski też 100 zł, jednak to nie jest ten laser diodowy szafirowy-ja bym wcale tych cen nie porównywała z Gliwicami. Odpowiedz Link
katerrinna Re: Rybnik-gabinet Eris 11.05.06, 21:57 o dziekuje ! ale ja sie przestraszylam tych cen u boreckiej lelen. ona daje znizke dopiero od czwartego zabiegu a przeczytalam na tym forum ze medestetica jnuz od drugiego, a ceny sa bardzo korzystne. to ja chyba sie na medestetice zdecyduje , ale moze sie spotakmy skoro to w tym samym miejscu :) dziekuje za dobra rade ! zalezy mi na light sheer. pozdrawiam Odpowiedz Link
amiamelkaa Re: Rybnik-gabinet Eris 25.05.21, 09:35 Podbije temat bo może się komuś przydać. Jeżeli chodzi o gabinet kosmetyczny to spokojnie mogę polecić Elaser Studio na ul Młyńskiej. Bardzo ładny gabinet. Czysto i przyjemnie. Obsługa pierwsza klasa. Dziewczyny znają się narzeczy. No i mają szeroki zakres zabiegów. Ostatnio robiłam sobie u nich HIFU super sprawa. Odpowiedz Link