maraso99 22.06.06, 19:23 chcialbym zdepilowac sobie brzuch i klatke (dość spory zarost)gdzie bedzie najtaniej no i oczywiscie najskuteczniej wiem o 3:SALUS, LENIS,STUDIO LASER Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myshe Re: depilacja w poznaniu.gdzie? 22.06.06, 22:59 salus zdecydowanie odradzam pozdr Odpowiedz Link
kita1981 Re: do myshe 29.06.06, 13:48 ja mogę polecić Studio Laser jestem już po jednym zabiegu za 2-3 tyg. będę miała drugi i jestem bardzo zadowolona :) obsługa fachowa i sprawna a co najwazniejsze doświadczona Odpowiedz Link
lopika Re: do myshe 29.06.06, 16:12 myślę że najlepsze jest studio laser Nie byłam na adnym zabiegu - brak kasy, ale przeglądałam forum i chyba najbardzie polecane jest właśnie Studio laser i jeszcze jakiś nie panientam nazwy. Powodzenia!!! Odpowiedz Link
stefania23 Re: do myshe 05.07.06, 18:18 heja wszystkim. ByŁam sprawdziłam - WARTO. Jestem po depilacji łydek. po 2 zabiegach. po jednym nie chciałam sie odzywać bo trzeba sprawdzić. Byłam w Studio Laser na Strzeleckiej. Bardzo sobie chwale- czyściutko i bardzo, bardzo profesjonalnie a pozatym kameralnie a ja nie chcialam zeby ktoś mnie zobaczył jak korzystam. po 2 zabiegach włosów ani śladu. ale jestem nastawiona na całą serię. Z czystym sercem polecam . Sprawdziłam na sobie Odpowiedz Link
kabalaa Re: depilacja w poznaniu.gdzie? 08.07.06, 13:31 za wasza radą zapisalam sie na nogi do Studia Laser. Napisze jak bylo jak juz bede po. Napiszcie jeszcze coś wiecej bardzo sie denerwuje. Mam nadzieję ze ten Light sheer nie okaze sie kolejna zciema. Boje sie bolu. Czy można temu jakos zaradzić? Odpowiedz Link
bjm76 rada na ból 09.07.06, 18:40 Możesz skorzystać ze znieczulenia maścią emla (jest to maść anestezjologiczna)- dość dobrze znieczula-ja miałam znieczulane okolice bikini i nie nie czułam nic. Odpowiedz Link
kabalaa Re: depilacja w poznaniu.gdzie? 07.08.06, 19:38 hej kochani, tak jak obiecałam bede informowac na bieżaco. jestem po 2 zabiegach. Zabiegi były wykonane w sterylnych warunkach i mysle ,że naprawde dobrze. Efekt jest bardzo dobry. Po pierwszym zabiegu w ogóle nie odrosły ale poszlam na drugi tak jak mi sugerowano w gabinecie. Po drugim odrobine wieej odroslo ale i tak jest bardzo dobrze. Boje sie zapeszać ale jezeli dalej tak bedzie to bedzie cudownie. Polecam lightsheer w Studio Laser na Strzeleckiej bo tam bylam ale nie bylam nigdzie indziej wiec nie wiem czy moja opinia jest miarodajna. Odpowiedz Link
noa.noa Re: depilacja w poznaniu.gdzie? 16.07.06, 10:23 A moglibyscie podać namiary na to Studio.Bedę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link
kabalaa Re: depilacja w poznaniu.gdzie? 08.08.06, 15:35 Ja mogę podać ale pewnie Pan Wojtek zaraz wykasuje bo on nie chce zeby ktos sie reklamował na jego forum- nawet go rozumiem. Sluchaj to jest na Strzeleckiej 20. ale najlepiej sobie wejdz na strone na google i wpisz studio Laser. Strona jest studiolaser.com.pl. podam Ci tam telefon ale nie wiem jak dlugo sie to urzyma moze zdazysz hi hi 8534708. Odpowiedz Link
aska2751 Re: depilacja w poznaniu.gdzie? 06.09.06, 18:39 z tego co sie orientuje to studio to nie ma konsultacji dermatologicznej tylko po prostu wszystkie parametry ustala kosmetyczka. Moja znajoma wykonuje zabiegi laserowe nad gorna warga w Centrum Lenis. Dokladnie sprawdzila ten gabinet zanim sie tam udala. Wkrotce i ja sie skuszę, gdyz jej efekty są bardzo dobre i zachęcające. Z jej relacji wiem, ze przed zabiegiem trzeba sie umowic na profesjonalna konsultacje dermatologiczna podczas ktorej lekarz dermatolog przeprowadza probę laserową, wywiad, okresla typ skory itp. Konsultacja kosztuje 50 zl ale jest odliczana od pierwszego zabiegu. Centrum Lenis ma dużą renomę i doświadczenie. Odpowiedz Link
kabalaa Re: Lenis i depilacja bikini- odradzam 07.09.06, 13:39 ej koleżanko chyba jesteś kimś z Lenisa bo za bardzo Ci zależy żeby wszyscy do Lenisa chodzili. Ja o Lenisie mam bardzo złą opinię bo moja najlepsza przyjaciółka tam była i wiecie co? Powiedziała że chce zrobić bikini głebokie a te babsztyle bardzo niemiłe powiedziały ,że jej się w głowie porzewracalo i co ona wymyśla?Wyobrażacie sobie że niby jak ona chce zrobić wargi sromowe to jej fanaberie. Głupie baby - ona więcej tam nie poszła i właśnie jako pierwsza udała się do Studia Laser. Tam zrobiono jej za 400 zł wszystko bez zadnych głupich komenarzy. W Lenisie to jest duzo drozsze i z tego co się dowiadywałam maja starszy laser bo nie działa na skórę opaloną. Także miła koleżanko bądz obiektywna. Uważam ,że twoja wypowiedz to autoreklama kogoś z salonu Lenis kto się przestraszył tańszej konkurencji. Ale dla nas Poznanianek to super ,że można zrobićto lepiej i taniej. Odpowiedz Link
aska2751 Re: Lenis i depilacja bikini- odradzam 03.10.06, 10:21 Do osoby o niku Kabalaa: Nie jestem żadną Twoją koleżanką, żebyś wysuwała pod moim kątem nieprawdziwe insynuacje. Już jestem po konsultacji i pierwszym zabiegu usuniecia wloskow nad górną wargą. Calkowicie potwierdzam wszystko, co pisalam powyzej. Rowniez jestem zadowolona, podobnie jak i moja znajoma. Centrum Lenis zapewnia wysoki komfort. Jezeli Cie to interesuje to przed zabiegiem w Centrum Lenis zadzwonilam na podany w tym watku nr tel do studia na strzeleckiej i potwierdzilam swoje informacje o braku profesjonalnej konsultacji dermatologicznej, ktora jest wskazana przy takich zabiegach. Nie mam czasu wdawać się absurdalne polemiki z Tobą. Pracuję zawodowo i czasami tylko zaglądam na to forum. Nie sledzę tutaj i nie obserwuje co kto pisze. Dzielę się swoimi doświadczeniami, poniewaz wiem jak trudno o dobry gabinet. Wybralam Centrum Lenis, podobnie jak i moja znajoma. Nie widzę powodu, by o tym na forum o tej tematyce nie napisać. Znam z Lenisa panie tam pracujące, wlasciwie znam to za duzo powiedziane- widzialam je dwukrotnie- podczaas konsultacji i zabiegu. Do tego moja znajomosc z nimi się ogranicza. Nie zyczę sobie zadnych absurdalncyh insynuacji na moj temat. Korzystanie z zabiegów w Centrum Lenis jest w pelni udokumentowane. Załozono mi profesjonalną kartę, w której pani dr zapisala wszystkie parametry mojej skory. Po zabiegu otrzymalam paragon fiskalny. Z tego co slyszalam to nie wszystkie gabinety wydają paragony fiskalne. Odpowiedz Link
kabalaa Re: Lenis i depilacja bikini- odradzam 04.10.06, 10:20 Nie wiem dlaczego tak Ci zależy na reklamie Lenisa. Jest to dla mnie dziwne bo cały czas na forum o tym piszesz. Ja mam swoje zdanie i go nie zmienie.Mozesz sobie chodzic do Lenisa jak chcesz nie obchodzi mnie to. Dla mnie ważne jest ,że mam bardzo dobrze zrobiony zabieg a przy tym zaoszczędziłam trochę w innym studio niż Lenis. Wszystko było profesjonalnie i dobrze. A z drugiej strony nie wiem dlaczego tak najezdzasz na Studio Laser skoro tam nie byłaś. A moja przyjaciółka była w Lenisie i była niezadowolona właśnie z depilacji bikini. Bardzo proszę mnie nie obrażaj bo ja podałam swoja opinie i mam do tego pełne prawo. Odpowiedz Link
aska2751 Re: Lenis i depilacja bikini- odradzam 17.10.06, 10:47 Proszę, abyś wskazała mi dokładnie w których moich słowach "najeżdżam na Studio Laser". To jest pomówienie, regulowane odpowiednim paragrafem. Nie mam 15 lat i jestem odpowiedzialna za swoje słowa. I tak się szczęśliwie składa, że na prawie akurat znam się znacznie lepiej niż dobrze, więc uprzejmie proszę abyś wskazała moje słowa (cytując je tutaj) w których odważyłam się "najeżdzać na Centrum Laser". Co zaś tyczy się reklamy Lenisa to wlasciwie aż tak mi nie zależy, bo im więcej bedą mieli klintek tym trudniej bedzie mi sie umowić na satysfakcjonujący mnie termin, także możesz chodzić sobie gdzie chcesz. To nawet lepiej, ze nie chodzisz tam gdzie ja! Odpowiedz Link
aska2751 Re: Lenis i depilacja bikini- odradzam 17.10.06, 10:52 nie "Centrum Laser" a "Studio Laser" przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link