Dodaj do ulubionych

Studio Laser w Poznaniu?

08.12.06, 20:35
Pomozcie mi drogie Panie,bo mam w planach depilacje w Studio Laser w P-niu.
Napiszcie wrażenia!Jest konsultacja dermatologa przed zabiegiem? I cenowo
jest przystepnie w porównaniu do innych salonow?
Obserwuj wątek
    • regina.owczarek Re: Studio Laser w Poznaniu? 09.12.06, 23:35
      Czy Pani, która wykonuje zabieg jest dermatologiem to nie wiem. Zanim udałam
      się tam na wizytę wszystko wyczytałam z internetu i wiedziałam czego się
      spodziewać. To forum także zdecydowało, że wybrałam się do Studia Laser w
      Poznaniu mimo, że sporo musiałam dojechać.
      Atmosfera przed, podczas i po zabiegu jak najbardziej pozytywna. Depilowane
      miałam nogi i bikini głębokie. Niczego nie krępowałam się. Cennik mają podany
      na swojej stronie internetowej.
      Moje wrażenia? Pozytywne. Polecam, jeśli ktoś jest już zdecydowany na 100%, że
      chce się poddać depilacji laserowej.
      W razie czego, pytaj jeśli w czymś masz jeszcze wątpliwości.
      Pozdrawiam
      • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 10.12.06, 21:57
        Regina, a czy wybierając się tam na pierwszą wizytę od razu jest depilacja czy
        moze tylko konsultacja? Wiem,ze to banalne pytanie,ale jestem aktywna zawodowo
        i (jak wynika z tego forum)podrażnienie skóry się zdarza,wiec muszę
        zabezpieczyć się choćby jednym dniem urlopu,żeby jakoś normalnie wrócić później
        do pracy..:).Wiem,wiem,że mają cennik na stronie,ale myślałam,że może też
        konsultują indywidualnie- stąd moje pytanie.I jeszcze jedna prośba- jakbyś
        mogła opisać swoją pierwszą wizytę,bo to najbardziej mnie interesuje.Pierwszy
        raz zawsze najgorszy- potem jakoś poleci..:)Dzięki i pozdrawiam.
        • regina.owczarek Re: Studio Laser w Poznaniu? 11.12.06, 08:25
          Na pierwszej wizycie nie musi być przeprowadzona depilacja. To zależy od
          Ciebie. Pani ze Studia twierdziła, że jeśli ktoś sobie tego życzy może najpierw
          mieć bezpłatną konsultację i próbę laserową, żeby zobaczyć jak reaguje skóra.
          Jak masz jakieś wątpliwości co do stanu skóry po zabiegu zawsze można zrobić
          tak, że wykonać zabieg np. w piątek i masz wtedy dwa dni (sobota i niedziela),
          aby skóra doszła do siebie. Nie wiem, którą część ciałą chcesz depilować, bo
          np. u mnie po depliacji nóg, zaczerwienienie ustąpiło po niemalże jednym dniu.

Na pierwszej wizycie Pani objaśniłą mi wszystko, jak działa laser i czego można
          się spodziewać. W razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze można się podpytać
          dosłownie o cokolwiek. Zabieg wykonywany jest w osobnym pokoju(gabinecie). W
          zależności od powierzchni depilowanej, różny jest czas zabiegu. Mój trwał
          3,5godz. :-) Nie trzeba się stresować. Wszystko wygląda tak, jak u kosmetyczki
          przy depilacji woskiem ;-)

Powodzenia!! :-)

PS. Polecam zatelefonować do Studia i się umówić na spotkanie, bo jak się
          domyślam jesteś z Poznania, to nie będzie problemu z dojazdem czy coś.
          • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 11.12.06, 20:57
            Dzięki Renia:)! Już teraz wszystko prawie wiem...Wybiorę się zaraz na początku
            roku, a może jeszcze pod koniec tego (jak pozwoli czas i finanse.
            Napiszę potem swoje wrażenia. Gdyby co s Ci się przypomniało godnego uwagi- to
            pisz.Zaglądam tu codziennie.
            Pozdrawiam.
          • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 22.12.06, 21:25
            Czesc Renia!
            W pierwszej kolejnosci WESOŁYCH Świat!
            Chcialam Ci powiedzieć,ze po korespondencji z Toba ostatecznie sie zdecydowalam!
            Mam umowioną wizytę po Swietach.
            Sama musze sie przekonac,jak to jest.Przeciez niema cotego odkladac,tym
            bardziej,ze udalo mi sie odlozyc na tencel kase.
            Bedziemy w kontakcie.Napisze,jak bylo.
            Pozdrawiam.
            • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 22.12.06, 21:27
              Przepraszam za bledy- to z pospiechu.. :)
              • regina.owczarek Re: Studio Laser w Poznaniu? 04.01.07, 07:27
                Witam,
                Dziękuję za życzenia świąteczne. Dopieroteraz je odczytałam.
                Z moje strony wszystkiego dobrego w nowym roku :o)
                I jak poszedł zabieg?
                Zadowolona?
                A tak wogole... jesteś z Poznania?
                Pozdrowienia!!
                • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 04.01.07, 18:55
                  Oby ten rok byl naprawde pomyslny...! Dzieki!
                  Bylam na depilacji..:)
                  Jestem bardzo zadowolona z samej obslugi- dziekuje za namowe na Studio Laser!
                  Natomiast na efekty musze jeszcze troche poczekac, bo dzis dopiero 6 dzien
                  od lasera. Nie ukrywam,ze troche staje sie juz niecierpliwa,bo nie widac,zeby
                  jakies wloski wypadaly...Jednak wiem,ze musze czekac do granicy 2 tygodni.
                  Mam nadzieje,bo jesli nie... :(.
                  A u Ciebie po jakim czasie wypadly?
                  Bylas juz na kolejnym zabiegu? Jakie wrazenia?
                  Tak,tak- jestem z Poznania. Do Studio Laser mam jakies pol godzinki drogi.
                  Pozdrawiam.
                  • regina.owczarek Re: Studio Laser w Poznaniu? 04.01.07, 20:57
                    U mnie włoski wypadały po dłyższym okresie, od ok. 2 tygodnia do około 4
                    tygodnia. Wypadły, ale nie wszystkie. Ale nie przejmuje się tym, bo to był
                    dopiero pierwszy raz. Drugi mam na 12.01.2007 :) Już nie mogę się doczekać,
                    hihi. Ja mam do Poznania kawał drogi, ale co tam. Byle był efekt :)
                    Pozdrawiam!! Ciesze się, ze jestes zadowolona. :)
                    • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 05.01.07, 18:15
                      Uff...to mnie pocieszyłaś :)!
                      Nie pozostaje mi nic innego,jak uzbroić się w cierpliwość.
                      Pewnie wiesz,co czuje,bo to normalne,że skoro zapłaciłam tyle kasy, to czekam
                      na efekty.
                      To fakt- nieważne skad dojeżdżasz, bo czego nie robi się dla dobrego wyglądu:).
                      W pełni to rozumiem,bo gdybym musiała-też bym jeździła.
                      Pozdrawiam i czekam na relację z kolejnego zabiegu, a ja obiecuję odezwać się,
                      jak mi się coś "ruszy".
                      • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 13.01.07, 20:07
                        No i jestem!
                        Ruszylo sie :)!
                        Minely 2 tygodnie od zabiegu i wloski wypadaja!!!!
                        Jakies 50% jest ich mniej. Mysle,ze na tym sie skonczy po tym zabiegu,ale
                        licze,ze po czwartym bede juz gladka..:)
                        Pozdrawiam!
        • awia22 Re: Studio Laser w Poznaniu? 23.12.06, 22:50
          też byłam w Studio Laser i też jestem aktywna zawodowo (trzeba jakoś zarobić na
          te zabiegi) - naprawdę nie trzeba brać urlopu, to naprawdę nic takiego, jezeli
          robisz nogi - to i tak nikt nie będzie wiedział; jeżeli coś na twarzy (ja
          robiłam twarz) - no to chyba bardziej widać włosy przed - niż te
          zaczerwienienia - wystarczy trochę pudru i tyle (chyba, że chcesz wyskoczyć na
          zabieg w czasie pracy) - no to faktycznie lepiej wieczorkiem; dla mnie
          najgorszą rzeczą był zakaz wyrywania - golenie twarzy to coś okropnego :-( aha
          i tak z tydzień po zabiegu zaczęłam używać krem przyciemniajacy skórę (chyba z
          samoopalaczem) - i odrazu skóra wygladała lepiej; przed kolejnym zabiegiem z
          tydzień wczesniej muszę ten krem jednak chyba znów odstawić; i jedna
          informacja - powyżej 3 części masz 10% zniżki, ale wówczas musisz płacić gotówką
    • aga3313 Re: Studio Laser w Poznaniu? 11.12.06, 21:41
      I jeszcze cos...ile miałaś już zabiegów? Jakie efekty?
      • regina.owczarek Re: Studio Laser w Poznaniu? 12.12.06, 07:48
        Dzień dobry,
        Narazie miałam jeden zabieg w listopadzie, ale efekty już są zauważalne. W
        zależności od miejsca różnie to wygląda. Np. nogi - włosy odrosły w 50%, te
        włosty które miały wypaść po zabiegu już wypadły, ale część odrosło, nieco
        słabszych. Niestety na nogach mam jaśniejsze włosy i podejrzewam, że to jest
        problemem, ale i tak jestem zadowolona. Okolice bikini i linia brzucha - tu
        efekt jest naprawde rewelacyjny, wg mnie odrosło ok. 15% włosków. Tu włoski
        były ciemniejsze a skóra blada, więc być może to miało wpływ.
        Ogólnie jestem zadowolona a w styczniu kolejny zabieg :o)
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka