gosia.nat 20.03.08, 22:38 Co sadzicie o tym miejscu i stosowanych tam zabiegach? Bylam na 1-ym zabiegu IPL. Poki co bez efektu :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek00777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 26.05.08, 18:05 ja robilem u nich depilacje plecow laserem diodowym z prądem i jestem bardzo zadowolony. Oni chyba jako jedyni mają ten laser w Warszawie. Odpowiedz Link
sarisz Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 25.07.08, 07:59 gabinet przeciętny jak wiele innych, a ceny mają za to na wysokim poziomie i napewno nie jest to żadne centrum laseroterapii, podstawowy warunek- gabinet powinien posiadać -laser Light Sheer , poczytaj sobie opinie , tylko ten jet naskuteczniejszy, a co do laseru z pradem , to az mi skura cierpnie brrrrrrrr Odpowiedz Link
hirsutyzm Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 06.09.08, 10:00 Witam, ja jestem po 3 zabiegach IPL na Kabatach w Elite i polecam wszystkim!!! , pozostało mi może 10 % owłosienia na łydkach a wlosów na bikini nie widac juz wiele miesięcy. Odpowiedz Link
scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???-OSZUŚCI!!!!! 06.09.08, 12:50 elite? omijać szerokom łukiem!!!!!! oszuści!!!!!!!!! ja i moje dwie koleżanki robiłyśmy tam depilację łydek . ja mam jasne włoski a koleżanki ciemne i grube, po 3 zabiegu u każdej z nas efekty były mizerne - a pani z elite wciąż tylko to samo- następny zabieg przyniesie porządany efekt....owszem pani była bardzo miła i zachęcała do następnego zabiegu - ale pewnie za to jej płacą bo na pewno doskonale wie jaki efekty daje u nich depilacja wydałyśmy po 1500 złotych na te trzy zabiegi a włosy najpierw sie troche przerzedziły a teraz odrastają w takiej samej ilości -więcej tam nie poszłyśmy. zastanawiam sie czy jest jakiś inny skuteczny laser , dopiero teraz odkryłam to forum stąd niestety popełniłam błąd idąc do gabinetu o którym nic nie wiedziałam Odpowiedz Link
sonia.marmieladowna Re: Centrum Laseroterapii Elite???-OSZUŚCI!!!!! 06.06.10, 20:23 To z czego wy te wlosy mialyscie? z tytanu? cos mi sie nie chce wierzyc, to ja mam ciemne i grube wlosy, a po trzech zabiegach nie bylo juz po nich sladu... i nic nie odrasta. czarnobyl jakis jestescie cxzy co :D ? Odpowiedz Link
forpoczta666 Re: Centrum Laseroterapii Elite???-OSZUŚCI!!!!! 14.06.10, 17:10 hmmm, troche ciezko w to uwierzyc, ze ty taka skrzywdzona, skoro dziewczynie z hirsutyzmem wyzej (przeczytaj sobie, jesli nie wiesz, na czym polega ta dolegliwosc) pomogly te zabiegi. moj maz, chlop dwa na dwa metry, usuwal w elite czarne wlochy z karku i plecow. i dalo rade? dalo. Odpowiedz Link
donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 06.09.08, 21:29 miesiąc temu przeszłam depilacje laserowa w elite konkretnie na kabatach ,Pani która robi tam zabiegi mówiła ze jesli po pierwszym zabiegu nie zauważę dużej róznicy, to po drugim zabiegu juz efekt będzie bardzo widoczny , zabieg mialam wykonywany na okolicy bikini,po dwóch tygodniach od zabiegu wypadło mi 80 % owłosienia ku mojemu OGROMNEMU ZDZIWIENIU:),zadzwoniłam do P.Małgosi i serdecznie jej podziękowałam.Ja osobiście jestem zachwycona , myśle ze jeszcze 2 zabiegi i bedzie po wszystkim Odpowiedz Link
scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 07.09.08, 08:53 OOOOOOOOOO... CZYLI PANI Z ELITE PRÓBUJE RATOWAĆ OPINIE O WŁASNYM GABINECIE-GABINEGIE NACIĄGACZY!!!!!!!!!!!!!!!!! A JA OSOBIŚCIE I MOJE KOLEŻANKI JSTEŚMY ZNIESMACZONE ŻE MACIE JESCZE CZELNOŚĆ WYPISYWAĆ TE BREDNIE NA FORUM. KUPCIE LASER KRÓRY USUWA WŁOSY A NIE NACIAGACIE DZIEWCZYNY NA DROGIE NIESKUTECZNE ZABIEGI - A JAK NIE TO RUBCIE LUDZIOM MASECZKI PILINGI I MANICURE BO DO TEGO CZYBA MACIE UPRAWNIENIA Odpowiedz Link
donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 00:07 jesli Twój post scalett byl odpowiedzia dla mnie , to chce Ci napisać że ja nie jestem zadna Kobieta z gabinetu , poprostu jestem brdzo zdowolona z ich usług i tyle.chodzę tam wiele lat imoje kolezanki również. Odpowiedz Link
scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 11:36 dla przykładu wklejam inny post o tym gabinecie naciągaczy!!!! Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia lisa77 02.02.07, 19:52 Odpowiedz Ja tez ok 6 lat temu dalam sie nabrac na laser neodymowo-yagowy w Studio bodajze High-Care Center, teraz to chyba sie nazywa Elite na Pereca 2 przy Rondzie ONZ. Tem wydalam kupe kasy na depilace bikini, pach i lydek, jezeli chodzi o lydki to moze, moze cos tam podzialalo bo rzeczywiscie chyba mialam gestsze te wlosy, ale na bikini i pachy nie podzialalo zupełnie nic, ani włosek nie wypadł, pieniadze wywalone w bloto, a tez musialam podpisac oswiadczenie, ze wyrazam zgode itp. Pani robiaca zabieg byla nawet dokladna ale co z tego jak ten laser nie działał a nie zostałąm uprzedzona ze w przypadku tego lasera to bynajmniej nie byla prawda. Teraz jestem po jednym zabiegu na pachy i bikini laserem LightSheer i na tyle na ile na razie widac efekty - po 3 tygodniach - różnica jest piorunująca. Tak więc mam nadzieje, ze nikt juz na laser Nd-Yag OSTRZEGAM, NIESTEY PO WŁASNYM BŁĘDZIE :((( Odpowiedz Link
donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 12:17 ja miałam u nich wykonywany zabieg IPL , nie żadnym neodymowo - yagowym. - efekt powtarzam super!! Odpowiedz Link
scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 13:25 ooooooooo no to teraz to pewne ,że donateeeeeeee to ktoś z Elite, bo któżby z taką szybkością próbował ratować negatywna opinię jak nie sam zainteresowany? co???? i napewno dobrze panie wiedzą ,że miałalyśmy robione łydki IPL-em i jeszcze lepiej wiecie że nie jest skuteczny. mam nadzieje ,że coraz miej dziewczyn uda wam sie naciagnąć , osobiście idziemy z ta sprawą do prawnika specjalizujacego sie w ochronie praw konsumentów, opowiem na forum jak to sie skończyło. Zostało nam ukradzione po 1500PLN pozdrawiam was dziewczyny walczące z niechcianymi włosami Odpowiedz Link
donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 21:56 Słuchaj jeśli masz lub macie problem z owłosieniem to idzcie do eite idzcie gdzie chcecie , fora sa po to by wyrażać swoje opinie , wiec tak samo jak wy ja tez to zrobiłam,moge być dla Ciebie kim chcesz, problem polega na tym ze ja mam efekt a Ty nie? Odpowiedz Link
nika1267 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 10.12.08, 00:32 witam..chcialam powiedziec,ze bylam na kabatach w gabinecie Elite..dziwna sytuacja brak efektu po 4 zabiegach..ciagle obiecywanie zmiany i nic,zmienilam na inny laser na ul Pereca konsultacja mile podejscie ..fachowo..bylam zadowolona tylko pani ktora sie mna tak super zajela odeszla z tego gabinetu..szukam jej: (wlasnie... Odpowiedz Link
iwa-34 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 15.03.09, 22:08 A czy mogłaby Pani napisać, jak nazywała się ta osoba, która odeszła? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
iwa-34 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 15.03.09, 22:03 Witam serdecznie! Jako była pracownica tego "salonu", nie polecam depilacji laserowej, ze względu na zły stan techniczny laserów... To był powód mojego odejścia. A i jeszcze proszę uważać na karaluchy! Odpowiedz Link
lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 16.03.09, 11:36 Witam Serdecznie, jestem właścicielką gabinetu Elite Centrum Laseroterapii i chciałam poinformować Państwa, że te oczerniające nas posty pisze jedna osoba. Jest to były pracownik z którym współpracowałam przez wiele lat. Powód naszego rozstania był zupełnie inny niż tu podawany, ale to pozostanie już między nami. Chciałabym wyjaśnić przedstawione tu zarzuty. Wszystkie lasery w naszych gabinetach są serwisowane i są pod nadzorem kompetentnych osób, są to urządzenia uznane za najskuteczniejsze w danym zakresie. Każdy laser na jakim pracujemy znajduje się w pierwszej piątce w rankingu najskuteczniejszych laserów do depilacji. Laser Lightsheer znamy, testowaliśmy go i wybraliśmy inny, ponieważ mieliśmy takie same lub niekiedy lepsze rezultaty przy mniejszych odczynach pozabiegowych. Nadal uważam, że Lightsheer jest dobrym laserem. Nasz gabinet istnieje na rynku od 10 lat i na początku pracowaliśmy na laserze nd-yag ale ten laser ponad pięć lat temu zastąpiliśmy innymi, bardziej skutecznymi i szybszymi tj. trzema różnymi, które dobieramy indywidualnie do potrzeb klienta w zależności od tego jaki jest jego kolor włosa i skóry. Technika idzie do przodu i dlatego my również zmieniliśmy urządzenia tak aby uzyskiwać jak najlepsze efekty pozabiegowe, abyście Państwo byli jak najbardziej zadowoleni z efektów. Na rynku obecnie nie ma lepszych laserów do depilacji a jeżeli się takie pojawią to na pewno je zakupimy. Scarlet, nie otrzymaliśmy żadnego pisma od prawnika a minęło już 7 miesięcy od twojego postu. Efekty po laserze IPL są bardzo dobre i jeżeli ich nie miałaś to przyjdź do nas, a na pewno wykonamy Ci zabieg gratis na innym urządzeniu. Podaję kontakt do mnie, jeżeli ktoś chciałby osobiście się ze mną skontaktować, serdecznie zapraszam Lidia Kwiatkowska. Kontakt mailowy biuro@elite.waw.pl Odpowiedz Link
belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 18.03.09, 22:49 lidia.2 napisała: > jestem właścicielką gabinetu Elite Centrum Laseroterapii i chciałam poinformowa > ć > Państwa, że te oczerniające nas posty pisze jedna osoba. Chyba jednak nie jedna. To co napisała iwa-34 to niestety prawda. Ciekawe, że właścicielka tak "gęsto" się tłumaczy. Czyżby chciała coś przykryć ? A może wytłumaczy dużą rotację pracownic w Centrum? Praktycznie co kwartał jest nowa obsada. Jak widać nie każdy ma we krwi oszukiwanie klientów... Odpowiedz Link
lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 11:09 z niczego się nie tłumaczę, bo tez nie mam powodu ku temu. Odpowiadam jedynie na posty rozżalonej pracownicy. Nikt w moich gabinetach nie oszukuje i nie ma takiego prawa. Zapraszam na zabiegi, które wykonują najbardziej chyba doświadczone osoby w Polsce w tej dziedzinie, nawet z 10 letnim doświadczeniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 11:48 nikt nie żali się bez powodu, tak samo jak bez powodu nie pisze się przesadnych tłumaczeń... ktoś trafił w czuły punkt, dlatego tak boli... skoro zabiegi w Centrum są takie super to gdzie są zadowoleni klienci ? odpowiadam... u konkurencji... Odpowiedz Link
lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 12:40 Czułym punktem jest rozrzalony pracownik, który chce się mścić za to, że nie chcieliśmy z nim przedłużyć umowy. Niestety jeżeli ktoś nie jest w stanie wykonywać zabiegów prawidłowo to musimy się z nim rozstać i własnie dlatego mamy zadowolonych klientów. Odpowiedz Link
belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 13:21 mnie nie interesuje rozŻalony pracownik (to sprawa między nim a Centrum), ale poziom usług, warunki i stan sprzętu... karaluchy są faktem, a 10 letnie doświadczenie można włożyć między bajki... jeśli jest choć jeden pracownik, który takie posiada to nie potrafi go pokazać...no chyba, że mówimy o poparzeniach skóry w wyniku nieprawidłowej konfiguracji oraz stanu laserów... przyznaje... były u Was bardzo mile i rzetelne pracownice, które wykonywały zabiegi dokładnie, ale już ich nie ma... ciekawe dlaczego? i jeszcze jedno... porównując tu przytoczone 10 letnie doświadczenie oraz średni wiek pracownic stwierdzam, że praktykę w depilacji musiały rozpocząć najpóżniej w liceum... Odpowiedz Link
lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 13:36 własnie widzać jak cię boli, że nie chcieliśmy z tobą współpracować. Współczuję teraz konkurencji jezeli zatrudniła taki skarb jak ty. Co do kompetencji moich pracowników to są bardzo wysokie i nie ubliżaj im, bo sama pokazujesz jaki reprezentujesz poziom swoją osobą. Szkoda, że nie byłaś w stanie zapewnić odpowiedniego poziomu usług. Najlepsi pracownicy nadal pracują a co do osoby z 10 letnim doświadczeniem to nigdy niestety jej nie będziesz w stanie dorównać. Stan sprzętu, karaluchy, złe warunki i inne zarzuty kierowane w naszym kierunku są nieprawdziwe ale rozumiem, że musisz jakos się odegrać. Odpowiedz Link
belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 13:55 nie wiem po co ten wywód w moją stronę... ja na nieszczęście tylko korzystałam z Waszych usług... z mizernym skutkiem.... chyba domyślam się za kogo mnie Pani bierze... współczuje tej dziewczynie, bo była naprawdę bardzo miła... jako jedna z nielicznych robiła zabiegi bez oparzeń... i nagle zniknęła... teraz widzę, że miała rację... współczuje też reszcie pracownic... szefostwa Odpowiedz Link
lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 16:02 U nas nikt nie parzy klientów, niestety ma Pani mylne informacje. Wszyscy nasi pracownicy są wysokiej klasy specjalistami w swojej dziedzinie. Jezeli nie otrzymała Pani satysfakcjonujących efektów to przykro mi i zapraszam na bezpłatny zabieg. Życzę Pani dużo sukcesów na drodze zawodowej i prywatnej. Miłego dnia. Odpowiedz Link
belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 08:20 Po moich doświadczeniach z Waszym Centrum nie przyszłabym na zabieg nawet gdyście mieli mi oddać wszystkie wydane u Was pieniądze. Zrozumie mnie każdy, kto choć raz pójdzie na zabieg do innego Salonu. Nie wiem czy to kwestia sprzętu czy może umiejętności jego obsługi (a w zasadzie jej braku), ale jeśli mówi Pani o "wysokiej klasy specjalistach w swojej dziedzinie", to ja się pytam....jakiej dziedzinie ? Mi przychodzi do głowy tylko Straż Pożarna... tam się na co dzień obcuje z poparzeniami. Odpowiedz Link
krolewna-z-drewnaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 10.06.10, 16:11 cała ta wymiana zdań jest dla mnie po prostu niepojęta. wiedziałam, że niezadowoleni, zwolnieni pracownicy mogą się mścić, ale żeby aż z taką nienawiścią pisać tak absurdalne rzeczy? nigdy, w trakcie żadnego zabiegu nie widziałam w elite nic podejrzanego, zawsze byłam zadowolona. przykre, że przez jakieś idiotyczne animozje dzieją się takie rzeczy. przypomina mi to niedawny artykuł o tym lekarzu, chirurgu, ktorego prześladowała w internecie pacjentka :/ Odpowiedz Link
izabelka12345678 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 18:11 Witaj. Byłam wczesniej na zabiegach epilacji laserowej nóg robionych laserem IPL. Po czterech zabiegach bez widocznego efektu a nawet zrobiły się bardziej widoczne( PIENIĄDZE POSZŁY W BŁOTO ). Jak były tak i pozostały. Przed sylwestrem wpadła mi w ręce reklama gabinetu w Warszawie na ul. Smolnej 38. Poszłam w desperacji i szok. Ceny za zabieg niższe niż przy IPL-u. Zabiegi wykonywane nowym laserem diodowym Lightsheer. Jestem po drugim zabiegu depilacji bikini i efekt jest niesamowity ( pozostało może 20% włosów pod pachami). Zapisałam się na epilację nóg w tym gabiniecie, wiem że tam pozbęde się mojego koszmaru. Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do Beauty Laser Studio. Izabela M. Odpowiedz Link
doda.3 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 13:38 a ja poddaje sie zabiegom depilacji laserowej wlasnie w elite i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 14:03 Twój wybór, Twoje zdrowie... jak porównasz cenniki innych gabinetów, będzie można dopisać też, Twój portfel... Odpowiedz Link
doda.3 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 17:07 wiesz robilam sobie zabiegi w innych gabinetach i mniej placilam ale nie mialam efektow, to dopiero są stracone pieniadze, żaden wlos mi nie wypadl. wystarczyl jeden zabieg w elite aby przekonac sie ze ta metoda faktycznie dziala Mi tam sie podoba i szczerze polecam Odpowiedz Link
belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 18:23 jedyne co odpada po zabiegach w Elite to skóra... włosy zostają, tak samo jak i blizny... Odpowiedz Link
malgo115 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.03.09, 14:23 Musze stanąć w obronie elite - byłam na Kabatach 3 tygodnie temu - łydki. I jestem b. zadowolona - obsługa naprawdę b. miła, dyskretna i fachowa (p. Małgosia), żadnych poparzen, efektów ubocznych. w tej chwili zostało mi jakieś 30 proc. włosków, które mialam wczesniej. Chyba niesprawiedliwe są te napaści. Ceny - fakt, nie są najniższe :( Odpowiedz Link
becialek Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 13.05.13, 22:47 Pierwsze słyszę, post wyssany z palca albo zemsta konkurencji.... korzystam z usług tego salonu od lat i nigdy nie miałam złego doświadczenia. A efekty zawsze są. Odpowiedz Link
zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:44 chyba dla elite żaden gabinecik nie może być konkurencją nieprawdaż Pani Kwiatkowska? jakie to żenujące że menadżer kliniki zajmuje się dyskusja na forach szczególnie w Kafeterii. juz to bardzo źle świadczy o poziomie kliniki, że musi się tak głupio tłumaczyć: były pracownik;-) Nie może przyjąć do wiadomości że zabiegi wykonywane są beznadziejnie i zamiast podnieść jakość (no ale to nowszy sprzet a to kosztuje)- szuka teorii spiskowych. PS. karaluchów nie widziałam.PS2 oprócz mnie spotkałam się jeszcze z kilkoma dziewczynami po zabiegach w Elite, które nie przyniosły efektów lub spowodowały wręcz oszpecenia Odpowiedz Link
swissmiss Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.11.17, 23:14 To zźle świadczy tylko i wyłącznie o tobie. Jestem klientką elitę i zawsze miałam dobrej doświadczenia. Z takie komentarze, oczernianie i kłamstwa powinna być pani zgłoszona na policję a sprawa powinna być podana do sądu. Jak można mówić ze „zabiegi Ellite”są ogólnie złe? Przecież tam jest duzo różnych zabiegów, duzo dobrego sprzętu. To jest po prostu niemożliwe. Dobrze ze panią wyrzucili. Zasłużyła Pani na to, to oczywiste. Osoba na poziomi nigdy w życiu nie robiłaby tego co Pani tutaj na tym forum. Żałosna desperacja, gdybym nie byka w tej klinice to może jeszcze bym uwierzyła choć tez wątpię. Klinikami parząca klientów nie utrzymałaby się na rynku. Ktoś tutaj KŁAMIE. Odpowiedz Link
white_black_currant Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 21.10.09, 21:20 Miło widzieć taką dyskusję bo czasem na niej zyskają klienci ( mam nadzieję choć niekoniecznie ) . Mała efektywność urządzenia IPL ( nie jest to laser ) w depilacji to stara historia. IPL czasem działa ale statystycznie jest słaby bo to urządzenie nie do depilacji tylko fototerapii ( właściwie to nowa odsłona starej metody ). Dioda z prądem ( ELOS ) to niezbyt udana próba wzbogacenia dobrej diody laserowej do depilacja prądem - bardziej dla reklamy niż efektu. Efekty końcowe - bardzo bolesny zabieg jeśli faktycznie użyjemy znaczącej dawki prądu. Również - częste poparzenia a właściwe porażenia prądowe przy nieumiejętnym stosowaniu więc personel często pracuje bez prądu. Zabieg ELOSEM będzie skuteczny jak inną diodą ale cudów w kwestii jasnych włosów nie będzie. Depilacja jest na tyle skuteczna na ile dobry jest laser ( nie urządzenie IPL ) a operator ma świadomość co robi i jakie ma bezpieczne granice. Nie jest to zabieg który "robi" laser tylko dobrze przygotowany i doświadczony operator - myślę że mało takich. Wpadki to rzecz ludzka i jak w każdej dziedzinie ( patrz szczególnie polska medycyna ) zdarzają się widać więc, że dyskusja ma charakter marketingowy choć nie jest w dobrym smaku. Rozsądek, odpowiedzialność i krytycyzm - trzymajmy się tego. W_B_C Odpowiedz Link
czizass Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 02.06.10, 15:24 Ja miałam serię zabiegów laserowych laserem diodowym w Elite, usuwałam łydki i bikini. Nie było żadnych problemów, zabieg nie był bolesny, wlosków nie ma. Wszystko cacy. Odpowiedz Link
criminology Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 07.06.10, 19:52 co sie tak czepneli tego elite? ja mialam body mixa i nic niepokojacegfo nie widzialam, normalnie bylo. Odpowiedz Link
titikakaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.06.10, 10:54 Nie zorientowałeś się? Przecież wyniknęło z dyskusji, że to jakiś były pracownik wypisywał pierdoły z zemsty, że go zwolnili. Czytaj uchem, a nie brzuchem :D Odpowiedz Link
titikakaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.06.10, 10:57 Ja miałam depilację laserem diodowym u nich na Pereca, efekty są jak najbardziej zadowalające :) 4 sesje miałam, wloski zniknęły (znikły? nie wiem, jak to się pisze dokładnie). Odpowiedz Link
janka.janicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 16.06.10, 12:38 Ja zaliczyłam w zeszłym tygodniu Slim Lipo, laserowe usuwanie tłuszczu i jednoczeście ściąganie skóry, coby obwisłą nie była (to się termolifting nazywa). Noszę ciucha uciskowego, ale efekty już widać. Nie mogę się doczekać, aż będę śmigać w bikini. Odpowiedz Link
ola5777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 14.07.10, 14:54 A po jakim czasie bedziesz mogła zobaczyc prawdziwe efekty tego zabiegu ? Bo rozumiem ,ze teraz jeszcze musisz nosić coś uciskowego? Odpowiedz Link
janka.janicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 15.07.10, 13:18 Efekty było widać już przy złażeniu ze stołu ;) Musiało być widac, skoro odessali mi łądnie 4 litry tłuszczyku, nie ;) ? Noszę ubranko uciskowe i chodze na drenaż limfatyczny, ale to już końcówka. Opuchlizna była delikatna i dawno zeszła, siniaków nie było żadnych, nierówności też nie ma. Skóra jest naprężona ;) Więc miesiąc i już efekty są idealne! Odpowiedz Link
ola5777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 26.08.10, 08:46 4 litry tłuszczyku...hm u mnie to byłoby z 10.Widziałas jak ten tłuszczyk wyglada ? Odpowiedz Link
becialek Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 25.05.13, 19:07 Zastanawiam się cały czas nad tym zabiegiem, bo nie mam czasu ani chęci ćwiczyć... rozwiałaś moje wszystkie wątpliwości też chcę śmigać w bikini :D Odpowiedz Link
zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:53 ciekawe jak trafiłaś na ten wątek-jest o depilacji laserowej w Elite. recepcjonistka z elite robi reklamę Slimlipo:-) i dlatego trzeba omijać kliniki które tylko w ten sposób moga zwabic klientów. Gdyby świadczyli dobre usługi w dobrych cenach to w ogóle wątek nie pojawiłby się. czytajcie dziewczyny między wierszami, bo te panienki z rejestracji wraz z ich szefowa nie są za bystre. łatwo odróżnić który wpis jest od prawdziwej pacjentki Odpowiedz Link
kluskini Re: wole Denique 05.07.10, 15:26 no ja slyszalam, ze to raczej dolna polka :/ Odpowiedz Link
amerikanische.heidelbeere Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 18.08.10, 16:47 Ja zaliczylam juz trzy zabiegi. Wloski znacznie sie przerzedzily, jeszcze jeden ostatni mnie czeka i zapomne ze w okolicach bikini mialam kiedykolwiek cokolwiek poza bikini. Odpowiedz Link
marcys5 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 25.08.10, 14:09 O jakiej porze roku najlepiej jest przeprowadzac tego typu zabieg ? Słyszałam ze najlepiej kiedy skora nie jest podrażniona slońcem? Odpowiedz Link
ola5777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.09.10, 21:10 I jak to jest,te włoski juz nie odrosną? Czy bedzie sie po jakimś czasie pojawiał meszek? Odpowiedz Link
agrafka_online Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 17.11.10, 12:43 Ja mam skończoną depilację jakiś tydzień temu, czerty powtórzenia, z efektu jestem bardzo zadowolona. Żałuje, że się wcześniej na to nie zdecydowałam. Jeśli chodzi o sam salon, to jak najbardziej pozytywnie wspominam. Podobało mi się to, że urządzenie było dopierane pod moją skórę i moje oczekiwania. Odpowiedz Link
szara-mycha Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.02.11, 12:12 dziewczyny mam pytanie o centrum elite, ile razy trzeba tam przychodzic na te depilacje zanim beda efekty???? i czy na czarne mocne wlosy laser dziala???? Odpowiedz Link
titikakaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.02.11, 14:11 Paradoksalnie łatwiej jest usunąć laserowo ciemne włosy, niż jasne (laser bazuje na kontraście ze skórą). Efekty zależą od tego, jakie masz owłosienie w dużej mierze. No i pamiętaj o tym, że laser usuwa tylko te włoski, które są w fazie wzrostu, dlatego trzeba powtarzać zabiegi. Ja zawitałam chyba z 5 razy do Elite, wszystkie już wykoszone i mam gładziutką skórę. Odpowiedz Link
beata7272 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 02.03.12, 15:58 Ostrzegam przed tym salonem szczególnie gdy zabieg ma być inwazyjny. Niestety zdecydowalm sie na pakiet zabiegow ultradźwiekami. Po trzech wykonanych kosmetyczka dala mi do wypelnienia ankietę na temat chorób, przyjmowanych leków a także zadano mi pytanie czy jestem w ciazy lub karmie piersia. Odpowiedzialam ze karmię i ku mojemy zdumieniu kosmetyczka powiedzial ze w takim razie nie moze wykonać tego zabiegu bo nie wykonuje sie go u kobiet karmiących !!!! Gdy jej powiedzialam ze mialam juz 3 zabiegi pobiegla po lekarza. Lekarz zaczal mnie "uspokajać" ze na twarz to jednak mozna ale na dekold to juz nie. Zdziwil sie gdy mu powiedzilam ze zabiegi mialam robione takze na dekold..... Nikt nie byl w stanie mi wyjasnic dlaczego ankietę dostalam dopiero przy ostatnim zabiegu???? Gdy zadzwonilam do wlaścicielki powiedziala ze "nowa kosmetyczka miala sobie przetestowac ankiete " (!!!!!) Cala sytuacja bardzo mnie zestresowal bo moglam sobie zaszkodzić. Nikt mnie nie przeprosil nie mowiac juz o zwrocie pieniedzy - oczywiscie trzeba bylo zaplacic od razu za caly pakiet a ceny w tym salonie sa dosyc wysokie. Uprzedzam wiec wszystkich ktorzy decyduje sie na zabiegi w tym gabinecie - lepiej szukac bezpieczniejszego miejsca. Odpowiedz Link
comeloconmigo Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.03.12, 22:51 Ale zaraz... Jaka matka karmiaca chodzi na zabiegi laserem???? Odpowiedz Link
zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:58 wobec pacjentki nastąpiło zaniedbanie, następna sprawa do sądu. tylko że zakład miał uprawnienia , ale zwyciężyla pazernośc kliniki. feelbeauty.eu/artykuly/stop-powiklaniainterwencje/podstawowe-wiadomosci/koniec-z-udawaniem-ze-powiklania-nie-istnieja-w-medycynie-estetycznej-koniec-z-zabiegami-u-osob-nieuprawnionych/487.html Odpowiedz Link
zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:30 w Elite koncertowo kilka lat temu zniszczono mi brzuch. pisałam o tym szczegółowo na innym wątku ile musiałam poświęcić czasu i wykonać zabiegów, zeby wyjść na plaże. dzielne panie recepcjonistki pracowicie wabią następne ofiary, a czasem sama Pani menadzer siada do komputera i uprawia autoreklamę szczególnie w kafeterii, która traktuję jak bezpłatny baner do wypisywania bałwochwalczych hołdów w imieniu wymyślonych pacjentek. jak jestem prawdziwa pacjentką, która zostawiła w Elie niemała kasę a wyszła zeszpecona. Odpowiedz Link
kor_elka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 30.04.12, 16:49 Byłam u nich tylko raz, i to tylko dlatego, że kumpela mnie namówiła. Potem z braku czasu, nie zaglądałam tam. Ogólnie obsługa miła i znająca się na rzeczy, skóra była gładka przez kilka ładnych tygodni. Plusik :) Odpowiedz Link
supermodnyciuszek Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 22.12.12, 11:41 Ja się tak wybieram na depilację laserową już od paru miesięcy, miałam już zaplanowane że na 100 % w styczniu ale że w elite jest teraz promocja -20% na wszystkie zabiegi to umówiłam się zaraz po świętach :) Odpowiedz Link
zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:55 następna reklama elite. aż zbiera się na w ....tacy są żałosni w tej swojej nachalności Odpowiedz Link
marika34 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 17.12.19, 12:38 Chciałabym zrobić sobie przeszczep włosów. Czytałam że robot Artas iX ma dobrą skuteczność i w Elite można się poddać zabiegowi. Czy znacie kogoś kto ma przeszczepiane włosy? Odpowiedz Link