Dodaj do ulubionych

Centrum Laseroterapii Elite???

20.03.08, 22:38
Co sadzicie o tym miejscu i stosowanych tam zabiegach?
Bylam na 1-ym zabiegu IPL. Poki co bez efektu :)
Obserwuj wątek
    • gosia.nat Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 29.03.08, 01:42
      Up
    • tomek00777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 26.05.08, 18:05
      ja robilem u nich depilacje plecow laserem diodowym z prądem i jestem bardzo
      zadowolony. Oni chyba jako jedyni mają ten laser w Warszawie.
    • sarisz Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 25.07.08, 07:59
      gabinet przeciętny jak wiele innych, a ceny mają za to na wysokim
      poziomie i napewno nie jest to żadne centrum laseroterapii,
      podstawowy warunek- gabinet powinien posiadać -laser Light Sheer ,
      poczytaj sobie opinie , tylko ten jet naskuteczniejszy, a co do
      laseru z pradem , to az mi skura cierpnie brrrrrrrr
    • hirsutyzm Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 06.09.08, 10:00
      Witam, ja jestem po 3 zabiegach IPL na Kabatach w Elite i polecam wszystkim!!!
      , pozostało mi może 10 % owłosienia na łydkach a wlosów na bikini nie widac juz
      wiele miesięcy.
      • scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???-OSZUŚCI!!!!! 06.09.08, 12:50
        elite? omijać szerokom łukiem!!!!!! oszuści!!!!!!!!!
        ja i moje dwie koleżanki robiłyśmy tam depilację łydek . ja mam
        jasne włoski a koleżanki ciemne i grube, po 3 zabiegu u każdej z nas
        efekty były mizerne - a pani z elite wciąż tylko to samo- następny
        zabieg przyniesie porządany efekt....owszem pani była bardzo miła i
        zachęcała do następnego zabiegu - ale pewnie za to jej płacą bo na
        pewno doskonale wie jaki efekty daje u nich depilacja
        wydałyśmy po 1500 złotych na te trzy zabiegi a włosy najpierw sie
        troche przerzedziły a teraz odrastają w takiej samej ilości -więcej
        tam nie poszłyśmy. zastanawiam sie czy jest jakiś inny skuteczny
        laser , dopiero teraz odkryłam to forum stąd niestety popełniłam
        błąd idąc do gabinetu o którym nic nie wiedziałam
        • sonia.marmieladowna Re: Centrum Laseroterapii Elite???-OSZUŚCI!!!!! 06.06.10, 20:23
          To z czego wy te wlosy mialyscie? z tytanu? cos mi sie nie chce wierzyc, to ja
          mam ciemne i grube wlosy, a po trzech zabiegach nie bylo juz po nich sladu... i
          nic nie odrasta. czarnobyl jakis jestescie cxzy co :D ?
        • forpoczta666 Re: Centrum Laseroterapii Elite???-OSZUŚCI!!!!! 14.06.10, 17:10
          hmmm, troche ciezko w to uwierzyc, ze ty taka skrzywdzona, skoro dziewczynie z
          hirsutyzmem wyzej (przeczytaj sobie, jesli nie wiesz, na czym polega ta
          dolegliwosc) pomogly te zabiegi. moj maz, chlop dwa na dwa metry, usuwal w elite
          czarne wlochy z karku i plecow. i dalo rade? dalo.
    • donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 06.09.08, 21:29
      miesiąc temu przeszłam depilacje laserowa w elite konkretnie na kabatach ,Pani
      która robi tam zabiegi mówiła ze jesli po pierwszym zabiegu nie zauważę dużej
      róznicy, to po drugim zabiegu juz efekt będzie bardzo widoczny , zabieg mialam
      wykonywany na okolicy bikini,po dwóch tygodniach od zabiegu wypadło mi 80 %
      owłosienia ku mojemu OGROMNEMU ZDZIWIENIU:),zadzwoniłam do P.Małgosi i
      serdecznie jej podziękowałam.Ja osobiście jestem zachwycona , myśle ze jeszcze 2
      zabiegi i bedzie po wszystkim
      • scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 07.09.08, 08:53
        OOOOOOOOOO... CZYLI PANI Z ELITE PRÓBUJE RATOWAĆ OPINIE O WŁASNYM
        GABINECIE-GABINEGIE NACIĄGACZY!!!!!!!!!!!!!!!!! A JA OSOBIŚCIE I
        MOJE KOLEŻANKI JSTEŚMY ZNIESMACZONE ŻE MACIE JESCZE CZELNOŚĆ
        WYPISYWAĆ TE BREDNIE NA FORUM. KUPCIE LASER KRÓRY USUWA WŁOSY A NIE
        NACIAGACIE DZIEWCZYNY NA DROGIE NIESKUTECZNE ZABIEGI - A JAK NIE TO
        RUBCIE LUDZIOM MASECZKI PILINGI I MANICURE BO DO TEGO CZYBA MACIE
        UPRAWNIENIA
        • donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 00:07
          jesli Twój post scalett byl odpowiedzia dla mnie , to chce Ci napisać że ja nie
          jestem zadna Kobieta z gabinetu , poprostu jestem brdzo zdowolona z ich usług i
          tyle.chodzę tam wiele lat imoje kolezanki również.
          • scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 11:36
            dla przykładu wklejam inny post o tym gabinecie naciągaczy!!!!

Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia
            lisa77 02.02.07, 19:52 Odpowiedz
            Ja tez ok 6 lat temu dalam sie nabrac na laser neodymowo-yagowy w
            Studio
            bodajze High-Care Center, teraz to chyba sie nazywa Elite na Pereca
            2 przy
            Rondzie ONZ. Tem wydalam kupe kasy na depilace bikini, pach i lydek,
            jezeli
            chodzi o lydki to moze, moze cos tam podzialalo bo rzeczywiscie
            chyba mialam
            gestsze te wlosy, ale na bikini i pachy nie podzialalo zupełnie nic,
            ani włosek
            nie wypadł, pieniadze wywalone w bloto, a tez musialam podpisac
            oswiadczenie,
            ze wyrazam zgode itp. Pani robiaca zabieg byla nawet dokladna ale co
            z tego jak
            ten laser nie działał a nie zostałąm uprzedzona ze w przypadku tego
            lasera to
            bynajmniej nie byla prawda. Teraz jestem po jednym zabiegu na pachy
            i bikini
            laserem LightSheer i na tyle na ile na razie widac efekty - po 3
            tygodniach -
            różnica jest piorunująca. Tak więc mam nadzieje, ze nikt juz na
            laser Nd-Yag

OSTRZEGAM, NIESTEY PO WŁASNYM BŁĘDZIE :(((
            • donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 12:17
              ja miałam u nich wykonywany zabieg IPL , nie żadnym neodymowo - yagowym. -
              efekt powtarzam super!!
              • scarlet3000 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 13:25
                ooooooooo no to teraz to pewne ,że donateeeeeeee to ktoś z Elite, bo
                któżby z taką szybkością próbował ratować negatywna opinię jak nie
                sam zainteresowany? co????

i napewno dobrze panie wiedzą ,że miałalyśmy robione łydki IPL-em i
                jeszcze lepiej wiecie że nie jest skuteczny. mam nadzieje ,że coraz
                miej dziewczyn uda wam sie naciagnąć , osobiście idziemy z ta sprawą
                do prawnika specjalizujacego sie w ochronie praw konsumentów,
                opowiem na forum jak to sie skończyło. Zostało nam ukradzione po
                1500PLN

pozdrawiam was dziewczyny walczące z niechcianymi włosami

• donateeeeeeee Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 08.09.08, 21:56
                  Słuchaj jeśli masz lub macie problem z owłosieniem to idzcie do eite idzcie
                  gdzie chcecie , fora sa po to by wyrażać swoje opinie , wiec tak samo jak wy ja
                  tez to zrobiłam,moge być dla Ciebie kim chcesz, problem polega na tym ze ja mam
                  efekt a Ty nie?
                • nika1267 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 10.12.08, 00:32
                  witam..chcialam powiedziec,ze bylam na kabatach w gabinecie
                  Elite..dziwna sytuacja brak efektu po 4 zabiegach..ciagle
                  obiecywanie zmiany i nic,zmienilam na inny laser na ul Pereca
                  konsultacja mile podejscie ..fachowo..bylam zadowolona tylko pani
                  ktora sie mna tak super zajela odeszla z tego gabinetu..szukam jej:
                  (wlasnie...
                  • iwa-34 Re: Centrum Laseroterapii Elite???- OSZUŚCI!!!!!! 15.03.09, 22:08
                    A czy mogłaby Pani napisać, jak nazywała się ta osoba, która
                    odeszła? Pozdrawiam!!
    • iwa-34 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 15.03.09, 22:03
      Witam serdecznie!
      Jako była pracownica tego "salonu", nie polecam depilacji laserowej,
      ze względu na zły stan techniczny laserów... To był powód mojego
      odejścia. A i jeszcze proszę uważać na karaluchy!
      • lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 16.03.09, 11:36
        Witam Serdecznie,
        jestem właścicielką gabinetu Elite Centrum Laseroterapii i chciałam poinformować
        Państwa, że te oczerniające nas posty pisze jedna osoba. Jest to były pracownik
        z którym współpracowałam przez wiele lat. Powód naszego rozstania był zupełnie
        inny niż tu podawany, ale to pozostanie już między nami.

Chciałabym wyjaśnić przedstawione tu zarzuty. Wszystkie lasery w naszych
        gabinetach są serwisowane i są pod nadzorem kompetentnych osób, są to urządzenia
        uznane za najskuteczniejsze w danym zakresie. Każdy laser na jakim pracujemy
        znajduje się w pierwszej piątce w rankingu najskuteczniejszych laserów do
        depilacji. Laser Lightsheer znamy, testowaliśmy go i wybraliśmy inny, ponieważ
        mieliśmy takie same lub niekiedy lepsze rezultaty przy mniejszych odczynach
        pozabiegowych. Nadal uważam, że Lightsheer jest dobrym laserem.
        Nasz gabinet istnieje na rynku od 10 lat i na początku pracowaliśmy na laserze
        nd-yag ale ten laser ponad pięć lat temu zastąpiliśmy innymi, bardziej
        skutecznymi i szybszymi tj. trzema różnymi, które dobieramy indywidualnie do
        potrzeb klienta w zależności od tego jaki jest jego kolor włosa i skóry.
        Technika idzie do przodu i dlatego my również zmieniliśmy urządzenia tak aby
        uzyskiwać jak najlepsze efekty pozabiegowe, abyście Państwo byli jak najbardziej
        zadowoleni z efektów. Na rynku obecnie nie ma lepszych laserów do depilacji a
        jeżeli się takie pojawią to na pewno je zakupimy.

Scarlet, nie otrzymaliśmy żadnego pisma od prawnika a minęło już 7 miesięcy od
        twojego postu. Efekty po laserze IPL są bardzo dobre i jeżeli ich nie miałaś to
        przyjdź do nas, a na pewno wykonamy Ci zabieg gratis na innym urządzeniu.

Podaję kontakt do mnie, jeżeli ktoś chciałby osobiście się ze mną skontaktować,
        serdecznie zapraszam Lidia Kwiatkowska. Kontakt mailowy biuro@elite.waw.pl
        • belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 18.03.09, 22:49
          lidia.2 napisała:

> jestem właścicielką gabinetu Elite Centrum Laseroterapii i chciałam poinformowa
          > ć
          > Państwa, że te oczerniające nas posty pisze jedna osoba.

Chyba jednak nie jedna. To co napisała iwa-34 to niestety prawda. Ciekawe, że właścicielka tak "gęsto" się tłumaczy. Czyżby chciała coś przykryć ? A może wytłumaczy dużą rotację pracownic w Centrum? Praktycznie co kwartał jest nowa obsada. Jak widać nie każdy ma we krwi oszukiwanie klientów...
          • lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 11:09
            z niczego się nie tłumaczę, bo tez nie mam powodu ku temu. Odpowiadam jedynie na
            posty rozżalonej pracownicy. Nikt w moich gabinetach nie oszukuje i nie ma
            takiego prawa. Zapraszam na zabiegi, które wykonują najbardziej chyba
            doświadczone osoby w Polsce w tej dziedzinie, nawet z 10 letnim doświadczeniem.
            Pozdrawiam
            • belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 11:48
              nikt nie żali się bez powodu, tak samo jak bez powodu nie pisze się przesadnych
              tłumaczeń... ktoś trafił w czuły punkt, dlatego tak boli...
              skoro zabiegi w Centrum są takie super to gdzie są zadowoleni klienci ?
              odpowiadam... u konkurencji...
              • lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 12:40
                Czułym punktem jest rozrzalony pracownik, który chce się mścić za to, że nie
                chcieliśmy z nim przedłużyć umowy. Niestety jeżeli ktoś nie jest w stanie
                wykonywać zabiegów prawidłowo to musimy się z nim rozstać i własnie dlatego mamy
                zadowolonych klientów.
                • belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 13:21
                  mnie nie interesuje rozŻalony pracownik (to sprawa między nim a Centrum), ale poziom usług, warunki i stan sprzętu... karaluchy są faktem, a 10 letnie doświadczenie można włożyć między bajki... jeśli jest choć jeden pracownik, który takie posiada to nie potrafi go pokazać...no chyba, że mówimy o poparzeniach skóry w wyniku nieprawidłowej konfiguracji oraz stanu laserów... przyznaje... były u Was bardzo mile i rzetelne pracownice, które wykonywały zabiegi dokładnie, ale już ich nie ma... ciekawe dlaczego?
                  i jeszcze jedno... porównując tu przytoczone 10 letnie doświadczenie oraz średni wiek pracownic stwierdzam, że praktykę w depilacji musiały rozpocząć najpóżniej w liceum...
                  • lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 13:36
                    własnie widzać jak cię boli, że nie chcieliśmy z tobą współpracować. Współczuję
                    teraz konkurencji jezeli zatrudniła taki skarb jak ty. Co do kompetencji moich
                    pracowników to są bardzo wysokie i nie ubliżaj im, bo sama pokazujesz jaki
                    reprezentujesz poziom swoją osobą. Szkoda, że nie byłaś w stanie zapewnić
                    odpowiedniego poziomu usług. Najlepsi pracownicy nadal pracują a co do osoby z
                    10 letnim doświadczeniem to nigdy niestety jej nie będziesz w stanie dorównać.
                    Stan sprzętu, karaluchy, złe warunki i inne zarzuty kierowane w naszym kierunku
                    są nieprawdziwe ale rozumiem, że musisz jakos się odegrać.
                    • belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 13:55
                      nie wiem po co ten wywód w moją stronę... ja na nieszczęście tylko korzystałam z
                      Waszych usług... z mizernym skutkiem....
                      chyba domyślam się za kogo mnie Pani bierze... współczuje tej dziewczynie, bo
                      była naprawdę bardzo miła... jako jedna z nielicznych robiła zabiegi bez
                      oparzeń... i nagle zniknęła...
                      teraz widzę, że miała rację...
                      współczuje też reszcie pracownic... szefostwa
                      • lidia.2 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 16:02
                        U nas nikt nie parzy klientów, niestety ma Pani mylne informacje. Wszyscy nasi
                        pracownicy są wysokiej klasy specjalistami w swojej dziedzinie. Jezeli nie
                        otrzymała Pani satysfakcjonujących efektów to przykro mi i zapraszam na
                        bezpłatny zabieg.

Życzę Pani dużo sukcesów na drodze zawodowej i prywatnej.
                        Miłego dnia.
                        • belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 08:20
                          Po moich doświadczeniach z Waszym Centrum nie przyszłabym na zabieg nawet
                          gdyście mieli mi oddać wszystkie wydane u Was pieniądze.
                          Zrozumie mnie każdy, kto choć raz pójdzie na zabieg do innego Salonu.

Nie wiem czy to kwestia sprzętu czy może umiejętności jego obsługi (a w zasadzie
                          jej braku), ale jeśli mówi Pani o "wysokiej klasy specjalistach w swojej
                          dziedzinie", to ja się pytam....jakiej dziedzinie ?

Mi przychodzi do głowy tylko Straż Pożarna... tam się na co dzień obcuje z
                          poparzeniami.
                          • krolewna-z-drewnaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 10.06.10, 16:11
                            cała ta wymiana zdań jest dla mnie po prostu niepojęta. wiedziałam, że
                            niezadowoleni, zwolnieni pracownicy mogą się mścić, ale żeby aż z taką
                            nienawiścią pisać tak absurdalne rzeczy? nigdy, w trakcie żadnego zabiegu nie
                            widziałam w elite nic podejrzanego, zawsze byłam zadowolona. przykre, że przez
                            jakieś idiotyczne animozje dzieją się takie rzeczy.

przypomina mi to niedawny artykuł o tym lekarzu, chirurgu, ktorego prześladowała
                            w internecie pacjentka :/
    • izabelka12345678 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 19.03.09, 18:11
      Witaj. Byłam wczesniej na zabiegach epilacji laserowej nóg robionych
      laserem IPL. Po czterech zabiegach bez widocznego efektu a nawet
      zrobiły się bardziej widoczne( PIENIĄDZE POSZŁY W BŁOTO ). Jak były
      tak i pozostały. Przed sylwestrem wpadła mi w ręce reklama gabinetu
      w Warszawie na ul. Smolnej 38. Poszłam w desperacji i szok. Ceny za
      zabieg niższe niż przy IPL-u. Zabiegi wykonywane nowym laserem
      diodowym Lightsheer. Jestem po drugim zabiegu depilacji bikini i
      efekt jest niesamowity ( pozostało może 20% włosów pod pachami).
      Zapisałam się na epilację nóg w tym gabiniecie, wiem że tam pozbęde
      się mojego koszmaru. Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do Beauty
      Laser Studio. Izabela M.
      • doda.3 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 13:38
        a ja poddaje sie zabiegom depilacji laserowej wlasnie w elite i jestem bardzo
        zadowolona
        • belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 14:03
          Twój wybór, Twoje zdrowie...
          jak porównasz cenniki innych gabinetów, będzie można dopisać też, Twój portfel...
        • doda.3 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 17:07
          wiesz robilam sobie zabiegi w innych gabinetach i mniej placilam ale nie mialam
          efektow, to dopiero są stracone pieniadze, żaden wlos mi nie wypadl. wystarczyl
          jeden zabieg w elite aby przekonac sie ze ta metoda faktycznie dziala
          Mi tam sie podoba i szczerze polecam
          • belammy Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 20.03.09, 18:23
            jedyne co odpada po zabiegach w Elite to skóra... włosy zostają, tak samo jak i
            blizny...
            • malgo115 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.03.09, 14:23
              Musze stanąć w obronie elite - byłam na Kabatach 3 tygodnie temu -
              łydki. I jestem b. zadowolona - obsługa naprawdę b. miła, dyskretna
              i fachowa (p. Małgosia), żadnych poparzen, efektów ubocznych.
              w tej chwili zostało mi jakieś 30 proc. włosków, które mialam
              wczesniej.
              Chyba niesprawiedliwe są te napaści.
              Ceny - fakt, nie są najniższe :(
            • becialek Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 13.05.13, 22:47
              Pierwsze słyszę, post wyssany z palca albo zemsta konkurencji.... korzystam z usług tego salonu od lat i nigdy nie miałam złego doświadczenia. A efekty zawsze są.
              • zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:44
                chyba dla elite żaden gabinecik nie może być konkurencją nieprawdaż Pani Kwiatkowska?
                jakie to żenujące że menadżer kliniki zajmuje się dyskusja na forach szczególnie w Kafeterii. juz to bardzo źle świadczy o poziomie kliniki, że musi się tak głupio tłumaczyć: były pracownik;-) Nie może przyjąć do wiadomości że zabiegi wykonywane są beznadziejnie i zamiast podnieść jakość (no ale to nowszy sprzet a to kosztuje)- szuka teorii spiskowych.
                PS. karaluchów nie widziałam.PS2 oprócz mnie spotkałam się jeszcze z kilkoma dziewczynami po zabiegach w Elite, które nie przyniosły efektów lub spowodowały wręcz oszpecenia
                • swissmiss Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.11.17, 23:14
                  To zźle świadczy tylko i wyłącznie o tobie. Jestem klientką elitę i zawsze miałam dobrej doświadczenia. Z takie komentarze, oczernianie i kłamstwa powinna być pani zgłoszona na policję a sprawa powinna być podana do sądu. Jak można mówić ze „zabiegi Ellite”są ogólnie złe? Przecież tam jest duzo różnych zabiegów, duzo dobrego sprzętu. To jest po prostu niemożliwe. Dobrze ze panią wyrzucili. Zasłużyła Pani na to, to oczywiste. Osoba na poziomi nigdy w życiu nie robiłaby tego co Pani tutaj na tym forum. Żałosna desperacja, gdybym nie byka w tej klinice to może jeszcze bym uwierzyła choć tez wątpię. Klinikami parząca klientów nie utrzymałaby się na rynku. Ktoś tutaj KŁAMIE.
    • white_black_currant Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 21.10.09, 21:20
      Miło widzieć taką dyskusję bo czasem na niej zyskają klienci ( mam nadzieję choć niekoniecznie ) .
      Mała efektywność urządzenia IPL ( nie jest to laser ) w depilacji to stara historia.
      IPL czasem działa ale statystycznie jest słaby bo to urządzenie nie do depilacji tylko fototerapii ( właściwie to nowa odsłona starej metody ).
      Dioda z prądem ( ELOS ) to niezbyt udana próba wzbogacenia dobrej diody laserowej do depilacja prądem - bardziej dla reklamy niż efektu. Efekty końcowe - bardzo bolesny zabieg jeśli faktycznie użyjemy znaczącej dawki prądu. Również - częste poparzenia a właściwe porażenia prądowe przy nieumiejętnym stosowaniu więc personel często pracuje bez prądu. Zabieg ELOSEM będzie skuteczny jak inną diodą ale cudów w kwestii jasnych włosów nie będzie.
      Depilacja jest na tyle skuteczna na ile dobry jest laser ( nie urządzenie IPL ) a operator ma świadomość co robi i jakie ma bezpieczne granice. Nie jest to zabieg który "robi" laser tylko dobrze przygotowany i doświadczony operator - myślę że mało takich. Wpadki to rzecz ludzka
      i jak w każdej dziedzinie ( patrz szczególnie polska medycyna ) zdarzają się widać więc, że dyskusja ma charakter marketingowy choć nie jest w dobrym smaku.

Rozsądek, odpowiedzialność i krytycyzm - trzymajmy się tego.

W_B_C
    • czizass Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 02.06.10, 15:24
      Ja miałam serię zabiegów laserowych laserem diodowym w Elite, usuwałam łydki i
      bikini. Nie było żadnych problemów, zabieg nie był bolesny, wlosków nie ma.
      Wszystko cacy.
    • criminology Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 07.06.10, 19:52
      co sie tak czepneli tego elite? ja mialam body mixa i nic niepokojacegfo nie
      widzialam, normalnie bylo.
      • titikakaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.06.10, 10:54
        Nie zorientowałeś się? Przecież wyniknęło z dyskusji, że to jakiś były pracownik
        wypisywał pierdoły z zemsty, że go zwolnili. Czytaj uchem, a nie brzuchem :D
    • titikakaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.06.10, 10:57
      Ja miałam depilację laserem diodowym u nich na Pereca, efekty są jak najbardziej
      zadowalające :) 4 sesje miałam, wloski zniknęły (znikły? nie wiem, jak to się
      pisze dokładnie).
    • janka.janicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 16.06.10, 12:38
      Ja zaliczyłam w zeszłym tygodniu Slim Lipo, laserowe usuwanie tłuszczu i
      jednoczeście ściąganie skóry, coby obwisłą nie była (to się termolifting
      nazywa). Noszę ciucha uciskowego, ale efekty już widać. Nie mogę się doczekać,
      aż będę śmigać w bikini.
      • ola5777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 14.07.10, 14:54
        A po jakim czasie bedziesz mogła zobaczyc prawdziwe efekty tego
        zabiegu ?
        Bo rozumiem ,ze teraz jeszcze musisz nosić coś uciskowego?
        • janka.janicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 15.07.10, 13:18
          Efekty było widać już przy złażeniu ze stołu ;) Musiało być widac, skoro
          odessali mi łądnie 4 litry tłuszczyku, nie ;) ? Noszę ubranko uciskowe i chodze
          na drenaż limfatyczny, ale to już końcówka. Opuchlizna była delikatna i dawno
          zeszła, siniaków nie było żadnych, nierówności też nie ma. Skóra jest naprężona
          ;) Więc miesiąc i już efekty są idealne!
          • ola5777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 26.08.10, 08:46
            4 litry tłuszczyku...hm u mnie to byłoby z 10.Widziałas jak ten
            tłuszczyk wyglada ?
      • becialek Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 25.05.13, 19:07
        Zastanawiam się cały czas nad tym zabiegiem, bo nie mam czasu ani chęci ćwiczyć... rozwiałaś moje wszystkie wątpliwości też chcę śmigać w bikini :D
      • zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:53
        ciekawe jak trafiłaś na ten wątek-jest o depilacji laserowej w Elite. recepcjonistka z elite robi reklamę Slimlipo:-) i dlatego trzeba omijać kliniki które tylko w ten sposób moga zwabic klientów. Gdyby świadczyli dobre usługi w dobrych cenach to w ogóle wątek nie pojawiłby się. czytajcie dziewczyny między wierszami, bo te panienki z rejestracji wraz z ich szefowa nie są za bystre. łatwo odróżnić który wpis jest od prawdziwej pacjentki
    • kluskini Re: wole Denique 05.07.10, 15:26
      no ja slyszalam, ze to raczej dolna polka :/
    • amerikanische.heidelbeere Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 18.08.10, 16:47
      Ja zaliczylam juz trzy zabiegi. Wloski znacznie sie przerzedzily, jeszcze jeden
      ostatni mnie czeka i zapomne ze w okolicach bikini mialam kiedykolwiek cokolwiek
      poza bikini.
      • marcys5 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 25.08.10, 14:09
        O jakiej porze roku najlepiej jest przeprowadzac tego typu zabieg ?
        Słyszałam ze najlepiej kiedy skora nie jest podrażniona slońcem?
      • ola5777 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.09.10, 21:10
        I jak to jest,te włoski juz nie odrosną?
        Czy bedzie sie po jakimś czasie pojawiał meszek?
    • agrafka_online Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 17.11.10, 12:43
      Ja mam skończoną depilację jakiś tydzień temu, czerty powtórzenia, z efektu jestem bardzo zadowolona. Żałuje, że się wcześniej na to nie zdecydowałam.
      Jeśli chodzi o sam salon, to jak najbardziej pozytywnie wspominam. Podobało mi się to, że urządzenie było dopierane pod moją skórę i moje oczekiwania.
    • szara-mycha Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.02.11, 12:12
      dziewczyny mam pytanie o centrum elite, ile razy trzeba tam przychodzic na te depilacje zanim beda efekty???? i czy na czarne mocne wlosy laser dziala????
      • titikakaa Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 09.02.11, 14:11
        Paradoksalnie łatwiej jest usunąć laserowo ciemne włosy, niż jasne (laser bazuje na kontraście ze skórą). Efekty zależą od tego, jakie masz owłosienie w dużej mierze. No i pamiętaj o tym, że laser usuwa tylko te włoski, które są w fazie wzrostu, dlatego trzeba powtarzać zabiegi. Ja zawitałam chyba z 5 razy do Elite, wszystkie już wykoszone i mam gładziutką skórę.
    • beata7272 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 02.03.12, 15:58
      Ostrzegam przed tym salonem szczególnie gdy zabieg ma być inwazyjny. Niestety zdecydowalm sie na pakiet zabiegow ultradźwiekami. Po trzech wykonanych kosmetyczka dala mi do wypelnienia ankietę na temat chorób, przyjmowanych leków a także zadano mi pytanie czy jestem w ciazy lub karmie piersia. Odpowiedzialam ze karmię i ku mojemy zdumieniu kosmetyczka powiedzial ze w takim razie nie moze wykonać tego zabiegu bo nie wykonuje sie go u kobiet karmiących !!!! Gdy jej powiedzialam ze mialam juz 3 zabiegi pobiegla po lekarza. Lekarz zaczal mnie "uspokajać" ze na twarz to jednak mozna ale na dekold to juz nie. Zdziwil sie gdy mu powiedzilam ze zabiegi mialam robione takze na dekold..... Nikt nie byl w stanie mi wyjasnic dlaczego ankietę dostalam dopiero przy ostatnim zabiegu???? Gdy zadzwonilam do wlaścicielki powiedziala ze "nowa kosmetyczka miala sobie przetestowac ankiete " (!!!!!) Cala sytuacja bardzo mnie zestresowal bo moglam sobie zaszkodzić. Nikt mnie nie przeprosil nie mowiac juz o zwrocie pieniedzy - oczywiscie trzeba bylo zaplacic od razu za caly pakiet a ceny w tym salonie sa dosyc wysokie.
      Uprzedzam wiec wszystkich ktorzy decyduje sie na zabiegi w tym gabinecie - lepiej szukac bezpieczniejszego miejsca.
      • comeloconmigo Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 24.03.12, 22:51
        Ale zaraz... Jaka matka karmiaca chodzi na zabiegi laserem????
        • zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:58
          wobec pacjentki nastąpiło zaniedbanie, następna sprawa do sądu. tylko że zakład miał uprawnienia , ale zwyciężyla pazernośc kliniki.
          feelbeauty.eu/artykuly/stop-powiklaniainterwencje/podstawowe-wiadomosci/koniec-z-udawaniem-ze-powiklania-nie-istnieja-w-medycynie-estetycznej-koniec-z-zabiegami-u-osob-nieuprawnionych/487.html
      • zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:30
        w Elite koncertowo kilka lat temu zniszczono mi brzuch. pisałam o tym szczegółowo na innym wątku ile musiałam poświęcić czasu i wykonać zabiegów, zeby wyjść na plaże. dzielne panie recepcjonistki pracowicie wabią następne ofiary, a czasem sama Pani menadzer siada do komputera i uprawia autoreklamę szczególnie w kafeterii, która traktuję jak bezpłatny baner do wypisywania bałwochwalczych hołdów w imieniu wymyślonych pacjentek. jak jestem prawdziwa pacjentką, która zostawiła w Elie niemała kasę a wyszła zeszpecona.
    • kor_elka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 30.04.12, 16:49
      Byłam u nich tylko raz, i to tylko dlatego, że kumpela mnie namówiła. Potem z braku czasu, nie zaglądałam tam. Ogólnie obsługa miła i znająca się na rzeczy, skóra była gładka przez kilka ładnych tygodni. Plusik :)
      • supermodnyciuszek Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 22.12.12, 11:41
        Ja się tak wybieram na depilację laserową już od paru miesięcy, miałam już zaplanowane że na 100 % w styczniu ale że w elite jest teraz promocja -20% na wszystkie zabiegi to umówiłam się zaraz po świętach :)
        • zuzannastawicka Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 05.04.14, 00:55
          następna reklama elite. aż zbiera się na w ....tacy są żałosni w tej swojej nachalności
    • marika34 Re: Centrum Laseroterapii Elite??? 17.12.19, 12:38
      Chciałabym zrobić sobie przeszczep włosów. Czytałam że robot Artas iX ma dobrą skuteczność i w Elite można się poddać zabiegowi. Czy znacie kogoś kto ma przeszczepiane włosy?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka