sonia1-0 14.06.08, 18:50 Prosze o polecenie salonu w Rzeszowie. Czy któraś robiła moze depilacje laserową w salonie FRESCO w Rzeszowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0la Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 28.02.09, 00:35 hej, ja się tam właśnie mam zamiar wybrać, a Ty byłaś już? Fresco ma bardzo skuteczny laser ligt sheer, chyba jutro zadzwonię i dowiem się czegoś więcej. Odpowiedz Link
hazbitka Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 21.03.09, 11:07 Hej ! Jestem po pierwszym zabiegu (robiłam pachy i bikini) w salonie Parisette w hotelu prezydenckim. Ogólnie jestem zadowolona, miła obsługa tylko czekam na efekty. Odpowiedz Link
sylvooniag Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 29.04.09, 18:54 hej :)ja polecam Twoj Styl w galerii rzeszów na słowackiego- mnie przede wszystkim ujęła przemiła pani kosmetyczka(a zeszłam chyba z 6 gabinetow i miałam mieszane uczucia)jest rzeczowa , wytłumaczyła na czym zabieg polega jakie moga byc efekty i czego sie spodziewać.Po zabiegu zawsze smaruje skóre kremem p/ podrażnieniom.Zanim zdecydujesz sie na zabieg przeprowadza z toba wywiad - odnosnie chorob ogolnego stanu itd ( jest tego chyba z 3 strony )i pdopisujesz zgode na zabiegii:) ja jestem po 3 zabiegach i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
karo-9999 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 20.10.09, 17:41 Polecam salon kosmetyki laserowej przy ul Bernardyńskiej 11. Pierwszy zabieg poprzedzony jest konsultacją dermatologiczną wykonywana jest proba a ceny nawet przystepne Odpowiedz Link
zeusowa Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 11.11.09, 14:40 no własnie jak to wygląda cenowo naszych rzeszowskich zakładach? chodzi mi szczególnie o depilacje bikini. Odpowiedz Link
gocha83_23 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 01.09.11, 21:42 A ja odradzam ten salon. Jakieś 2 lata temu robiłam sobie depilacje górnej wargi.Byłam na czterech zabiegach i nic praktycznie zero efektu. Zrezygnowałam z dalszych zabiegów. Po pierwsze bolało że nie szło wytrzymac a po drugie kobieta która wykonywała te zabiegi była wręcz niesympatyczna i nie zbyt rozmowna, a powinna jeszcze kilka rzeczy wytłumaczyc co do depilacji.Jestem w trakcie poszukiwań innego salonu czy ktoś jest naprawdę zadowolony z jakiegoś. Odpowiedz Link
ak2708 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 22.04.10, 09:41 Witam, ja byłam raz w salonie Athelas przy Jabłońskiego 7, maja tam laser SPA SHR. Wcześniej na próbie byłam w innym salonie na laserze Light Sheer. Tak okropnie bolało, ze stwierdziłam, że to nie dla mnie. Skóra była bardzo czerwona, ze strupkami i przebarwieniami, ale w miejscu próby włosy nie rosły. Znajoma poleciła mi salon Athelas, bo podobno mają nowoczesny laser, bezbolesny. Rzeczywiście opinia się sprawdziła, czułam tylko bardzo słabe ukłucia a w porównaniu do light sheer to w ogóle nic nie czulam. Było rewelacyjnie, pani przemiła, atmosfera pełnego relaksu. A do tego jakie ceny!!! Nie jestem właścicielką salonu, ani nawet znajomą. Teraz czekam na efekty pierwszego zabiegu, jeżeli będą widoczne, na pewno w tym salonie zrobię serię depilacji. Na you tube mozna obejrzeć prezentację lasera SPA SHR. Mam nadzieję że jest tak skuteczny jak bezbolesny. Dodam jeszcze, że skóra była lekko zaczerwieniona, ale bardzo krótko, po light sheer 2 tygodnie masakry. Jeżeli macie doświadczenia z tym salonem i laserem piszcie, chętnie dowiem się czegoś więcej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
malajulia-to-ja Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 30.04.10, 11:36 Hej:) A ja robiłam sobie w Strefie Urody na Grunwaldzkiej depilację zbędnych włosków na twarzy. Wiadomo trzeba to powtarzać, ale efekt jest zadowalający. I nie było to aż tak bolesne.:) Odpowiedz Link
dorota_b3 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 07.09.10, 12:14 Witam, ja równiez polecam Athelas, obok CH Ameryka ,zabieg prawie nie boli ,tylko minimalne szczypanie ,zrobiłam juz cztery zabiegi i jest super. Straciłam duzo ponad połowe włosów na nogach, bikini i pachy jeszcze lepiej. Moj mąż robi plecy i tez jest zadowolony. Poza tym uzyskałam konkretne informacje, a nie obietnice bez pokrycia. POLECAM!!! Odpowiedz Link
mala_1gosia Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 16.09.10, 13:14 Witam, ja byłam również w salonie Athelas na depilacji laserowej bikini i pach na trzech zabiegach i jestem zadowolona z efektów-włoski są wiele słabsze a połowa wypadła. Zabieg jest bardzo szybki i prawie bezbolesny a w sumie za zabieg zapłaciłam 300 zł. Odpowiedz Link
viola_22_0 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 13.05.11, 21:56 ja w tamntym miesiącu byłam w salonie koło galeri grafiki - chyba "beauty touh" - maja super laser, depilowałam pachy i bikini. pachy usunęło w ok 35 % a bikini prawie w 50!% przed latem zrobie jeszcze jeden zabieg a potem juz na jesień - jak tak beda włosy wypadac to mi 3-4 zabiegi wystarczy :-))) i tanio bo po 90 zł za część ciała :-) polecam. Odpowiedz Link
ewus1318 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 11.06.11, 19:23 Drogie Panie, jesli wybierac sie na depilacje to tylko na laser LS albo LS Duet. W rzeszowie najprawdopodoniej jeszcze nie ma salonu z duetem. LS zanjduje sie w Fresco i na Bernardynskiej. I jesli sie wybierać to tylko tam. Tylko tam zabiegi najpradopodobniej okaza sie skuteczne. Oczywiscie t o takze zlaezy od indywidualnych predyspozycji. Ja jestem po zabiegach w sanlonie fresco i jak na razie jestem zadowolona. :) Odpowiedz Link
ak2708 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 23.06.11, 14:39 Chciałam się wybrać do Fresco na depilację łydek. Czy znacie może cenę? Odpowiedz Link
szopapracz Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 10.07.11, 11:47 Witam, Też się zastanawiam nad depilacją laserową, czyli tak jak czytałem tutaj temat w Rzeszowie tylko w salonie Fresco albo na Bernadyńskiej? i są to te urządzenia ls firmy coherent? Jest strona salonu z bernadynskiej i widac tam cennik, natomiast z fresco nie ma, moglby ktos wrzuci? aha a jeszcze niech ktos mi powie 4 zabiegi powinny wystarczyc? zamierzam robic uda posladki i lydki, moglby mi ktos przyblizyc jakie to koszta? gdzies pewnie kolo 5000-6000? Odpowiedz Link
ewus1318 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 10.07.11, 12:38 Fresco nie ma cennika w internecie. Można podejść lub zadzwonić, panie są bardzo miłe, udzielą wszelkich informacji. Kobiece łydki plus uda prawdopodobnie ponad 1000 zł, jeden zabieg... Do szopapracza - błagam zostaw sobie włoski, bedziesz bardziej meski i zaoszczedzisz tych kilka tysiecy ;) Ja osobiscie jestem po trzecim zabiegu, ale niestety musze jeszcze walczyc dalej... Odpowiedz Link
barbar-a1974 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 19.12.13, 14:38 Ja również polecam salon przy ulicy Bernardyskiej zrobilam tam serie zabiegów na pachy oraz bikini i jestem bardzo zadowalona tylko z tego co mi wiadomo przeniesli sie na ulice graniczna gdzies na nowym miescie Odpowiedz Link
martunia40 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 13.11.17, 22:14 Nie polecam depilacji w Athelas/ Rzeszów, zrobiłam pełne 10 zabiegów od jesieni do wiosny, zabiegi dość bolesne, ale skoro na stałe... wytrzymałam po roku mam (mimo zapewnień, że przy mocnych czarnych włoskach wszystko zniknie jak za czarodziejską różdżką) niestety z perspektywy czasu jest bez zmian. Panie wycofały się z wcześniejszych zapewnień, że jest to depilacja na dłuższy okres, ale nie na stałe. Odpowiedz Link
agramowska Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 17.11.11, 15:14 sonia1-0 napisała: > Prosze o polecenie salonu w Rzeszowie. Czy któraś robiła moze > depilacje laserową w salonie FRESCO w Rzeszowie. Ja robiłam. Pożyczyłam od siostry kartę rabatową b&h i dostałam 15% zniżki na wszystkie zabiegi. Byłam bardzo zadowolona, bo pani Joanna Król, która ten zabieg wykonywała jest przesympatyczną osobą, która przy okazji potrafi doradzić w kwestii innych palących problemów.... Z czystym sumieniem polecam! Odpowiedz Link
kama-tari Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 25.04.13, 00:00 Witam Czy coś zmieniło się, jesli chodzi o usługi w laserowej depilacji ? Byłam dwa razy i mam mieszane uczucia/odczucia/ Centrum Urody Natural Beauty & Laser w Rzeszowie i w Salonie Urody Fryzjer Expert dwa roznie wygladające zabiegi, ktory waszym zdaniem lepszy i skuteczniejszy ? Odpowiedz Link
martunia40 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 26.08.13, 09:32 Skończyłam w styczniu br 8 zabiegów depilacji laserem w gabinecie ATHELAS, niestety włosy wszystkie odrosły i mam ponoć świetne nadające się włosy do takich zabiegów mocne i ciemne! Ponieważ koszt zabiegu był duży, trzymałam się dokładnie terminów. Niestety na stronie Athelas nie ma informacji, że zabiegi usuwają niepotrzebne owłosienie "na stałe", również kosmetyczka mi to powiedziała :( Tak więc zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link
36kinga0 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 15.10.14, 20:51 Rownież byłam w tym gabinecie i polecam athelas zdecydowanie :) wczesniej chodzilAm do innego gabinetu ale ceny były prawie 2 razy większe a efektów nie widziałam. Athelas poleciła mi koleżanka. Skończyłam serie zabiegów depilacji 2 miesiące temu i jestem zadowolona :) efekty sa bardzo zadowalające obsługa miła, profesjonalna. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link
kasik1230 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 10.11.14, 13:05 Teraz ponoć najlepszy i najnowszy laser to vectus, stosowała któraś z was? Odpowiedz Link
joanna12121 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 14.12.14, 22:01 Witam! Ja również serdecznie polecam salon kosmetyczny Athelas przy lisa kuli . wykonałam kilka zabiegow a już widze diametralna roznice, pozatym cenowo wyszlo mnie to o wiele taniej w porównaniu do innych salonnow kosmetycznych do których chodziłam ! polecam serdecznie Odpowiedz Link
instytuttwojstyl Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 11.05.15, 22:56 Vectus to najlepszy i najnowocześniejszy laser na świecie. Jedyny który posiada czytnik melaniny i który można wykonwyc cały rok. Zalecane zabiegi to3-4. Sprawdź i Ty. Odpowiedz Link
loko-koko Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 28.10.15, 21:20 Przez cały rok to sobie możesz robić każdy laser jak z domu nie wychodzisz... Odpowiedz Link
44paulina Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 14.10.15, 19:09 Ja byłam na depilacja w Pracowni Wdzięku i Urody na Rejtana. Polecam, mają tam świetny laser, zupełnie bezbolesny (bo o Light Sheer wiem od koleżanki że niestety boli), bardzo szybki i skuteczny. Po 3 zabiegach już prawie nic włosków mi nie zostało. Jeszcze pewno jeden lub dwa zabiegi i dla mnie wystarczy :) A do tego rewelacyjna cena bo trafiłam na promocję 2 partie w cenie 1. Polecam Odpowiedz Link
beauty_89 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 25.05.17, 20:03 Vectus niestety nie działa na włosy blond :( sprawdzałam bo takie mam. Ale polecam depilację w Pracowni Wdzięku i Urody, tam mają laser Primelase i on jest skuteczny też na blond włosy. Jestem 5 tygodni po trzecim zabiegi i na razie nic mi jeszcze nie odrosło, jak dla mnie to rewelacja. Jak słyszę od koleżanek i tu na forum to czasami trzeba i 8 zabiegów, tutaj znacznie mniej. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam Pracownie. Odpowiedz Link
kamka.a30 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 24.11.17, 16:41 kasik1230 napisał(a): > Teraz ponoć najlepszy i najnowszy laser to vectus, stosowała któraś z was? Ja robiłam depilację laserową na kilku urządzeniach i z moje obserwacje są następujące. Light sher - zadowalający efekt był dopiero po 7 zabiegach, ból bardzo duży. Vectus - efekty lepsze, ból nieco mniejszy. Ostatnią depilację zrobiłam na laserze Linscan i tutaj okazało się najbardziej komfortowo i potrzebne było najmniej zabiegów. Więc z czystym sercem polecam ten ostatni laser. Konkretnego salonu nie polecę ponieważ wszystkie zabiegi robiłam jeszcze jak mieszkałam w Krakowie. Odpowiedz Link
malgorzata_lachman Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 13.09.16, 10:34 Nie korzystałam z tego salonu, ale bardzo polecam salon DepilConcept na Staszica 10c. Odpowiedz Link
qwert0987 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 10.10.17, 18:51 Ja polecam salon Laser Clinic na pułaskiego 41 koło rosiru na poczatku miałam konsultacje i próbe zabiegową która była bezpłatna potem zabiegi przy pierwszej wizycie jest rabat 20% wiec sie naprawde opłaci sprzet maja bardzo dobry z tego co sie dowiadywałam to najlepszy laser diodowy, Jestem po 3 zabiegu i jestem mega zadowolona nie wrastaja mi juz włosy i praktycznie 70 % ubyło a seria to 6 zabiegów , za bikini zabieg bez rabatu to 189zł jak skoncze bikini to zaczne pachy i łydki bo naprawde warto :) Odpowiedz Link
qwert0987 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 10.10.17, 18:51 Ja polecam salon Laser Clinic na pułaskiego 41 koło rosiru na poczatku miałam konsultacje i próbe zabiegową która była bezpłatna potem zabiegi przy pierwszej wizycie jest rabat 20% wiec sie naprawde opłaci sprzet maja bardzo dobry z tego co sie dowiadywałam to najlepszy laser diodowy, Jestem po 3 zabiegu i jestem mega zadowolona nie wrastaja mi juz włosy i praktycznie 70 % ubyło a seria to 6 zabiegów , jak skoncze bikini to zaczne pachy i łydki bo naprawde warto :) Odpowiedz Link
onekeyy Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 11.10.17, 22:51 Ja również polecam salon Laser Clinic w Rzeszowie, wszystko zostało mi dogłębnie wyjaśnione gabinet bardzo ładny i laser najlepszy długo decydowałam się gdzie i jakim sprzetem wykonac zabieg zdecydowałam się na light sheer duet bo jednak ma najlepsze opinie, i nie zawiodłam się po samej próbie laserowej w miejscach gdzie miałam ja wykonana nie mam włosów jestem mile zaskoczona, Pani bardzo miła i widać ze ma ofromną wiedze a ojjj zarzuciłam ją pytaniami :D więc z czystym sumieniem dziewczyny polecam ten salon! Odpowiedz Link
wawmaw23 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 16.10.17, 21:29 Mogę w 100 % polecić salon Laser DeLux Kosmetyka Laserowa, pierwszy raz odwiedziłam ten salon w Sosnowcu i zostałam tam bardzo dokładnie i profesjonalnie potraktowana jeżeli chodzi o zabieg depilacji łydek. Zabieg był bardzo dokładnie przeprowadzony także nie była potrzeba wykonania serii 10 zabiegów na jedną cześć ciała tak jak to potrafią wmówić inne salony kosmetyczne. Teraz jestem w trakcie wykonywania zabiegu na inną cześć ciała w laser delux ale w Katowicach (bo tam mam bliżej :) i również jak najbardziej mogę pochwalić Panie pracujące w Katowicach. Jeżeli ktoś się zastanawia nad takim zabiegiem, a ma problem z nadmiernym i ciemnym owłosieniem to jak najbardziej zachęcam a ja chętnie odpowiem na pytania i polecę w salonach laser delux ponieważ można uzyskać rabat na zabieg : wawamaw23@gmail.com Odpowiedz Link
kamka.a30 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 28.12.17, 22:40 Ja robiłam kilka partii vectusem jeszcze w lublinie a ostatnio byłam na laserze linscan w Lio crystal na kościuszki w rzeszowie. W porównaniu z vectusem mniej bolało i efekty byłe dużo szybsze. Odpowiedz Link
marika-28 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 15.01.18, 21:09 Fajna klinika jest na ulicy zamkowej robią depilacje laserową w dobrej cenie i miłej atmosferze. Dokładniej nazywa się klinika Estetica. warto zajrzeć i spróbować. Odpowiedz Link
aniusia22mala Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 15.03.18, 21:46 Ja robiłam sobie bikini lighsheerem i ból był ogromny. Później byłam na nogach na linscanie i komfort zabiegu był nieporównywalnie lepszy. Efekty na obu bardzo dobre ale ze względu na ból na ligshera nigdy więcej nie wrócę. Odpowiedz Link
rechuov Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 21.05.18, 15:59 każdy ma inny próg bólu no zabieg moze nie jest przyjemny ale mnie nie bolało może dlatego że miałam skórę znieczuloną coldpackami czy jak to sie tam nazywa, dzięki nim nie czułam żadnego parzenia ani szczypania Pani mi domrażała jak coś więcej czułam. Ja miałam light sheer ale duet z dwiema głowicami może to tez różnica. Moja mama miała wykonywany zabieg laserem LIN SCAN niestety po roku większość włosów jej odrosło :( teraz też chodzi na ten co ja w laser clinic i efekt nie porównywalny, przepraszam nie chce zniechęcać moze u Ciebie bedzie inaczej. Ja sie bardzo ciesze bo miałam problem z wrastającymi włosami nie dość ze bolesne to jeszcze brzydko to wygladało dlatego teraz odżyłam :) Odpowiedz Link
rechuov Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 21.05.18, 15:52 Najlepszy salon w Rzeszowie Laser Clinic na Pułaskiego koło basenów rosir jestem po serii nie mam włosów nic a nic, skóra gładka jak u niemowlaka maja tam light sheer duet najlepszy laser diodowy , pytałam swojego lekarza i własnie ten sprzet został mi polecony pozbyłam sie juz włosów na bikini i pachach oraz wasiku teraz zaczynam nogi , Panie maja ogromna wiedze sa bardzo miłe i dyskretne bede polecac każdemu bo naprawde warto Odpowiedz Link
lezoka Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 11.07.18, 20:29 W końcu zdecydowałam się na tą depilację laserową :D dlaczego tak długo z tym zwlekałam, jestem mega zadowolona brak podrażnień, wrastających włosów i przebarwień po nich! robiłam pachy bikini i całą twarz potem poleca nogi. Nie ukrywam ze byłam w kilku salonach w Rzeszowie rozpytać bo jestem straszna boi d*upa ;) ale zdecydowałam się na laser clinic na pułaskiego pani prze miła widac ze ma ogromne doswiadczenie i wiedze przede wszystkim nikogo na siłe nie naciągają jak w innych salonach w których byłam , nie bede wymieniać... zabieg w pełni komfortowy czułam się jak królowa ;) dla mnie jednak najważniejsze efekty które przeszły moje oczekiwania! dlatego z czystym sumieniem polecam ten salon :)) dziewczyny jak sie boicie, zastanawiacie to naprawde nie ma co, ja dzieki tym zabiegom odżyłam czuje sie lepiej żałuje że wcześniej sie nie zdecydowałam Odpowiedz Link
lezoka Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 11.07.18, 20:33 a jeśli chodzi o ból to wcale nie było tragedii , wiadomo mizianie to nie jest bo to ma działać, ale skórę miałam porządnie zmrożoną więc te szczypanie praktycznie nie było wyczuwalne, a i rozmowa odwróciła uwagę więc bez skrepowania i praktycznie żadnego bólu przechodze taki zabieg :) Odpowiedz Link
vitamminka Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 13.07.18, 10:33 Byłam w Laser Clinic wczesniej nigdzie indziej ale dobrze trafiłam, na twarzy meski zarost nie raz byłam wysmiewana z tego powodu zawsze marzyłam zeby isc na masaz twarzy ale wstyd mi nie pozwalał. Dzięki zabiegom mogłam sobie na to pozwolic , jaki masaż tam robią odpłynełam całkowicie :D wkoncu mam gładką skórę na brodzie jestem przeszczesliwa :) Odpowiedz Link
zestresowananamaxa Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 21.11.18, 11:47 Co tu duzo pisac, ja polecam wszystkim Laser Clinic na Pulaskiego. Maja skuteczny medyczny laser i w koncu nie wstydze sie isc na basen, nie musze sie golic,nie ma tych okropnych krostek a moja skora nie jest juz papierem sciernym. panie posiwecaja czas dla klientow a nie przyszlas to zaplac i spadaj. Jestem zachwycona !!!!! Odpowiedz Link
martusia2000 Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 12.12.18, 19:44 Długo nie mogłam poradzić sobie z okropnymi włosami na twarzy. Byłam w instytucie lio na Kościuszki. Po 6 zabiegach w końcu pozbyłam się problemu i mogę normalnie żyć. Odpowiedz Link
hermionarzeszow Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 13.02.19, 11:43 Polecam Laser Clinic na Pułaskiego. Faktycznie fajny tez salon i miła obsługa. Efekty rewelacyjne, jestem po 5tym zabiegu i mam jednego włosa pod pachami, na twarzy robiłam 6 zabiegów i nie mam nic. Dobrałam teraz nogi, jestem narazie po pierwszym. Wszystko jest zawsze chętnie tłumaczone i z uśmiechem. Skusiłam się raz na ofertę z gruponu, żeby zaoszczędzić. Bez porównania. To była masakra, zabieg zrobiony po łebkach, na szybkości, niedokładnie i parametry chyba też źle ustawione bo praktycznie nic mi nie wypadło po zabiegu. Madry polak po szkodzie. No i co tu dużo mowić widać ze w Laser Clinic Panie codziennie wykonują zabiegi i mają duże doświadczenie co za tym idzie nie trzeba po 15 razy powtarzać zabiegów. Kobitki nie ma co sie wstydzic, na prawde ten laser to jest dobrodziejstwo. Zaluje ze tak pozno sie zdecydowałam. Niech zyje gladkie ciało bez tych okropnych twardych kudłów. Laser Clinic dziekuje, bo te włosy to był moja zmora i najwiekszy problem. Odpowiedz Link
ladyhappiness Re: RZESZÓW- proszę o polecenie salonu 11.03.19, 12:24 Ja też polecam Laser Clinic na Pułaskiego w Rzeszowie. Wszystko dobrze, profesjonalnie i co najważniejsze skutecznie. Chodziłam na depilację twarzy. Na początku byłam sceptycznie nastawiona do efektów, ale no cud. Miałam męski zarost a teraz nie ma śladu. Codzienne pensetą wyrywałam włosy, miałam ropne krosty, strupy i przebarwienia. Teraz od kilku miesięcy mam spokój i nawet te przebarwienia mi się rozjaśniają. Zaluje tylko że tak poźno się zdecydowałam, dlatego wszystkim mówię i polecam bo wiem, że to wstydliwy problem mieć taki zarost jak facet. Na prawdę zyskałam teraz pewność siebie. Odpowiedz Link