Dodaj do ulubionych

DC po raz drugi od 26 grudnia

23.12.05, 13:51
Od 26 grudnia rozpoczynam po raz drugi dietę cambridge (21 dni ścisła, 14 dni
mieszana). Jestem przekonana do tej diety bo stosowałam ją już raz we
wrześniu. Schudłam wtedy 13 kilo, i powiem szczerze że po niej sobie trochę
pofolgowałam. Poczułam że wróciło mi trochę ciałka (myślałam że dokładnie
tyle ile schudłam albo i więcej) i tu nastąpiło miłe zaskoczenie. Okazało się
że nadrobiłam tylko 5 kilo, a przyznam się że grzeszyłam dość dużo. Czyli
niby nastąpił efekt jo-jo ale właściwie na moje życzenie i "nie do końca".
Jak zaczynałam pierwszy raz ważyłam 94 kg, schudłam do 81 kg, a teraz waże 86
kg. Mój cel to 75 kg. Oczywiście to nie jest moja wymarzona waga (docelowo
chciałabym ważyć ok. 60 kg),ale cele stawiam sobie etapowo. Pozdrawiam i
zachęcam wszystkich do przyłączenia się do mnie
Obserwuj wątek
    • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 23.12.05, 19:51
      HEj MOni,ja jestem bardzo chetna,bylam teraz na dc 1,5 tyg i schudlam tylko
      2kg,narazie diete przerwalam,pewnie nadrobie to na sweta,zaluje,ze nie
      posluchalam dziewczyn z forum i nie zrobilam dc po swietach,jednakze chce
      odchudzac sie dalej,jesli bedziesz regularnie zagladac na forum to ja moge
      zaczac razem z Toba,ale moze od 2-go stycznia?bo rpzeciez jeszcze sylwester
      przed nami.pozdrawiam
      • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 24.12.05, 11:46
        Hej Lilla:Ja zacznę od 27 grudnia z tego względu że będę miała urlop i dlatego
        w te pierwsze trzy tygodnie diety (dla mnie najtrudniejsze) chcę mieć
        komfort "nic nie robienia". Ale jak ty zaczniesz 2 stycznia, to przecież
        będziemy prawie na tym samym etapie, więc będziemy mogły się wspierać w
        tej "głodowej diecie". Jeżeli chodzi o ubytek masy to radziałbym Ci się nie
        ważyć przez pierwsze trzy tygodnie bo każdy organizm różnie reaguje i przez
        pierwszy okres może się bronić, a w drugim etapie możesz zrzucić więcej kg. A
        mały ubytek masy na początku może zniechęcić by dietę kontynuować. Mnie też się
        wydawało jak stosowałam dietę za pierwszym razem, że przez pierwszy okres
        wcale nie chudnę a po trzech tygodniach weszłam na wagę i zobaczyłam 8 czy 9
        kg mniej i mąż też zauważył po moim ciele brak tych 9 kg balastu. Potem na
        mieszanej przez dwa tygodnie też zrzuciałam pare kilo. Nie zaprzeczam że dieta
        jest dla mnie wyczerpująca ale już wiem jakich wyników mogę oczekiwać i to mnie
        mocno zachęca do jej zastosowania po raz drugi. Dodatkowo w moim przypadku
        zawsze po odchudzaniu innymi dietami bardzo szybko wracałam do poprzedniej
        wagi. O DC słyszałam że jo-jo jest natychmiastowe a na moim przykładzie okazało
        się że wcale nie. Jak będziesz miała chwilkę napisz mi coś więcej o sobie, ile
        chcesz zrzucić itd. Tymczasem życzę wesołych świąt Monika
    • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 27.12.05, 16:41
      hej Moni i jak zaczelas dzis?ja dolaczam do Ciebie 2-go,razem bedzie
      razniej.pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 27.12.05, 17:12
        Zaczełam i jestem bardzo głodna (no ale czego można się spodziewać po
        świątecznym obżarstwie)Za pierwszym razem też tak było, że pierwsze dni były
        dla mnie trudne, ale jak się już mój organizm przystosował (po 3-4 dniach) już
        było lepiej.Pozdrawiam Monika
        • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 27.12.05, 21:40
          Monika to czekam na dalsze relacje:)ja narazie sie obzeram jak swinka:( :))))
          ale nie wrocilo te 2kg z przed tygodnia.
          • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 29.12.05, 10:15
            Hej Lilla, Jestem po dwóch dniach DC, nie było aż tak źle (mam wrażenie że za
            pierwszym razem gorzej znosiłam początki diety) mam tylko nadzieje ze efekt
            bedzie taki sam! Najgorsze jest to, że w tej diecie nie można kategorycznie pić
            alkoholu a przecież sylwester przed nami i należałoby wypić chociaż lampkę
            szampana. Pozdrawiam Monika
            • aghara Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 29.12.05, 12:25
              Hej dziewczęta;)!!
              Przyłączę się do Was 2 stycznia. Najpierw zabaluję... Noworoczne buziaki. LIla
              trzymaj się!!! I od nowego roku żadnych grzeszków na diecie ;) bierz przykład z
              Karoli, która nawet w Swięta schudła ;)
              • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 29.12.05, 16:50
                super,ze bedziemy razem ciagnac nasza dietke, we trzy to juz w ogole razniej:)
                ja obiecuje nie grzeszyc:)pozdrawiam dziewczyny!!!Monia trzymaj sie!!!
                • karola971 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 29.12.05, 19:33
                  Dziewczynki 3 mam za was kciuki!!! Bardzo mocno!:) i pamietajcie od 2 stycznia
                  zadnego podjadania:P hehe Ja już was przypilnuje hehhehe Pozdrawiam;)
                  • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 30.12.05, 17:50
                    Kochane dziewczynki, dobiega 4 dzień DC. Od czasu do czasu odczuwam głód, ale
                    nie doskwiera mi on tak bardzo jak za pierwszym razem. Bardziej od głodu
                    doskwiera mi niemiły zapach z buzi, no ale to podobno naturalna konsekwencja
                    pustego żołądka i ciał ketonowych w organizmie. Jak byłam pierwszy raz na
                    diecie to wypadły mi akurat badania okresowe w pracy i badanie moczu wykazało
                    obecność acetonu. Lekarz orzecznik nie chciał mi podpisać badań bo normalnie
                    aceton świadczy o jakiejś chorobie (chyba cukrzycy). Ja jednak skojarzyłam to z
                    dietą, napisałam do mojej konsultantki która, mnie uspokoiła i powiedziała że
                    jak są ciała ketonowe(czyli aceton) w moczu to znak że dieta przebiega
                    prawidłowo, i że dieta na tym polega że lekka kwasica pomaga spalać tłuszcz.
                    Mam nadzieje że wytrwam, trzymajcie za mnie kciuki i czekam jak do mnie
                    dołączycie!!! To już za kilka dni
                    • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 30.12.05, 22:02
                      MOnia to jeszcze tylko 2 dni,boje sie strasznie tej diety,boje sie,ze sie bede
                      meczyc i nie schudne:(teraz te moje 2 tyg na dc,to byl taki
                      przedsmak,eksperyment,chec poprawienia wygladu na swieta.teraz juz czeka mnie
                      walka z nadwaga,ktora nabylam w okresie ciazy,mam do zrzucenia jakies 18kg!!!!
                      we wrzesniu moj slub,takze nie ma,ze boli:(a dodam,ze mam tendencje do
                      nadwagi,juz raz wazylam tyle co teraz i udalo mi sie zjechac 25kg i wazylam
                      58kg,z tym,ze trwalo to ponad rok,poza tym te moje problemy z hormonami-mialam
                      je przed ciaza i teraz pewnie po ciazy tez,bo jeszcze miesiaczki nie mam.boje
                      sie tego,ze bede sie starac a waga bedzie stala i sie zniechece,prosze badzcie
                      ze mna i dopingujcie mnie.kurcze no musimy dac rade nie?bede Was brala za
                      wzor:))no i KArole miss dc:)pozdrawiam
    • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 01.01.06, 20:24
      dziewczyny od jutra zaczynamy,pozwolilam sobie dzis podjesc,boje sie ,ze nie
      dam rady:( wiem,ze z Wami jednak bedzie mi razniej.pozdrawiam i do jutra
      • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 01.01.06, 21:20
        Dziewczyny przeżyłam Sylwestra!!!! Dzisiaj mój 6-ty dzień i pierwszy kryzys!!!
        Ponieważ wczoraj (31 grudnia) ostatni posiłek zjadłam ok.20 a spać poszłam ok
        godz. 3, to dziś (1 stycznia) obudziłam się taka słaba, że nie mogłam wstać z
        łóżka. Zjadłam koktaj na śniadanie i nic sił mi nie przybyło, potem zjadłam
        zupę i nadal nic-sił brak. Dopiero wieczorem po kolacji jakoś doszłam do
        siebie. Do tej pory odczuwałam od czasu do czasu głód, ale nie byłam tak słaba
        jak dziś. Ale to wszystko przez tego Sylwestra, bo za długo kazałam mojemu
        organizmowi być na najwyższych obrotach. Mam nadzieję że jutro wszystko wróci
        do normy. Czekam na Was dziewczynki, już jutro do mnie przyłączycie. Pozdrawiam
        Monika
        • karola971 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 01.01.06, 22:32
          Lilla dasz radę! wierze w ciebie i melduj wszystko co i jak:)
          • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 02.01.06, 10:30
            dziewczyny grypa mnie zlapala:(mam goraczke i katar i zaczyna lamac w
            kosciach,co robic?dieta czy cos normlanego zjesc?dodam,ze jeszcze nic nie
            jadlam,czekam na info.
            • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 02.01.06, 13:07
              Lilla, moim zdaniem nie powinnaś zaczynać DC, bo z tego co wiem nie powinno się
              w okresach osłabienia i podczas brania leków jej stosować. Jak już się
              poczujesz lepiej to sobie ją zaczniesz. A tymczasem kuruj się, życzę zdrówka
              Monika
              • aghara Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 03.01.06, 10:27
                jakiś wirus? Ja choruję od sylwestra i jak na razie boję się zacząć dc. Jest to
                o tyle katastrofalne że wyczyściłam z zapasów całą lodówkę!!! Mam za to jeszcze
                inny problem po sylwestrze (nad ranem) złapał mnie taki ból w górnej części
                brzucha że myślałam że zemdleję, nie mogłam oddychać... trochę się więc cykam z
                DC bo to jednak chemia... Zastanawiam się czy taka mogła być reakcja na alkohol
                i gripeks? Czy też powinnam iść z tym do lekarza...
                • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 03.01.06, 12:33
                  HEJ,aghara proponuje Ci isc do lekarza z tym brzuszkiem,moze to byc po alkoholu
                  i gripexie a moze byc po np odchudzaniu,ja wciaz chora,kuruje sie ferweksami i
                  witC,mam nadzieje,ze niebawem przejdzie bo chce juz zaczac chudnac i przylaczyc
                  sie do naszej dzielnej Moniki:)Monia mam nadzieje,ze dajesz rade,ja trzymam
                  kciuki za CIebie.pozdrawiam ps.masz juz jakies rezultaty widoczne?widac cos po
                  ciuchach albo na wadze?
                  • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 03.01.06, 16:45
                    Dziękuję Ci Lilla że wspierasz mnie i trzymasz za mnie kciuki. Mam nadzieję że
                    niedługo się do mnie przyłączysz!!!Dziś mój 8 dzien, czuję się ok, głód mi tak
                    strasznie nie doskwiera natomiast jestem już trochę znudzona jednostajnością
                    mojego pożywienia. Co do spadku wagi, to jest napweno bo ciuchy już dużo
                    luźniejsze, ale nie wiem jak to wygląda w kg bo zważę się dopiero po całym
                    cyklu i oczywiście moim wynikiem się z Wami podzielę. Muszę się Wam czymś
                    pochwalić, otóż dziś są moje urodzimy i cały ranek pichciałam w kuchni
                    przepyszne rzeczy (ciasta, sałateczki itd.) i oczywiście nic mnie nie skusiło
                    na tyle by nawet łyżkę oblizać!!!!Nie było łatwo ale się udało. Dostałam od
                    męża w prezencie taką małą wagę kuchenną i już nie mogę doczekać się DC
                    mieszanej by móc ważyć i liczyć kalorie! Pozdrawiam Was dziewczynki i kończę bo
                    zaraz goście przyjdą. PA
                    • denia71 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 03.01.06, 23:02
                      Moni - spełnienia marzeń! Podziwiam silna wolę - cały dzień w kuchni bez
                      podjadania!
                      Chciałabym sie do Was przyłączyć - ropoczełam dietę od 2.01. Jest to moje
                      drugie podejscie do DC (pierwsze kilka lat temu), chociaż właściwie odchudzam
                      się różnymi metodami chyba całe życie. Niestety bezskutecznie - mam do
                      zrzucenia okolo 25 kg. Na razie trudno mi się przestawić ze swiątecznego
                      objadania na dietę - głód doskwiera , szczególnie wieczorem.
                      Pozdrawiam i trzymam kciuki.
                      • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 04.01.06, 10:45
                        Denia bardzo dziękuję za życzenia i serdecznie witam w naszym gronie!!!! Jestem
                        pewna że Ci się uda (w takim towarzystwie napewno :))Lilla i Aghara napiszcie
                        co z Wami, jak się czujecie i kiedy do nas dołączycie?
                        Dziś mój 9 dzień, nie mogę się już doczekać DC mieszanej (a właściwie obiadku)
                        na samą myśl o gotowanej piersi z kurczaczka i kalafiorki już mi ślinka leci. A
                        z drugiej strony czyż to nie paradoks? Przy normalnym obżeraniu się nawet nie
                        pomyślałabym o takim jedzeniu, nie mówiąc już aby o nim marzyć. Pozdrawiam
                        Monika
                        • aghara Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 04.01.06, 11:17
                          Hej dziewczęta!
                          Ja się przyłączyłam dzisiaj. Stwierdziłam że skoro i tak nie mam apetytu a
                          zapachy mnie nie kuszą (bo katar) to zacznę teraz żeby jak najszybciej dobrnąć
                          do mieszanej. Przede mną 10 dni ścisłej i 5 kg do zrzucenia. Po pierwszej
                          ścisłej wiem że 21 dni to nie dla mnie ;)
                          trzymam kciuki. Buźka
                      • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 04.01.06, 11:46
                        HEj dziewczynki:)przede wszystkim,wszystkigo naj dla Moni:)zycze Ci Monika
                        wymarzonej figury:)bardzo bym chciala do Was dolaczyc,widze,ze jest Was coraz
                        wiecej. Deni ja mam prawie tyle samo do zrzucenia. Niestety narazie nie moge
                        zaczac dc:( wciaz jestem zakatarzona, z goraczka itp. jak tylko sie wykuruje
                        odrazu dolaczam do Was.pozdrawiam
                        • denia71 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 04.01.06, 22:34
                          Dzisiaj dla mnie trzeci dzień - nie jest źle, najgorzej wieczorem, ostatnią
                          zupkę zjadam okolo 18 a spać idę około 24. Wypijam kawę z odrobiną mleka (tylko
                          wieczorem) i jest zdecydowanie lepiej. Chociaz jak sobie przypomnę, że przede
                          mną jeszcze 18 dni :( - wydaje mi się to niemożliwe.
                          Pozdrawiam
                          • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 05.01.06, 11:00
                            Hej dziewczynki, dzisiaj mój 10 dzień (już albo dopiero) jestem prawie na
                            półmetku ścisłej. Najgorsze jest to, że od poniedziałku idę do pracy, bo kończy
                            mi się urlop. A powiem szczerze że energii nie mam zbyt wiele. No ale mam
                            nadzieję że jakoś wytrwam. Tak jak pisałam wcześniej nie mogę się już doczekać
                            mieszanej. Pocieszające jest to że dziś założyłam spodnie, które jeszcze ni tak
                            dawno były na mnie bardzo opięte i ku pokrzepieniu mojego serca wiszą na mnie
                            jak na wieszaku. Ciekawe jak spadek wagi?, ale obiecałam sobie że zważę się
                            dopiero po ścisłej. Denia! Tak trzymaj napewno dasz rade, trzy pierwsze dni są
                            najgorsze a ty jesteś w ostatnim z ciężkich dni. Pozdrawiam dziewczynki pa
                            • denia71 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 05.01.06, 22:11
                              Następny dzień prawie za mna. Faktycznie glód jakby mniejszy - pozostaje tylko
                              przyzwyczajenie do jedzenia. Wystarczy jednak, że spojrzę w lustro i wiem, że
                              nie mam odwrotu.
                              Poza tym mam dzisiaj podly nastrój (chociaż nie z powodu diety) - ale mam
                              nadzieję, że jutro będzie lepiej.
                              Moni - ja akurat lubię byc w pracy - tam nie mam czasu myśleć o diecie, nie mam
                              nic do jedzenia - tylko butelke wody. Boję się natomiast weekendu i widoku
                              rodzini zajadającej przysmaki.
                              Pozdrawiam. Pa!
                              • aghara Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 06.01.06, 10:34
                                ja chwilowo zdezerterowałam, nadal choruję i trochę bałam się tak nic nie
                                jesść. Spadek wagi chorobowy - 1kg ;)
                                Jak tylko wreszcie poczuję się lepiej 2 dni z rzędu to dietuję!!!

Buziaki i gratulacje dla dzielnych ;)
                                • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 08.01.06, 18:28
                                  Hej dziewczynki, jak Wasze zdrówko? Dzisiaj mija mój 13 dzień DC. Choć do końca
                                  ścisłej zostało mi tylko 8 dni, wydaje mi się że to taki szmat drogi. Jedyną
                                  silną motywacją są coraz luźniejsze ciuchy. Czekam na Wasze relacje i pozdrawiam
                                  • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 08.01.06, 19:42
                                    hejka dziewczynki,ja juz zdrowa wiec czas zaczac od jutra WIELKIE DIETOWANIE,
                                    trzymajcie za mnie kciuki!!!:)boje sie najbardziej wieczorow, nie tyle glodu co
                                    checi przekaszenia czegos:)macie na to jakis sposob?Monia jestes boska:)
                                    gratuluje wytrwalosci i trzymam dalej kciuki. Aghara a co z Toba?kiedy
                                    zaczynasz?pozdrawiam wszystkie dietowiczki.
                                    • denia71 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 08.01.06, 22:36
                                      Pierwszy tydzień za mną - schudłam okolo 2 kg i z nadzieją patrzę w przyszłość.
                                      Lilla - faktycznie najgorsze są wieczory - jedeny sposób to jak najwięcej pić.
                                      Staram się cały dzień zmuszać się do picia ale nie wiem czy wypijam te
                                      przepisowe 2 litry.
                                      Pozdrawiam.
                                  • beata_penelopa Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 08.01.06, 22:55
                                    No cześć!
                                    Ja jestem na DC od czwartku tj. 5.01.06. Jest czasami ciężko i już zgrzeszyłam dzisiaj zjadłam ciasteczko świateczne a potem miala wyrzuty sumienia. Może wiecie jak się ustrzec tyhc małych grzeszków, tylko nie mówcie że to trzeba sobie postanowić, bo moja wola ostatnio szwankuje
                                    • aghara Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 09.01.06, 10:36
                                      Ja zaczynam jak tylko wykończę zapasy mandarynek i serków. W ramach choroby
                                      rozpuściłam się strasznie, smakował mi tylko biały ser i rzeczone mandarynki...
                                      Cała rodzina dostarczała mi tego w takich ilościach że mogłabym otworzyć
                                      sklep!!! I wyobraźcie sobie nawyk najadania się małymi ilościami pozostał -
                                      schudłam cały kg!!! Dietę chcę zacząć jak najszybciej ;)
                                      Co do pojadania to mam 2 sposoby:
                                      1. w trakcie diety nie mieć nic w lodówce i nie nosić przy sobie pieniędzy
                                      (żeby nic nie skusiło na mieście). Wariant dla mieszkających z rodziną -
                                      namówić ich na 3 tyg. dietetycznych produktów.
                                      2. u mnie koło lodówki stoi zawsze szklanka z wodą i wypijam ją za każdym razem
                                      jak otwieram lodówkę ;)

Trzymam kciuki i nie dawajcie się pokusom!!!
                                      • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 09.01.06, 11:26
                                        dziewczynki ja juz jestem po grzybowej,narazie jest ok:)jetem pelna optymizmu:)
                                        • moni_30 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 10.01.06, 16:21
                                          Kochane dziewczynki! Niestety musiałam(ze względów zdrowotnych)po 14 dnich
                                          zakończyć dietę ścisłą. Dzis mój 15 dzień DC a pierwszy na mieszanej. Przez te
                                          dwa pierwsze tygodnie zrzuciałam dokładnie 7,4kg. Mam nadzieję, że na mieszanej
                                          proces chudnięcia się nie zatrzyma. Zjadłam na obiadek gotowane mięsko (pierś z
                                          kurczaczka) i kalafiorka. Pychota!!! Napiszcie dziewczynki kochane jak Wam
                                          idzie!!!!???? Pozdrawiam, trzymajcie się pa
                                          • beata_penelopa Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 10.01.06, 22:10
                                            No to trzymam za Ciebie kciuki. Twó j wynik po dwóch tygodnich jest rewelacyjny, ja od dwóch dni stoje z wagą, chyba w najbliższym czasie dostane miesiączkę , no może potem coś drgnie (mam taka nadzieję, ale twojego wyniku chyba nie pobiję)
                                            Wszystkiego dobrego
                                            • lilla25 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 10.01.06, 22:23
                                              HEj:)Monia gratuluje wyniku,tez bym tak chciala.ja dzis drugi dzien,jak narazie
                                              jest ok,dzis bylam nawet na aerobiku i dobrze sie czuje.narazie sie nie
                                              waze,ost zwazylam sie po 3dniach,waga malo poszla w dol i sie zniechecilam tez
                                              troszke.teraz jestem bardzo nakrecona i nastawiona pozytywnie,dostalam pierwsza
                                              miesiaczke po ciazy,czyli waga powinna normlanie spadac.trzymam dalej za Was
                                              kciuki,a Wy trzymajce za mnie:)pozdrawiam
                                          • denia71 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 10.01.06, 22:22
                                            Koniec 9 dnia - ubyło mi ponad 3 kg (niestety nie mogę sie powstrzymać przed
                                            codziennym ważeniem). Sama jestem zdziwiona ale na razie nie narzekam. Nie
                                            czuję głodu, jestem troche słabsza ale bez przesady, czasami trochę
                                            rozdrażniona (ale czy to z powodu DC?). Wytrzymałam już tyle i ti powoduję że
                                            postaram się wytrzymać jak najdłużej - chociaż przede mna dzień próby - w
                                            czwartek wybieram się na imprezę.
                                            Moni gratuluje, że wytrzymałaś tak długo i osiągniętego wyniku!!! Na pewno
                                            będziesz chudła dalej - powodzenia!
                                            Pozdrowienia dla pozostałych dietowiczek!!! Dołączam się do pytania Moni - jak
                                            wam idzie???
                                            • beata_penelopa Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 10.01.06, 22:25
                                              Gdyby nie te wieczory to chyba to odchudzanie byłoby bułeczką z masełkiem
                                              • denia71 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 11.01.06, 22:10
                                                Dla mnie najgorsze były pierwsze trzy wieczory. Teraz powoli zaczyna mi sie
                                                nudzić - gdyby można zjeść chociaż jabłko :) Przede mną jeszcze 11 dni ścisłej -
                                                na razie wierzę, ze dotrwam do końca.
                                                Pozdrawiam.
                                                • agnieszka2611 Re: DC po raz drugi od 26 grudnia 12.01.06, 11:18
                                                  Cześć dziewczyny. Jestem 10 dzień na DC. Jak do tej pory schudłam tylko 2 kilo
                                                  a musze jeszcze z 5 i niewiem czy mi się to uda. Dietę wykupiłam tylko na 2
                                                  tygodnie, bo myślałam ,że będzie skuteczniejsza. Sama jestem zdziwiona
                                                  wynikiem, ale dotrzymam do końca z tym tylko, że od wczoraj zmniejszyłam liczbę
                                                  posiłków o 1. Jestem dość niska - 158, więc myślę,że mi nie zaszkodzi. Ogólnie
                                                  koktajle mi smakują, oprócz capucino, bo nienawidze kawy, reszta jast ok.
                                                  Jeżeli chodzi o zupki to już gorzej, dlatego wymieniłam się z kizynką. Jej
                                                  oddałam zupki, a ona mi koktajle. Głodu nie odczuwam, tylko mam ochotę czasami
                                                  zjeść coś normalnego. Aha napoje rozrabiam sobie z mlekiem 0% w szejkerze, są
                                                  wtedy pycha, taka fajna pianka się z nich robi. Naprawdę podziwiam was za
                                                  wytrwałość i gratuluję zgubionych kilogramów.
                                                  • aghara witam ponownie ;) 16.01.06, 10:39
                                                    cześć dziewuszki,
                                                    przez tydzień byłam na chorobowym, brałam antybiotyki więc nie dość że nie
                                                    mogłam zacząć diety to jeszcze rozregulowałam sobie godziny posiłków (wszystkie
                                                    leki należało brać podczas posiłków i to jeszcze o takich dzikich godzinach jak
                                                    22!!!). Waga podskoczyła o kilogram, po cichu liczę na to że to z powodu
                                                    zbliżającego się okresu. Od jutra wracam na dietę i już nie mogę się doczekać
                                                    wyników!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka