oliwka36 30.03.06, 09:53 Serdecznie witam,ja w 1 tygodniu schudłam na ścisłej 3kg.Czy jest ktoś z lepszym wynikiem?Ile wam wtedy ubyło cm w pasie ,biodrach,udach?Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasola795 Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 30.03.06, 10:13 witam, ja w pierwszym nie wiem, bo nie mialam wagi, ale po 2 tygodniach scislej -5kg oraz: -6 cm w biodrach po -2 cm w kazdym udzie -6cm w pasie ale spokojnie! bez zapadania w zachwyt, przez pierwsze dwa tygodnie na DC spada z organizmu woda, dopiero w pozniejszym czasie uciekają kalorie "tluszczykowe" Pozdrawiam Odpowiedz Link
mizerna_cicha Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 30.03.06, 12:57 ja niecale 3 kg przez 8 dni,ale nie mam duzo do zrzutu,wiec ubytek kg jest mniejszy,niz u osob z duza nadwaga.jeszcze 6 dni do konca,jak jeszcze 2 zrzuce to bede ustaysfakcjonowana. Odpowiedz Link
agula0274 Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 30.03.06, 19:36 No po tygodniu 4,5 kg a po 2 w sumie 8,5 kg. No ale ja naprawdę mam co zrzucać, więc na razie to leci szybciej. :-)) Odpowiedz Link
nikita1978 Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 31.03.06, 09:39 no nie kto tu taki mądry ze mówi ze przez 2 tyg gubi sie wode?? haha przez pierwszy tydzien gubi sie wode w 2 tygodniu juz schodzi tłuszczyk i dalej też a skąd to wiem? bo juz byłam na tej diecie i przez 2 tyg na pocztaku schudłam 7 kg , 3 kg wody 4 kg tluszczu ..w 3 tyg schudlam jeszcze 2 kg juz bez DC tylko nie laczylam skladnikow to razem 9 kg i trzymałam wage..az po 4 latach znowu zaczelam sie obżerac i znowu musze schudnac min 10 kg Odpowiedz Link
lidka6897 Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 22.05.18, 19:39 Ja wagowo nie patrzyłam ile zleciało, bo chodzę też na siłownię i fitness więc pewnie trochę mięśni zamieniło się w tłuszcz, ale w trzy miesiące jak na razie zeszło mi 7cm z bioder i 9 z brzucha!!!! Odpowiedz Link
kasia030 Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 26.07.18, 12:44 Mi się udało rekordowo 5,5 kg. Odstawiłam słodkości etc.i zaczęłam ćwiczyć: rolki, rower bieganie. Przez ten tydzień bardzo dobrze się czułam i stwierdziłam,że będę starać się ćwiczyć dalej. www.skitenis.pl/pl/rolki-damskie/3674-rolki-rollerblade-spark-80-st-w-rozowe.html Nawet ostatnio sobie zafundowałam taki prezent ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
natkamatka21 Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 20.09.18, 23:17 Jeśli nie powiedzie Ci się na tej diecie, może warto rozpocząć od zapoznania się ze szczegółowymi poradami od lekarzy? Odchudzanie nie powinno spowodować pogorszenia naszego stanu zdrowia. Jeśli interesuje Cię temat zdrowego odchudzania lekarzpomaga.pl/artykuly/zdrowie-a-sport zerknij sobie :) Odpowiedz Link
dorota175 Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 06.08.19, 10:33 Kurcze, jak Wam się tyle daje schudnąć. Jem dziennie trzy posiłki Cambridge i jeden własny białkowo-warzywny i schudłam w tydzień tylko 1kg!!!! Aż się boję o drugi tydzień, czy cokolwiek ruszy??? A w sumie wciąż czuję lekkie ssanie w żołądku. Miał ktoś tak? Nastawiłam się że w trzy tygodnie schudnę ok. 5kg do urlopu a tu wtopa. Why? Odpowiedz Link
bookmajster Re: Ile schudłyście w 1 tygodniu? 31.10.19, 14:56 Mi sie udało 2 kg - niby mało ale tak naprawde to jest za duzo ________________________ best-med.pl/rezonans-magnetyczny/ Odpowiedz Link