Dodaj do ulubionych

Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Was

01.08.06, 13:04
Cześć! Jestem tu od niedawna, poczytałam trochę o tej diecie i zdecydowałam
się do Was przyłączyć. Moje problemy z nadwagą zaczęły się już w dzieciństwie
i praktycznie zawsze byłam gruba. Kilka razy w życiu się odchudzałam, ale
niestety po kilku miesiącach ważyłam drugie tyle, co straciłam. Teraz już
wiem jakie błędy popełniłam, brak ruchu, siedzący tryb życia, ciąża,tłuste
jedzenie. Zaczęłam się odchudzać w tym roku, w marcu zapisałam się na
siłownię i od tamtej pory chodzę 3/tyd/2godz oraz kontroluję co jem. Przez
pierwszy miesiąc się nie ważyłam, bo bałam się zmierzyć z rzeczywistością i
dopiero po miesiącu( kwiecień) stanęłam na wadze i wtedy przerzyłam szok
(85kilo/156cm.)Nic już nie mogłam sobie kupić do ubrania rozmiar 48/50, każde
wyjście do mista po nową rzecz przyprawiał mnie o mdłości kiedy sprzedawcy
patrzyli z pogardą i mówili.... tak dużych rozmiarówn nie mamy. Od tamtej
pory, czyli od kwietnia schudłam do 69 kilo ( 16 kilo). Jestem już zadowolona
z siebie może nie do końca, ale zawsze to coś, przynajmniej mogę wreszcie coś
sobie kupić. W tym miesiącu schudłam tylko 2 kilo i waga najpierw stanęła, a
później zaczęlam powolutku tyć i dlatego spróbuję tą dietę. Moim marzeniem
jest rozmiar 40-42, ale muszę jeszcze nad sobą popracować. Trzymajcie za mnie
kciuki dziewczyny. Jak zacznę dietę będę co jakiś czas pisać o moich
postępach....albo porażce. Beata
Obserwuj wątek
    • fafiorek Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 01.08.06, 13:09
      Zapraszamy.....razem będzie raźniej.
      O porażce nie ma mowy - MUSI BYĆ SUKCES !!!!!!!!!!!1
      • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 01.08.06, 13:13
        Cześć! Mam nadzieję się nie poddać. Z jednej strony będzie mi szkoda tych
        pieniędzy wydanych za dietę, więc zanim coś zjem pomyślę 100 razy, czy warto. A
        poza tym jeszcze jedna rzecz mnie motywuje we wrześniu mam 2 wesela, a na
        jednym z nich jestem świadkiem i muszę ładnie wyglądać. Bardzo dziękuję za
        wsparcie. Do usłyszenia.
        • fafiorek Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 01.08.06, 13:29
          No właśnie kasa wydana na dietę sama w sobie jest motywacją!!!!!!!!!!!
          Ja wczoraj mało co bym zatopiła zęby w normalnym jedzonku, ale spojrzałam na te
          torebki i pomyslałam, ze musiałabym być głupia żeby stracić tyle kasy i nic.
          Damy radę, trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe dietowiczki.
          Nie jest tak żle to mój drugi dzień i jeszcze nic nie jadłam, tylko wypiłam
          kawę. Na razie nie czuję głodu, ale to dobrze bo tak sobie rozłożę te 3
          posiłki, aby wieczorem nie czuć głodu, bo ja jestem nocnym markiem, chodzę spać
          ok. 2-3 w nocy i najgorsze są wieczory.
    • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 01.08.06, 19:33
      a kiedy zaczynasz? bo może razem zaczniemy...ja czekam teraz na przysłanie
      dietki i chciałabym zacząć od 7 lub 8 sierpnia
      No i co zrobiłaś że schudłaś 16 kg?Gratuluję Ci tego wyniku!!
      • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 01.08.06, 21:35
        Cześć! Dopiero wczoraj zapłaciłam za nią, więc myślę, że dopiero pod koniec
        tyg. ją dostanę o ile wszystko dobrze pójdzie. Możemy razem zacząć się
        odchudzać. Pytałaś co zrobiłam że schudłam, po pierwsze siłownia 3xtyg/ 2 godz
        i jeszcze jeżdzę na rowerze na siłownię więc w sumie w obie strony 1 godz
        jazdy. Rano po śniadaniu zabieram małą na siodełko i razem jeździmy tak ok. 1,5
        godz. No i dołączyłam dietę- nie jem węglowodanów razem z białkiem, więc jeśli
        mięso to bez ziemniaków i na odwrót.Chleb całkowicie wyeliminowałam. Staram się
        unikać słodyczy, ale niestety jest to silniejsze ode mnie i nie raz sobie
        podjadłam czekoladek ,a później wyrzuty sumienia miałam, więc teraz mąż nie
        kupuje przy mnie słodyczy i nie chowa ich w domu. Jestem łakomczuchem i gdybym
        wiedziała, że w barku leży pyszna czekolada dotąd potąd bym chodziła, aż bym ją
        całą zjadła. I dlatego nie trzymamy słodyczy w domu. Te 16 kilo to kawał mojej
        dobrej roboty i teraz kiedy mój organizm się już buntuje przed zrzucaniem
        kolejnych kilogramów, postanowiłam spróbować tej diety. Organizm się już
        przyzwyczaił do takiej ilosci wysiłku fizycznego i traktuje to jak normalny
        stan rzeczy, więc muszę ograniczyć kalorie i niestety będę musiała też
        ograniczyć wysiłek fiz. do minimum czyli 3/tydz x 1 godz. Mam nadzieję wytrwać
        w tej diecie choć wiem jak mi będzie trudno. Ale mam taką cichą nadzieję, że
        będzie mnie motywowała tutejsza obecność i to, że nie jestem sama. Że są też
        inne dziewczyny, które będą przeżywać to samo co ja. Pozdrawiam paaa
        • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 01.08.06, 22:44
          ok, więc jeżeli mamy razem zacząć to ja napiszę Ci jak już bede miała dietkę w
          domu, bo przypuszczam, że będzie to poniedziałek i wtorek poczekasz na mnie? A
          tak wogóle, to mam na imię Agnieszka:)
          • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 02.08.06, 13:24
            Cześć Aga!
            Miło mi jestem Beata. Dobrze razem zaczniemy. Poczekam na Ciebie, może we dwie
            będzie raźniej? A ile chcesz schudnąć na tej diecie. Ja chciałabym tak zejść do
            64-65, teraz ważę 69. W sumie to nie wiem jak organizm zaareguje na tak
            drastycznie małą liczbę kalorii, tym bardziej, że ja cały czas jestem na
            diecie, może się zdarzyć, że albo wogóle nie schudnę, albo to będzie bardzo
            mało. Do usłyszenia papap
            • agnisia2006 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 02.08.06, 14:17
              Czesć Beatko!!! Tu druga Agnieszka. Jestem na diecie 10 dzien i nie żałuję że
              zaczęłam. Ja mam do zrzucenia 20 kg ale myslę że mi się uda. Na pewno potrwa to
              z pół roku ale warto czekać. Na pewno cos zrzucisz i nie stawaj za często na
              wagę, bo każdy organizm reaguje inaczej i w pierwszym tygodniu możesz nic nie
              stracic a potem może dużo polecieć. Trzymam kciuki. Pozdrawiam.
              • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 02.08.06, 14:37
                Hej, no ja na razie założyłam sobie, że schudnę jeszcze 10 kg, potem
                zobaczę.Tak naprawdę, żeby mieć idealną figurę powinnam schudnąć 20 ale że
                jestem grubokoścista to jeszcze nie wiem dokładnie, bo ważę dużo, choć na tyle
                nie wyglądam. Zamówiłam dietkę na allegro i jutro rano mają mi wysłać.Cieszę,
                się że bedziemy razem się odchudzać, bo zawsze razniej i zawsze jest szansa na
                wsparcie:)
                • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 02.08.06, 14:38
                  A skąd jesteś?
                  • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 02.08.06, 21:16
                    Cześć Agnieszko!
                    Pytałaś mnie skąd jestem - Krosno, południe Polski, a Ty? A słuchaj próbowałaś
                    już kiedyś tej diety, czy to jest twój pierwszy raz? Tyle co właśnie wróciłam
                    ze siłowni, dziś ostro ćwiczyłam przez 2 godz., wróciłam wypompowana i już
                    wiem, że będę musiała trochę przystopować z tym wysiłkiem, bo długo nie
                    pociągnę nas tej diecie. Ja też zamówiłam na allegro, mieli mi to już dziś
                    wysłać albo jutro, no zobaczymy. Pozdrawiam
                    • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 02.08.06, 22:41
                      Ja jestem z łodzi:.Pierwszy raz robię to dietęi jestem podekscytowana.Jednak
                      mam obawy, że wszystkiego na jej temat nie wiem i coś schrzanię.Z tego co się
                      orientowałam to nie można ćwiczyć na ścisłej...ale ja bede 6 weidera na mięśnie
                      brzucha robić.dzisiaj zaczęłam.Ciekawa jestem czy wogóle ta dieta przejdzie mi
                      oprzez gardło, bo czytam że niektóre zupki sa ohydne.Ciekawe, no ale kasa
                      wydana więc nie zrezygnuję.
              • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 02.08.06, 21:19
                Cześć Agnieszko!
                A powiedz mi jak ci idzie, jesteś wytrwała i nic nie podjadasz? A wogóle ile
                już zrzuciłaś? Ja się trochę obawiam ,bo po siłowni jestem tak głodna, że nie
                mogę zasnąć, więc tak jak teraz pałaszuję już 3 marchew. Dzięki za wsparcie i
                papapap
                • agnisia2006 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 03.08.06, 10:08
                  Czesć!!! Pogubiłam się do której Agnieszki piszesz, ale to nic. Dzisiaj
                  zaczynam .... zapomniałam, acha 10 dzien. Nie czuję głodu, ale nic nie
                  podjadałam do tej pory. Nie ćwiczę też, bo przeczytałam,że lepiej się nie
                  forsować. Cwiczyć zacznę przy mieszanej. Ważyłam się 2 dni temu, to ubyło mnie
                  5 kg. Wynik jest dobry, ale przede mną jeszcze - 15 kg. Wiem że dam radę. Te
                  forum mi to uswiadomiło, dlatego zaglądam tu kilka razy dziennie. Cieszę się,
                  że razem się wspieramy. Pozdrawiam.
                  P.s. Jestem z Giżycka.
                  • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 03.08.06, 11:38
                    WitamAga z Giżycka!
                    To naprawdę nieprawdopodobny wynik. 5 kg w 10 dni, super tylko pozazdrościć.
                    Wiesz ja przy diecie i ćwiczeniach chudłam tak ok 4 kg/ miesiąc i mi się wtedy
                    wydawało, ze to dużo, no a teraz widzę, że mogłam zrzucić więcej kilo w
                    krótszym czasie. Mam nadzieję, ze na diecie Camridge też mi się uda tak jak
                    Tobie. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów. Pappaa
                    • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 03.08.06, 20:45
                      a ja dalej czekam na paczkę z zupkami...chciałam sobie zebrać info o tej diecie
                      w jakąś całość ale mi trudno, oze nacie jakąś ksiązke na ten temat albo co?
                      • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 03.08.06, 20:54
                        Cześć!
                        Wiesz co z allegro mają mi wysłać jakieś informacje odnośnie tej diety.Więc jak
                        bedzie coś ciekawego, to ci to prześlę.Mnie konsultantka napisała, że dietę mi
                        wysłała wczoraj, więc myślę, że jutro już powinna być. Pozdraiam
                      • agnisia2006 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 03.08.06, 21:20
                        Na tej stronie jest temat " Najczęsciej zadawane pytania " autorstwa Ani.
                        Polecam do przeczytania bardzo ciekawe. Pozdrawiam.
                        • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 04.08.06, 13:59
                          Aga słuchaj już mam dietę, przyszły też ulotki co do stosowania, ale ciągle się
                          powtarzają i bardzo ogólne. Zaczynamy w pon, czy wtorek?
                          • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 04.08.06, 14:27
                            wolałabym we wtorek bo ja nadal nie mam dietki:( i jeżeli przyjdzie to w
                            poniedziałek ale na pewno po 13 bo u mnie tak przyjeżdza pocztex.Jeżeli
                            zechciałabyś poczekać, będe Ci wdzięczna
                            • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 04.08.06, 14:35
                              Dobrze wiec poczekam na Ciebie. Pappa
                              • agnisia2006 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 04.08.06, 16:11
                                Tak czytam te Wasze wypowiedzi z kropką1005 i robi mi się raźniej na duszy.
                                Jakie to jest wspaniałe, takie wzajemne wspieranie sie na duchu. Przecież my
                                się w ogóle nie znamy a mamy tyle ciepłych słów dla siebie. Pozdrawiam.
                                Trzymajcie się dziewczyny.Aga
                                • kropka1005 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 04.08.06, 20:05
                                  no, tez uważam, ze to niesamowite, aż się przyjemnie człowiekowi robi, że obce
                                  sobie osoby są w stanie wzajemnie sie wspierać:)
    • ignac2 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 04.08.06, 20:26
      Witam wszystkich ,od wczoraj też należe do Waszego klubu ,narazie jest OK .
      • betty896 Re: Cześć dziewczyny, wkrótce przyłączę się do Wa 06.08.06, 14:04
        czesc Ignac!
        Napisz jak się czujesz, jak idzie ci dieta, jak smakują zupy? Co robisz zeby
        nie mysleć o głodzie i czy to wogóle możliwe. pozdrawiam
        • misiunia85 Mieszana:) 06.08.06, 14:29

• betty896 Re: Mieszana:) 06.08.06, 14:32
            Witam!
            Ja chętnie skorzystam, ale napierw muszę przebranąć ścisła. Pozdrawiam
            • misiunia85 Re: Mieszana:) 06.08.06, 14:34
              A jak dlugo planujesz?? 2 tyg czy pelne 3?
              • agnisia2006 Re: Mieszana:) 06.08.06, 15:15
                Misiunia 85 z chęcią skorzystam z porady co mam jesć na mieszanej. Zaczynam 3
                tydzien scisłej i boję się,że cos schrzanię na mieszanej. Prosz e o pomoc.
                Agnieszka.
                • misiunia85 Re: Mieszana:) 06.08.06, 15:26
                  • W skład posiłków powinno wchodzić mięso z bardzo małą ilością tłuszczu
                  (indyk, kurczak, podroby, ryby, owoce morza). Mięso zawierające tłuszcz
                  (wołowina, wieprzowina, baranina, kaczka) można jadać dwa razy w tygodniu.
                  • Z menu należy wykluczyć tłuste mleko, śmietanę i cukier oraz unikać:
                  - posiłków węglowodanowych: chleb, ziemniaki, ryż, ciasta, makaron
                  - posiłków, do produkcji których stosuje się mąkę i cukier
                  - owoców: banany, gruszki, winogrona, śliwki, pomarańcze
                  - jarzyn: ziemniaki, pomidory, strączkowe
                  - produktów nabiałowych: jogurt, sery i sosy.
                  • Lista produktów żywnościowych zawierających mało węglowodanów i mało
                  tłuszczu: wszystkie jarzyny (z wyjątkiem ziemniaków, pomidorów i strączkowych)
                  kapusta biała, czerwona, liściasta, jarmuż, szpinak, selery, sałata, cebula,
                  pasternak, marchew, papryka, pory, rzepa, kalafior, brokuły, ogórki, cukinia,
                  zielenina (natka, koperek), świeże zioła (bazylia, kolendra, estragon).
                  • Można jeść kaszę owsianą.
                  Produkty dozwolone:
                  - wszystkie jarzyny z wyjątkiem ziemniaków, pomidorów, i
                  strączkowatych
                  - przyprawy:
                  - świeże zioła (bazylia, kolendra, estragon),
                  - sól,
                  - pieprz,
                  - ocet winny
                  - napoje:
                  - herbata,
                  - herbaty ziołowe,
                  - woda mineralna,
                  - kawa,
                  - odtłuszczone mleko
                  - produkty z małą ilością tłuszczu:
                  - indyk,
                  - kurczak,
                  - podroby,
                  - ryby,
                  - owoce morza
                  - mięso zawierające tłuszcz (wołowina, wieprzowina, baranina,
                  kaczka,) można jadać dwa razy
                  w tygodniu!

Dozwolone przyprawy to: sól, pieprz, ocet winny.
                  • misiunia85 Re: Mieszana:) 06.08.06, 15:36
                    Wyslalam Ci maila:)
                    • kropka1005 Jutro startujemy:) 07.08.06, 09:28
                      Już się nie mogę doczekać, jeszcze dzisiaj umówiłam się z przyjaciółkami na
                      piwko, bo potem to długo sobie nie wypiję, a tak dawno nigdzie nie
                      wychodziłyśmy razem...Ciekae jak to będzie, mam nadzieję ze dam radę. od
                      dzisiaj zaczynam też robić brzuszki, zaczełam je wcześniej już ale jakoś tak
                      nie byo czasu, bo a to wesele, a to wyjazd do teściowej...No i od dzisiaj już
                      musze, nie jest to jakoś wyczerpujące więc chyba 6 weidera w diecie nie
                      przeszkadza.Oby sie udało...Beatko od czego zaczniesz jutro?bo ja jeszcze sie
                      nie zdecydowałam na menu na pierwszy dzień?Masz też batony?Ja mam 5, bo dietkę
                      odkupiłam od kogoś...muszę sobie jakoś to rozplanować...
                      • betty896 Re: Jutro startujemy:) 07.08.06, 14:01
                        Cześć Aga!
                        W sumie to się bardzo cieszę, że nie zaczęłam w sobotę bez Ciebie, bo wczoraj
                        byli u nas znajomi no i trochę jeszcze się pojadło i popiło właśnie piwko, i
                        gdybym już ją zaczęła miałabym ogromne wyrzuty sumienia, że coś zjadłam a
                        powinnam być na diecie, a z drugiej strony gdybym nic nie zjadła to nie wiem
                        jakbym to wytrzymała na samym początku i jeszcze głupie tłumaczenie dlaczego
                        nie jem. A tak jutro zaczynamy, ja nie mam zadnych batonów same zupy,
                        przypuszczam,że nie będą rewelacyjnie smakować, ale skoro inni dają radę to
                        jeść to dlaczego my nie damy? Jestem pozytywnie nastawiona na cała tą
                        głodówkę. A jeszce mnie dopinguje to,że nasza instruktorka na aerobiku też
                        jest na tej diecie a i jeszcze szefowa klubu chce też teraz zacząć drugą serię,
                        z pierwszej była bardzo zadowolona schudła 10 kilo, teraz chce jeszcze trochę
                        schudnać a potem będzie się starać utrzymywać wagę. Martwię się tylko tym, czy
                        będę w stanie tak intensywnie ćwiczyć na platformie ( stepie), jeśli nie dam
                        rady, to najwyżej będę ćwiczyć na siłowni lżej jedynie na kształtownie sylwetki
                        a nie na spalnie kalorii. Myślę, że umiarkowany wysiłek fiz. też jest
                        potrzebny, bo ciało później nie będzie tak paskudnie wisiało. Poprzednim razem
                        jak się odchudzałam nie ćwiczyłam i pomimo tego,że schudłam, to ciało mi się
                        trzęsło było takie wiotkie i flakowate. A teraz po zgubieniu 17 kilo wygląda
                        całkiem dobrze, jest twarde i nabite żadnych flaków pomimo jeszcze sporej
                        nadwagi. Tak że jednak będą trochę ćwiczyć. Trzymam jutro za nas obydwie
                        kciuki. Paopa
                        • agus242 Re: Jutro startujemy:) 07.08.06, 14:18
                          Betty,

Na pewno Wam sie sie uda. Dla pocieszenia powiem, ze te zupki wcale nie sa
                          ohydne, ale nawet calkiem dobre np. grzybowa z kurczakiem, grzybowa,
                          jarzynowa...Ja jem jeszcze batony - 1 dziennie, bo mozna cos pogryzc, sa bardzo
                          dobre i sycace (musli, czekoladowy, morelowy itp.) polecam
                          Wiec myslcie pozytywnie dziewczyny a wszystko sie uda.
                          A jesli chodzi o cwiczenia, to przez pierwsze 3, 4 dni raczej je odloz -
                          bedziesz prawdopodobnie czula sie naprawde slabo, ale potem ja w czasie scislej
                          jezdzilam na rowerze, spacerowalam - probowalam sie ruszac w miare mozliwosci
                          (praca siedzaca).
                          Trzymam za Was kciuki!
                          • kropka1005 Re: Jutro startujemy:) 07.08.06, 14:39
                            ja jutro zaczynam koktailem:) gdzies było rozpisane w jakich godzinach jesc 10
                            14 18?czy tak?
                            • agus242 Re: Jutro startujemy:) 07.08.06, 14:49
                              Czesc,
                              Proponuje Ci, zebys sama wyznaczyla sobie takie godziny - to byl sposob
                              jednej z dziewczyn, zeby jesc o takich godzinach, ale tak naprawde wszystko
                              zalezy o ktorej wstajesz, o ktorej standardowo kladziesz sie spac...
                              Na tym forum bylo mnostwo propozycji - niektore dziewczyny wybieraly posilki od
                              14 do 21 a ja np jem mniej wiecej 9, 12:30, 17. Jest jeszcze mozliwosc
                              dzielenia posilkow na pol i zrobienia 5 porcji - sama musisz wyczuc co dla
                              Ciebie najlepsze...
                              pozdrawiam
                            • betty896 Re: Jutro startujemy:) 07.08.06, 15:00
                              Cześć słuchaj ja najpierw rano wypiję kawe z mlekiem, a pożniej tak ok-10-11
                              zjem pól torebki zupy za 2-2,5 godz znowu pol zupy i takiego rozklądu będę się
                              trzymac. Będę dzielić zupy na pol i wtedy mi wyjdzie 6 razy dziennie jedzenie.
                              Mysle ze to bedzie dobry sposob, jutro w rzeczywistości się okarze. Oby do
                              jutra
                      • betty896 Misiunia bardzo dziękuję za te informacje 07.08.06, 14:03
                        co można a czego nie można jeść. Jak zakończę ścisła, to napiszę maila o te
                        przepisy.
                        • ignac2 Re: Misiunia bardzo dziękuję za te informacje 07.08.06, 19:58
                          Witam .Dziś to już 4-dzień i jak narazie jest OK.Nawet ugotowałem obiad
                          koleżance małżonce i wcale mnie do niego nieciągneło.Dzieląc się uwagami mogę
                          powiedzieć że badrdzo ważne jest by posiłki sporzywać o tych samych porach ,a
                          co do ilości posiłków mi rozłożono je na 5 posiłków w tym dwa po 1/2
                          torebki.Jak narazie wcinam tylko koktajle a jak niemam gdzie zrobić to skubie
                          batony(czekoladowe :-)).A i jeszcze jedno najważniejsz zająć się czymś nie
                          myśleć o jedzonku.Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich.
                          PS.W środe idę po następny zestaw to powiem ile mnie ubyło.
                          • agnisia2006 Re: Misiunia bardzo dziękuję za te informacje 07.08.06, 20:19
                            Misiunia ja też dziękuję za e-maila. Pozdrawiam.Aga
    • kropka1005 NO TO ZACZYNAMY:):):) 08.08.06, 09:19
      Betty, ściągnęłam po Tobie:) zaczęłam od kawy z mlekiem.Dzisiaj jednak spróbuję
      zjeść 3 posiłki nie rozdzielając torebek.Zobacze sobie jak to jest.Dokonałm
      dzisiaj pomiarów brzucha ud, bioder i sprawdziłam wage.Mam nadzieję ze za
      tydzień dopiero znów się zmierzę, choć pewnie bedę się ważyć
      codziennie.POWODZENIA nam życze, na pewno wytrwamy:)
      • agnisia2006 Re: NO TO ZACZYNAMY:):):) 08.08.06, 10:05
        No dziewczyny do boju!!! Trzymam mocno kciuki!!!!! Wierzę w Was !!!!! Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka