Dodaj do ulubionych

gdzie się dwóch bije......

17.10.10, 23:11
....tam trzeci korzysta:
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8526079,_W_tych_wyborach_musimy_pokazac_PO_czerwona_kartke_.html
Szczerze powiedziawszy nawet mnie to rajcuje!
Oczywiście mam na myśli tego trzeciego.
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 00:00
      A kierym trzecim dupku to piszesz.
      Potyralik to sie moze dalej popiskac pod magistratem jak nie potrafil byc dobrym zwiazkowcem to co chce robic za prezydenta.
      A ze mom recht to swiadczy dzisiejszy rzad.
    • waple Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 13:12
      A mie sie to podobo.Patrząc trzeżwo i obiektywnie,to co prawica zrobiła od 1989r.Moim zdaniem to wyprzedała majątek pokolenia po 2-ej wojnie światowej,resztę zrujnowała i tyle.Obiecane pieniądze z prywatyzacji dla każdego, poznikały.Japonie,Irlandie i cuda zPolski poszły do lamusa.A ostatnie wyczyny PO to już są te cuda.Dług długiem, pociska.170 tys.dzieci głodnych w szkołach,renciści i emeryci na głodzie chowani.Drożyzna niebotyczna,bezrobocie w zenicie.Rozpacz i tyle.Lewico ratuj, bo giniemy w tym kraju.
      • insectia Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 13:39
        I tu pojawi się wpis G-48 z nawiązaniem do komuchów, leninóf i innych stalinóf - szkoda że ciągle zapomina o Hitlerze
        lekturka dla Heil głupka-48
        • g-48 Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 21:53
          I tu pojawi się wpis G-48 z nawiązaniem do komuchów, leninóf i innych stalinóf
          > - szkoda że ciągle zapomina o Hitlerze
          > lekturka dl
          > a Heil głupka-48

Moglbym wziasc ten wpis jako obraze a to tylko glupia baba wysilila sie na dowcip.
          A tak glupia babo czy rzucilo ci sie w oczy ze ZSRR z Poska poniesli najwieksze straty? Nie powiedz tylko ze to zasluga tylko hitlerowcow.
          A jak zes taka zawzieta na niemcow to uwazaj zeby tylko brac polskie lekarstwa a wtedy glupota dlugo nie pozyje.
          • von-cymbergaj Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 22:21
            Słyszałem w pewnych kuluarach , że od strony Lewicy i PiS to zagrywka z obecnymi kandydatami!
            Za "minutę dwunasta" ma być wystawiony ktoś inny.
            Czy ktoś coś wie na ten temat?
          • zoro333 Re: gdzie się dwóch bije...... 19.10.10, 08:01

Jaką obrazę głupku?
            Jeszcze nie odpowiedziałeś na proste pytania. Ile razy zostałeś skreślony karnie z listy forumowiczów gazety.pl ? Za co? Za propagowanie nienawiści, antysemityzmu?
            Linków z twoje życiorysu /pisanych przez ciebie/ i o tobie /pisanych przez twoje internetowe przyjaciółki/ nie będę na razie wklejał ale podobał mi się ten kawałek jak wspominałeś o kumplu co to „zadźgał nożem milicjanta.
            • jozefosmenda Re: gdzie się dwóch bije...... 19.10.10, 14:51
              Jak zwykle Gregor normalka w twoim chamskim stylu!
              Nie mógł byś się nająć do Łodzi za dyrektora biura poselskiego?
              Tam się dzisiaj w nadzwyczajnych okolicznościach zwolniło miejsce i czeka na ciebie!
              A obawiać się nie musisz bo zamachowiec już siedzi.
              Chociaż wiesz śruboni wokół co niemiara łącznie z tobą!

Mam nadzieję, że jednak trzeci skorzysta!
              • g-48 Re: gdzie się dwóch bije...... 20.10.10, 00:01
                Po 10 kwietnia twoj przyjaciel Putin wiecej i lepszych posad zwolnil i to nawet w SLD.
            • g-48 Re: Sznupo SBecka333 19.10.10, 16:34
              Jaką obrazę głupku?
              > Jeszcze nie odpowiedziałeś na proste pytania. Ile razy zostałeś skreślony karni
              > e z listy forumowiczów gazety.pl ? Za co? Za propagowanie nienawiści, antysemi
              > tyzmu?
              A moze sznupo SBecka333 powiesz mi jak to wyglada to skreslenie z listy forumowiczow?
              Linków z twoje życiorysu /pisanych przez ciebie/ i o tobie /pisanych przez twoj
              > e internetowe przyjaciółki/ nie będę na razie wklejał ale podobał mi się ten k
              > awałek jak wspominałeś o kumplu co to „zadźgał nożem milicjanta.
              A mozesz pisac sznupo SBecka333 ty sie bedziesz podniecal ma ja sie bede smial.
              A takiego kumpla(?!) gdzie ja to pisalem? to chcialbys miec.U niego biale bylo biale ,czarne czarne a czerwone czerwone.Raz w roku "Nikt go do pracy nie zmusil" w Barborka to nie byl taki szmaciorz jak ty czy Jozek.
      • g-48 Re: No dobra waple 19.10.10, 16:38
        A mie sie to podobo.Patrząc trzeżwo i obiektywnie,to co prawica zrobiła od 1989
        > r.Moim zdaniem to wyprzedała majątek pokolenia po 2-ej wojnie światowej,resztę
        > zrujnowała i tyle.Obiecane pieniądze z prywatyzacji dla każdego, poznikały.Japo
        > nie,Irlandie i cuda zPolski poszły do lamusa.A ostatnie wyczyny PO to już są te
        > cuda.Dług długiem, pociska.170 tys.dzieci głodnych w szkołach,renciści i emery
        > ci na głodzie chowani.Drożyzna niebotyczna,bezrobocie w zenicie.Rozpacz i tyle.
        > Lewico ratuj, bo giniemy w tym kraju.
        Fakt!Zrobili to SLD i PO bo PiS byl za krotko ale to jest na skale krajowa i nie ma nic wspolnego z samorzadami. Tu swoje nie zadowolenie mozesz pokazac za 2lata i chyba pamiec cie nie zawiedzie!
        • lernest Re: No dobra waple 19.10.10, 21:26
          dobrze piszesz g-48, że PiS był za krótko! Ale oby już nigdy więcej nie był u władzy.
          • g-48 Re: No dobra waple 19.10.10, 23:49
            dobrze piszesz g-48, że PiS był za krótko! Ale oby już nigdy więcej nie był u w
            > ładzy.
            No wiem ze blady strach padl na takich jak i inne Palikotki!
    • g-48 Re: Smiala dziewczynka! 19.10.10, 00:17
      studio.wp.pl/mid,1063172,wideo.html?ticaid=1b160
      Inni by jeszcze go po raczkach calowali nie Jozek tak jak masz w zocy ten medal od Kwasa z tej samej beczki co ty.
    • g-48 Re: Jozek to nie dla ciebie?! 20.10.10, 00:33
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,75175,8528699,Radny_musi_byc_zawsze_trzezwy.html
      Jak bys byl trzezwy to bys moze slowa do mikrofonu nie powiedzial i by cie musial wiecznie na bani lernest zastapic.
      • brynio5 Re: Jozek to nie dla ciebie?! 20.10.10, 10:03
        Z tego co jo wiym to Osmenda je normalny chop. Ale napranego go na mównicy RM ani żodnej innej żech jeszcze niy widzioł.
        Wiync co ty tu g-48 za fleki pociskosz? Som sie zapisz do Szymały i fertig a dej innym spokoj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka