jozefosmenda 17.10.10, 23:11 ....tam trzeci korzysta: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8526079,_W_tych_wyborach_musimy_pokazac_PO_czerwona_kartke_.html Szczerze powiedziawszy nawet mnie to rajcuje! Oczywiście mam na myśli tego trzeciego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 00:00 A kierym trzecim dupku to piszesz. Potyralik to sie moze dalej popiskac pod magistratem jak nie potrafil byc dobrym zwiazkowcem to co chce robic za prezydenta. A ze mom recht to swiadczy dzisiejszy rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 13:12 A mie sie to podobo.Patrząc trzeżwo i obiektywnie,to co prawica zrobiła od 1989r.Moim zdaniem to wyprzedała majątek pokolenia po 2-ej wojnie światowej,resztę zrujnowała i tyle.Obiecane pieniądze z prywatyzacji dla każdego, poznikały.Japonie,Irlandie i cuda zPolski poszły do lamusa.A ostatnie wyczyny PO to już są te cuda.Dług długiem, pociska.170 tys.dzieci głodnych w szkołach,renciści i emeryci na głodzie chowani.Drożyzna niebotyczna,bezrobocie w zenicie.Rozpacz i tyle.Lewico ratuj, bo giniemy w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
insectia Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 13:39 I tu pojawi się wpis G-48 z nawiązaniem do komuchów, leninóf i innych stalinóf - szkoda że ciągle zapomina o Hitlerze lekturka dla Heil głupka-48 Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 21:53 I tu pojawi się wpis G-48 z nawiązaniem do komuchów, leninóf i innych stalinóf > - szkoda że ciągle zapomina o Hitlerze > lekturka dl > a Heil głupka-48 Moglbym wziasc ten wpis jako obraze a to tylko glupia baba wysilila sie na dowcip. A tak glupia babo czy rzucilo ci sie w oczy ze ZSRR z Poska poniesli najwieksze straty? Nie powiedz tylko ze to zasluga tylko hitlerowcow. A jak zes taka zawzieta na niemcow to uwazaj zeby tylko brac polskie lekarstwa a wtedy glupota dlugo nie pozyje. Odpowiedz Link Zgłoś
von-cymbergaj Re: gdzie się dwóch bije...... 18.10.10, 22:21 Słyszałem w pewnych kuluarach , że od strony Lewicy i PiS to zagrywka z obecnymi kandydatami! Za "minutę dwunasta" ma być wystawiony ktoś inny. Czy ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: gdzie się dwóch bije...... 19.10.10, 08:01 Jaką obrazę głupku? Jeszcze nie odpowiedziałeś na proste pytania. Ile razy zostałeś skreślony karnie z listy forumowiczów gazety.pl ? Za co? Za propagowanie nienawiści, antysemityzmu? Linków z twoje życiorysu /pisanych przez ciebie/ i o tobie /pisanych przez twoje internetowe przyjaciółki/ nie będę na razie wklejał ale podobał mi się ten kawałek jak wspominałeś o kumplu co to „zadźgał nożem milicjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: gdzie się dwóch bije...... 19.10.10, 14:51 Jak zwykle Gregor normalka w twoim chamskim stylu! Nie mógł byś się nająć do Łodzi za dyrektora biura poselskiego? Tam się dzisiaj w nadzwyczajnych okolicznościach zwolniło miejsce i czeka na ciebie! A obawiać się nie musisz bo zamachowiec już siedzi. Chociaż wiesz śruboni wokół co niemiara łącznie z tobą! Mam nadzieję, że jednak trzeci skorzysta! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: gdzie się dwóch bije...... 20.10.10, 00:01 Po 10 kwietnia twoj przyjaciel Putin wiecej i lepszych posad zwolnil i to nawet w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Sznupo SBecka333 19.10.10, 16:34 Jaką obrazę głupku? > Jeszcze nie odpowiedziałeś na proste pytania. Ile razy zostałeś skreślony karni > e z listy forumowiczów gazety.pl ? Za co? Za propagowanie nienawiści, antysemi > tyzmu? A moze sznupo SBecka333 powiesz mi jak to wyglada to skreslenie z listy forumowiczow? Linków z twoje życiorysu /pisanych przez ciebie/ i o tobie /pisanych przez twoj > e internetowe przyjaciółki/ nie będę na razie wklejał ale podobał mi się ten k > awałek jak wspominałeś o kumplu co to „zadźgał nożem milicjanta. A mozesz pisac sznupo SBecka333 ty sie bedziesz podniecal ma ja sie bede smial. A takiego kumpla(?!) gdzie ja to pisalem? to chcialbys miec.U niego biale bylo biale ,czarne czarne a czerwone czerwone.Raz w roku "Nikt go do pracy nie zmusil" w Barborka to nie byl taki szmaciorz jak ty czy Jozek. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: No dobra waple 19.10.10, 16:38 A mie sie to podobo.Patrząc trzeżwo i obiektywnie,to co prawica zrobiła od 1989 > r.Moim zdaniem to wyprzedała majątek pokolenia po 2-ej wojnie światowej,resztę > zrujnowała i tyle.Obiecane pieniądze z prywatyzacji dla każdego, poznikały.Japo > nie,Irlandie i cuda zPolski poszły do lamusa.A ostatnie wyczyny PO to już są te > cuda.Dług długiem, pociska.170 tys.dzieci głodnych w szkołach,renciści i emery > ci na głodzie chowani.Drożyzna niebotyczna,bezrobocie w zenicie.Rozpacz i tyle. > Lewico ratuj, bo giniemy w tym kraju. Fakt!Zrobili to SLD i PO bo PiS byl za krotko ale to jest na skale krajowa i nie ma nic wspolnego z samorzadami. Tu swoje nie zadowolenie mozesz pokazac za 2lata i chyba pamiec cie nie zawiedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: No dobra waple 19.10.10, 21:26 dobrze piszesz g-48, że PiS był za krótko! Ale oby już nigdy więcej nie był u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: No dobra waple 19.10.10, 23:49 dobrze piszesz g-48, że PiS był za krótko! Ale oby już nigdy więcej nie był u w > ładzy. No wiem ze blady strach padl na takich jak i inne Palikotki! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Smiala dziewczynka! 19.10.10, 00:17 studio.wp.pl/mid,1063172,wideo.html?ticaid=1b160 Inni by jeszcze go po raczkach calowali nie Jozek tak jak masz w zocy ten medal od Kwasa z tej samej beczki co ty. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jozek to nie dla ciebie?! 20.10.10, 00:33 katowice.gazeta.pl/katowice/1,75175,8528699,Radny_musi_byc_zawsze_trzezwy.html Jak bys byl trzezwy to bys moze slowa do mikrofonu nie powiedzial i by cie musial wiecznie na bani lernest zastapic. Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Re: Jozek to nie dla ciebie?! 20.10.10, 10:03 Z tego co jo wiym to Osmenda je normalny chop. Ale napranego go na mównicy RM ani żodnej innej żech jeszcze niy widzioł. Wiync co ty tu g-48 za fleki pociskosz? Som sie zapisz do Szymały i fertig a dej innym spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś