robertdebruss
15.07.11, 15:30
Polecam wszystkim tym, którzy mają dobro naszego miasta na sercu o przeczytanie artykułu tygodnika NIE z 15-21.lipca 2011 r. Sam po przeczytaniu tego artykułu byłem zaszokowany tym jak zdradzono nasze miasto na rzecz organizacji kościelnej CARITAS. Jaką obłudą wykazali się wszyscy ci, którzy o tym wiedzieli a kryli to do samego końca. No to teraz już mamy rządy rycerzy Zakonu Rycerskiego i samych sióstr zakonnych i wolontariuszek. Jeżeli myślicie, że uda nam się wyplątać z tej sieci to przestrzegam, będzie to ciężka przeprawa, oni nie odpuszczają tego co już w łapy dostali. Powinniśmy jak najszybciej podziękować za to pani.PREZYDENT bo to za jej sprawka tak się stało. Jak można wierzyć takiej osobie kiedy na każdym kroku wszystko co mówiła i do czego zobowiązywała się przed wyborami jest tego odwrotnością. Okazało się, że miałem rację, kiedy mówiłem, że w procesie wielki wpływ na wyrok miały zeznania świadków zakonnych. Teraz faktycznie potwierdza się to, że nie poszły tam tak od siebie. Wszyscy mieli w tym swój cel. Takim też sposobem panująca chce na wieki umocnić swoja pozycję tronową, mając pewnie na myśli poparcie ludzi wierzących. Jestem również człowiekiem wierzącym, ale to co widzę w tej farsie, to już obrzydzenie. Ludzie nie dajmy się zwariować, nie pozwalajmy wycinać w pień tych którzy mieli rację, że jest wręcz odwrotnie i teraz muszą ponieść tego konsekwencje ,konsekwencje za sprzeciw. Teraz na pewno pieniądze się znajdą , znajdą ale dla kogo ? Dodatkiem niech również będzie krótki artykuł w dodatku Dziennika Zachodniego na pierwszej stronie gdzie pani Prezydent mówi o kontroli w OIK gdzie podobno dopatrzono są wielkich nieprawidłowości, ciekawe dlaczego przy podziale premii dla swoich popleczników w MOPSI nie doszukała się nigdy nieprawidłowości i ciekawe na co tak mocno zachorowała po wypowiedzeniu jej pracy, że przez kilka miesięcy brała kasę z ZUSu w tym również z moich składek . Cała nadzieja w tym, że może ktoś też coś powie na temat jej rządów i to głośno. Bo to nie komuna, że tylko towarzysze mieli rację. Po tym artykule powiem krótko, niech Zakonni szykują się do wyprawy, bo tego im nie odpuścimy. No rycerze, ZORROKI, LINOMAGI,Hrabinie, jakieś Hynusie,Hanki,Mycelki ruszać na złomowiska, po jakieś garnki, blachy, bo zbroić się trzeba. Nazwiemy to I Krucjatą Rudzką. DOŚĆ OBŁUDY