Dodaj do ulubionych

Szukam sali na wesele przy ogródkach działkowych

24.10.12, 12:25
Witam, szukam sali na wesele w Rudzie Śląskiej przy ogródkach działkowych, którą polecacie, prosiłabym o nazwy ogródków i ceny, jeśli ktoś posiada. ;)
Obserwuj wątek
    • stara-baba-pl Re: Szukam sali na wesele przy ogródkach działkow 24.10.12, 12:42
      Mało szczegółów podałaś, ile osób ile dni, no i czego się spodziwasz po tzw "obejściu" jakie musisz mieć zaplecze czy katering ?
      • kiki1987 Re: Szukam sali na wesele przy ogródkach działkow 24.10.12, 17:05
        Zależy mi na minimum 4 dniach - od czwartku do poniedziałku, wesele małe, bo na 30 osób, jeśli chodzi o zaplecze to typowa kuchnia, bo będziemy mieć kucharkę, hm zależy mi by było po prostu ładnie i gdzieś z dala od ulicy i innych mniej pożądanych atrakcji, sala sama w sobie nie musi być idealna, ponieważ bierzemy dekoratorkę, która jakoś to ogarnie ;:)
    • g-48 Re: Szukam sali na wesele przy ogródkach działkow 24.10.12, 16:24
      Spelnia wszystkie twoje oczekiwania ! Przez droge na ogrodki , obok firma "Wrobel" ze wspanialymi wyrobami miesnymi i sklepem firmowym. Miedzy regionalna publika, co jeszcze mozna dodac? A Karmanskie i Mc.Donald tez nie za daleko.
      www.dymarka.noclegiw.pl/
      • kiki1987 Re: Szukam sali na wesele przy ogródkach działkow 24.10.12, 17:01
        g-48 Twoja odpowiedź jest strasznie poniżej poziomu, jeśli nie wiesz, to się nie wypowiadaj, po co ta uszczypliwość? Pomyśl o tym, że może ktoś nie chce wesela dla WESELA, mam na myśli wydawania 40 tysięcy dla pokazówki, wychuchanej restauracji w której dostanę talerz klusek na 50 osób i dwa rodzaje sałatek, a zapłacę 240 za osobę, nie sądzisz, że każdy ma swój pomysł na TEN dzień i g. mnie obchodzi co jest obok, może być i ubojnia... tak z innej beczki słynna Stara Drukarnia centralnie przy drodze, tak samo jak Dom Przyjęć Tradycja, o Parkowej nie wspomnę, bo nie uśmiech mi się odkupywanie SWOICH napoi, bo obsługa o godzinie 20tej uważa, że się skończyły i czas pozbierać wsio ze stołów...
        Jeśli chodzi o moje oczekiwania to szukam czegoś z kuchnią, ponieważ mamy swoją kucharkę i kelnerkę, oczywiście by było też w miarę ładnie ;)
        • mietlorz707 Re: Szukam sali na wesele przy ogródkach działkow 24.10.12, 18:40
          Młoda damo, nie napinaj się tak, bo Gregor to jest Gregor i zaraz tu Twojemu przyszłemu mężowi współczuć zacznie.
          Kiedyś miałem nieprzyjemność bycia gościem na weselu w Kochłowicach, na działkach przy Uranii. Było to około 30 lat temu. Być może ten budynek nie zawalił się jeszcze w cholerę i możesz tam zrobić imprezę. Jeśli z góry zakładasz że w restauracji nakarmią gości byle jak i wezmą za to straszne pieniądze to powodzenia. Zapłacisz mniej więcej tyle samo, ale wszystko na Twojej głowie.
        • g-48 Re: Szukam sali na wesele przy ogródkach działkow 24.10.12, 19:40
          g-48 Twoja odpowiedź jest strasznie poniżej poziomu, jeśli nie wiesz, to się n
          > ie wypowiadaj, po co ta uszczypliwość?
          Nie sprecyzowalas dokladnie swoich wymagan a wiec odpowiedzialem na twoj post. Nie martw sie jak bys sie zapalila do mojej propozycji wyprowadzil bym cie na prosta bo tego lokalu (dawny i terazniejszy hotel robotniczy) trudno nazwac szykownym ambiente a znam go z swoich przezyc. Tym razem prosze nie gniewaj sie.
          A co do wynajmu sali to radze ci naprawde zastanowic sie ile stracisz a ile zyskasz do urzadzenia imprezy w lokalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka