Dodaj do ulubionych

Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu

25.02.16, 16:26
Jeżeli ktoś szuka warsztatu samochodowego do naprawy aut to proszę omijać warsztat na ulicy Teatralnej 7 pod szyldem Ncars. Właściciel nastawił się na okradanie klientów, dla ustalenia usterki rozebrał silnik w drobny mak bez ustaleń z klientem, jeszcze wystawił fakturę na 850 złotych.
Obserwuj wątek
    • brofran Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 08.03.16, 21:50
      Chyba z konkurencyjnej firmy jesteś . Mi niedrogo i fachowo naprawił ten gościu samochód .
      • zawsze_eda Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 10.03.16, 13:31
        jestem klientem a nie konkurencją panie brofran. A woli wyjaśnienia , to czy fachowiec rozbierze cały silnik w drobny mak razem z osprzętem tylko po to by stwierdzić awarię pompy oleju i przytarcie panewki? Nie naprawiając nic facet skasował 850 złotych i oddał auto w formie puzli. Czy tak ma wyglądać fachowiec?
        • jezioraniagara Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 25.10.19, 11:44
          To zależy od samochodu i silnika .
          Mam do wymiany pompę wspomagania kierownicy w dużym osobowym samochodzie i jest tam konieczność wyjęcia silnika ,żeby to zrobić.
          Mogę płakać i oddać auto na złom,albo zrobić sobie naprawę w garażu sam.
          Na razie auto stoi i czeka na warsztat który się za to weźmie.jak na razie cena naprawy przewyższa wartość samochodu w autoryzowanym warsztacie?na dodatek ASO nie za bardzo wie jak to zrobić.Nie ma pracowników.
    • skalet Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 15.05.16, 14:49
      Mechanik ,który nie umie określić usterki przed i nie ustala ceny ceny naprawy aż śmierdzi kantem!
      • jezioraniagara Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 29.10.19, 23:16
        Nie ma takiego mechanika,warsztatu który by mógł określić w samochodzie usterkę przed rozebraniem części,zespołu,a w niektórych samochodach bez komputera?
        Czym nowszy samochód ,czym większy silnik,spalinowy +hybryda ,elektryczny to oprócz wymiany kół,czasami hamulców nie może nawet wiedzieć jak otworzyć maskę.
        Niektórzy diagności w stacjach przeglądów rejestracyjnych boją się wsiąść do samochodu i najechać na kanał diagnostyczny.
        Poziom wiedzy mechaników nie nadąża za techniką motoryzacyjną.
        Kupowanie coraz nowszych samochodów powoduje coraz więcej problemów i kosztów.
    • 1959irena Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 16.10.19, 17:53
      Polecam, panowie naprawdę znają się na rzeczy i maja przystępne ceny. Jestem stalą klientką i mnie nie zawiedli i nie zostawili z problemem a to się dzisiaj ceni. Fakt z terminam jest różnie trzeba czekać ,ale ilość aut na parkingu i w warsztacie o czymś świadczy są poprostu dobrzy.
      • greenrs2 Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 24.10.19, 23:34
        To nie miejsce na oceny bo tutaj tego nikt nie czyta. Jeśli dzisiaj chcesz coś ocenić to masz google.
        • jezioraniagara Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 27.11.19, 14:19
          Ciekawe co tu się czyta i czy ktoś ma monopol na teamaty.
          Mamy okazję dyskutować to, to robimy?
          Każdy ma problem i dobrze ,żeby o tym napisać.
      • zawsze_eda Re: Ncars Łukasz Nowak anty naprawa samochodu 03.05.22, 19:34
        Jesteś stałą klientką czyli jedne robią a coś innego psują polecam login BUMERANG

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka