mamalal-ka 27.03.10, 20:13 Właśnie zieloni wykończyli czerwonych ! laguma ole ole ! a Twój facet jak zwykle number one ! szczerze gratuluje ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 27.03.10, 20:25 My tez! My tez! sledzilismy z kanapy poczynania zielonych i czerwonych. Nasza slowianska "5" oczywiscie the best. Laguma, pozdrowienia dla calej rodzinki!!!!!! Odpowiedz Link
laguma78 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 28.03.10, 13:31 Dziewczyny wielkie dzieki za kibicownie i gratulacje wczoraj do poznych godzin wieczornych - 23 bylam na hali gdyz cala ceremonia itp troche trwala... potem swietowanie na miescie (ja oczywiscie nie poszalalam)ale organizacja super bez fanatycznych kiboli tylko rodziny z dziecmi szkoly itp .. atmosfera prawie tak dobra jak na meczach w Polsce telefonu greckiego oczywiscie nie wzielam... Bachula smsy odczytalam w nocy no to teraz pozostaje nam zdobycie Mistrza Grecji!!! ja mam nadzieje ze donosze do maja gdyz jestem na lekach przeciwskurczowych bo tydz temu mnie zlapaly co 5 min... mlody sie pcha na swiat.. pozdrawiam Was serdecznie! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 28.03.10, 14:22 laguma78 napisała: > mlody sie pcha na swiat.. trzymaj kochana i nie wypuszczaj ...byleby do maja !!! my będziemy trzymać za Ciebie ...kciuki !!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 28.03.10, 14:36 Te skurcze to z emocji sportowych chyba Oliwka, nozki razem i wszytsko bedzie w swoim czasie. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
morita11 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 30.03.10, 10:00 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przegapilam : Nastpnym razem prosze zalozyc watek WCZESNIEJ i podac godzine i date...... Ale dupa ze mnie. A cos mowili o 27 na poprzednim meczu Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 03.05.10, 21:02 morita11 napisała: > Nastpnym razem prosze zalozyc watek WCZESNIEJ i podac godzine i date...... SPECJALNIE DLA MORI podaję daty i godziny 6.05 godz 19 8.05 godz 19 novasport Odpowiedz Link
bachula_gr ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 03.05.10, 19:34 Bo dzis znowu zieloni z czerwonymi walcza na parkiecie o mistrzostwo Grecji - chyba? (srednio biegla jestem w nomenklaturze meczowej). Trzymajcie kciuki, takze za lagume zeby z nerwow nie zaczela rodzic na kanapie. Pawel, do boju!!!! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 03.05.10, 20:59 no dzisiaj w czwartek i sobotę... jakoś dużo tych meczy o jedno zwycięstwo ! ...Oli weź podwójną dawkę przeciwskurczowych, co !!! A tak poważnie to z niecierpliwością czekamy na Waszego maluszka! Odpowiedz Link
morita11 Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 04.05.10, 07:11 Tez nie wiedzialam,ze sa 3 mecze o jedno zwyciestwo Kurcze, chyba skieptyk jestem, ale blado ich widze... Ale dalam wczoraj ciala z novasport7. Wyczytalam,ze gra Panathinaikos z Olympiakosem ale nie doczytalam na stadionie olimpijskim Ale sie zdziwilam jak wyszlam z dzieckiem z lazienki a oni w inna pilke grali i na wiekszej powierzchni Odpowiedz Link
bachula_gr Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 04.05.10, 09:02 Pilka pilce nie rowna, morita11 )))))))))))))))) Odpowiedz Link
morita11 Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 05.05.10, 18:52 Nie mial ten mecz byc o 19?? Stracilam caly pierwszy set i duza czesc drugiego Kurcze, ale olympiaki gromia zielonych Zieloni, glowa do gory, dacie rade!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 05.05.10, 19:16 hej pani roztargniona !się czyta czy to live czy powtórka meczu! Bo już mnie nastraszyłaś , że coś pomieszałam ! Mecz jest jutro o 19! Odpowiedz Link
morita11 Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 05.05.10, 19:28 Chcesz mi powiedziec,ze drugi raz to samo ogladam??????? aaaaaaaaa do leczenia sie nadaje Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 05.05.10, 20:33 morita11 napisała: > aaaaaaaaa do leczenia sie nadaje oj poważnie do tego podejdź bo ze sklerozą nie ma żartów ! proponuję na noc garść orzechów włoskich i łyżkę miodu ! pożerane regularnie podobno pomagają heheeheheeheh Odpowiedz Link
morita11 Re: ponownie zieloni kontra czerwoni- lada moment 05.05.10, 20:43 W sumie to na dobre mi wyszlo. Oryginal ogladalam prawie bez glosu i z dziecmi grajacymi na roznych instrumentach wiec dzis sobie zobaczylam w spokoju Odpowiedz Link
mamalal-ka ??? 08.05.10, 21:47 3-0 dla Olimpiakosu ! ELEIOS ! ...nie tracimy nadziei, iż w poniedziałek zieloni się poprawią i dadzą łupnia czerwonym ! ...czyżby laguma zarządziła dyżury nocne heheheeheh Odpowiedz Link
morita11 Re: ??? 09.05.10, 06:36 Nie widzialam tej kleski, przypomnialo mi sie po 20.00, ze mialam ogladac mecz. Odpowiedz Link
morita11 Re: ??? 10.05.10, 20:41 buuuuuuuu szkoda Ale trzeba przyznac,ze pieknie grali!!!! Brawo dla chlopakow!! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: ??? 10.05.10, 21:09 A ja oglądałam mecz przez telefon ! Nova nie działa w domu więc mąż z knajpy mi relacjonował ! Przyznał także, że tylko dzięki Pawłowi zieloni się jakoś trzymali !!!...szkoda , że to jednak nie wystarczyło! Odpowiedz Link
morita11 Re: ??? 11.05.10, 04:41 No tak. Polak potrafi Ale Kolumbianczyk tez nastepnym razem daj znac,ze nia masz NOVA. Moglas zobaczyc ze mna przez skype razem z fanka Ewunia ps. A moj malz mnie zapytal:"Ty naprawe myslalas,ze oni wygraja??' Naprawde. ps.2. Bez Agameza by Pawel nic nie zrobil WIec bylo ich dwoch przeciw tamtym. Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: ??? 11.05.10, 14:06 morita11 napisała: > nastepnym razem daj znac,ze nia masz NOVA. Moglas zobaczyc ze mna przez skype ; hahaaha przypomniało mi się jak kiedyś w nocy oglądałam rozdanie Oskarów z koleżanką, która właśnie nie miała cyfry+... ...ubaw niesamowity ! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: ??? 11.05.10, 14:42 generalne widze pewna zaleznosc...nie ma forumowego wsparcia na trybunach i zieloni nie wyrabiaja? Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: ??? 11.05.10, 15:04 no tak rzeczywiście masz rację ... Nie ma nas na trybunach i przez najbliższy miesiąc nie będzie niestety trudny moment w życiu gimnazjalisty....egzaminy tuż tuż więc szalikowcy do wkuwania !!! Odpowiedz Link
laguma78 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 12.05.10, 14:06 a wiec tym razem kochane kibicki siatkowki... sprawa wyglada tak.: nasza druzyna zostala bez 2 podstawowych graczy (jeden za doping glowny przyjmujacy dzieki ktoremu cos sie gralo... drugi kapitan srodkowy po operacji pluca) niestety nie wyglada to ciekawie gdyz pawel nie majac przzyjecia nie moze grac srodkiem i zostaje jedyny Agamez ktory juz ledwo chodzi i sam z Pawlem nam nic nie wygra.. jest jeszcze Samica ktory rzadko jest w pierwszej linii a na przyjeciu musi kryc nawet libero ktory co tu mowic jest slaby.. Puchar wygrywalismy z olimpiakosem w najsilniejszym skladzie a itak nie bylo latwo takze trzymajcie kciuki za chlopakow bo chca bardzo ale niestety nie maja kim... dla niewtajemniczonych dodam ze 3 zawodnikow to prawie amatorzy maja swoja druga prace np policjant i ratownik itp... takze w porownaniu ze skladem olimpiakosu nafaszerowanym chlopami jak dęby to i tak jestem z nich dumna ze stawiaja czola i wygrywaja jakis sety ;0 najbarrdziej szkoda mi oczywiscie Pawla bo przychodzac tu mial nadzieje na wygranie mistrza a tu na koniec taka niemila niespodzinka... tez nie wiadomo co sie bedzie z Nami dzialo za rok.. gdyz chociaz mamy tu kontrakt to nie ma kim grac a Pawel by jeszcze pogral z dobrymi zawodnikami a poniewaz jest ograniczenie liczby obcokrajowcow to potrzeba dobrych grekow a takich jest na palcach reki policz.. w reprezentacji graja grecy z olimp. i z pao. takze widac jaki jest poziom ich kadry narodowej i ze nie ma skad ich brac... np. w kadrze jest Minoudis (nie wiem jak sie pisze...) ktory u nas jest 4tym przyjmujacym i ledwo co wącha parkiet ... teraz gra z braku laku.. Mam nadzieje ze nie trzeba bedzie stad uciekac i ze dzis o 20.00 na terenie wroga chlopcy nawet jesli przegraja pokaza pazur walki ... a cuda sie zdarzaja przeciez.. trzymajcie kciuki wieczorem zeby nie byl to ostatni mecz jednak (a u nich latwo sie nie gra wiadomo)... stan meczy to 2-1 dla olimp. a gra sie do 3 wygranych takze jesli by nam sie udalo to 5ty mecz jest u Nas i sa jakies szanse takze koncze moj wywod i przepraszam za dlugosc lece karmic mlodego.. Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 12.05.10, 14:45 Dzięki Oli za wyczerpujący wykład pomiędzy karmieniami ! Pewnie , że w całej tej sytuacji szkoda Pawła, że musi się zmagać z tak kulejącym zespołem ! I tak chłop jest w dychę i dzielnie walczy ! A jak wiadomo POLAK POTRAFI więc wcale się nie zdziwię jak dzięki niemu uda się zielonym zgarnąć jeszcze jakiś mecz! My w każdym bądź razie kciuki trzymamy i wierzymy... Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 12.05.10, 20:33 Zwariować można !!! Oliwia mam nadzieję, że Paweł cały i zdrowy? Co oni się tam tłukli czy jak ??? Chyba temu narodowi już na prawdę padło na mózg !Mecz przełożony na jutro na 19 ! Με απόφαση της ΕΣΑΠ και τη σύμφωνη γνώμη του τηλεοπτικού δικτύου Nova, ο 4ος τελικός του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που είχε οριστεί να διεξαχθεί σήμερα στις 20.00, θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 13/5 και ώρα 19.00 (με απευθείας μετάδοση από το Novasports 1) στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη. Ο σημερινός αγώνας δεν διεξήχθη με απόφαση του Α' διαιτητή κ. Γ. Καραμπέτσου, αφού, την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του (20.00) και μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου διαστήματος από τους κανονισμούς (30 λεπτά δεν υπήρχε ικανή αστυνομική δύναμη στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη. Odpowiedz Link
laguma78 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 13.05.10, 23:30 Cud się jednak nie zdarzyl ale jestem dumna z chlopakow ze walczyli... dzieki za kibicowanie, za caly sezon.. szczegolnie Kasi i Basi pozdrawiam i mam nadzieje ze w nastepnym tez bedziemy w zielonych greckich barwach...... Odpowiedz Link
morita11 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 14.05.10, 08:26 Byl jeszcze jeden mecz??? Czemu ja nic nie wiem??? Lalka, jak moglas????????? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 14.05.10, 08:48 morita11 napisała: > Byl jeszcze jeden mecz??? Czemu ja nic nie wiem??? > Lalka, jak moglas????????? MORITA!!!!!! Po0budka. Ja nie Lalka, ale Lalka post wyzej podawala na mkiedy mecz przelozony. Ty zejdz z tego slonecznego tarasu ale sobie jakas Buerlecithinke do porannej frappe strzel bo inaczej cale rozgrywki przegapisz kochaniutka A sprawiedliwosci stalo sie zadosc (raz zieloni, raz czerwoni) jak stwierdzil moj czerwony malzonek, ktory tylko z racji skrzywienia na Polske i osobistej sympatii do zielonego zawodnika nr 5 sledzi mecze z drugiej strony. Nieformalnie bo jak twierdzi: prawdziwy Grek zmieni zone, religie, samochod ale barw druzyny nigdy Odpowiedz Link
morita11 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 14.05.10, 09:08 Basia prosze mnie osobistym smsem powiadamiac Bo mnie juz serio slonce mozg wypalilo Mama przyleciala i nie zagladam codziennie na forum ps. Mam pomysl na logo forum tylko musze miec czas na zrobienie fotki Takie 2w1, propozycja logo z cmokiem dla Pawla Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 14.05.10, 13:24 morita11 napisała: > ps. Mam pomysl na logo forum tylko musze miec czas na zrobienie fotki > Takie 2w1, propozycja logo z cmokiem dla Pawla HOHOHO ! No zobaczymy ....bo ja też coś przygotowywuję... Może ktoś jeszcze? A ZIELONI I TAK JESZCZE SIĘ ODEGRAJĄ , NO !!! Odpowiedz Link
morita11 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 14.05.10, 21:33 Lalka ale jaj to logo tak z przymruzeniem oka Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 15.05.10, 09:44 hahahah Twoje dla jaj moje zupełnie poważnie! I taaaak jest ok ! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 15.05.10, 09:46 ps. moritko bardzo podoba mi się Twoja antyreklama przedwyborcza ! KWA KWA KWA Odpowiedz Link
morita11 Re: Panathinaikos mistrzem Grecji 15.05.10, 19:52 Zginął mi najważniejszy rekwizyt, chyba z mojej propozycji nic nie będzie. Oli w trakcie pierwszego meczu finałowego komentatorzy powiedzieli,ze Paweł i Agamez powinni dostać greckie paszporty i wtedy rozwiązał by się problem z kadra narodowa Moze cos w tym jest?? Nie chcielibyście się zgreczyc?? Odpowiedz Link
mamalal-ka a gdzie nasz najlepszy i podstawowy rozgrywający? 29.05.10, 18:22 Właśnie skończył się mecz siatkówki Polska - Francja, wygrana 3:2 (ostatni set 15:10) dla nas ale chłopcy wypocili się nieźle ...a ja się pytam laguma gdzie Twój ślubny ??? dlaczego nie grał??? pewnie odpoczywa po męczącym sezonie albo nie może nacieszyć małym MIKOŁAJKIEM ??? Tak czy inaczej bardzo Was pozdrawiam ! Odpowiedz Link
morita11 Re: a gdzie nasz najlepszy i podstawowy rozgrywaj 30.05.10, 10:13 A ja wczoraj ogladalam Grecja-Anglia. I tez sie chcialo powiedziec "Gdzie jest Pawel" i "kiedy oni sie obudza" Grali jakby w zwolnionym tempie. Odpowiedz Link