annielika 19.12.08, 08:17 Sluchajcie, po Swietach laduje u nas ta Duszka, o ktorej pisala nasza Bebiaczkowa. Moze jakies spotkanie powitalno-poznawcze w polowie stycznia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalal-ka Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 19.12.08, 12:18 Ja na pewno będę w Atenach na WOŚP bo moje dzieci będą występować. Mam zamiar zostać do wieczorka... W tym roku impreza wypada 11 stycznia ...jak wszystkim pasi to już robimy listę! Odpowiedz Link
annielika Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 19.12.08, 13:37 Mamalka, baaaaardzo pasi Odpowiedz Link
penteli Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 19.12.08, 18:44 Ja wracam z Polski dopiero 13go, więc bawcie się beze mnie... Ale przecież na jednym spotkanku się nie musi skończyć, prawda? Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 20.12.08, 02:39 Robicie imprezkę beze mnie??? To nie może się udać! Wy dobrze wiecie, że ja wiem, jak Wam uprzykrzyć życie i jak uczestniczyć w imprezce bez zaproszeniaDDD Tak sobie tylko napisałam... - żeby nie było potem, że nie uprzedzałam!!! A ta Dusza to zjeżdża <chlip chlip> do Was jakoś w okolicach 5-ego chyba, może 7-go..... Skleroza nie pozwala pamiętać szczegółów Odpowiedz Link
margarita6 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 20.12.08, 08:38 Beata,wcale nam nie uprzykrzalas ostatniej kawki,a te smsmy byly fajne,hihihi. Odpowiedz Link
margarita6 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 20.12.08, 08:36 Oczywiscie mi tez pasuje.Czekam na szczegoly. Odpowiedz Link
babycool Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 20.12.08, 20:17 I ja, i ja, i jeszcze ja! Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 20.12.08, 22:57 Kochane Duszyczki!!!)) Dzięki kochanej Pani Administrator moge do Was wszystkich napisać. Otóż niniejszym demaskuję swoja osobę i pragnę Was wszystkie gorąco przywitać jako Duszyczka Bebiaczka)) To dzięki Beatce "wprosiłam" się na forum (a właściwie agorę i będzie mi niezmiernie Was wszystkie poznac i serdecznie uściskać na goracej greckiej ziemi) Przylatuję do Aten 05.01 - dobrze Beatko pamiętałaś) i już 07.01 idę do pracy. Nie wiem, jak się mój pierwszy tydzień ułoży, ale myślę, że 11.01 będzie w sam raz na tzw. "wieczorek" zapoznawczy. Pozdrawiam was wszystkie świątecznie! i zimowo, składam majlepsze życzenia Bożonarodzeniow i noworoczne, i życzę aby wszelkie Wasze pragnienia zostały spełnione!)Do zobaczenia Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 21.12.08, 10:01 No witaj w naszym gronie! Mamy nadzieję,że będziesz grzeczna i nie będziesz sprawiać kłopotów wychowawczych... ...skoro mamy się Tobą opiekować! Witaj! Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 21.12.08, 21:27 Ależ skąd, gdzieżbym śmiała Ja jestem bardzo grzeczna dziewczynka Odpowiedz Link
mal_gosia_w_gr Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 23.12.08, 19:56 A gdzie zdecydowałaś się zamieszkać? Bo pamiętam, że było coś kiedyś o Neos Kosmos i jeśli tam, to będziemy sąsiadkami Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 24.12.08, 09:52 Ja też chętnie dołączyłabym do Was ze swoim 4 miesięcznym ogonkiem, (nie mam go z kim zostawić.) Też jestem Was wszystkich ciekawa mal_gosia_w_gr ja przy Fix mieszkam więc tez blisko. Mam już dwie Małgosie mieszkające przy Neos Kosmos Chyba, że jesteś jedną z nich... Odpowiedz Link
mal_gosia_w_gr Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 24.12.08, 12:57 Raczej nie, bo ja nie znam żadnych Polaków mieszkających w tej okolicy Ale chętnie się spotkam. Mam pewnie do Ciebie jakieś 5 minut Odpowiedz Link
babycool Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 28.12.08, 21:14 Zuzka ja zapewne dolacze z 2,5 letniem ogonkiem Nie martw sie Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 25.12.08, 11:04 Chciałabym znaleźć coś przy Neos Kosmos albo Fix ale chwilowo przejściowo udało mi się znaleźć mieszkanko przy Larissis. Po przyjeździe będę chciała się rozejrzeć) Fajnie byłoby mieszkać w sąsiedztwie) Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 25.12.08, 20:51 Od stacji larissa masz bliziutko do biura w ktorym pracuje ( obecnie na urlopie). Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 26.12.08, 11:25 To cudownie a co to za biuro? jestes na urlopie wychowawczym? Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 26.12.08, 14:17 greczynka7 napisała: > To cudownie a co to za biuro? jestes na urlopie wychowawczym? hihihi nie, na urlopie swiatecznym. Napisz na gg 3405657 wytlumacze ktore biuro. Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 26.12.08, 22:09 ana_mama_patrycji napisała: > hihihi nie, na urlopie swiatecznym. Napisz na gg 3405657 wytlumacze > ktore biuro. Bardzo chetnie bym napisała ale nie mam gg, bo mi sie gryzie z iinymi aplikacjami w kompie i nie mogę zainstalować ale mam za to skype'a i maila na gazecie powiedz co wybierasz? Odpowiedz Link
mal_gosia_w_gr Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 28.12.08, 09:41 Ja jestem uzależniona od Neos Kosmos, ale pamiętaj, że nie jest to tania dzielnica. W tej chwili bardzo ciężko jest znaleźć jakieś porządne mieszkanie za mniej niż 400 euro. Odpowiedz Link
babycool Delikatna sugestia i wielka prosba zarazem 28.12.08, 21:20 Dziewczyny, bo ja tu widze, ze Duszyczka nasza cos pisala o 11 stycznia. Mnie pasuje bardzo tylko taka prosbe mam ... jakby to bylo popoludnie a nie wieczor? Meza nie bedzie i bede musiala zabrac swoj ogonek, a on paskud jeden nie spi juz w dzien i pada mi o 20stej. PLISSSSSS ))))) Bo pamietajcie, ze jeszcze do Koropi musze sie doturlac Z gory serdczenie dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej goracej prosby Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Delikatna sugestia i wielka prosba zarazem 29.12.08, 01:05 baby ja na pewno będę na Wośp od około południa! Dzwoń domówimy się i dawaj na kawunie pączki piwko i kiełbaskę... Odpowiedz Link
babycool Re: Delikatna sugestia i wielka prosba zarazem 29.12.08, 08:38 Kasiula super Polskie Piwko i Polska Kielbaska? To brzmi czadowo Napisz co tam sie bedzie dzialo, bo to bedzie moja pierwsza WOSP w Grecji Juz sie ciesze na to spotkanie! Odpowiedz Link
jeta0 Re: Delikatna sugestia i wielka prosba zarazem 29.12.08, 14:37 babycool napisała: > ...co tam sie bedzie dzialo, bo to bedzie moja > pierwsza WOSP w Grecji Rzuć więc okiem, Angeliko, na poprzednie spotkania WOŚP w Atenach: gr-pl.net/ateny_wosp_2008_cz_1.htm i gr-pl.net/ateny_wosp_2008_cz_2.htm znajdziesz tam zdjęcia i wideo z występów m. in. latorośli naszej Kasi (mamala-ka), Anii_m_P i innych... A tegoroczny finał ma się odbyć 11 stycznia w godz. 11-23. Oprócz udziału dzieci i młodzieży planowany jest występ Krzysztofa Koniarka, Gabriela Fleszara oraz grupy Maxel. Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Delikatna sugestia i wielka prosba zarazem 30.12.08, 00:36 kochane, proponuje sie spotkac za dnia co o tym mysliczie? nie wiem o której, ale mam kontakt tel. z annielika, wiec ustalimy szczególy (bo nie wiem, jak szybko bede miec dostep do internetu na miejscu a gdzie WOSP sie odbywa z reguly w ath? jakies szczegolne miejsce? Odpowiedz Link
margarita6 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 30.12.08, 07:53 Ja tez proponuje za dnia kolo poludnia,bo wtedy najwiecej atrakcji jest dla dzieci.Ja tez bede ze swoja corcia,bo takiej imprezy ona nie opusci Moze meilowo wymienimy sie telefonami lub naumerami gg i jakos sie dogadamy,kto kiedy moze.... Odpowiedz Link
babycool Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 30.12.08, 07:57 Margarita super, ze tez bedziesz z dzieckiem Fajnie, juz nie moge sie doczekac! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 30.12.08, 18:28 Moje panie w pierwszych dniach stycznia będę już konkretnie wiedzieć o której wystąpi nasz koryncki kwiat czyli dzieci na werblach i nasza orkiestra...pewnie chcielibyśmy aby było to około 14 bo mam zamiar zostać do wieczora więc im później tym lepiej! Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z tego co wyczytałam i napisała nasza kochana skarbnica wiedzy JETA zostanie zorganizowany 11 stycznia na placu Klathmonos w godzinach od 11 do 23. Nie trudno znaleźć ten plac bo jest blisko centrum a w zeszłym roku impreza także odbyła się w tamtym miejscu... Odpowiedz Link
babycool Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 06.01.09, 17:33 NO I CO? z tym spotkaniem oczywiscie! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 06.01.09, 17:36 ja tez bede napewno na WOSP bo moja pati bedzie miała wystep ze swoim przedszkolem MOTYL Do zobaczenia Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 06.01.09, 17:50 Mnie raczej na pewno nie będzie <chlip>, ale Marysia już po Waszej ziemi stąpa od wczoraj.. Uciekła przed tymi siarczystymi mrozami Mnie nie będzie ale popodglądam Was Odpowiedz Link
babycool Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 06.01.09, 19:10 Bebiaczku ja zdam Tobie fotorelacje Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 06.01.09, 19:35 Ja też już wszystko wiem ...występ mamy około 15 więc zaraz po jestem do kawkowej dyspozycji! Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 06.01.09, 19:35 babycool napisała: > Bebiaczku ja zdam Tobie fotorelacje Np Baby mou, zawsze wiedziałam, że na Ciebie można liczyć! ...ale uważaj: bądź grzeczna - myślę ,że szpiega swojego tam wyślę, szpiega z krainy zimowców <carramba> ! Odpowiedz Link
babycool Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 07.01.09, 07:33 Bebiaczku ja Cie prosze tylko nie Carramba Jako dziecko bardzo sie go balam ;P Odpowiedz Link
annielika Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 07.01.09, 07:35 dziewczynym, zajrzyjcie do skrzynek gazetowych! Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Spotkanie Powitalne po Swietach? 19.01.09, 20:22 dziewczyny! wreszcie mam internet! dziekuje za przemile spotkanie!!!) bylo bardzo sympatycznie!! tearz jeszcze postanowilam posdpisac kontrakt na telefon, bo kart strasznie zzeraja i 10euro karta starcza tylko na kilka smsow i pare minut rozmowy Odpowiedz Link