gosialeszcz 07.06.05, 10:08 Dziewczyny która z was przebywała w hotelu w Centrum Zdrowia dziecka w Międzylesiu??? Napiszczie mi jakie panują tam warunki i ile za nocleg ??? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia73 Re: Jak z noclegiem w CZDz ???mamy zabieg ??? 08.10.05, 19:09 Dwa lata temu korzystałam z tego hotelu.Dokładnie nie pamietam ,ale wydaje mi sie,że za dobę płaciłam coś koło 25zł.Warunki nie są komfortowe,ale tez nie najgorsze.Pokój miałam 3-osobowy,ale korzystałyśmy z niego we dwie.Jest nieduża lodówka,łazienka z prysznicem przy każdym pokoju,kuchenka do podgrzewania jedzenia.Moje dziecko leżało na oddziale gastrologicznym,stamtąd można je było zabierać w dzień do tego pokoju,za zgodą pielęgniarek. Odpowiedz Link
lillit Re: Jak z noclegiem w CZDz ???mamy zabieg ??? 24.10.05, 13:50 wydaje mi się że teraz hotel jest dużo droższy, w granicach 70zł. warunki dobre ale szczegółów nie znam Odpowiedz Link
anetka4100 Re: Jak z noclegiem w CZDz ???mamy zabieg ??? 17.04.17, 10:26 Przy Czd jest szpitalny hotel dla rodziców I pacjentôw.Można dołączyć do pokoi 3 os gdzie przebywają mamy na oddziale zazwyczaj tylko przesłać się ,przemyć.Pokój w miarę konfortowy obszerny ma łazienkę.Wówczas płaci się 30 zł za dobę.Lub 2 os samodzielny można domówić łóżeczko dla dziecka cena to 125 zł za pokój.W hotelu jest możliwość wykupienia śniadania.Ale ja polecam stołówkę szpitalną jest ram bardziej urozmaicone menu ,domowe. Odpowiedz Link