Dodaj do ulubionych

Czy ktoś używa olejek od Lavander1983 ?

09.10.10, 23:09
...pytam, bo myśmy zamówili i...no właśnie, wpłaciłam na konto tego 'Lavander1983' i minęło ponad miesiąc a olejku ani ani...czy ktoś ma podobne doświadczenie związane z tym aptekarzem?
Obserwuj wątek
    • ewa475 Re: Czy ktoś używa olejek od Lavander1983 ? 10.10.10, 10:10
      To ten sam od sprzedawania ziół Buhnera po super wysokich cenach!
      • kastom55 Re: Czy ktoś używa olejek od "dawidos1983" ? 10.10.10, 10:52
        Przepraszam!!! pomyliłam nicki...kajam się! to miał być dawidos1983, tzn ten co oferował na forum olejki , jeden z nich o podobno ulepszonym składzie,...a lavander to od ziół po cenach...hm...
        • szila2008 Re: Czy ktoś używa olejek od "dawidos1983" ? 10.10.10, 13:52
          Mi ktoś podesłał darmowe próbki z olejkiem ale jeszcze nie wypróbowałam.
          A na poczcie się nie odzywa?
          • kastom55 Re: Czy ktoś używa olejek od "dawidos1983" ? 10.10.10, 14:11
            darmowe próbki otrzymałam, i zamówiliśmy 2 olejki, wpłaciłam na konto 'dawidos1983' ponad 20zł (niby nie majątek, ale...jak takich jak ja znalazł więcej to można trochę konto wspomóc) i od ponad miesiąca cisz, ani olejków ani odpowiedzi na kilka maili...to tak dla przestrogi, nie ufajmy forumowiczom, o których nic nie wiemy!
            • aqarel Re: Czy ktoś używa olejek od "dawidos1983" ? 10.10.10, 21:33
              Jeśli chcecie robić sobie preparaty olejkowe to może te przepisy.
              Receptury chronione prawami autorskimi i nie wolno ich stosować do celów zarobkowych.
              Konkretne, praktyczne przykłady i metody wykorzystania olejków eterycznych
              w leczeniu i w profilaktyce chorób
              Aromaterapia (aromatoterapia) praktyczna
              Preparaty olejkowe – receptury
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka