zib1981
16.05.12, 08:03
Witam.
Chciałem Wam opisać w skrócie moje leczenie ziołami .Oczywiście na początku były przez 5 miesięcy abax, których mój organizm nie tolerował.Leczę się ziołami już około 19m-cy.Protokołem Buhnera leczyłem się około 8 m-cy.Nie było wyraznej poprawy.Postanowiłem zainteresować się naszymi polskimi ziołami.Przez przypadek dostałem namiar od kogoś z forum do pewnej pani która zajmuje się zbieraniem i przetwarzaniem ziół.Stosuję je bez żadnych przerw ok 11 m-cy w różnych zestawieniach.Chodzi o dobór ziół fitoncydowych(działających jak antybiotyk),przeciwzapalnych i oczyszczających organizm.Pani o której wspomniałem te zioła wszystkie posiada(również poleca je dr Różanski).Są w rożnych postaciach tj. nalewki , zioła mieszane lub pojedyncze .Zioła są zawasze świeże i oczywiście w przystępnej cenie.Ja dopiero po tych ziołach poczułem dużą poprawę.Ból stawów zredukował się o 50%.Przestały mnie piec i swędzieć oczy, zniknął nalot na języku,bardzo rzadko pieką mnie nogi od kolan w dół,znacznie ustąpił lekki paraliż Bella oraz zawroty głowy i uczucie ścisku.Z czego sie bardzo cieszę najbardziej zmniejszyło mi się o 70% przewlekłe zmęczenie.Teraz jest w miarę ok.Przedtem tylko leżenie i spanie w łóżku.Przypomnę ,że leczę 10 letnią boreliozę potwierdzoną 2 razy WB.Mam również bartonellę +64 z Lublina.Możecie się zastanawiać po co ja to piszę?Może ktoś z was zainteresuje się naszymi polskimi ziołami ,które wcale nie są gorsze od tych chińskich czy amerykańskich.Powiem nawet ,że są lepsze i powinny lepiej na nas działać ponieważ są z naszego klimatu, w którym żyjemy.Zioła działają powoli, mają mnóstwo substancji czynnych i pozwalają w naturalny sposób nakierować organizm na samowyleczenie!
Napiszę adres do pani ktora zajmuje się ziołami.Może kogoś to zainteresuje i zechce spróbować.Zawsze można napisać i popytać co nas interesuje.To nic nie kosztuje

!
Oto adres gosia_dobron@wp.pl
Dodam jeszcze ,że Pani Małgorzata cały czas zgłębia swoją wiedzę o ziołach ,nawet poprzez spotkania na wyładach z dr Różańskim.
Pozdrawiam Zbyszek