marian.piastowski
27.01.20, 22:19
Od wielu lat czuje się fatalnie. Wieczne zmęczenie, co raz gorzesz widzenie a czasem i podwójne widzenie. Szumy w uszach, obolałe stawy i trzaski w nich. Biegunka jak zjem coś cięższego. Uderzenia gorąca, palpitacje serca, splątanie. Bóle pleców korzonków, lewej nogi. Drętwieją mi stopy i dłonie. Zawroty głowy regularnie wręcz. Bóle głowy, głuchnę po trochu. Szumy i piski w nich I od 6 lat z przerwami ból kujący lewego jadra, pachwiny, pośladków i lewej nogi. Cierpię na to do wielu lat. Może jeszcze bym to zlekceważył ale ból jądra dzisiaj już mnie dobija wręcz. Brałem na niego Diclo Duo pomagało ale nie dzisiaj. Robiłem badania krwi i ma bardzo podwyższone TH. Po za wizytami u urologów, robiłem usg prostaty i jąder. Nic nie wyszło. Urolog wciskał mi młodzieńczą prostatę, tyle że na USG nic nie pokazało. Prostata w normie. Byłem kiedyś nawet 2 krotnie na SOR ale nic nie osiągnąłem. Dzisiaj jest tragicznie wręcz. Ten ból pojawia sie na parę tygodni i znika., Zaś powyższe objawy mam od 20 lat i sienasilają.