crav21
15.07.22, 19:28
Witam wszystkich, jestem po 1,5 rocznym leczeniu ILADS leczyłem się na podstawie testu CD-57, gdzie wynik wyszedł 45(Zakres od 40-60 - przewlekła borelioza. Z powodu braku chęci dalszego leczenia przez lekarza ILADS podjąłem próbę zrobienia dużego panelu koinfekcji u Dr Wielkoszyńskiego(próbki wysyłane z Łodzi z APC analizy), otrzymałem wyniki i wszystkie koinfekcje praktycznie są ujemne poza: BartoneIla Vinsonii IGG - wynik graniczny, Bartonella Vinsonii IGM - 0,77(Od 0,8 do 1,2 wynik graniczny). Chlamydia Pneumonia IGA - wynik graniczny, Chlamydia Pneumonia IGG -28,7(od 18 - wynik dodatni).
Moje objawy to: depresja, lekkie fascykulacje mięśni, apatia, wypranie emocjonalne, brak motywacji, poirytowanie, agresja, ogromny pesymizm, brak ochoty na spotykanie się z innymi - czyli głównie psychiczne symptomy. Wyszła chlamydia, ale mam wątpliwości by robiła taki bałagan. Proszę o odpowiedź w temacie, ponieważ jestem w kropce, od kilku lat jestem na lekach SSRI, nie czuje po nich żadnych rewolucji pod względem poprawy.