Dodaj do ulubionych

Gdzie lekarz w woj. śląskim ??

06.09.23, 14:02
Cześć,

Może mi ktoś polecić lekarza z woj. śląskiego? Chcę wstępnie przeleczyć się 1 msc doxy.

Dzwoniłem do 2 Pani doktor z Katowic i cisza... jeden z Zabrza nie przyjmuje nowych pacjętów, u Wielkoszyńskiego nie przyjmują również nowych pacjentów...nie wiem gdzie już dzwonić i szukać, a nie chce iść do pierwszego lepszego lekarza bo mam wyniki graniczne KKI i może mi nie uwierzyć, że jestem chory...

Obserwuj wątek
    • damiangrk1900 Re: Gdzie lekarz w woj. śląskim ?? 07.09.23, 18:27
      Nie wiem do której Pani doktor z Katowic dzwoniłeś, ale np Karolina Zawada już nie przyjmuje nowych pacjentów, ba przestała nawet leczyć obecnych z powodu nagonki NIL na Ilads. Nie jestem ze śląskiego, ale może warto spróbować do Marii Zubiel w Łodzi albo dr Kurkiewicz chyba z Warszawy z tego co pamiętam. Jeśli chodzi o dr Kozaka z Zabrza, to ja rok temu też próbowałem i też mówił, że nikogo nie przyjmuje..
      • mariuszlis90 Re: Gdzie lekarz w woj. śląskim ?? 09.09.23, 13:26
        Dzwoniłem do Pani dr Karoliny Zawada oraz Pani dr Beaty. Obie nie odbierają telefonu. Ja szukam nawet nie lekarza ILADS tylko kogoś kto mi przepiszę na miesiąc doxy bo później chcę kontynuwać terapie ziołową...
        Najgorsze jest to że mam wyniki graniczne boleriozy ( gdybym miał pozytywne to nawet rodzinny by mi przepisał ).
        Nic spróbuje jeszcze zrobić prowokację cistroseptem i może mi pozytywny wynik wyjdzie wtedy...i uderze wtedy do rodzinnego
        • andrzejharzak Re: Gdzie lekarz w woj. śląskim ?? 11.09.23, 09:59
          może powiedzieć coś więcej o prowokacji citroseptem
          • mariuszlis90 Re: Gdzie lekarz w woj. śląskim ?? 12.09.23, 11:45
            Znaczy ja mam powiedzieć czy ty? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka