Dodaj do ulubionych

Czy w ciągu 12 miesięcy poznam mężczyznę

16.09.19, 16:22
Dzień dobry
Chciałabym prosić Panią czy w moim życiu w ciągu 12 miesięcy pojawi się mężczyzna z dobrym charakterem do stałej relacji.
Dziękuję
Jeśli można dopytać jak będzie wyglądać jeśli taki wogole się pojawi na dłużej.
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 17.09.19, 15:01
      Niestety, ale nie pojawi się dobry mężczyzna w tym czasie: Gwiazda + 8 mieczy + 5 monet - nadzieje, marzenia są i to wszystko. Brak możliwości zawiązania relacji, karta pokazuje brak otwartości, tkwienie we własnych lękach, bezradność, spętanie, izolację, a następna karta: rezygnację, samotność, odrzucenie, trudne chwile, samotność.
      Nawet jeśli się zdarzy, że poznasz kogoś, to taka relacja jakiej oczekujesz nie zawiąże się.
      • chmurkamoja1 Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 17.09.19, 15:39
        Dziękuję Pani za poświęcony czas.
        Na ten czas los mi nie sprzyja. Ale jeszcze całe życie mam przed sobą wiele rzeczy do zrobienia.
        Pozdrawiam
      • chmurkamoja1 Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 30.06.20, 00:21
        Witam serdecznie.
        Mogę zweryfikować wróżbę.Poznałam mężczyznę z którym jestem w relacji która nabrała dość szybkiego tempa są plany na przyszłość,wspólne zamieszkanie.
        Prosiłabym Panią jakie ma prawdziwe nastawienie facet z którym się spotykam,mam na myśli czy dla niego jest nasza relacja bez zobowiązań.
        Dziękuję.
        Pozdrawiam
        • oyala Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 30.06.20, 16:10
          do - chmurkamoja1

Nic znaczącego nie mogę powiedzieć, bo nic takiego nie wynika z kart. Albo ta relacja niedawno się zawiązała, a więc nie ma historii/bazy albo ty/lub on nie skonkretyzowaliście się jeszcze wobec siebie:
          Koło + Król buław + Sąd - dlatego pewnie widać tutaj zmiany/przemiany, nieoczekiwany obrót spraw, brak stabilności, wzloty/upadki, energię/temperament, który może być chwilowy, niestały.
          • chmurkamoja1 Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 02.07.20, 19:35
            Dziękuję za odpowiedź. Zgadza się.W relacji której jestem niedawno się zawiązała dlatego wyszły takie karty a nie inne.Jak zawsze u Pani trafnie karty odpowiadają. Jeśli chodzi o mnie pośpieszylam się z prośbą o wróżbę.
          • chmurkamoja1 Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 27.07.20, 18:56
            Jeśli chodzi o relację z tym mężczyzna została przeze mnie zakończona.Faceta zablokowałam w tel.miałam dosyć jego wyzwisk,pokazał swoją prawdziwą twarz, zostałam zwyzywana, straszona przez niego i jego matkę jednym słowem porażka,zero szacunku do kobiet,chwiejnym charakterem,leczącym się z nałogu i psychicznie.
            Czy mogłaby pani spojrzeć w karty czy ze strony tego faceta i jego matki czekają mnie nieprzyjemności, mam na myśli czy planują atak na moją osobę.
            Dziękuję
            • oyala Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 29.07.20, 07:09
              Niestety, jestem na urlopie, poza domem - na parę tygodni.
              • chmurkamoja1 Re: do chmurkamoja1 - Czy w ciągu 12 miesięc 30.07.20, 21:13
                Dziękuję za odzew.Życzę spokojnych,bezpiecznych wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka