chesterka92 03.02.21, 21:03 Dzień dobry! Proszę o rozkład kart na przyszłość relacji. ja: 15.03.1992 on: 21.06.1988 Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamerados Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 11.04.21, 10:34 Patrzę właśnie na daty, już Raczek i Rybki jakby odległe, wyglądało świetnie, Asy Mieczy i Kieliszków w przeszłości, jak sądzę fajnie się zapowiadało ale dostało swego końca choć pewno jeszcze może nie "urwane", 10M - odwrócona10 Mieczy i KKiel - w takiej pozycji nie sugerują wiele miłości, groźba presji , klimaty ... niezbyt przyjemne. Prawda to ?? Odpowiedz Link
chesterka92 Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 12.04.21, 22:06 Raczej się wszystko zgadza. Choć nie rozumiem do końca stwierdzenia "groźba presji, klimaty...niezbyt przyjemne". Co zatem dalej? Da się coś konkretniej wywnioskować? Odpowiedz Link
kamerados Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 13.04.21, 16:38 Konkretniej to nie najlepsze karty. 7 Den - ciemniejsze strony jakiejś inwestycji, to samo powtarza teraz 5 Mieczy - Oczekiwania jego 6 Mieczy+ to oddalenie, podróż, droga, dystans. Ty Eremita - ujemnie to nic nie widzisz... izolujesz się ale wkracza tu niewielka nerwowość, bo chciałabyś być mądrzejsza, a tutaj zero przekazów mogących zasugerować jakąś drogę w przód. Da się zresztą odczytać z twojego pytania, takie błądzenie i macanie w ciemności. Twoje jakieś nastawienie 6 Kieliszków i As Mieczy - dziecięca wiara że wróci do przeszłości,retrospekcja, oczekiwanie w Asie Mieczy - ujemnie że się rozbije wszystko, na takie tam sobie nieważne .. . Jednak Król Kielichów - to malo romantycznie brzmi, a 10 Mieczy lubi czasami pogrzebać wiele,relację z ludźmi tak samo.Kończy też wiele rzeczy,czasami realizuje wpadki albo wypadki. Odpowiedz Link
chesterka92 Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 13.04.21, 16:53 Na przeznaczenie i tak nie mamy wpływu. Jakiekolwiek by ono nie było... Dziękuję za rozkład kart! Odpowiedz Link
chesterka92 Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 12.04.22, 20:45 Ale co "ok"? Relacja "ok"? 😂 Odpowiedz Link
kamerados Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 18.04.22, 19:50 Ale ważne żeby COŚ powiedzieć... Odpowiedz Link
x_kalypso_x Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 01.08.22, 12:57 Witam, pytanie zadano ponad rok temu, nie wiem czy nadal jest aktualne, ale mi z kart wyszło tak: ktoś (on lub ona) zastanawiają się nad problemem dot. przyszłości relacji. Ta osoba stara się rozsądnie podchodzić do tej relacji, musi sobie jeszcze coś przemyśleć . Mam wrażenie , że w przeszłości wydarzyło się coś (jakaś sytuacja), która zachwiała waszą relacją. Ktoś komuś musiał coś wybaczyć i "puścić" w zapomnienie. Jest to relacja , w której po przejściach w przeszłości wszystko zależy od dwóch stron. Dużo rozmawiacie o małżeństwie i pracujecie nad tym by się pobrać. Na pewno macie wiele wspólnych wspomnień/ zdarzeń , wiele razem przeszliście i z miłą chęcią wracacie do przeszłości. Związek sentymentalny tzn lubicie wracać do tego jak miło i fajnie było. Na pewno wydarzenia i doświadczenia z przeszłości pozwolą Wam na bycie silniejszymi i budowę związku na ugruntowanych pozycjach. Natomiast pokazuje mi się, że między Wami może być chłód emocjonalny. Może ktoś komuś nie okazuje tyle czułości ile ta druga strona by chciała. I nad tym trzeba by popracować. Jeśli sytuacja się bardzo zmieniła od zadania pytania (minął ponad rok) to raczej rozkład będzie również nieważny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
chesterka92 Re: Jaka jest przyszłość tej relacji? 08.08.22, 18:52 Dużo się nie zmieniło przez rok, więc sporo w tym prawdy. Dziękuję. Odpowiedz Link