Dodaj do ulubionych

Predyspozycje do wróżenia

24.01.22, 15:44
Jak sprawdzić czy dana osoba ma predyspozycje do wróżbiarstwa?
Mam w miarę rozwiniętą intuicję, we śnie zdarza się że rozmawiam ze zmarłą osobą , za każdym razem jak śni mi się, że wypada mi ząb - umiera ktoś kogo znam . Miałam kilka doświadczeń paranormalnych, mam romskie korzenie (prapradziadek był Romem a wiadomo ze cyganki coś tam potrafią wink). Nigdy nie próbowałam wróżyć, a chciałabym spróbować. Nie wiem od czego zacząć itd.
Obserwuj wątek
    • madziatarot Re: Predyspozycje do wróżenia 28.01.22, 16:43
      Żeby sprawdzić czy masz predyspozycje najlepiej zacznij wróżyćwink Na początek kup talię tarota (karty ridera waite'a są dobre dla początkujących) i staraj się nie wkuwac znaczeń kart na pamięć. Osobiście kiedy zaczynałam z tarotem oglądałam innych tarocistow przy pracy oraz prowadziłam zeszyt, w którym zapisywalam swoje spostrzeżenia. Kiedy zapoznasz się ze znaczeniami kart możesz zacząć wrozyc rodzinie lub znajomym, niech weryfikują twoje wróżby. Powodzeniasmile
    • lenamagda11 Re: Predyspozycje do wróżenia 20.04.22, 13:20
      Ja kupiłam karty i coś próbuję działać, ale słabo idzie, może faktycznie nie jest mi to pisane
    • akademia.magii Re: Predyspozycje do wróżenia 25.04.22, 22:37
      Jeżeli ktoś ma problem z określeniem swoich predyspozycji do wróżenia, to nasz specjalista zrobi kilka odczytów z aury i zinterpretuje wyniki bezpłatnie.

Dowiecie się gdzie macie słabe i mocne strony, czy możecie zajmować się wróżbiarstwem, jasnowidzeniem, albo uzdrawianiem.

Pytajcie - akademia.magii@gazeta.pl
    • sevrena Re: Predyspozycje do wróżenia 27.04.22, 16:00
      Masz parazdolności jako ktoś świadomy i NIE wróżysz?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka