Dodaj do ulubionych

w siedleckiej Pogoni źle się dzieje

02.07.12, 21:39
3 (w sumie) postawowych graczy odchodzi

Marek Lendzion, Paweł Nerek i Mariusz Marczak

www.spin.siedlce.pl/2012/07/02/siedlecka-pogon-bez-nerka-marczaka-i-lendziona/
Najbardziej mi żal Pawła Nerka, ale jak ma wiecznie "grzać" ławę, bo syn Prezesa ...

ech ....

szkoda :((

Obserwuj wątek
    • efaster Re: Jacka Kosmalkiego też już nie zobaczymy 03.07.12, 14:28
      sportsiedlce.pl/2012/07/03/odchodza-z-pogoni/
      a "treneiro" Szczechowicz jak zwykle "wylewny" do kamery, żeby nie ciągną go za język Redaktor Materski to by chyba nic nie powiedział :(

www.tvsiedlce.pl/8,1219-przygotowania_w_toku.html
      • krzycho1252 Re: dadzą ambitniejszych. 03.07.12, 21:02
        Swoich, mlodych zdolnych, spragnionych sukcesu wystawią.
        • efaster Re: dadzą ambitniejszych. 03.07.12, 21:17
          oby miał Pan rację Panie Krzysztofie, ale patrząc po testowanych ?? obym się mylił :(
    • efaster Re: Marczak na testach w Radomiaku 07.07.12, 17:12
      radomiak.com.pl/index.php?dzial=fotofull&id=398
      drugi rząd, 4 od lewej

po Dubinie, Kaliszewskim kolejny zawodnik Pogoni w Radomiaku, oczywiscie za free bo nie przedłużono kontraktu
    • krzycho1252 Re: w siedleckiej Pogoni będą się bronić 11.07.12, 21:00
      podlasie24.pl/wiadomosci/siedlce/kosiec-podpisal-kontrakt-z-pogonia-aef9.html
      Nasi obrońcy się nie pchają. Mają czas.
      • wojtas1303 Re: w siedleckiej Pogoni będą się bronić 16.07.12, 12:54
        zajmiemy coś w skali 4-7:)
    • efaster Re: wywiad który mówi sam za siebie 18.07.12, 17:42
      sportsiedlce.pl/2012/07/09/pawel-nerek-nie-przegralem-rywalizacji-sportowej/
      komentarz zbędny

ale żeby nie było, są też nowi gracze

www.90minut.pl/news/192/news1927769-Rafal-Augustyniak-w-Pogoni-Siedlce.html
      www.90minut.pl/news/192/news1927029-Piotr-Wasikowski-w-Pogoni-Siedlce.html
      • wojtas1303 Re: wywiad który mówi sam za siebie 27.07.12, 13:46
        no ale z drugą Łysicą się nie popisali!
        • wojtas1303 Re: wywiad który mówi sam za siebie 27.07.12, 13:47
          Panowie typuję - Radomiak - Pogoń 4-1.
    • efaster Re: sparing widmo 30.07.12, 23:44
      w tą środę Pogoń miała zagrać sparing z Podbeskidziem Bielsko-Biała w Warce (ośrodek w którym mieszkała repezentacja Chorwacji na UEFA EURO 2012)

oficjalna strona www. Podbeskidzie pokazuje iż sparing będzie, oficjalna Pogoni zdjęła ze strony ów. sparing partnera, a sportsiedlce.pl podaje, że sparing odwołany.

Kto kłamie, a kto mówi prawdę ???

Dlaczego Pogoń, nie chce pojechać do Warki i zagrać sparingu z zespołem z ekstraklasy ?? Chodzi o kasę na dojazd ??

Już 3 sparing (po Wiśle Płock i Jagielloni Białystok ME) który został odwołany (z Wisłą nie zagrali bo wybrali się do Siemiatycz na sparing z Dolcanem Ząbki, a Jaga (ME) chyba sama zrezygnowała z przyjazdu do Siedlec.

A nie tak dalej jak rok temu Kolejaż Stróże olał Pogoń i pojechał do Zakopanego, zamiast do Zimnej wody pod Łukowem, o meczu z Legią nie wspominając bo wolałą za free zagrać z Jagą w Ostródzie na inaugurację nowego stadioniu w ów miejscowości.

Ale kasę za karnety to chętnie wezmą, ech ....

normalnie jak ITI na Łazienkowskiej

wzmocnień 0 bo tródno nazwać 3 młodych graczy (rocznik 91-93) + dwóch takich średnich z 2 i 3 ligi, podczas gdy odeszło 7 podstawowych (m.in. Nerek, Marczak, Dadacz, Dziewulski czy Kosmalski).

Jak na koniec rundy zamiemy środek tabeli to będzie dobrze, ba ja bym się o to modlił, a do religijnych jak wiecie nie należę.

Obawiam się, że zderzenie z Radomiakiem może być bardzo dotkliwe w skutkach.
    • efaster Re: przegrana za Radomiakiem 0:1 04.08.12, 19:08
      No i stało się w 10' bramkę dla Radomiaka zdobył Marcin Figiel

Pogoń kończyła mecz w 10-kę po drugiej żółtej kartce dla Damiana Guzka (70 min.)

tródno może u siebie z Concordią Elbląg 15-go będzie lepiej
      • szpilka_siedlce Re: przegrana za Radomiakiem 0:1 04.08.12, 19:44
        Nie wyciągajmy wniosków po jednym meczu, w dodatku na wyjeździe. To, czy okres przygotowawczy do rozpoczynającego się sezonu był dobrze spożytkowany, a zmiany jakie zaszły w składzie zespołu trafne będą możliwe do oceny dopiero po 3-4meczach. Faktycznie - najbliższy gramy u siebie, oby było lepiej.
        • efaster Re: Marczak: Za bardzo się napiąłem na ten mecz 05.08.12, 02:43
          - Za bardzo się napiąłem na ten mecz. Akurat tak się stało, że już na inaugurację przyszło mi grać przeciwko byłym kolegom - powiedział Marczak, który na drugą połowę meczu już nie wyszedł. Zmienił go w środku pola Piotr Wlazło i swoją obecnością na murawie wniósł do gry wiele spokoju.

www.sport.pl/sport/1,78987,12253729,W_drugoligowym_debiucie_Radomiak_lepszy_od_Pogoni_.html
          Oprócz Mariusza Marczaka w Radomiaku zagrali inni ex-pogoniści

Marek Kaliszewski

Łukasz Wójcik

w składzie jest też

Aleksiej Dubina ale w tym meczu nie zagrał

a trenerem bramkarzy jest Grzegorz Tomala, który był u nas przez pół roku (na spółkę z Radomiakiem !!!!) trenerem bramkarzy (sic !!)

a niech ostanie zdj. z galerii odda przebieg meczu Maciej Skorza (Radomianin, były trener m.in. Legi Warszawa czy Wisły Kraków, wychowanek Radomiaka zadowolony z postawy swoich "ziomków") a Poseł Kozaczyński wygląda jakby ktoś mu "w morde dał" może to i lepiej ?? No bo tak to jest jak zamiast kupić pożądnego bramkarza na siłe lasuje się swojego syna, a na tak ważny mecz stawia się 37 letniego (wypalonego) Olszewskiego, który najlepsze lata ma już dawno, dawno za sobą, a i jak grał np. w Śląsku Wrocław nie "baboli" się nie ustrzegł. Budzikur ?? dobry na IV ligowe rezerwy, a nie na 1 skład w 2 lidze

Trzeba to sobie jasno i wyraźnie powiedzieć na chwilę obecną nie mamy pożądnego bramkarza, można "czarować" rzeczywistość ale ta zawsze brutalnie sprowadzi na ziemię.
          • fellnet Re: Marczak: Za bardzo się napiąłem na ten mecz 07.08.12, 08:55
            Do Pogoni przybyło kilku piłkarzy.
            Koszykarki, nowe, w liczbie 6 od 20.08. grają w Siedlcach.
            Może ktoś napisze ile to kosztuje, kto za to płaci i co to daje miastu?
            Ja w żaden sposób nie mogę przyznać racji tym, którzy mówią, że to dla dobra sportu siedleckiego. Jakiego siedleckiego?
            Dzisaj są jutro ich nie będzie bo innym klubie dostaną więcej. Przyjadą następni i też odejdą.

• ibzor Re: Marczak: Za bardzo się napiąłem na ten mecz 07.08.12, 13:43
              Taką logikę można stosować na wiele różnych sposobów - dzięki bogu że np w Legii nie stosują się do tej zasady.
              • efaster Re: Marczak: Za bardzo się napiąłem na ten mecz 07.08.12, 14:05
                wychowankami to można grać w okręgówce, niestety nie da się grać (na w miarę) wysokim poziomie wychowankami (no chyba, że mamy spaść z ostaniego miejsca po roku).

A Legia, owszem gra dużo graczy z zagranicy, ale są też wychowakowie stopniowo włączni do 1 drużyny.

PS.
                Dlaczego oficjalna kubu milczy o przegranej w Radomiu ??

Zarząd się wstydzi ?? Ale wstyd to kraść, a przegrać pierwszy mecz w rundzie to nie przestępstwo, może następne mecze pójdą lepiej.
          • nemesis5 Re: Marczak: Za bardzo się napiąłem na ten mecz 31.08.12, 19:56

No bo tak to jest jak zamiast kup
            > ić pożądnego bramkarza na siłe lasuje się swojego syna, a na tak ważny mecz sta
            > wia się 37 letniego (wypalonego) Olszewskiego, który najlepsze lata ma już dawn
            > o, dawno za sobą, a i jak grał np. w Śląsku Wrocław nie "baboli" się nie ustrze
            > gł. Budzikur ?? dobry na IV ligowe rezerwy, a nie na 1 skład w 2 lidze
            >
            > Trzeba to sobie jasno i wyraźnie powiedzieć na chwilę obecną nie mamy pożądnego
            > bramkarza, można "czarować" rzeczywistość ale ta zawsze brutalnie sprowadzi na
            > ziemię.

Kolego proponuję zarzucić gatki, getry i koszulkę i pokazać chłopakowi jak się biega, bramkarzom jak się wyjmuje piłkę z siatki...
            Wydaje mi się że komentowanie nie wymaga wysiłku, ale lata treningów dwa razy dziennie, w deszcz, mróz o warunkach finansowych nie wspomnę.
            Pewnie Ty wszechwiedzący wiesz ile chłopaki dostają? jakie mają kontrakty, pewnie wiesz ile wydali na sprzęt, zgrupowania itp. zanim w Pogoni "nastał" Polimex i prezes Kozaczyński?
            Ile włożyli w to zdrowia i wyrzeczeń?
            Wykpiwasz wychowanków sam jesteś godzien wykpienia!!!!
            Życzę Ci żeby Twoje dzieci były takimi ofiarami losu jak Kozaczyński i Budzikur chociażby. Ja byłabym dumna że mam dzieci, które nie wybijają przysłowiowych szyb na pekapie, a chodzą na te treningi bez względu na wszystko...
            I wstyd mi za Ciebie efaster bo żeby konstruktywnie krytykować to trzeba wykazać się jakąkolwiek wiedzą.
            Zakompleksionym i niedowartościowanym ludziom ja mówię nie, i rada na przyszłość, pochodź człowieku na treningi, poobserwuj a potem sam spróbuj przebiec 800m i napisz jak było
            cYa
    • krzycho1252 Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 20.08.12, 13:09
      Długie wchodzenie w sezon? Spokojnie.
      • fellnet Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 20.08.12, 13:18
        Może nie dostali jeszcze grosza? Może nie dostali podwyżki? Protestują?

Swoją drogą może ktoś napisze o treningach piłkarzy.
        Ile razy i jak długo trenują na boisku w tygodniu?
        Jle km. dziennie przebiega poszczególny piłkarz?
    • efaster Re: no i się zaczęło ech .... 21.08.12, 17:09
      www.spin.siedlce.pl/2012/08/21/pilkarze-siedleckiej-pogoni-zagraja-bez-dopingu/
      • 1910ajk Re: no i się zaczęło ech .... 21.08.12, 21:47
        To ilu w barwach z Łazienkowskiej na meczu z Pelikanem?
        • efaster Re: no i się zaczęło ech .... 22.08.12, 01:28
          o chryste, coś ty się tak tej Legii uczepił będzie mecz 24 bądź 25 listopada (13 kolejka T-Mobile Ekstrakalsy) i wtedy będzie wiadomo kto jest piłkarsko lepszy :)

A tak na serio to wątek o Pogoni Siedlce (i jej problemach a tych ostanio nie brakuje) a nie o Legii Warszawa czy Widzewie Łódz

Jakbyś chciał wiedzieć to zarząd Pogoni "wypią" się na swoich (tzn. Pogoni) Kibiców na meczu w Puławach by mogli wejść na stadion miescowej Wisły, tam w oświadczeniu jest wyraźnie napisane. Ale co by na dobre nie wyszło to nasi kibice przyklepali pakt z kibicami Wisły Puławy :)

PS.
          Jakbyś dobrze popatrzył na "młyn" to większość jest w barwach Pogonii, owszem Legijne barwy też bywają, ale dominuje kolor biały :)

Dziękuje dobranoc
    • fellnet Rozstrzelani w Skórcu 21.08.12, 22:07
      Tytuł w TS
      Rozstrzelani w Skórcu

Coś człowieka trafia jak takie coś czyta.
    • krzycho1252 Re: zagra Kosmalski? 24.08.12, 15:19
      Działaczom trzęsą się nogi.
      • efaster Re: zagra Kosmalski? 24.08.12, 15:41
        no ok. wraca 34-letni (jak nie starszy) "wyjadacz" który nie przepracował okresu przygotowaczego, nie wiadomo czy wogle trenował (idyndywidualnie), nie wiadomo w jakiej jest formie, czy kaca wyleczył ?? (to ostanie to oczywiście żart, zeby nie było)

I tak zajmuje miejsce młodym chłopakom, no ale skoro Ci młodzi nie dają radę (albo jak dają "radę" jak syn Prezesa - jr.) to w sumie, trzeba spróbować, wszak "tonący brzytwy się chwyta"

a wytarczyło trochę się rozejżeć na rynku i np. jakiegoś młodego Serba czy Chorwata ściagnąć, tak np. Stal Rzeszów Andreja Prokić-a i "wali" bramki jak natchniony, wogle Serbowie są waleczni i zadziorni w polu karnym przeciwnika (np. Luboja czy Radović w Legi) zamiast wydwać kasę na pensję Kosmalkiego trzba było w maju/czerwcu poszukać na Bałkanach w niższych ligach, dobrego napadziora, przepracowąłby cały okres przygotowawczy, zaklimatyzował by się z drużyną, poznał miasto, i stopniowo go wprowadzać na boisko, najpierw na końcówki, późnej na 2 połowę, a z czasem (jak będzie w formie) w wyjściowej 11-stce.

Albo np. Motor zatrudnił 21-letniego Chorwata Ivan-a Jovanović-a

lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,12284940,Chorwacki_napastnik_podpisal_umowe_z_Motorem_Lublin.html
        Nie mówie, że to musi wypalić, ale kto nie próbuje ten nie ma :(
        • krzycho1252 Re:Dobre 0:0 25.08.12, 19:22
          I jest drugi punkt. Tak trzymać a kiedyś się wygra.
          • efaster Re:Dobre 0:0 25.08.12, 21:59
            Dobre ??

To chyba inny mecz oglądaliśmy

Tak trzymać a kiedyś się wygra.

ta, w ostaniej kolejce na wiosnę, boże 4 kolejka a my mamy TYLKO !!!! 2 punkty (remisy z Concordią i teraz z Pelikanem)

Jeśli nie wygrają choć jednego meczu na wyjeździe (3 pod rząd kolejki) to będzie nie ciekawie, bardzo nie ciekawie

A następny mecz u siebie z Motorem (jednym z kandydatów do awnasu do I ligi)
            • efaster Re: konferencja 26.08.12, 03:49
              www.youtube.com/watch?v=soz-hSF2BlM&list=UUu8Pi9UWvfQQqtrBoewIdUw&index=1&feature=plcp

PS.
              Ostani komentarz p. Buczek mógł zachować dla siebie (o grupie kibicującej)
    • efaster Re: Skoro jest tak dobrze, to czemu jest tak źle ? 28.08.12, 12:58
      sportsiedlce.pl/2012/08/28/skoro-jest-tak-dobrze-to-czemu-jest-tak-zle/
    • efaster Re: śmiać się, płakać ?? nie wiem 02.09.12, 22:48
      mkppogonsiedlce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2827:kosmalski-nie-pomog-&catid=55:wyronione&Itemid=1
      jaja w biały dzień, zatrudnili go ledwo 2 tyg. temu (ponownie), a już Jacek numer wywinął

Pogoń (wreście) wygrała 1:2

www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=870453
    • krzycho1252 Re: w siedleckiej Porażce źle się dzieje 08.09.12, 19:21
      Z TS
      "II liga mazowiecka
      Porażka przegrała z Olimpią 0:2

autor: Mirosław Buczek
      czytany 552 razy
      liczba komentarzy:6

O godz 17 rozpoczął się mecz II ligi mazowieckiej (grupa wschodnia) między Olimpią Elbląg a Pogonią Siedlce.

Siedlczanie rozpoczęli w składzie: Kozaczyński, Kwiatkowski, Guzek, Nowak, Augustyniak, Rodak, Agu, Steć, Starek, Wójcik, Wasikowski.

Po pierwszym kwadransie obie drużyny oddały po dwa strzały z dystansu, ale wynik jest nadal bezbramkowy.

22 minuta - Pogoń przegrywa 0:1 po strzale Kołosowa.
      43 minuta - Kołosow strzela drugą bramkę. Gospodarze prowadzą 2:0.
      Od 46 minuty za Stareka i Wasikowskiego grają Lach i Dziubiński.
      Pogoń atakuje. Gospodarze kontrują. Obie drużyny prowadzą otwartą grę, ale po 63 minutach nadał 2:0 wygrywa Olimpia.
      83 minuta - Demianiuk zmienia Augustyniaka.
      Zakończył się mecz między Pogonią Siedlce a Olimpią Elbląg. Siedlczanie przegrali 0:2. (M.B.)"
      Dalej już "Pogoń"
      • fellnet Re: w siedleckiej Porażce źle się dzieje 08.09.12, 20:35
        "Porażka przegrała z Olimpią 0:2"

Była uroczysta zmiana nazwy?
        Zbieranina będzie tylko zbieraninką.
        • krzycho1252 Re: w siedleckiej Porażce źle się dzieje 09.09.12, 11:05
          Zmienili nazwę w TS.
          • krzycho1252 Re: w siedleckiej Porażce źle się dzieje 10.09.12, 08:05
            Tabela z Podlasie 24:
            1. Unia Tarnów
            2. Wisła Puławy
            3. Resovia
            4. Pelikan Łowicz
            5. Olimpia Elbląg
            6. Puszcza Niepołomice
            7. Radomiak Radom
            8. Concordia Elbląg
            9. Stal Rzeszów
            10. Znicz Pruszków
            11. Wigry Suwałki
            12. Siarka Tarnobrzeg
            13. Garbarnia Kraków
            14. Wisła Płock
            15. Pogoń Siedlce
            16. Stal Stalowa Wola
            17. Motor Lublin
            18. Świt Nowy Dwór Mazowiecki

Nie jest źle!!! Do lidera 8 punktów. Motor za nami.
            • efaster Re: w siedleckiej Porażce źle się dzieje 10.09.12, 13:32
              ja wiem czy 5 pkt. po 6 kolejkach to dobry wynik ?? 1 wygrana 2 remisy 3 przegrane

tabela II ligi wschodniej

po za tym jak popatrzeć na skład to graliśmy młodzieżówką (rocznik 91 i niżej) owszem byli też doświadczeni, ale głym okiem widać brak doświadczonego bramkarza i starych wyjadaczy w ataku (Czerkas Kosmalski)

www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=870611
              A Olimpia Elbląg gro Białorusinów, Ukraińców, Mołdawianin (którzy grali w niezłych zespołach w swoich krajach) do tego Maciej Scherfchen były reprezentan Polski grał m.in. w Lechu, Polonii W., Ruchu

Za tydzień kolejny wyjazd do Niepołomic na mecz z Puszczą, która wygrała 0:4 ze Stalą w Stalowej Woli
              • efaster Re: w siedleckiej Porażce źle się dzieje 10.09.12, 13:58
                a bramki padły tak:
                www.tvp.pl/olsztyn/informacja/informacje-sport/wideo/9912/8478281
                (od 4:30)
    • efaster Re: idzie "odsiecz" z czarnego lądu 13.09.12, 20:21
      sportsiedlce.pl/2012/09/13/posilki-z-afryki/
      Przynajmniej Agu nie będzie się czół samotny (będzie miał kolegów z swojego kontynentu), a jeśli obaj będą tak samo dobrzy jak Agu, to powinno być lepiej, co nie zmienia faktu, że póki w bramce stoi Junior (syn Prezesa) a trenerem jest p. Szczechowicz to Pogoń jedynie na co może liczyć to środek tabeli.

Na "pocieszenie" powiem, iż Elana Toruń pod wodzą byłego trenera Pogoni Grzegorza Wędzyńkiego zajmuje ostanie miejsce w tabeli II ligi zachodniej.
    • lesio57 Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 15.09.12, 19:14
      Podobno Pogoń wygrała w Niepołomicach
      • lesio57 Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 15.09.12, 19:19
        Niestety przegrała 1-2.
        • efaster Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 17.09.12, 14:42
          jak się odwróci tabele to Pogoń jest prawie na czele, w środę mecz na "szczycie" z Motorem który zajmuje 1 miejsce ale od końca

Boże sam nie wiem śmiać się czy płakać

też myślałem, że wygrali 0:1 a tu 2:1, jeśi Pogoń tego meczu nie wygra to p. Szczechowicz powinnien podać się do dymisji

Moror przegrał u siebie 0:2 i nic nie dała zamna trenera na byłego reprezentanata Polski Piotra Świerczeskiego

Na pocieszenie dodam iż były trener Pogoni Grzegorz Wędzyński też już na "wylocie" z Elany Toruń www.90minut.pl/news/196/news1969008-II-liga-Energetyk-ROW-3-0-Elana.html

w tym sezonie Elana nie wygrała ani jedengo meczu (na 6 meczy 2 remisy i 4 przegrane)
          • fellnet Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 17.09.12, 15:13
            "w tym sezonie Elana nie wygrała ani jedengo meczu"

Widocznie tam też mają zawodników z innych regionów.
            Pewnie w ten sposób protestują bo mało im "smarują".
          • krzycho1252 Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 17.09.12, 20:03
            Bardzo ciekawe
            ekstraklasa.net/2liga/
            To będzie mecz.
            • krzycho1252 Re: Lublin na kolanach 19.09.12, 19:48
              Wygrali.
              • kerac32 Re: Lublin na kolanach 19.09.12, 20:15
                Ale dałeś tytuł... Mnie zawsze szokuje ten brak szacunku dla pokonanych :(
                • krzycho1252 Re: wielki bój dwóch ostanich drużyn. 19.09.12, 21:14
                  > Mnie zawsze szokuje ten brak szacunku dla pokonanych :(

Przesadziłem z tymi kolanami. Lepiej byłoby - ..." my z tarczą, Lublin na tarczy" lub coś takiego. Sport jest niemiłosierny ktoś wygrywa, ktoś musi przegrać. Motor dalej na końcu a w Pogoni nowy duch. Wygrać jeszcze trzy mecze i potem można trzy przegrać.
                  • efaster Re: wielki bój dwóch ostanich drużyn. 19.09.12, 23:54
                    konferencja prasowa:
                    www.youtube.com/watch?v=eaVGQmbF_0U&list=UUu8Pi9UWvfQQqtrBoewIdUw&index=1&feature=plcp
    • efaster Re: na tarczy z Stalowej Woli 23.09.12, 16:23
      przegrana 0:3 z Stalą Stalowa Wola

sportsiedlce.pl/2012/09/23/mizernie-w-stalowej/

13 miejsce 8 pkt.
      • krzycho1252 Re: na tarczy z Stalowej Woli 24.09.12, 10:05
        efaster napisał:
        > 13 miejsce 8 pkt.

Dobre 8 punktów. Motor nareszcie wygrał.
        tu Pogoń na 14 miejscu
        www.90minut.pl/liga/0/liga6250.html
        W dalszym ciągu podtrzymuję, że należy wygrać trzy kolejne mecze i ... czapki z głów.
        • efaster Re: na tarczy z Stalowej Woli 24.09.12, 21:08
          a ciekaw jakby zapytać naszych piłkarzy co sądzą (ale tak na prawdę) o Szczechowiczu ?

bo piłkarze Elany o Wedzyńskim nie mają dobrego zdania:
          torun.gazeta.pl/torun/1,35576,12519744,Pilkarz_Elany____Trener_rozpieprzyl_nam_zespol__SONDAZ_.html
    • fellnet Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 24.09.12, 21:18
      Można zapytać tylko po co?
      Mają pewnie zakaz wypowiadania się!
      Gdyby nawet ktoś coś powiedział nie przejdzie przez opłacane media.
      • fellnet Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 24.09.12, 21:19
        Taka siedlecka demokracja. (lojalki są nadal w modzie).
    • efaster Re: mniej punktów niż kolejek 03.10.12, 15:21
      ciekawy felieton traktujący o sytuacji w Pogoni

sportsiedlce.pl/2012/10/02/mniej_punktow_niz_kolejek/
      fakt pogoń zagra u siebie dopiero 4 spotkanie w tym sezonie nie mniej na JP II 6 wygraliśmy tylko z ostanim Motorem Lublin i daw remisy z Pelikanem Łowicz i Concordią Elbląg
    • bykkot Re: w siedleckiej Pogoni źle się dzieje 03.10.12, 19:02
      Panowie zejdźcie na ziemię. Główny sponsor jest prawie bankruiem, zapewne będzie zwalniał ludzi, ma problemy z płaceniem pracowanikom. Miasto pozycza od spółek. Inni pracodawcy w mieście obniżają płacę. Pogoń musi się dostosowac do sytuacji, co w praktyce oznacza że trzeba ograniczyć marzenia i liczyć na łut szczęścia czyli utrzymanie się przy spadającym budżecie.
    • efaster Re: przyjadą kibice Sovi ?? 16.10.12, 15:35
      "Już w najbliższą sobotę (20 października) w Siedlcach podopieczni Tomasza Tułacza rozegrają kolejny mecz ligowy w 2012 roku. Z tej okazji organizowany jest wyjazd kibiców (...)"

www.cwks-resovia.pl/?c=mdAktualnosci-cmPokazTresc-189-1794
      PS.
      Mam nadzije, że policja i ARM nic nie spiepszą i nie wymyślą "czegoś" by Kibiców Gości nie wpuścić

No chyba, że Pogoń (jako organizator meczu) "coś" wymodzi

ARM ma nowego prezesa (p. Gruda) , który bardziej jest kojażony z siatkówką (działacz KPS) więc raczej nie będzie mieszał w piłce kopanej

A policja, no coż mam nadzije, że KW z Radomia nie znajdzie dziury w całym.
      • efaster Re: Sovia 21.10.12, 11:22
        piękne 3 : 0 dla Pogoni :))

kibice gości byli i zostali wpuszczeni

www.youtube.com/watch?v=uGGtC651FtA&feature=plcp
    • efaster Re: Szczechowicz i Kozaczyński jr. OUT !!!!!! 12.11.12, 11:32
      Unia Tarnów (sekcja piłkarska) mająca wielkie problemy finasowo-organizacyjnie (piłkarze odbyli jeden trening przed meczem) byli wstanie pokonać Pogoń 3:1

O bramkarzu synu prezesa Kozaczyńskim jr. nie będe sie wypowiadał, video mówi za siebie (gorszego bramkarza Pogoń chyba nie miała od wielu, wielu lat)

Szczechowicz, nie umie zmotywować zespołu, widać, że atomsfera w drużynie jest fatalna.

Video:
      www.youtube.com/watch?v=SXlO02BJveQ
      • krzycho1252 Re: Nie jest źle 12.11.12, 12:54
        Panie efaster nie ma co się unosić. Grają jak umieją i tyle. Raz szczęście jest a inną razą nie ma.
        Miejsce w tabeli nie najgorsze. Kibice mają kondycję, piłkarze zapał, media o czymś pisać i Pan? Szkoda nerwów, nie jest źle.
        • efaster Re: Nie jest źle 13.11.12, 12:59
          krzycho1252 napisał:
          > Panie efaster nie ma co się unosić

Na "Pan" to sobie trzeba zasłużyć, ja raczej nie zasłużyłem :)

Ja w porówniu z Tobą jeszcze mało "wiosen" widziałem (dokoładnie 24 "wiosny")

A nerwy, ja się nie deneruje, najwyżej w przyszłym sezonie wrócimy do III ligi
        • sppam Re: Nie jest źle 13.11.12, 14:46
          Jak to nie ma co się unosić??? Przegrać przez jakiegoś pseudo bramkarza, który boi się piłki albo nie potrafi grać na przedpolu:-(
          Miejsce Pogoni w tabeli nie jest złe? Do strefy spadkowej brakuje nam tylko 7. punktów!
          • krzycho1252 Re: Nie jest źle do wiosny. 19.11.12, 16:30
            3 punkty i spokojna runda wiosenna.
            • efaster Re: Nie jest źle do wiosny. 19.11.12, 20:41
              krzycho1252 napisał:
              > 3 punkty i spokojna runda wiosenna.

No ok.

Ale co na wiosnę ??

Jeśli nie bedzie znów rewolucji kadrowych, powinno być ok.

PS.
              Ktoś wie o co chodziło temu "kolesiowi" na końcu z tym "drugim dnem", bo terminarz rozgrywek ustala PZPN, a po za tym Pogoń grała 3 mecze pod rząd, bo były targi rolnicze i graliśmy w Elblągu z Olimpią, a na wiosnę zagramy 10 spotkań u siebie !!! :))

konferencja prasowa:
              www.youtube.com/watch?v=UTGbSAvPvyg
    • efaster Re: sparing z młodą Legią 29.11.12, 14:24
      legia.com/news,33419-mloda_legia_ograla_pogon.html
    • efaster Re: PXM nie będzie już sponsorem Pogoni 04.12.12, 18:23
      podlasie24.pl/wiadomosci/siedlce/aleksander-jonek-nie-bedziemy-sponsorowali-siedleckiej-pogoni-c7e1.html
    • efaster Re: Michał Steć w Podbeskidziu BB. ?? 02.01.13, 15:58
      sportsiedlce.pl/2013/01/02/stec-juz-nie-zagra-w-pogoni/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka