Dodaj do ulubionych

Poziom agresji rośnie systematycznie.

24.08.18, 15:37
Myślę, że każdy już widział filmik z tego napadu. To nie jest jakiś odosobniony przypadek i mam wrażenie, że takie rzeczy dzieją się systematycznie.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23816815,siedlce-nastolatka-kleczala-przed-oprawczyniami-drapana-w.html
Każdy był młody i pamięta mniej więcej co się działo. Jakieś solówki po lekcjach, drobne bitki i targanki za małolata zdarzały się każdemu. To co się dzieje teraz, przekracza już normy drobnego sporu. Mieszkam przy wyjściu ze szkoły i systematycznie słyszę jak dzieci śpiewają Popka i Cypisa. Zdarzają się wyzwiska i ataki kilku dzieci na jedno i są tak bardzo brutalne aż się przykro robi. Począwszy od cytatów idoli po zwykły atak warstwy lepszych, że ktoś jest gorzej ubrany albo ma słaby telefon. W Internecie jest coraz więcej ataków nieletnich z nożami na bezdomnych czy podpalenia ludzi. Czy to wzrósł poziom agresji czy po prostu jest więcej urządzeń rejestrujących i większa część przestępstw wychodzi na jaw?

Kilka lat temu, napisałem na forum o tym, że nie powinno się tak na siłę walczyć z medyczną marihuaną, ponieważ zostanie zastąpiona czymś innym i właśnie w tym czasie płynęły statki z dopalaczami na zjednoczone wyspy i po przepakowaniu, jadzie do Polski wagonami, kilkaset ton dopalaczy. Zostałem zwyzywany od narkomanów, że promuję narkotyki i ogólnie jestem zły a teraz rocznie umiera setki osób po dopalaczach. Ktoś napisał na forum, żebym nie martwił się czyimiś dziećmi, więc się zastosowałem.

Kilka razy byłem świadkiem różnego rodzaju napadów i zawsze odwracam się i zamykam okno, żeby tego nie słyszeć. Widziałem jak grupa dzieci otoczyła dziewczynkę. Pluli na nią i wyzywali a jedna wyjęła z tyłu z plecaka zeszyty, namoczyła w błocie i wytarła o twarz ofierze. To było znęcanie się psychiczne i fizyczne na poziomie nazi. Jakieś wysypywanie zawartości plecaka i różnego rodzaju ataki to minimum raz w tygodniu. Teraz jakoś mniej Popka śpiewają bardziej Cypisolo w modzie.

Mnie to ogólnie wszystko zwisa. Będziesz konał na ulicy to ja się odwracam i udaję, że nic nie widzę. To nie są moje dzieci i mnie to nie obchodzi. Szkoda mi jedynie ofiar, współczuję im.
Obserwuj wątek
    • kelaclg Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 25.08.18, 10:20
      kurator i nic im nie zrobią. PIS w siedlach tyle w temacie.
    • przyjemny_gosc Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 26.08.18, 10:45
      Kiedyś było tak samo, tylko nikt tego nie nagrywał, bo kamerę VHS, to na osiedlu miały może ze 2 osoby, co i tak dorabiały sobie nią filmując wesela.
      To, że starzy gadają na młodych, to gadka stara jak świat. Zawsze starzy mówili, że teraz to jest syf, a za naszych czasów było lepiej.
      W szkole średniej było "kocenie" młodych roczników. Czasami miało wymiar zabawny i kontrolę nad tym miały władze szkoły. Zdarzały się bowiem imprezy we wrześniu i październiku, gdzie młode roczniki były przebierane, albo malowane farbami na dyskotece. A czasami miało wymiar chuligański, bądź przestępczy. Krzywda fizyczna raczej się nikomu nie działa, bardziej była to przemoc psychiczna.

To co działo się na początku lat '90 w wojsku, problem fali, to już oddzielny temat, który zniknął chyba tylko dlatego, że w połowie lat '00 zlikwidowano pobór wojskowy.

Co do tematu z linka wyżej, to podobno matka jednej z oprawczyń jest nauczycielką w szkole w Siedlcach. Ciekawe co na to szanowna pani pedagog...?
    • kalina_m Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 26.08.18, 19:39
      Ostatni akapit ("Mnie to ogólnie wszystko zwisa. Będziesz konał na ulicy to ja się odwracam i udaję, że nic nie widzę. To nie są moje dzieci i mnie to nie obchodzi. Szkoda mi jedynie ofiar, współczuję im") przerażający. Jeśli JA będę konać na ulicy, to się odwrócisz, ale ofiary nastolatek z filmiku Ci żal? Jeśli tak naprawdę uważasz, to nie afiszuj się z tym w takich miejscach jak to forum.
    • fototrendy.pl Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 27.08.18, 16:46
      To jest przerażające.
      • siedlce.tv Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 11.10.18, 13:52
        Jest dalszy ciąg tej akcji.
        wiadomosci.wp.pl/kolejny-atak-na-nastolatke-w-siedlcach-6304748290963585a
      • siedlce.tv Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 10:11
        Ty łazi za mną od kilku lat i tam gdzie ja piszę on wkłada swoje trzy grosze nie na temat. Cały czas mnie obraża. Prosiłem go oraz innych tego typu pajaców, żeby się odczepił i nie brudził w moich tematach. Później stałem się dla niego niemiły. W końcu powiedziałem co o nim myślę i podtrzymuję to a nawet mam kilka powiedzonek w zapasie gdyby jeszcze mnie prześladował. Przykładem jest ten post:
        forum.gazeta.pl/forum/w,262,29155629,29155629,Rozpad_sieci_osiedlowej_jaka_alternatywa_.html

Re: Rozpad sieci osiedlowej, jaka alternatywa?
        kalina_m 25.04.18, 08:23
        siedlce.tv nie pisał o strzelankach. Może gra w coś innego, np. pokera rozbieranego:)

Piszę normalnie w temacie i nagle pojawia się ten pajac i robi ze mnie jakiegoś zboczeńca. Drugi klaun chodzi i namawia do brania leków. Ile można wytrzymywać z takimi Internetowymi obłąkanymi przybłędami?
        • news_1 Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 12:45
          >> namawia do brania leków.

Znów je odstawiłeś?
          Od lat zakładasz wątki, w których gadasz zwykle sam ze sobą. Rzuca to się w oczy zwłaszcza w ostatnich kilku miesiącach. Jak się ktoś z ich krytyką, odmiennym zdaniem odezwie, wyzywasz w sposób nasuwający na myśl, że masz mocno nierówno pod deklem. Swego czasu doradzałem udanie się po poradę do lekarza. Nadal to podtrzymuję.
          • siedlce.tv Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 13:17
            news_1 - Ja powtarzam ci kolejny raz obłąkana przybłędo internetowa z manią prześladowczą. Byłem u różnych lekarzy. U psychologów a także u psychiatry. Kilka razy. Nigdy nie brałem żadnych leków, jestem całkowicie zdrowy. Nie potrzebuję nic brać. Może spróbuj poszukać diagnozy u siebie? Łazisz za kimś od kilku lat i powtarzasz jakieś bzdury. Może to właśnie tobie dekiel siada? Co jest zabawne wszyscy jesteście z tego przeklętego brukowca co kradł dane osobowe. To jakaś zbiorowa akcja przeciwko mnie? W taki sposób zwalczacie konkurencję?
            • brytanbrytan Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 13:36
              netxan - nie wystarczy zmienić nick, żeby ludzie nie brali cię za trolla. Ale bredzeniem o wynajętych przez brukowiec mścicielach naprawdę mnie rozbawiłeś ;]
              • siedlce.tv Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 13:55
                Zmieniłem nick ponieważ teraz zajmuję się czymś innym. Nie z tego powodu, że się ukrywam. Nie obrażaj mnie i nie wyzywaj od trolli bo chyba nie znasz znaczenia tego słowa. Ja na tym forum piszę normalne posty i zawsze na temat. To wy łazicie za mną, zmieniacie temat, pomawiacie i obrażacie mnie od lat. Ten obleśny brukowiec ukradł mi dane a dzisiaj kolejna osoba z tego przeklętego miejsca próbowała mnie zastraszyć. Na publicznym festynie organizowanym przez MOK gdzie wstęp był wolny a miejsca dla wszystkich było wystarczająco, jedna osoba z tej jaskini zła z prawej strony uderzała mnie łokciem w okolicy krocza a druga z lewej stukała mi w plecak gdzie miałem kamerę i wkładała mi rower pod nogi. W innym miejscu to samo. Odwracam się a tam stoi prześladowca z rowerem. Poprzednio kiedy w moim projekcie siedlce.tv z kamerami chodzili studenci, żeby sobie poćwiczyć, było dokładnie to samo. Popychanie i zastraszanie. To nie jest zbieg okoliczności tylko cały szereg zdarzeń i kilka osób z tego samego obleśnego brukowca. To jest banda, która buduje zwiją oglądalność na zwłokach ludzkich, na pomówieniach i prowokacjach. Mnie to średnio bawi a nawet trochę już denerwuje. Stare konie a zachowują się jak pajace. Problem jest dość duży bo oni są ściśle zakumplowani z policją i nawet nie ma sensu tutaj ich zgłaszać. Państwo w Państwie tzw.
                • news_1 Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 16:02
                  Uderzała łokciem w krocze? Napadły cię krasnoludki?
                  • siedlce.tv Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 16:30
                    Powinieneś razem z rodziną siedzieć w więzieniu. Ratują cię tylko układy i kolesiarstwo z przestępcami z Siedleckiego Guantanamo. Kiedyś nadejdą czasy prawa i ktoś w końcu rozbije waszą grupę przestępczą. Ja i tak dalej robię swoje i spokojnie poczekam.
                    • news_1 Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 22:23
                      Znów nie rozumiesz co do ciebie się mówi i ciskasz się bez sensu.
                      Wyjaśniam. Skarżysz się, że jakieś osoby cię napastowały i uderzyły łokciem w krocze. Zakładając, że jesteś przeciętnego wzrostu, czyli ok. 170-180 cm, napastnicy podobnie, więc powinieneś otrzymać uderzenie w okolice splotu słonecznego. Ktoś, kto sięga ci łokciem ledwie do krocza musi być wyjątkowo podłej postury, jak, nie przymierzając, krasnale. Stąd moje wcześniejsze pytanie, czy napadu dokonały te bajkowe skrzaty.
                      Все понятно?
                      • siedlce.tv Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 23:17
                        Tak jak już wielokrotnie wspomniałem, nie mam przyjemności dyskutować z obłąkaną przybłędą internetową, szczególnie po twoich prowokacjach, śledzeniu mnie, oszustwach, pomawianiu i ubliżaniu mi oraz upublicznianiu danych osobowych. Strofować możesz swoje bękarty albo starą. No ale zrobię jeszcze wyjątek i zdradzę ci tajemnicę. W połowie nóg są kolana i można je ugiąć obniżając wysokość ciała. Także od pasa w górę jest taka sprężynka, która nazywa się kręgosłupem i ona umożliwia nachylenie się. Jak połączysz obie funkcje to można kogoś uderzyć z łokcia w łydkę. Biologia była w podstawówce. Uwierz mi, że nie mam chęci rozmawiać o krasnalach i nie potrzebuję żadnych leków od ciebie. Nie chcę z tobą rozmawiać i nie życzę sobie żebyś szczekał w tematach, która ja piszę. Dla mnie powinieneś siedzieć w kryminale i to wszystko. Czy ja muszę się tłumaczyć przed jakimś randomowym błaznem? Czego ode mnie chcesz, żebyś skleił w końcu swoje przeklęte wary?
                        • news_1 Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 13.10.18, 09:05
                          >> nie mam przyjemności dyskutować

Nie bujaj, nie możesz się doczekać na to, co do ciebie napiszę. Nawet zakładając nowe wątki zaznaczasz, że robisz to, bo dawno nikt ci nie nawtykał i masz z tego powodu niedosyt.
                          forum.gazeta.pl/forum/w,262,161727829,161727829,Medyczna_Marihuana_III.html
                          Teraz nie narzekaj, że czynię niektórym prośbom zadość.

>> No ale zrobię jeszcze wyjątek i zdradzę ci tajemnicę.

Chyba powinienem poczuć się zaszczycony tą łaskawością. Bo z tego, co dalej zdradzałeś, to nikt nie jest godzien podobnych względów. Robaczki są tak pognębieni, że w twojej obecności chodzą wyłącznie zgięci w pół i na ugiętych nogach. Co widocznie ułatwia im dawanie ci sójki łokciem w krocze. Więc jednak to nie były krasnoludki, tylko obłudnicy udający pokorę?

>> żebyś skleił w końcu swoje przeklęte wary

Jesteś tego pewny? Przecież odpowiadając na moje uwagi, możesz na okrągło udowadniać, jaki to JESTEŚ POUKŁADANY.
        • 3ras Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 12:48
          Zanim coś napiszesz to naucz się języka polskiego. A teraz do lekcji

• kalina_m Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 09:05
      Proszę zajrzeć na pocztę gazetową i skrzynkę kontaktową na stronie siedlce.tv.
      • siedlce.tv Re: Poziom agresji rośnie systematycznie. 12.10.18, 10:06
        Zajrzałem i podtrzymuję to co napisałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka