lutek_1 02.06.05, 18:17 W Warszawie maja inwestycje nad która sie zastanawiam, czy mógłbym poznać opinie osób które zakupiły od tego developera mieszkania? jak z solidnością, wykończeniem i administrowaniem budynków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denatpl Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 02.06.05, 21:20 lutek sprawdz poczte .... Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 02.06.05, 21:40 Jest taki wątek na przykład: k.strus-inwestycja Przy Bażantarni- I etap forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=17734430&s=0 emik.tivi.net.pl/strus/ www.host.ware.pl/przy_bazantarni/ Odpowiedz Link Zgłoś
lutek_1 Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 06.06.05, 17:29 razowiec napisał: > Jest taki wątek na przykład: k.strus-inwestycja Przy Bażantarni- I etap wiem ze jest taki watek, sam w nim uczestnicze, ale ja pytam osob z Siedlec z Wawy mało kto wie o tym developerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 05.06.05, 18:20 Hejka!!! Nigdy wiecej bym nie popełniła tego błdu!!!kupując mieszkanie od niego! Przedsiębiorstwo budowlane K.Strus to farsa!!! budynki które oddaje są w stanie krytycznym, nie zachowuje żadnych norm. Idź na spacer na oś. Daszyńskiego i zobacz jak stawia bloki, jeden obok drugiego,sąsiedzi bez wysiłku będą zaglądać sobie w okna! nie wspomnę o stanie tech. Odpowiedz Link Zgłoś
lutek_1 Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 06.06.05, 11:02 co masz do stanu technicznego? jakies konkrety? byłbym wdzieczny, poniewaz sa rownież osoby które pozytywnie sie wyrażaja o tym developerze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna_anna Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 06.06.05, 15:00 jezeli chcesz kupić mieszkanie w W-wie to nie kupuj od Strusa. Wprawdzie nie wiem jak buduje w W-wie ale w Siedlcach nie za bardzo. I nie chodzi o to ze sąsiad sąsiadowi zagląda przez okno - w W-wie sporo jest takich bloków. Raczej jakość i pomysłowość - już było na tym forum kilka razy o budowlach Strusa w Siedlcach - poszukaj. Co do mnie - mam mieszkanie na Rynkowej. Nieustawne (ale to wina architekta), sciany pekają w pionie więc to jest w normie. Natomiast paradoks - podjazd do klatki dla inwalidów natomiast winda jest od półpiętra - a tam już nie ma podjazdu. Inwalida czy samotna matka zmaga się z wózkiem ... Windy niby firmy Schneider ale wkółko się psują. Brzydkie, małe i głośne. Woda w garazu - cząsty przypadek. Zainteresuj się raczej inwestycją Mostostalu Siedlce w W-wie jezeli chcesz kupowac od developera z Siedlec. Ja od Strusa już nic więcej nie kupię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lutek_1 Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 06.06.05, 17:48 miał jedna inwestycje w wawie, raczej pozytywne opinie. moze w wawie bardziej sie stara :) ale fakt co do pomyslowosci i planow mieszkan wew, to sa bardzo slabe... lepiej samemu pobawic sie tym :) rowniez nie podoba mi sie zagladanie w okno sasiadowi, ale to juz tutaj jest idzie z tym zyc, zawsze mozna dac sobie folie "lustrzana" na okna i miec z glowy sasiadow :D pekajace sciany to bardzo czesty przypadek u deweloperow robia za szybko i takie sa efekty, ehh najgorsze jest to ze kupujac mieszkanie zawsze jest jakies ryzyko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eldritch Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 13.06.05, 22:46 Mostostal porażka!! Aby sprzedać, jak weźmie kasę to go nieuwidzisz, jakaś rękojmia... a ganiaj go trzy lata i tak minie termin. Straszenie nic nie da. W mieszkaniach na Poznańskiej zainstalowali piecyki gazowe (dwufunkcjne) w tym do ogrzewania zamiast c.o. z sieci. Instalowała i uruchamiał jakaś firma z mokobód - bez uprawnień. Jak się zaczęły psuć z powodu złej instalacji to się okaząło że z powodu montażu i uruchomienia pieca przez osobę niupowaznioną nie ma gwarancji. I takie tam numery mostostal robi. dahcie se spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:14 Jakość jak się przypilnuje to da się przeżyć, oprócz pękających ścian, złego montażu okien i kilku innych wad. Administracja zawiła i koszty rosnące z miesiąca na miesiąc. Co do osiedla Panorama na Daszyńskiego. To miało nie być więcej bloków, tylko boisko dla dzieci, place zabaw itp, a już 3 nowy blok rośnie. Ktoś musiał wyrazić zgodę na zmiany planu zabudowy osiedla, ale mieszkańców nikt o zgodę nie pytał. Ale co tam developer - sąsiedzi się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ito25ms Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 06.06.05, 22:14 Krytykowanie Strusa za nadmierne zagęszczanie swoich osiedli jest o tyle dziwne, że w Siedlcach nikt z developerów nie buduje inaczej, a już szczytowym jest osiągnięcie Budomatexu, który mieszkańcom Kilińskiego 37 chce zafundować w odległości 6 metrów od ich budynku 10 piętrowy wieżowiec (obecnie działka jest wykorzystywana na plac parkingowy). Pierwotna decyzja UM została uchylona przez sąd administracyjny, bo nie przewidziano w projekcie żadnych miejsc parkingowych, a pożar można byłoby ewentualnie gasić z użyciem helikoptera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:27 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: K.Strus - developer, Wasze opinie? 12.12.18, 12:05 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś