GoĹÄ: gosc IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 16:34 Gdzie nagle się podział wątek o Figurce Matko Boskiej??? Mam link i też nie działa. Ktoś może mi to wyjaśnić, czy mam się domyślać, może "macki" i tu dotarły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: izaza Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: 212.160.91.* 23.06.05, 16:52 rzeczywiscie, znajduje watek i wpisy, ale klikajac w wypowiedzi - nic sie nie pokazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Samtron Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 16:56 Ale numer!!!! Faktycznie nic nie widac. Ciekawe dlaczego tak jest, czyzby komus tak bardzo zalezalo na wyciszeniu sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:10 to i to od razu podciagnę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:51 no i jak ???? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 23.06.05, 19:59 A może stał się cud ??? Lecę pod garnizonowy kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
nos83 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 05.07.05, 23:05 kto mi to wyjasni, jak mozna było usunąć ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 05.07.05, 23:08 Jest taki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=25485029 ale tego pod tytułem "prawdziwe oblicze dekadencji" nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek jest potem Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:00 siedleckich gastronomów wątki wyparowują na kuchni podobna sprawa z wątkiem mylnej byście sie przestali czepiać hipokryci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: figural Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:47 watek o figurce zostal wyciszony przez wszechmocnego w Siedlcach"animatora kultury"psia jego mac...i ojciec... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: re] Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:42 no to wracamy na gore,moze wreszcie ktos sie tym zajmie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: re Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:43 co jest nie ma mocnych? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teeee Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:16 teee, na górę wrócimy, ale teee to chiba łach jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:30 kolega teee robi to spontanicznie czy ma w tym jakis interes? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teee Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:50 inny niż ty pisząc pod różnymi nickami, ja używam jednego i wszystko jasne jest... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: he Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:40 to moze podaj od razu nazwisko zeby twoj idol wiedzial komu ma byc wdzieczny za taka obrone jego dobrego(?)imienia,moze jakos sie odwdzieczy,chociaz szczerze w to watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: za Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:25 i hop na top... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mi Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:32 kolega teee robi to dla idei czy ma w tym jakis interes? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: re Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:45 ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gi Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:55 za malo chyba dostal Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: za Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:10 i znowu w gore Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hj Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:24 juz nikt nie chce o tym gadac?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jk Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:05 bede uparty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heeha Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:38 co za uparty ze mnie gosc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wer Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:06 ale dzisiaj nisko bylo...no to w gore! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hihihihihh Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:35 hopsa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fgh Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.one.pl 30.07.05, 11:37 dlugie rece pana S. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fdj Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:34 hopsa Odpowiedz Link Zgłoś
milosz_furman Re: Gdzie jest wątek o Figurce 28.07.05, 13:36 Hmm.. Przyznam się szczerze, że trochę mnie to zaszokowało; całe to zdarzenie i obecność niejakiego p.Śmigielskiego w tym zdarzeniu. Obojętnie czy jest sprawcą czy tylko tak zwanym "świadkiem". Nie ma wyrażenia wystarczająco oddającego tego co mam na myśli :)) A jeśli wątek o figurce rzeczywiście "zginął" to chyba nie jest zdrowy objaw na forum "Gazety", no chyba ,że się mylę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polityk Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:51 ja się z toba zgadzam w 100%, no chyba, że i ja się mylę:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antyhipokryta Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:20 wątek z mylną tez zniknął tyle, że nie wywołało to takiego sprzężenia Odpowiedz Link Zgłoś
milosz_furman Re: Gdzie jest wątek o Figurce 28.07.05, 14:27 Gość portalu: antyhipokryta napisał(a): > wątek z mylną tez zniknął > tyle, że nie wywołało to takiego sprzężenia wybacz nic mi o tym nie wiadomo to po pierwsze i nie znam sprawy po drugie, a wreszcie po trzecie nie słyszałem by na Mylnej rozbito figurkę.. wypowiadam się na tematy ,które znam.. Miłego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gooośść Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: 81.15.159.* 28.07.05, 18:15 Nie idźcie na summertime dokąd nie zostanie zrekostruowana figurka przy kościele garnizonowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antyhipokryta Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:36 biedne, samotne dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zniesmaczona Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.aster.pl 01.08.05, 23:00 wątek nie wątek.... ważne jest to, że dwóch nawalonych kolesi rozwaliło kawałek siedleckiej historii. Jeden z nich zapewne się tego wyparł, a drugi wziął wine na siebie... Nie interesuje mnie kto z kim, kiedy jak i czym to zrobili, tylko to że może następnym razem mili Panowie jak sięgniecie po alkohol i zrobicie wypad "w miasto" to panujcie nad swoimi emocjami i wlewaniem płynów wyskokowych do szklanki. ps. albo chociaz zaluzcie dresy, żebyście wyrózniali się jako zbiry,i żeby mozna bylo Was z daleka mijać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:26 ten pan "swiadek" i bez dresu wzbudza w tym miescie postrach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fjy Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.one.pl 01.08.05, 12:02 sie narobilo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:06 no to wchodze swoim tanim modemem znowu,na zlosc wlazidupcowi pewnemu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.one.pl 09.08.05, 12:00 chyba nic sie nie dzieje w temacie remontu figurki czy tylko ja nic nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Gdzie jest wątek o Figurce 09.08.05, 16:48 Cisza zapadła, straszna cisza!!!! a może jednak ktoś cos wie tylko mówić nie chce!!! liczę na remont figurki, bo kawałek histori miasta przepadnie a jeszcze gorzej jak przepadnie z powodu człowieka który "dobre" dla miasta robi!!!! szczerze mając wybór odnowa figurki czy summertime stanowczo jestem z figurka no cóz jeden rok wytrzymamy bez "kultury" w naszym mieście jednak jeżeli rok będziemy czekać na odnowienie, ba na zatarcie wszystkiego to przepadnie w niepamięć historia jaka wiąże się z figurką!!!! a sama figurka tylko na fotach pozostanie a w jej miejscu bedzie wisiał wypłowiały okropny obrazek!!! a tak ładnie odnowili "Garnizon" i "dobroczyńca" popsół cała radość!!!!! BRAWO!!!! Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reh Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:02 nie wyszla "animatorowi"animacja figurki po prostu,bledy sie zdarzaja kazdemu (tym bardziej ze on przeciez byl tylko"swiadek").Ruszyla sie niby troche ale przegrala niestety z grawitacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DH Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:35 no i znowu swoim taniutkim modemem skacze do gory!!!!jupiiiiii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DH Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:03 w gore w gore mily bracie tam...no wlasnie kto czeka??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:24 i znowu.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:39 no to zakoncze dzionek na samej gorze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sied Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:34 nasz wątek pojawił sie w dzisiejszym Tygodniku. Nie znam osobiści tego pana z Samobrony ale w zgadzam sie z nim jeśłi chodzi o dopilnowanie sprawy aby sprawcy tego świetokradztwa zostali przykłądnie ukarani. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sdf Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:01 dlaczego ja jestem taki uparty...? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sfont Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:56 boś głupi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fi Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:12 i dlatego sam ze sobą piszesz... współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 26.08.05, 13:37 Za "Życiem Siedleckim" zs.eo.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=2022&news_id=69219 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:50 No prosze Krzychu,jednak mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:28 Sie mi wątunio opuścił...Znowu cisza zapadła... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hip Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:39 nie martw się życie dba żeby sie nie opuszczał ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 03.09.05, 18:16 W ostatnim numerze ŻS w listach do redakcji(telefonach)..."Chciałabym podziękować redaktorowi,który pisał w Życiu Siedleckim o sprawie zdewastowania figurki w kościele garnizonowym. ....... Figurka do kościoła musi wrócić! Proszę pamiętajcie o tej sprawie. Anna". Pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 03.09.05, 18:16 W ostatnim numerze ŻS w listach do redakcji(telefonach)..."Chciałabym podziękować redaktorowi,który pisał w Życiu Siedleckim o sprawie zdewastowania figurki w kościele garnizonowym. ....... Figurka do kościoła musi wrócić! Proszę pamiętajcie o tej sprawie. Anna". Pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:50 Jest cos nowego w sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś