Dodaj do ulubionych

Gdzie jest wątek o Figurce

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 16:34
Gdzie nagle się podział wątek o Figurce Matko Boskiej??? Mam link i też nie
działa. Ktoś może mi to wyjaśnić, czy mam się domyślać, może "macki" i tu
dotarły...
Obserwuj wątek
    • Gość: izaza Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: 212.160.91.* 23.06.05, 16:52
      rzeczywiscie, znajduje watek i wpisy, ale klikajac w wypowiedzi - nic sie nie
      pokazuje...
      • Gość: Samtron Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 16:56
        Ale numer!!!!
        Faktycznie nic nie widac. Ciekawe dlaczego tak jest, czyzby komus tak bardzo
        zalezalo na wyciszeniu sprawy?
      • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:10
        to i to od razu podciagnę
      • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:51
        no i jak ????
    • krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 23.06.05, 19:59
      A może stał się cud ??? Lecę pod garnizonowy kościół.
    • nos83 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 05.07.05, 23:02
      • nos83 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 05.07.05, 23:05
        kto mi to wyjasni, jak mozna było usunąć ten wątek
        • krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 05.07.05, 23:08
          Jest taki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=25485029 ale tego pod
          tytułem "prawdziwe oblicze dekadencji" nie mogę znaleźć
          • Gość: wojtek jest potem Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:00
            siedleckich gastronomów wątki
            wyparowują na kuchni
            podobna sprawa z wątkiem mylnej

byście sie przestali czepiać hipokryci
            • Gość: figural Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:47
              watek o figurce zostal wyciszony przez wszechmocnego w Siedlcach"animatora
              kultury"psia jego mac...i ojciec...
            • Gość: re] Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:42
              no to wracamy na gore,moze wreszcie ktos sie tym zajmie
              • Gość: re Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:43
                co jest nie ma mocnych?
                • Gość: teeee Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:16
                  teee, na górę wrócimy, ale teee to chiba łach jesteś....
                  • Gość: ? Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:30
                    kolega teee robi to spontanicznie czy ma w tym jakis interes?
                    • Gość: teee Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:50
                      inny niż ty pisząc pod różnymi nickami, ja używam jednego i wszystko jasne
                      jest...
                      • Gość: he Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:40
                        to moze podaj od razu nazwisko zeby twoj idol wiedzial komu ma byc wdzieczny za
                        taka obrone jego dobrego(?)imienia,moze jakos sie odwdzieczy,chociaz szczerze w
                        to watpie...
                        • Gość: za Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:25
                          i hop na top...
                  • Gość: mi Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:32
                    kolega teee robi to dla idei czy ma w tym jakis interes?
    • Gość: re Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:45
      ?
    • Gość: gi Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:55
      za malo chyba dostal
    • Gość: za Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:10
      i znowu w gore
    • Gość: hj Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:24
      juz nikt nie chce o tym gadac??
    • Gość: jk Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:05
      bede uparty
      • Gość: heeha Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:38
        co za uparty ze mnie gosc
    • Gość: wer Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:06
      ale dzisiaj nisko bylo...no to w gore!
    • Gość: hihihihihh Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:35
      hopsa!!!!
      • Gość: fgh Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.one.pl 30.07.05, 11:37
        dlugie rece pana S.
    • Gość: fdj Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:34
      hopsa
    • milosz_furman Re: Gdzie jest wątek o Figurce 28.07.05, 13:36
      Hmm..

Przyznam się szczerze, że trochę mnie to zaszokowało; całe to zdarzenie i
      obecność niejakiego p.Śmigielskiego w tym zdarzeniu. Obojętnie czy jest sprawcą
      czy tylko tak zwanym "świadkiem". Nie ma wyrażenia wystarczająco oddającego
      tego co mam na myśli :))
      A jeśli wątek o figurce rzeczywiście "zginął" to chyba nie jest zdrowy objaw na
      forum "Gazety", no chyba ,że się mylę.

Pozdrawiam
      • Gość: polityk Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:51
        ja się z toba zgadzam w 100%, no chyba, że i ja się mylę:)
        • Gość: antyhipokryta Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:20
          wątek z mylną tez zniknął
          tyle, że nie wywołało to takiego sprzężenia
          • milosz_furman Re: Gdzie jest wątek o Figurce 28.07.05, 14:27
            Gość portalu: antyhipokryta napisał(a):

> wątek z mylną tez zniknął
            > tyle, że nie wywołało to takiego sprzężenia

wybacz nic mi o tym nie wiadomo to po pierwsze i nie znam sprawy po drugie, a
            wreszcie po trzecie nie słyszałem by na Mylnej rozbito figurkę..
            wypowiadam się na tematy ,które znam..
            Miłego Dnia
            • Gość: gooośść Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: 81.15.159.* 28.07.05, 18:15
              Nie idźcie na summertime dokąd nie zostanie zrekostruowana figurka przy
              kościele garnizonowym!!!
              • Gość: antyhipokryta Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:36
                biedne, samotne dzieci
              • Gość: zniesmaczona Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.aster.pl 01.08.05, 23:00
                wątek nie wątek....
                ważne jest to, że dwóch nawalonych kolesi rozwaliło kawałek siedleckiej
                historii. Jeden z nich zapewne się tego wyparł, a drugi wziął wine na siebie...
                Nie interesuje mnie kto z kim, kiedy jak i czym to zrobili, tylko to że może
                następnym razem mili Panowie jak sięgniecie po alkohol i zrobicie wypad "w
                miasto" to panujcie nad swoimi emocjami i wlewaniem płynów wyskokowych do
                szklanki.
                ps. albo chociaz zaluzcie dresy, żebyście wyrózniali się jako zbiry,i żeby
                mozna bylo Was z daleka mijać

• Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:26
                  ten pan "swiadek" i bez dresu wzbudza w tym miescie postrach
    • Gość: fjy Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.one.pl 01.08.05, 12:02
      sie narobilo
    • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:06
      no to wchodze swoim tanim modemem znowu,na zlosc wlazidupcowi pewnemu
    • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.one.pl 09.08.05, 12:00
      chyba nic sie nie dzieje w temacie remontu figurki czy tylko ja nic nie wiem?
    • kinguch Re: Gdzie jest wątek o Figurce 09.08.05, 16:48
      Cisza zapadła, straszna cisza!!!! a może jednak ktoś cos wie tylko mówić nie
      chce!!! liczę na remont figurki, bo kawałek histori miasta przepadnie a jeszcze
      gorzej jak przepadnie z powodu człowieka który "dobre" dla miasta robi!!!!
      szczerze mając wybór odnowa figurki czy summertime stanowczo jestem z figurka
      no cóz jeden rok wytrzymamy bez "kultury" w naszym mieście jednak jeżeli rok
      będziemy czekać na odnowienie, ba na zatarcie wszystkiego to przepadnie w
      niepamięć historia jaka wiąże się z figurką!!!! a sama figurka tylko na fotach
      pozostanie a w jej miejscu bedzie wisiał wypłowiały okropny obrazek!!! a tak
      ładnie odnowili "Garnizon" i "dobroczyńca" popsół cała radość!!!!! BRAWO!!!!
      Pozdrawiam K
      • Gość: reh Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:02
        nie wyszla "animatorowi"animacja figurki po prostu,bledy sie zdarzaja kazdemu
        (tym bardziej ze on przeciez byl tylko"swiadek").Ruszyla sie niby troche ale
        przegrala niestety z grawitacja..
    • Gość: DH Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:35
      no i znowu swoim taniutkim modemem skacze do gory!!!!jupiiiiii!!!!
      • Gość: DH Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:03
        w gore w gore mily bracie tam...no wlasnie kto czeka???
    • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:24
      i znowu....
    • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:39
      no to zakoncze dzionek na samej gorze...
    • Gość: sied Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:34
      nasz wątek pojawił sie w dzisiejszym Tygodniku. Nie znam osobiści tego pana z
      Samobrony ale w zgadzam sie z nim jeśłi chodzi o dopilnowanie sprawy aby
      sprawcy tego świetokradztwa zostali przykłądnie ukarani.
    • Gość: sdf Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:01
      dlaczego ja jestem taki uparty...?
      • Gość: sfont Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:56
        boś głupi
      • Gość: Fi Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:12
        i dlatego sam ze sobą piszesz... współczuję...
    • krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 26.08.05, 13:37
      Za "Życiem Siedleckim"
      zs.eo.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=2022&news_id=69219
      • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:50
        No prosze Krzychu,jednak mozna...
    • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:28
      Sie mi wątunio opuścił...Znowu cisza zapadła...
      • bambii Re: Gdzie jest wątek o Figurce 31.08.05, 20:17
        poszukaj dobrego lekarza
        • Gość: hip Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:39
          nie martw się życie dba żeby sie nie opuszczał ten watek
      • krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 03.09.05, 18:16
        W ostatnim numerze ŻS w listach do redakcji(telefonach)..."Chciałabym
        podziękować redaktorowi,który pisał w Życiu Siedleckim o sprawie zdewastowania
        figurki w kościele garnizonowym. ....... Figurka do kościoła musi wrócić!
        Proszę pamiętajcie o tej sprawie. Anna". Pamiętają.
      • krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 03.09.05, 18:16
        W ostatnim numerze ŻS w listach do redakcji(telefonach)..."Chciałabym
        podziękować redaktorowi,który pisał w Życiu Siedleckim o sprawie zdewastowania
        figurki w kościele garnizonowym. ....... Figurka do kościoła musi wrócić!
        Proszę pamiętajcie o tej sprawie. Anna". Pamiętają.
    • Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:50
      Jest cos nowego w sprawie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka