bambii 12.10.06, 21:04 Nie wiem jak to napisać bo to dość niezręczne, ale obiło mi się o uszy że jeden z naszych kandydatów do najwyższego stanowiska odbywał wojsko w ...... ZOMO. Wiecie o kogo może chodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:17 Zdarzało się. Szczególnie jak powoływali rezerwistów. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:19 Ale tutaj chyba było tak że zamiast wojska kandydat się zgłosił do ZOMO jak to było ? Zwłaszcza Oni Mogą Obić ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:21 tia.:)) i jeszcze pamiętasz - oni również mogą obić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:22 a co kolego pałą nie dostałeś ? :> jak sie dowiem który to kandydat to wyślę Ciebie do niego to ci pokaże jak to się robiło :p Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:29 nie od żadnej z tyc organizacji. byłem za to wówczas niezwykle aktywnym opozyjonistom. już w wieku trzech lat zacząłem bywać na demonstracjach opozycji. dla niedowiarków mam zdjęcie:) KPN, takie tam sprawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:37 a tez takie ladne jak w stopce ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:22 A jak z ochota to insza, inszośc. Bo ja słyszałam o rezerwistach tylko. I jak przez mgłę szlochy nad ich biednym losem. Po latach się dowiedziałam, ze aż tak strasznie nie było. No może oprócz sera na śniadanie, obiad i kolację :) A i "spisywanie" odpowiedniej liczby przechodniów wieczorami. Co uskuteczniano na cmentarzach:D W godzine była odpowiednia liczba nazwisk spisana z płyt nagrobnych. A później można było zalewać stresa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:24 Czy ty aby nie masz jakiejs praktyki lekarskiej w stylu "bendonc młodom lekarkom " ... i ratowałaś biednych ZOMO'wców przed zapaścią psychiczną ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:32 Nie. Powiem krótko słabo się wtym orientuje. Przyznam się bez bicia.Jednak ORMO, ZOMO źle mi się kojarzy. Tego nie ukrywam. Nie twierdze, ze były tam same anioły. Bo słyszałam z opowieści o tzw brygadzie "Tygrysa" chyba tak się zwała. Która cuda na kiju jeśli idzie o pacyfikacje potrafiła robić. Ale wśród szeregowców bywało różnie. Tłukli bo lubili, bo byli źli, że musza się szlajać po ulicach. Ale zdarzały się tez takie elementy, że chcieli uciec najdalej jak się da. Zawsze byłam przeciwna generalizacji, bo to najprostsze. Nikogo nie wybielam, za nikogo tez przysłowiowej głowy bym nie dała (mam jedną :)). Ale na slepo też nie mam zamiaru wsadzac wszystkich do jednego wora.A tak aby dodac pikanteri sprawie. Znałam też pana pracującego w UB on wierzył w to co robił lub udawał, że tak jest. I nie krył się, że brał udział w przesłuchaniach. Czyli mam fajne znajomości. To kiedy zostane zlinczowana. Za to, że los mnie z takimi postaciami zetknał. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:36 > Za to, że los mnie z > takimi postaciami zetknał. to zalezy od bliskosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:39 Szzcerze, rodzina:D dalsza, bliższa. O niektórych przeszłości dopiero po ich śmierci się dowiedziałam. Wszystkiego nie jestem pewna. bo tak pokatnie o tym gadana. A ja słuch mam, to mimo szeptów usłyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:42 Powiem tak, nie przekreślam ale prezydenta to chciałbym mieć jednak bez takich obciążeń. No ale pytałem czy coś słyszeliście czy to tylko przedwyborcza plotka . Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 21:43 Wiesz. może to nie być prawda. Ale i kłamsto jak się przylepi to trudno oderwac. Moze o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mirella29 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 19.10.06, 10:06 plotek przed wyborami jest mnostwo i obawiam sie, ze to dopiero poczatek 3majcie sie bedzie jazda Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 19.10.06, 11:08 Plotka nie plotka jak widać coś było na rzeczy, ale podejrzewałem początkowo kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 12.10.06, 23:18 Bez inicjałów napisałeś aby nie złamać prawa. Nic nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 07:51 > Nic nie słyszałem. bo to nie powód do chwały :) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 01:16 który to mógł być? kandydatów jest czterech. Jeden za młody, drugiemu warunki fizyczne by nie pozwoliły ganiać, trzeci raczej w ZOMO nie był, a czwarty- nie wiem, czy też nie za młody. Kolejność w rozważaniach oczywiście dowolna. Napisz o kim myślisz. Oczywiście tak, żeby nie napisać, ale żebyśmy wiedzieli, kogo masz na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 07:52 > a czwarty- nie wiem, czy też ni > e > za młody. Czwarty mógł się załapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 09:23 Żeby nie było jak w Radiu Erewań :-) Tak to prawda, tylko nie Kowalski a Iksiński. Nie zomo tylko ormo. I nie on tylko jego pałowali... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 11:08 wyglada na to ze nie jest to radio Erewań, ale przeciez za samo bycie w ZOMO nie skazują nie ? moze musial ? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 19:13 napisz mi na priva, o kim myslisz, pls Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 19:17 z tego co już wiem to na ochotnika służbę wojskową na zomo zamienił Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 19:23 Podobno ktoś z kandydatów ale nie mam potwierdzenia więc nie będę pisał, jak sie okaże ze to radio Erewań to będzie kicha :) Myślałem ze moze ktos z Was wie Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 20:01 a tak ogólnie to się właśnie dowiedziałem, co to za kandydat. ale zachowam to dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 16:01 emektb napisał: > a tak ogólnie to się właśnie dowiedziałem, co to za kandydat. ale zachowam to > dla siebie. > hehe, mariano Ci temacik nawinął?? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 16:45 Nie, mariano w tym czsie z Tuskiem rozmawial , nie wiesz ? z urzedu przeciez dzwonil, z gabinentu prezydenta :> Formacje mają to do siebie ze nie są jednoosobowe , jesli ci to coś powie to sukces :> Odpowiedz Link Zgłoś
wowka5 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 13.10.06, 20:06 podobno jak tego zomowca gonili to mu noge przetrącili . czy tak ???? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 14.10.06, 12:07 nie przeszkadza mi , ze młody człowiek został wcielony do wojska , nawet jeśli minęło "tylko "25 lat, Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 16.10.06, 21:45 no i co Marcin poległeś? Odpowiedz Link Zgłoś
drawcarey Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 16.10.06, 23:21 raczej NIE, ale ciekawe kto na tym zyska i kto ta sprawe nakrecil?? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 17.10.06, 17:24 mówiłem, pisałem-Bobryk , Dobijański , Kulicki razem rozwalicie tą szarą sieć, a teraz już jednego MS odstrzelił,czas na następnego a mściwa to bestyja , mściwa okrutnie, casus Mrówczyńskiego, Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 18:53 bydlaq napisał: > Stawiam na Bobryka Adama a ja na Tolka Banana!! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 18:55 ja to chiałem napisać!!! i miałem jeszcze dodać tak na poważnie, że adam spoko gość jest. szacunek do niego mam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 17.10.06, 22:03 " i kto ta sprawe nakrecil??" Na forum rozkręcił ten co rozpoczął wątek. Dobrze słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 17.10.06, 22:10 No tak najlepiej teraz ukarac tego co przyniosl zle wiesci, informacje zaslyszane na ulicy tzw. "wiesc gminna". O przegranej sprawie MS'a tez pisza i nie poddaje sie jakos do dymisji. czy czasem nie przesadzasz z ta "medialnoscia" forum ? Nie wiedzialem ze to MK, ale wiem teraz ze MS o tym wiedzial i czekal na druga ture wyborow, wiec jesli sie tak stalo to chyba sie lepiej stalo dla MK ze wyszlo to teraz a nie w drugiej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 17.10.06, 22:13 "czy czasem nie przesadzasz z ta "medialnoscia" forum ?" Żartowałem. II tura dla M.K.- teraz ty żartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 17.10.06, 22:13 ile kasy zaoszczędził , Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 17.10.06, 22:16 Nawet nie o to chodzi (chociaz to tez) ale presja spoleczenstwa by byla duza, trudno by pozniej cos znalezc dla siebie w Siedlcach z taką naklejką po takiej promocji (na prezydenta). Postapil honorowo i rozsadnie moim zdaniem, szkoda ze nie powiedzial tego wczesniej otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 17.10.06, 22:30 otwarcie powiem , utopiono Go przy biernym przyzwoleniu PO, Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 17:47 ale już dziś puszcza się bąki , że zrobił to Mariusz Dobijański , słyszałem ploty z dworu obecnie panującego , że Dobijański z Urzędu Miasta dzwonił do Tuska { lider PO } i informował go o fakcie służby MK w zomo , ludzie to chore,siedlecka ku..zczyzna przechodzi krajową kurszczyznę, Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 18:34 siedlczanin13 napisał: > ale już dziś puszcza się bąki , że zrobił to Mariusz Dobijański , słyszałem > ploty z dworu obecnie panującego , że Dobijański z Urzędu Miasta dzwonił do > Tuska { lider PO } i informował go o fakcie służby MK w zomo Heh, też słyszałem dokładnie to samo, o czym piszesz... Ładna kampania Panie M.D.!! Gratuluję sposobu na walkę wyborczą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 18:41 mexican nie odwracaj kota ogonem. zapytaj najpierw panów z sts-u czy prawdą jest, że robią sondaże popularności kandydatów i na którym miejscu znajduje się obecny prezydent a na którym inni. jeśli chodzi o dobijańskiego to teraz pewni ludzie będą mu podkładać świnię, żeby go zdyskredytować a zgdanij dlaczego? dla podpowiedzi podam ci, że chodzi o miejsce dobijańskiego w ichnim sondażu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobra44 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 14:21 Spokojnie emektb, MD w twojej gazecie prowadzi w sondażu zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Kto twoim kandydatem kobra ? 20.10.06, 14:23 kolega kobra cos nie przepada za MD , powiedz kto jest twoim kandydatem bo na pewno nie jest to MD Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kto twoim kandydatem kobra ? 20.10.06, 14:38 A może jeszcze sam nie wiem? Nie naciskaj na niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kto twoim kandydatem kobra ? 20.10.06, 14:43 obserwator.ws napisał: > Nie naciskaj na niego :) a skąd wiesz, że to on a nie ona ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kto twoim kandydatem kobra ? 20.10.06, 14:57 hmmm... Męska intuicja? Jest coś takiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kto twoim kandydatem kobra ? 20.10.06, 15:01 obserwator.ws napisał: > hmmm... > Męska intuicja? Jest coś takiego? :) > intuicja? to wy też to macie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kto twoim kandydatem kobra ? 20.10.06, 15:02 No własnie pytałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto twoim kandydatem kobra ? 20.10.06, 15:31 Nie macie:) Posiadacie tylko zmysł obserwacji, bo wasze oko jest lepiej rozwiniete niż mózg. Dlatego tak się stroimy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:32 Popytaj współkandydat(ek)ów z listy FS ile mają na sumieniu... jesli powiedzą że nic dam Ci fajny temat na artykul prasowy... no chyba że M.D. zabroni pisać..... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:41 jeszcze przed chwila pisales ze :"Heh, też słyszałem dokładnie to samo, o czym piszesz..." tzn. ze MD siedzial u prezydenta i dzwonil do Tuska? pewnie te twoje rewelacje tej samej klasy, żałosne naprawdę żałosne, obrzucić gó**em moze sie kogos trafi, masz podejrzenia to napisz na forum, ale nawet pod płaszyczkiem anonimowości (jakże złudnej :> ) brakuje odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:45 bambii napisał: > jeszcze przed chwila pisales ze :"Heh, też słyszałem dokładnie to samo, o czym > piszesz..." nie przed chwilą, tylko jakiś czas temu... > tzn. ze MD siedzial u prezydenta i dzwonil do Tuska? pewnie te twoje rewelacje > tej samej klasy, żałosne naprawdę żałosne, obrzucić gó**em moze sie kogos trafi gó..ana jest jedynie rywalizacja wyborcza M.D. > , > masz podejrzenia to napisz na forum, ale nawet pod płaszyczkiem anonimowości > (jakże złudnej :> ) brakuje odwagi. Bogdanie... znaczy że mam się przedstawić?? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:47 > gó..ana jest jedynie rywalizacja wyborcza M.D. tym łajnem na razie obrzucasz ty, to twoja specjalnosc jak widze > Bogdanie... znaczy że mam się przedstawić?? jak masz odwage to prosze bardzo (w co wątpię) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:47 Ale do tego trzeba miec tzw. "jaja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:57 hehe, Ty się nie przedstawiłeś a ja wiem "kimty" ja się nie przedstawię a Ty wydedukuj "kimjażemjest"..... o właśnie... Bamboszu... ktoś Ci dał taką ksywę kiedyś.... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Zabrakło odwagi .... 20.10.06, 18:59 To sie własnie nazywa odwaga cywilna he he brawo, brawo. Pisać łatwiej, podpisać sie pod tym znacznie trudniej nieprawdaż ? Mexicanowi3 gratulujemy odwagi :D Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: Zabrakło odwagi .... 20.10.06, 19:08 Dziękuję, dziękuję za uznanie.... piszesz jakbyś pisanie z "dziadaprzada" miał w sobie ... szkoda tylko że to bełkot a nie "...303.." Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Zabrakło odwagi .... 20.10.06, 19:09 tak jak pisalem, zeby sie podpisać to trzeba mieć jaja dla mnie EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: Zabrakło odwagi .... 20.10.06, 19:11 coś się tak zawziął, maluczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: Zabrakło odwagi .... 20.10.06, 19:12 B.A.mboszu, posłuchaj czasem A.Badalementiego a nie tylko Morricone i Morricone... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: Zabrakło odwagi .... 20.10.06, 19:10 mexican3 napisał: "dziadaprzada" "dziadapradziada" miałobyc... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:43 i jeszcze jedno Ty jako poplecznik MK wspolnie wychodowaliscie węża na piersi, ale i tak pewnie nie zakumasz kolego :> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:45 i na koniec malutkie pytanko do ciebie , powiedz czy bycie w formacji jak w topicu ma znaczenie dla ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:48 MK? MS? MK (PISi) a i tam A.B..... skąd możesz wiedzieć czyim poplecznikiem jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:50 to miło, osłuchany i oczytany jesteś.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 18:51 w kestii odwagi cywilnej rozmawiamy tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50243519&a=50683655 Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 20:22 mexican3 napisał: > Heh, też słyszałem dokładnie to samo, o czym piszesz... > Ładna kampania Panie M.D.!! Gratuluję sposobu na walkę wyborczą ;P Jeśli to prawda to jestem pewien,że MD do takich chwytów by się nie zniżył. Można się ścinać, ironizować, nawet naśmiewać ale bez takich pomówień. Z drugiej strony taką grę zaczeli wowka, głos-glos, bibinka i wskazywali swojego faworyta. Mogła to być "piąta kolumna" ? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:04 > taką grę zaczeli wowka, głos-glos, bibinka oni tez sa w ukladzie :> Odpowiedz Link Zgłoś
kobra44 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 14:17 Kobra też dołącza się do gratulacji dla MD. Ale obok tego daję do przemyslenia : JAKĄ BRONIĄ WOJUJESZ - OD TAKIEJ GINIESZ! Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 15:53 bambii napisał: > Ze niby MD tez byl w ZOMO ? ..bo donosi i przez innego donosiciela (bo "saintem" napewno nie jest) "zginie"... Nikt nie lubi kapusi... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 15:56 > Nikt nie lubi kapusi... dobre ... bo takie Polskie , a do tego ta pewnosc Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 20.10.06, 16:00 bambii napisał: > > Nikt nie lubi kapusi... > > dobre ... bo takie Polskie , a do tego ta pewnosc znaczy że tylko w Polsce nie lubi się donosicielstwa?? gratuluję obeznania świata... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii O donosicielstwie 20.10.06, 16:06 to znaczy ze to co piszesz jest , wg ciebie, prawdą. Tak jak ktos napisal , MD dzwonil do Tuska z gabinatu prezydenta , brawo i gratulacje za logike . P.S. Jesli chodzi o donosilciestwo to uklady mafijne tez nie lubia donosicielstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:08 Powiało grozą, poważnie... Może przerzucimy się na pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:18 nie lubie takiego myslenia , jak Kali ukraść krowę to jest ok , jak Kalemu ukradną krowę to już nie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:17 Rozumiem, znaczy że Ty, B.A. ("bambi",znaczy...) też kapujesz, dlatego to akceptujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:22 Człowieku ty chyba nie wiesz co piszesz, czasem trzeba po,myśleć zanim sie coś napisze, to naprawde nie jest trudne. Pomyśl, jakby mial pewnosc ze tak jest jak napisalem to nie pisalbym pod swoim nickiem, co wiecej napisalbym inaczej, po drugie ta informacja juz krazyla wczesniej (jakbyś był dociewkliwy to znalazłbyś info). Po trzecie nie była to plotka co się później otwierdzila. Co do kapowania rozumiem ze jak bedziesz widzial jak sasiad , sasiadowi "podkreci" kolapki to go nie "zakapujesz" do okradzionego sasiada, slowem nie powiesz nie ? to jest wlasnie mentalość Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 17:03 B.A.mbi, tak się zdenerwowałeś że literówki jak przedszkolak wytrzaskałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 17:08 nie zgadles , musialem zawiezc zone , i tak ledwo zdazylem :> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 17:10 Aby zaspokoic twoja ciekawość to po tym poscie dostalem informacje na maila od nieznanej mi osoby potwierdzajace te pogłoski, jak zycie pokazalo prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 17:12 no i nie odpowiedziales w koncu co z tymi kołpakami "Kali donieść na sąsiada czy nie ? trudny dylemant moralny nie ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 17:31 W temacie "Kalego" powinniśmy chyba mówić o uczciwości a nie o donosicielstwie... nie informuję sąsiada dlatego, aby zaszkodzić tylko aby pomóc... Gdybym chciał zaszkodzić, to, daję słowo, że miałbym kilka słów o połowie kandydatów z każdej listy. Nie chcę szkodzić, ale na donosiciela nie zagłosuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 17:44 Ty tego nie rozumiesz, donoszac na niego : jednemu pomagasz drugiemu szkodzisz , cos z logika na bakier u ciebie Co do uczciwosci jak napisal siedlczanin15 to ze nie mowi cie calej prawdy tez nie jest uczciwe, no ale "Kali krasc to ok " rozumiem rozumiem :> > Gdybym chciał zaszkodzić, to, daję słowo, że miałbym kilka słów o połowie jsli PRAWDZIWE (i jestes w stanie udowodnić) to Twoim obywatelskim obowiazkiem jest to ujawnić inaczej zachowujesz sie jak złodziej, taki układ mafijny: "ja wiem ale nie powiem". Co wiecej jeśli wiesz coś o łamaniu prawa przez kandydatów to nie ujawniając tego też łamiesz prawo(Art. 233 § 1) > ale na donosiciela nie zagłosuję.... ja tez nie tylko problem polega na tym ze ja go nie znam :>, ale w sumie wolny mamy kraj Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 18:01 Zadam to pytanie: mariano_d, zakapowałęś czy nie?? Odpowiedz uczciwie, a Bóg i Społeczeństwo Ci wybaczy... (tak sądzę..).... ale, może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 18:04 M.E.xican mariano_d juz wczesniej pisal i to w tym wątku : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50243519&a=50563815 Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 18:06 apropos, co Ty ciągle z tą mafią...?? Mario Puzo się naczytałeś, czy Coppolę oglądałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 18:09 a nie było tam nienawisci do "donosilcieli" ? a moj ulubiony w tych klimatach film to "Dawno temu w Ameryce " rowniez ze wzgledu na muzyke. Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 18:10 E.Morricone.... fakt, to geniusz.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:25 mexican3 narażasz się na srogi gniew bambii'ego. Zaraz znajdzie tobie towarzystwo. bambii'emu trzeba przytaknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:27 kilka razy otrales sie o plonkownice , chyba jednak przestane dyskutowac z toba na forum, to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:30 Mówiłem, że bedzie straszył. A strasz sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:35 Za wycieczki personalne bo jak brakuje argumnetow to brzytwy sie chwytasz. Widac chyba cos bylo na rzeczy skoro siedlczanin13 tak ci napisal : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50549041&a=50630115 Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:39 Odpowiedziałem na ten wpis forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50549041&a=50568492 Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 16:42 Tak odpowiedziałem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50549041&a=50625390 Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin15 Re: O donosicielstwie 20.10.06, 17:05 Tylko ktoś kto nie rozumie na czym polega jawność życia społecznego może tak pisać. Moim kandydatem był Marcin Kulicki, ale gdyby ta prawdziwa (to podkreślam) informacja nie pojawiła się teraz to czułbym się oszukany. Mówienie o donosicielstwie w tym aspekcie jest nieuczciwe. Tylko ludzie popierajacy oszustów i złodziei mogą tak pisać, tam donosicielstwo nie jest mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 18:36 też o tym słyszałem. ba mogę się pobawić w bardziej pikantne szczegóły:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 20:05 Emektb nie wyciagaj stringów politycznych :) bo co niektórzy zaczna się zbytnio podniecać i ich krew zaleje. Co skończy sie nowym napływem efektownych ników damskich :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 20:18 stenogram: MD:"czesc donek tu ja md " DT:"Kto?" MD: "No ja 'bolek' " DT:"aaaa juz wiem, no co tam?" DT:"Macie zomowca w skladzie" DT:"jakiego zomowca?" MD:"no na prezydenta" DT:"Co ty mowisz?!" MD:"No tak, dzwonie z urzedu bo z domu nie mogo, no wiesz, sluzby...." DT:"przyznal sie ?" MD:"tak , jak wkrecilismy go na kolo do lamania kosci, wszysko wyspiewal" DT:"dzieki 'bolek' cos z tym robimy..." Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 20:30 Usłyszałeś ten stenogram, czy wieść gmina ....Szepty i krzyki. Szepty i krzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 20:41 no jasne, sam go do kola wiazalem. 'prosze pana, prosze pana po poludniu na zabawie utonela kaczka w stawie pan nie wierzy? daje slowo sprowadzono straz ogniowa...' Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 20:44 bambii napisał: > no jasne, sam go do kola wiazalem. Ty brutalu, :) a to ponoc ja mam skazę genetyczną w postaci ciekawej rodzinki ;). Ty miałes byc po jasnej stronie mocy. jakoś tak przycichłeś. "Nadzór" nakazał nie więcej jak dwa posty na godzinę. I po 22- giej grzecznie do łózia za przytulanke robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:02 eeee ale uwierzylem w swoja sprawcza moc, pytam dzisiaj o kandydata , nastepnego dnia sklada rezygnacje, napisze o chorych jutro beda zdrowi, tylko nie wiem gdzie sie tego nauczylem :) Niech moc bedzie z Tobą ! A dzisiaj w rozjazdach bylem (strasznie rozkopana trasa katowicka) :) pozatym trzeba troche popracowac od czasu do czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:40 Dzwoniłem z gabinetu Prezydenta, siedząc na jego fotelu, pijąc Jacka Danielsa i paląc kubański cygaro. Dzoniłem do samego Tuska bo z plebsem nie gadam. Kpina - to tak dla tych, którzy uwierzyli :( Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:42 > Dzoniłem do samego Tuska wiesz co daj mi numer bo mam sprawe do niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:44 Ja też poproszę. Ma nawet niczego sobie syna ;) Troszkę młody, ale pełnoletni :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:46 czy ty aby nie prowokujesz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:47 Co też masz syna w wieku Tuska juniora :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ZOMOwiec na Prezydenta ? 18.10.06, 21:48 Znaczy taki tuskański ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś