Dodaj do ulubionych

Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ?

29.11.06, 21:35
ze źródeł POinformowanych , oczywiście dobrze,kandydatem na vice jest
M.Kulicki , taką uchwałę podjął Zarząd siedleckiej PO , uważam , że to wielki
niewypał powołać człowieka który nie umiał obronić swoich racji w kampanii
prezydenckiej , jak znam M.Kulickiego to propozycję uzna za nieprzyzwoitą ,
ale komu takie chore pomysły przychodzą do głowy
Obserwuj wątek
    • gembek Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 29.11.06, 21:42
      ciekwe co powiedzą władze PIS jak się dowiedzą że VICE PISu jest ZOMOWIEC i
      dziwię się PO że na własne życzenie idą na dno.
      • abanderado Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 29.11.06, 21:58
        ja wszystkim zycze jaknajlepiej a szczegolnie miastusiedlce
        ale w tym miXie nie bedzie zgody .... i co wtedy powiedza ? niedlugo
        zobaczymy...
      • oxylog Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 29.11.06, 22:03
        > dziwię się PO że na własne życzenie idą na dno.
        Oni już są na dnie, a zamiast się odbić, to z takimi pomysłani grzęzną w mule.
        Widzę, że Kulicki ma nieodparte parcie do władzy, a tacy ludzie są są szkodliwi
        i niebezpieczni. Słyszałem też z dobrze POinformowanych źródeł, że marzy mu sie
        kariera jak kolegi RA, tak wiec jak zostanie vice (oby nie) to będzie
        wypatrywał momentu do wybicia i nic dla tego miasta nie zrobi.
        Smutne.
    • krzycho1252 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 30.11.06, 18:01
      Prezydent w TV Siedlce powiedział, że drugi wice to sprawa PO. Jednym będzie JG
      z PiS. Oglądajcie 15 min. po pełnej godzinie.
      • abanderado Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 30.11.06, 18:26
        ... p.Glowacki jest wybitnym samorzadowcem, podpisuje wszystko bo nawet jak
        przeczyta to nie rozumie, w imie zmian vice wybrali ...

... zomo na drugirej flance :-))) o taki zmiany napewno chodzilo elektoratowi...
        najpierw ucieka ... rezygnuje .... a teraz wraca jak bumerang

meliorator - zomowiec - koscielny zbieracz na tace

jedno jest pewne bedzie ciekawie !!!

• krzycho1252 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 30.11.06, 18:36
          Poluzowałem gumkę od moherowego beretu i już u mnie po wyborach. Ty dalej
          jeszcze w kampanii? Najważniejsze, że PiS jest w Zgodzie i Rozwoju...
          Myślałem,że to tak przed drugą turą tylko...
          • abanderado Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 30.11.06, 21:43
            w kompanii jestem de facto
            zgoda i rozwój .... hm .... to mi wygląda bardziej na zgroze niedorozwoii
            • nothx Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 30.11.06, 23:17
              Odnosze wrazenie, ze siedlecka PO ma w swoich szeregach- i to gdzies w swojej
              elicie, jakiegos dywersanta, ktory skutecznie niszczy resztki jej dobrej opinii
              wsrod mieszkancow Siedlec.
              Kolejny jego wymysl to pomysl pod tytulem:
              "Jak nie brat Miska, to zomowiec".
              • rudy74 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 10:06
                W najbliższy poniedziałek o godz.14 prezydent Kudelski powoła prawdopodobnie na
                wice M. Kulickiego
                • bladymswitem Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 10:27
                  a mogliscie miec prezydenta z doswiadczeniem i bez takiej przeszlosci
                  coscie narobili !
                  • emektb Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 10:40
                    dzwonił do mnie dzisiaj znajomy z RMF i pytał czy to prawda:))
                • miisio1 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 14:24
                  Czy ten Ambroziewicz upadł na głowę? a może za młodych lat dostał po głowie od
                  ZOMO? Czy PO poza Filipkiem i Kulickim nie ma ludzi na stanowisko wice? -
                  ludzieeee, ratujcie!!.
                  • gembek Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 14:28
                    z tego co wiem to Filipek nie chce być Vickiem i ma rację a Kulicki się pcha,
                    pcha i pcha do tej władzy!!!
                    • mmjm3 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 14:41
                      jak znam Filipka to tylko czeka jak mu zaproponują to weźmnie ten stołek i
                      będzie wtedy ważniakiem
                      • gembek Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 16:12
                        a ja nie znam Filipka osbobiście ale wim że temu facetowi dobrze z oczu patrzy
                        i nie sądzę że gdyby dostał taką propozycję to by ją łykną. Uważam, że to jeden
                        z już nielicznych rozsądnych gości w tym całym siedleckim PO
                        • abanderado Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 01.12.06, 21:08
                          pozyjemy zobaczymy ciekawie bedzie napewno i to lada chwila ...

glowacki chyba byl za inwestycje odpowiedzialny jako vice dotychczas wiec
                          ciekawe ile projektow mu zablokowal syman ze chlopak nie mogl rozwinac skrzydel,
                          teraz sie napewno rozwinie ....

"nawet papier toaletowy zeby byl potrzebny musi sie ciagle rozwijac"
                          • niunianiu tak sobie myślę ... 01.12.06, 21:17
                            jaśnie pan Głowacki był vice - pr za Symka, tak? tak!
                            i będzie vice- pr za Kudelskiego, tak? tak!
                            jaki wniosek z tego, a otóż taki, że to musi być świetny fachowiec wykształcony
                            i pracowity skoro na ten stołeczek usiądzie drugi raz, tak? tak! eeeeee tak???
                            --
                            nie poluj na ocelota
                            • mrfan Re: tak sobie myślę ... 01.12.06, 22:32
                              Pół miasta mówi, że chcieliby żeby vickiem z PiS-u był M.O.,że tak wybrali,
                              chcieli zmian, ludzi sukcesu, ludzi otwartych i twardych ...i co? Głowacki?
                              wskażcie mi jego jeden sukces!Jestem zaskoczony decyzją PiS-u! Nie wykorzystać
                              jego wyniku? Nie rozumiem.
                              • abanderado Re: tak sobie myślę ... 01.12.06, 23:41
                                ludzie licza sie tylko do momentu jak wrzucaj kwity do urny, potem jest juz
                                niestety tylko gorzej ... zapytajcie kogokolwiek kto pracuje lub pracowal w UM o
                                glowackiego i to najlepiej czlowieka najbardziej niezaleznego ktory pracowal
                                jeszcze przed symkiem ... i wszytsko jasne ... SPRAWDZCIE LUDZI KTORZY MAJA
                                ZARZADZAC MIASTAM POD WZGLEDEM KOMPETENCJI, ODSWIADCZENIA W ZARZADZANIU,
                                OSIAGNIEC .....
    • bladymswitem Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 02.12.06, 00:01
      pojdzie za wszelka cene!!!! w radio uslyszycie jak sie beda z nas smiac!!!!
      • oxylog Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 02.12.06, 00:04
        >radio uslyszycie jak sie beda z nas smiac!!!!
        Mam nadzieję, że to jaja i będą obśmiewać w radiu Erewań
      • brat_szczepana Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 02.12.06, 00:05
        Nie będą, bo wszędzie tak samo śmiesznie. Sami z siebie będą się śmiać?
        • rudy74 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 03.12.06, 23:37
          Kulcki jutro vice Prezydent
          • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 04.12.06, 16:40
            to już dzisiaj i wie ktoś coś ?
            • partyzant76 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 04.12.06, 16:44
              Dziś nic. Głowacki potwierdzony oficjalnie ustami samego Kudelskiego. O
              kandydacie PO oficjalnie nic. A nieoficjalnie, że PiSowi się ZOMO nie podoba.
              Wiceprezydenci będą na kolejnej sesji. Dziś wybrano tylko zastępców
              przewodniczącego rady.
              • abanderado Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 04.12.06, 21:32
                zastepcow to miasto bedzie mialo wypasnych ... obsada urzedu naprawde
                pasjonujaco sie zapowiada widze bo i sekretarz...
                • noemilux Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 06.12.06, 15:38
                  Będą euro - Jak podaje "GW", władze samorządowe Mazowsza rozdzieliły
                  europejskie fundusze dla regionu. Wśród inwestycji, które mogą liczyć na euro
                  znalazła się wewnętrzna obwodnica Siedlec.

A PAJACE CAŁĄ KAMPANIE TRĄBILI ŻE ANI EURO ANI EURO - GŁUPCY
                  • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 06.12.06, 15:43
                    nie rozumiem dlaczego w tym wątku i kto mówił że "ANI EURO ANI EURO" ?
                    • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 06.12.06, 15:45
                      aaa i jeszcze jedno :

wiadomosci.onet.pl/1445795,11,item.html
                  • emektb Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 06.12.06, 16:01
                    no to rozdzieliły czy nie? bo jeśli piszesz, że "mogą liczyć" to dla mnie
                    oznacza to tyle, że jeszcze nie dostały. a wcześniej nie dostały na
                    infrastrukturę.
                    • abanderado Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 07.12.06, 12:57
                      cisza na forum polityczna nastała jakby wszyscy ... poszli rzadzic ... ???
                      • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 07.12.06, 12:58
                        a coś już wiesz ?
                      • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 07.12.06, 12:59
                        aaa z tego wniosek że piszą tylko ci politycznie bezrobotni ;)))))
    • krzycho1252 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego 07.12.06, 13:58
      Za TS
      "Kulicki wiceprezydentem
      Dziś, 7 grudnia o 11.00, prezydent Siedlec Wojciech Kudelski powołał Marcina
      Kulickiego na wiceprezydenta."

Żywy egzemplarz na wystawę z okazji 25 -lecia wprowadzenia stanu wojennego.
      Takie siedlecko - polityczne "wychowanie patriotyczne".
      • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego 07.12.06, 14:06
        > Żywy egzemplarz na wystawę z okazji 25 -lecia wprowadzenia stanu wojennego.
        > Takie siedlecko - polityczne "wychowanie patriotyczne".

jakoś tak z przekąsem napisałeś :)
        • krzycho1252 Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego 07.12.06, 14:10
          Z bardzo dużym przekąsem. Zatkało mnie.
          • bambii Wiatr w plecy 07.12.06, 14:18
            "Czuję, że wiatr wieje mi w plecy! Chciałbym, żeby zwyciężyła uczciwość i
            mądrość, to będzie zbawienne dla wszystkich mieszkańców. Proszę o zostawianie
            również swoich komentarzy Drodzy Internauci, dla mnie będzie liczyła się każda
            opinia, rozważę każdy głos!"

www.marcinkulicki.pl/blog3.php
            • krzycho1252 Re: Wiatr w plecy 07.12.06, 14:29
              Wiatr w plecy.
          • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego 07.12.06, 14:19
            Pan napisał , znowu się zapomniałem
          • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego 07.12.06, 14:24
            a jak to w PiS wytłumaczą Kaczyńskim ?

w końcu tak grzmieli :

skocz.pl/zomo_s
          • oxylog Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego 07.12.06, 14:29
            Mnie nie zatkało, wiem o tym, że ten człowiek ma wielką chęć posiadania władzy.
            Mam jednak nadzieję ze:
            - po pierwsze "winda na Wiejską" z naszego urzędu już nie odjedzie
            - po drugie Pan prezydent może "dużo wymagać" od swojego zastępcy i dać mu pole
            do popisu w pracy.
          • bambii Oświadczenie 07.12.06, 14:30
            " Informuję, iż w dniu 17.10.06 podjąłem decyzję o wycofaniu swojej kandydatury
            z wyborów na Prezydenta miasta Siedlce oraz Radnego Rady Miasta.
            Dwadzieścia lat temu z powodów rodzinnych zasadniczą służbę wojskową
            odbywałem w Nadwiślańskich Jednostkach Wojskowych, a następnie w jednostkach
            Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Olsztynie.
            W chwili obecnej moi konkurenci polityczni wyciągnęli sprawę na światło
            dzienne przedstawiając ją w kategoriach, które dyskredytują mnie jako kandydata.
            Bez znaczenia dla nich pozostaje fakt, iż była to zwykła żołnierska
            służba zasadnicza, którą odbywało tysiące młodych ludzi uczestnicząc w
            pilnowaniu ładu i porządku publicznego, zabezpieczając imprezy masowe czy
            patrolując ulice dniem i nocą. Podobnie dzieje się i dzisiaj chociaż nazwy się
            zmieniły.
            Dla dobra organizacji powiatowej Platformy Obywatelskiej, której jestem
            aktywnym członkiem od chwili powstania, dla uniknięcia zdziczałej nagonki, która
            dotknie moją rodzinę podjąłem decyzję o wycofaniu się z aktywnej polityki.
            Dziękuje wszystkim sympatykom i członkom Platformy, którzy obdarzyli
            mnie zaufaniem, dziękuję wszystkim ludziom którzy rozumieli, że dla dobra
            naszego miasta pragnąłem podjąć trud wspólnej pracy.
            Mam nadzieję, iż nadejdą jeszcze czasy, gdy w Polsce będzie się oceniać
            ludzi po kompetencjach, umiejętnościach i wkładanej pracy we wspólne dobro."

www.marcinkulicki.pl/blog7.php
            co to jest "aktywna polityka" ?
            • krzycho1252 Re: Oświadczenie 07.12.06, 15:06
              bambii napisał
              co to jest "aktywna polityka" ?
              >
              Po tym cytacie z oświadczenia
              "Dla dobra organizacji powiatowej Platformy Obywatelskiej, której jestem
              aktywnym członkiem od chwili powstania, dla uniknięcia zdziczałej nagonki, która
              dotknie moją rodzinę podjąłem decyzję o wycofaniu się z aktywnej polityki."
              nic nie rozumiem. Stanowisko dostał dla dobra mieszkańców (nie rodziny i PO)a
              to jest polityka lokalna. Czym jest nieaktywna polityka ? Nie odpowiem ci
              bambii. ...ten "wiatr w plecy" i jakby "deszcz" padał w twarz.
              • abanderado Oświadczenie 07.12.06, 15:17
                juz się zmęczyłem tym vickiem
      • oxylog Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego 07.12.06, 22:07
        Ciekawe co na to wszystko wujek Jarek ?
        Choć on ma teraz sexaferę ""samobrony" do przełknięcia, ... a może ktoś
        wykorzystał to zamieszanie do wskoczenia na stołek, a nawet...
    • tortillap Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 07.12.06, 14:51
      gdybyście wybrali Symanowicza wstydu by nie było, a teraz możecie sobie kupić
      proporczyki okolicznościowe :
      www.polskaludowa.com/dokumenty/milicja/proporczyki_ZOMO.htm
      • bambii Re: Kulicki vice Prezydenta Kudelskiego ? 07.12.06, 15:24
        > gdybyście wybrali Symanowicza

no nie wiem, nie wiem

co do linków to ja tez potrafię :

pl.wikipedia.org/wiki/Zmotoryzowane_Odwody_Milicji_Obywatelskiej
        www.lubin82.pl/index.html
        www.sw.org.pl/notes.html
        • abanderado kudelski - glowacki - kulicki 07.12.06, 18:16
          kudelski - glowacki - kulicki
          co za mix wyksztalciuchuf

• krzycho1252 Re: kudelski - glowacki - kulicki 07.12.06, 21:34
            Tercet + kwintet doprowadzą nas do świetlanej przeszłości. Kto wtedy będzie
            pamiętał, że było coś nie "tak" ?
            • gembek Re: kudelski - glowacki - kulicki 08.12.06, 12:41
              zatkało mnie i to bardzo delikatnie powiedziane, głosowałem z całą moją
              rodziną i znajomymi na PO ze względu na AF ( bardzo pozytywna postać) i muszę
              powiedzieć, że w tej sytuacji był to mój pierwszy i ostatni oddany na PO głos.
              a Kudelskiemu chyba nie ma co gratulować takiej "wizytówki MK"
              • miisio1 Re: kudelski - glowacki - kulicki 08.12.06, 16:53
                A co wg ciebie reprezentuje sobą twój idol A.F czyli Filipek? Dokąd mi tego nie
                wytłumaczysz to nie przestanę się śmiać. Tak że szybko odpisuj, bo pęknę ze
                śmiechu.
                • gembek Re: kudelski - glowacki - kulicki 08.12.06, 20:36
                  mam nadzieję, że jeszcze cię nie rozsadziło miisio1. Po pierwsze to nie jest
                  mój idol bo nie znam tego gościa osobiście, po drugie to ze względu na to, że
                  byłem sympatykiem PO zainteresowałem się jego osobą jak wystawili go na
                  prezydenta, po trzecie od różnych ludzi z różnych środowisk słyszałem same
                  dobre opionie o jego osobie a o MK raczej w większości te niezbyt pozytywne.
                  ale tu nie chodzi o AF skoro nie chciał być tym vickiem tylko całą tą sytuację,
                  nie bardzo potrafię ją zrozumieć i w zasadzie to chyba już nie chcę bo pewnie
                  jestem za młodi i za głupi jak dla ciebie!!!
                  • doberek4 Re: kudelski - glowacki - kulicki 08.12.06, 21:22
                    drogi gembeku, tu nie chodzi tez o to czy AF chciał był wi ce czy nie, tylko o
                    to że żeby być urzędnikiem samorządowym na takim stanowisku trzeba spełniać
                    pewnwe wymogi prawne np pracowac aw administracji jakiś czas i zaPEWNE
                    NIEKTÓRZY TAKICH DOŚWAIADCZEŃ ZAWODOWYCH NIE MAJĄ. a tak mimochodem: dlaczego
                    taką wagę przywiązujecie do niektórych osób, a czasem nawet do siebie? a sądzę
                    to po tym, że nie używanie zaimków tylko piszecie np. dobre opinie o jego
                    osobie, dotyczy to mojej osoby itp. to nie wpływa na dodawanie sobie ważności
                    tylko jest śmieszne i zadufane. no bo jak to brzmi: takie jest zdanie mojej
                    osoby.? tak jakoś się to przeniosło z "salonów" sejmowych, tylko po co?
                    • gembek Re: kudelski - glowacki - kulicki 08.12.06, 21:43
                      doberek4 napisała:

> drogi gembeku, tu nie chodzi tez o to czy AF chciał był wi ce czy nie, tylko
                      o
                      >
                      > to że żeby być urzędnikiem samorządowym na takim stanowisku trzeba spełniać
                      > pewnwe wymogi prawne np pracowac aw administracji jakiś czas i zaPEWNE
                      > NIEKTÓRZY TAKICH DOŚWAIADCZEŃ ZAWODOWYCH NIE MAJĄ. a tak mimochodem: dlaczego
                      > taką wagę przywiązujecie do niektórych osób, a czasem nawet do siebie? a
                      sądzę

nie chodzi już o tego Filipka bo równie dobrz mógłby to być X czy Y tylko o to,
                      że Kulickiemu kazano zrezygnować ze startu na prezydenta i na radnego bo się
                      okazał be, a tera jest cacy i tego właśnie nie rozumiem.
                      A co do tego pisania - o jego osobie itd to pisząc na forum staram się pisać
                      jak najdelikatniej żeby nikogo nie obrazić - bo tak mnie mamusia nauczyła, ale
                      dziękuję za uwagę wezmę sobie ją do serca. Jak się zadomowię na forum to pewnie
                      będę bardziej otwarty.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka