gmx3 03.05.07, 11:42 a jednak - jak się nieoficjalnie mówi... koło BP nie bedzie "restauracji" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzycho18 Re: A moze jednak 03.05.07, 13:39 "Jak się dowiedzieliśmy w siedzibie firmy McDonald's w Warszawie, w tej chwili trwają bardzo poważne rozmowy na temat utworzenia kolejnej filii u nas, w Iganiach. W Dziale Public Relations powiedziano nam, że za dwa miesiące poznamy szczegóły tych negocjacji. Wówczas będziemy mogli Wam przekazać najistotniejszą informację - kiedy powstanie McDonald's w Siedlcach." Jest to cytat z Gazety Siedleckiej z 25 kwietnia 2007 roku Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin_chuck Re: A moze jednak 03.05.07, 18:46 nie wierzę tej gazecie wcale a wcale... jest nierzetelna i nie zawsze wie o czym pisze... a w tej konkretnej sytuacji to nawet nie wiem, czy dobrze czy nie, że MC będzie albo go nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
xkala86 Re: A moze jednak 04.05.07, 13:32 Jakiś czas temu na stronie Tygodnika Siedleckiego pisali, że jeszcze w tym roku mamy tam zjeść, więc już sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: A moze jednak 05.05.07, 21:58 TS pisał tak bo tak myśleli ale info nie były potwierdzone w siedzibie MC'D dzisiaj byłem na BP i jest tam jakiś bar czy cos w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
elf181 Re: nie bedzie McDonalds 05.05.07, 23:19 no i dobrze,dajcie sobie spokój z McD,w Ameryce to obciach jeść w tych barach,mamy swoje żarcie,zdrowsze i ciekawsze Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: nie bedzie McDonalds 05.05.07, 23:22 > dzisiaj byłem na BP i jest tam jakiś bar czy cos w tym stylu... Wiadomo co, WBC czyli Wild Bean Cafe. A McD's będzie, niestety. Nie ma przed nim ucieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: nie bedzie McDonalds 06.05.07, 18:39 a mi to jest rybka czy on bedzie czy nie bo troche ludzi pojdzi na poczatku tam zjesc zeby miec frajde ze byli w mc'd a potem to juz bedzie jak z kazdym barem... Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: nie bedzie McDonalds 06.05.07, 20:02 A niech sobie chodzą, jak lubią. Inwestor jednak pewnie bardziej liczy (albo nie) na jadących "dwójką" i od wielkości "potoku podróżnych" uzależnia podjęcie decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndere11a Re: nie bedzie McDonalds 03.09.07, 16:23 Wild Bean Cafe zamiast McDonalda to dobra wiadomośc:) Jedzenie i bardziej smaczne, i zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa Re: nie bedzie McDonalds 04.09.07, 00:02 to jak w koncu z tym McDonald's? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndere11a nie bedzie McDonalds!!!! 04.09.07, 13:41 Kto myslałby o MD, jeżeli jest WBC? :P A tak serio to nie wiem, bo mnie to nie obchodzi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vikussia Re: nie bedzie McDonalds 06.09.07, 20:43 ale to nawet dobrze.. dzieciaki nie będą jedli tej chemi.. a siedlczanom nie będzie groziło natychmiastowe utycie..wiecie ile to ma kalorii!!! a wiecie w tych czasach trzeba dbać o linie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: będzie McDonald 25.01.08, 10:28 Będzie! Tak napisał E. Myrcha i życzył smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: będzie McDonald 25.01.08, 10:38 będzie, bo mcdonald ponad i.5 miesiąca temu podpisał umowę z bp na budowę takiej budy w iganiach. smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: będzie McDonald 25.01.08, 10:42 Ciasnawo przy młynie ale buda się zmieści. A co budują przy Hetmanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pogus Re: będzie McDonald 25.01.08, 13:25 Miał to być obiekt sieci supermarketów Plus. Ale co będzie docelowo - niewiadomo. Plus sprzedał wszystkie istniejące sklepy Biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: będzie McDonald 25.01.08, 17:45 Czyżby Biedronka? Proszę nie... Ale słyszałam, że na dole ma być ten supermarket, a na górze do wynajęcia dla innych. Na razie dachem przykryte, może w miesiącach wiosennych nastąpi uroczyste otwarcie. Może jakąś listę społeczną utworzymy, coby załapać się na wielkie promocje pierwszego dnia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: będzie McDonald 12.02.08, 21:31 Wychylę się przed szereg krzywo patrzących na MD i cichutko przyznam, że lubię shake'a i lody świderki.... czekam na lincz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: będzie McDonald 12.02.08, 17:09 Umowa podpisana a krzaki jak rosły tak rosną, wie ktoś morze kiedy coś się ruszy? i czy w ogóle się rusz? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: nie bedzie McDonalds 14.02.08, 11:46 będzie, będzie. dostali pozwolenie na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: nie bedzie McDonalds 15.02.08, 14:35 A nie wiesz może kiedy się zacznie coś dziać? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: nie bedzie McDonalds 15.02.08, 15:49 nie wiem, ale z tego co mi znajomy mówił to wkrótce mają ruszać z pracami Odpowiedz Link Zgłoś
aaaiszaaa chyba jednak bedzie McDonalds 09.03.08, 12:43 Z moich informacji wynika, że jednak będzie. Mam nadzieję, że z nowym wystojem, z najnowszymi zmianami jakie w restauracjach tej sieci zachodzą - czyli wystrój zgodnie z feng shui, fontanny itd... Czekam na MC Donalda w Siedlcach już 10 lat. Lubię tam zjeść frytki, she..ka, lody z polewą czekoladową i podają bardzo dobrą kawę. PRZYBYWAJ MC DONALDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: nie bedzie McDonalds 07.03.08, 16:20 Nie bedzie McDonalds...? Tym lepiej...zdrowie mieszkańców miasta tylko na tym zyska. :-) P.S. Nazywanie tego przybytku restauracją jest obrazą dla wszystkich osób prowadzących działaność gastronomiczną z prawdziwego zdarzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: nie bedzie McDonalds 07.03.08, 17:55 Nie rozumiem, dlaczego powstanie tej restauracji jest solą w oku dla niektórych osób. Przynajmniej nie będzie już taką nobilitacją i atrakcją, jak kiedyś za moich wczesnoszkolnych lat, kiedy jadąc na wycieczkę do Warszawy, obowiązkowo każda klasa tam była ;D Odpowiedz Link Zgłoś