Dodaj do ulubionych

Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi przedsta

24.03.11, 13:35
Czy ma ktoś skan książki "Tak lubię gotować" lub "Podróże z thermomixem" ??
W zamian mogę wysłać skan "Nasi przedstawiciele polecają"
Obserwuj wątek
    • dasiawyd Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 25.03.11, 12:09
      ma w domu "podróże" zeskanuję i Ci prześle...postaram sie przez weekend smile
      jeśli masz skan "nasi przedtawiciele...." będę bardzo wdzięczna za przesłaniesmile
      • magda_sk Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 25.03.11, 16:32
        moj mail magda_p15 małpa wp.pl smile
        ja moge zeskanowac w poniedzialek smile
      • melka.2005 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 15.05.12, 21:41
        Witam
        ja równiez zaczynam gotowanie z TM
        jeśli to możliwe proszę o skany książek
        "Nasi przedstawiciele.." oraz "Prodróże.."
        w zamian mam "Boże Narodzenie" oraz 'Napoje"
        życzę miłego kucharzenia
        pozdrawiam
        blue_mn@interia.pl
    • agusiaczka Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 03.04.11, 12:05
      Witam
      Niestety nie mam żadnej książki o którą prosisz, ale jeśli byłabyś tak miła i mimo to przysłała mi skany z książki "Nasi przedstawiciele.." lub "podróże z Termomixem" byłabym bardzo wdzięczna
      Agnieszka [ artmaj@o2.pl ]
    • bilu89 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 09.04.11, 22:22
      Bardzo proszę o wysłanie książki Nasi przedstawiciele polecają Od dawna jej szukam Prosze...
      Mój mail bilu333@gmail.com
    • marzennam Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 29.09.11, 10:20
      Witam bardzo serdecznie. Od kilku dni jestem użytkowniczką tego cudownego urządzenia jakim jest thermomix i nie ukrywam że ogromna radośc sprawia mi gotowanie razem z nim zwłaszcza dla mojej pół rocznej córeczki. Niestety odkupiłam go i nie posiadam żadnej książki oprócz tej o gotowaniu na parze i thermomix dla najmłodszych, a z gotowymi przepisami dużo łatwiej o frajdę w kuchni. Była bym ogromnie wdzięczna gdybyś mogła mi przesłać skany tych książek o których piszesz tj. Tak lubię gotować" i "Podróże z thermomixem" jeżeli już jesteś w ich posiadaniu oraz "Nasi przedstawiciele polecają" będę Ci ogromnie wdzięczna.
      mój mail marzennam@amorki.pl Z góry ogromnie dziękuję smile
      • rrahl Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 16.09.12, 20:14
        Witam, jeśli ktoś ma skan książki Podróże z thermomixem proszę o kontakt wjphoenix@o2.pl. Ewentualnie info czego poszukuje w zamian. Pozdrawiam
    • smoru1 Tak lubię gotować , Podróże z termomixem 08.12.11, 21:59
      Czy ma ktoś skan książki "Tak lubię gotować" lub "Podróże z thermomixem" ??
      Bardzo mi zależy. Byłabym bardzo wdzięczna.
      Mam: Pełną parą, nasi eksperci polecają, Boże Narodzenie, Wielkanoc, Szybkie obiady - ale jeszcze nie zeskanowane (mogę zeskanować jak ktoś chce), na bankiecie, napoje, dla najmłodszych, kalendarz, miodowy tydzień.
      mój mail: smoru@interia.pl
      Ania S
      mama Patryka 13.03.2004
      I poronienie 9tc 13.04.2010
      II poronienie 8tc 17.06.2011
      • mama1981 Re: Tak lubię gotować , Podróże z termomixem 15.12.11, 11:20
        Mam Tak lubię gotować, zaraz Ci wyślę. Ja proszę Cię o skan: Nasi przedstawiciele polecają i kalendarz.
        agamig@wp.pl
        Dziękuję i pozdrawiam!
    • bastam Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 21.02.12, 12:10
      dopiero zaczynam przygodę z thx, czy ktoś może podesłać mi skany, np. pełną parę, inne też chętnie. Będę wdzięczna.
      • joahana Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 16.03.12, 12:27
        ja już jakiś czas temu zaczęłam przygodę z th ale
        mam tylko tą ogólną książkę..
        poproszę o skany innych jeśli ktoś posiada, będę wdzięczna smile
        joahana(małpa)onet.eu
        • ilasota Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 20.03.12, 15:36
          proponuję skorzystać ze strony przepisownia.pl, około 3,5 tys. przepisów
          • 1obbmar Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 08.01.13, 20:21
            Witam wszystkich.
            Wczoraj kupiłem moje żonie używanego thermomixa 21,chce jej zrobić niespodziankę ale nie mam żadnych przepisów.... książki droge ;-(
            Czy ktoś może przesłać mi jakieś skany ??? Byłbym bardzo zobowiązany.
            mój emaill: obbmar@wp.pl

pozdrawiam
            Adam
            • smakosz37 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 03.04.13, 11:24
              witam! Polecam www.przepisownia.pl
            • smakosz37 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 03.04.13, 11:28
              Jestes zainteresowany/a ksiazkami ,przepisami chetnie sluze pomoca ,porady przy zakupie TM woj. dolnoslaskie
              • kasikrj Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 21.05.13, 21:02
                czy ktoś mógłby przesłać skany książek? mój thermomix jest praktycznie nieużywany od lat, nie mam na niego pomysłu chyba, może ktoś mi pomoże? będe wdzięczna
                • katinka1986 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 04.06.13, 16:54
                  witam,
                  byłabym wdzięczna za przesłanie skanów książek z przepisami na TM. posiadam w wersji elektronicznej "przepisy z Thermomixem II", "Grillowanie z TM", oraz "Tak lubię gotować". z góry dziękuję
                  • katinka1986 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 04.06.13, 16:55
                    k_zielinska@tlen.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka