magda_sk 24.03.11, 13:35 Czy ma ktoś skan książki "Tak lubię gotować" lub "Podróże z thermomixem" ?? W zamian mogę wysłać skan "Nasi przedstawiciele polecają" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dasiawyd Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 25.03.11, 12:09 ma w domu "podróże" zeskanuję i Ci prześle...postaram sie przez weekend jeśli masz skan "nasi przedtawiciele...." będę bardzo wdzięczna za przesłanie Odpowiedz Link
magda_sk Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 25.03.11, 16:32 moj mail magda_p15 małpa wp.pl ja moge zeskanowac w poniedzialek Odpowiedz Link
melka.2005 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 15.05.12, 21:41 Witam ja równiez zaczynam gotowanie z TM jeśli to możliwe proszę o skany książek "Nasi przedstawiciele.." oraz "Prodróże.." w zamian mam "Boże Narodzenie" oraz 'Napoje" życzę miłego kucharzenia pozdrawiam blue_mn@interia.pl Odpowiedz Link
agusiaczka Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 03.04.11, 12:05 Witam Niestety nie mam żadnej książki o którą prosisz, ale jeśli byłabyś tak miła i mimo to przysłała mi skany z książki "Nasi przedstawiciele.." lub "podróże z Termomixem" byłabym bardzo wdzięczna Agnieszka [ artmaj@o2.pl ] Odpowiedz Link
bilu89 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 09.04.11, 22:22 Bardzo proszę o wysłanie książki Nasi przedstawiciele polecają Od dawna jej szukam Prosze... Mój mail bilu333@gmail.com Odpowiedz Link
marzennam Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 29.09.11, 10:20 Witam bardzo serdecznie. Od kilku dni jestem użytkowniczką tego cudownego urządzenia jakim jest thermomix i nie ukrywam że ogromna radośc sprawia mi gotowanie razem z nim zwłaszcza dla mojej pół rocznej córeczki. Niestety odkupiłam go i nie posiadam żadnej książki oprócz tej o gotowaniu na parze i thermomix dla najmłodszych, a z gotowymi przepisami dużo łatwiej o frajdę w kuchni. Była bym ogromnie wdzięczna gdybyś mogła mi przesłać skany tych książek o których piszesz tj. Tak lubię gotować" i "Podróże z thermomixem" jeżeli już jesteś w ich posiadaniu oraz "Nasi przedstawiciele polecają" będę Ci ogromnie wdzięczna. mój mail marzennam@amorki.pl Z góry ogromnie dziękuję Odpowiedz Link
rrahl Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 16.09.12, 20:14 Witam, jeśli ktoś ma skan książki Podróże z thermomixem proszę o kontakt wjphoenix@o2.pl. Ewentualnie info czego poszukuje w zamian. Pozdrawiam Odpowiedz Link
smoru1 Tak lubię gotować , Podróże z termomixem 08.12.11, 21:59 Czy ma ktoś skan książki "Tak lubię gotować" lub "Podróże z thermomixem" ?? Bardzo mi zależy. Byłabym bardzo wdzięczna. Mam: Pełną parą, nasi eksperci polecają, Boże Narodzenie, Wielkanoc, Szybkie obiady - ale jeszcze nie zeskanowane (mogę zeskanować jak ktoś chce), na bankiecie, napoje, dla najmłodszych, kalendarz, miodowy tydzień. mój mail: smoru@interia.pl Ania S mama Patryka 13.03.2004 I poronienie 9tc 13.04.2010 II poronienie 8tc 17.06.2011 Odpowiedz Link
mama1981 Re: Tak lubię gotować , Podróże z termomixem 15.12.11, 11:20 Mam Tak lubię gotować, zaraz Ci wyślę. Ja proszę Cię o skan: Nasi przedstawiciele polecają i kalendarz. agamig@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link
bastam Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 21.02.12, 12:10 dopiero zaczynam przygodę z thx, czy ktoś może podesłać mi skany, np. pełną parę, inne też chętnie. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link
joahana Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 16.03.12, 12:27 ja już jakiś czas temu zaczęłam przygodę z th ale mam tylko tą ogólną książkę.. poproszę o skany innych jeśli ktoś posiada, będę wdzięczna joahana(małpa)onet.eu Odpowiedz Link
ilasota Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 20.03.12, 15:36 proponuję skorzystać ze strony przepisownia.pl, około 3,5 tys. przepisów Odpowiedz Link
1obbmar Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 08.01.13, 20:21 Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem moje żonie używanego thermomixa 21,chce jej zrobić niespodziankę ale nie mam żadnych przepisów.... książki droge ;-( Czy ktoś może przesłać mi jakieś skany ??? Byłbym bardzo zobowiązany. mój emaill: obbmar@wp.pl pozdrawiam Adam Odpowiedz Link
smakosz37 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 03.04.13, 11:24 witam! Polecam www.przepisownia.pl Odpowiedz Link
smakosz37 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 03.04.13, 11:28 Jestes zainteresowany/a ksiazkami ,przepisami chetnie sluze pomoca ,porady przy zakupie TM woj. dolnoslaskie Odpowiedz Link
kasikrj Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 21.05.13, 21:02 czy ktoś mógłby przesłać skany książek? mój thermomix jest praktycznie nieużywany od lat, nie mam na niego pomysłu chyba, może ktoś mi pomoże? będe wdzięczna Odpowiedz Link
katinka1986 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 04.06.13, 16:54 witam, byłabym wdzięczna za przesłanie skanów książek z przepisami na TM. posiadam w wersji elektronicznej "przepisy z Thermomixem II", "Grillowanie z TM", oraz "Tak lubię gotować". z góry dziękuję Odpowiedz Link
katinka1986 Re: Poszukuję skanów książek - w zamian "nasi prz 04.06.13, 16:55 k_zielinska@tlen.pl Odpowiedz Link