chomcza 31.01.06, 20:07 Tylko nie wiem, ile taki ajerkoniak może postać, w zamkniętej oczywiście, butelce? O ile będzie za chwilę jeszcze co przelewać... )) Wszystkich użytkowników "maszyny zmian" pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja_sok Re: Zrobiłam ajerkoniak! Jaki pyszny na ciepło!! 01.02.06, 09:34 u mnie nie stał nigdy dłużej niz kilka godzin, więc tyle może stać na pewno wiem Odpowiedz Link
atunia Re: Zrobiłam ajerkoniak! Jaki pyszny na ciepło!! 01.02.06, 12:16 Mój stał w butelce przez 8 dni, nic mu się nie stało. Alkohol konserwuje Atunia Odpowiedz Link
vena1980 Re: Zrobiłam ajerkoniak! Jaki pyszny na ciepło!! 01.02.06, 16:45 U mojej koleżanki z pracy stał miesiąc i nic mu się nie stało. Za to podobno nabrał mocy. Ja uwielbiam ajerkoniak i często robię kawowy (do żółtek i cukru dodaję dwie łyżki kawy rozpuszczalnej). Polecam!!! U mnie też długo nie wytrzymuje)) Odpowiedz Link
pestka1973 Re: Zrobiłam ajerkoniak! Jaki pyszny na ciepło!! 01.02.06, 19:00 U mnie stał pół roku i był co raz lepszy. Ale niestety się skończył . A-ha stał w lodówce (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie). Odpowiedz Link
ewik73 Re: Zrobiłam ajerkoniak! Jaki pyszny na ciepło!! 02.02.06, 00:55 też zrobiłam po raz pierwszy pyyyyyyyyyycha wcześniej robiłam likier z kukułek też był super i pamiętam że stał długo z alkoholem raczej nie powinno się nic popsuć Odpowiedz Link
patka.f Re: Zrobiłam ajerkoniak! Jaki pyszny na ciepło!! 02.02.06, 02:21 Spokojnie moze troche postac w lodówce..U mnie juz ponad miesiąc stoi (bo ze wzgledu na mój błogosławiony stan nie moge przesadzac i jest ok. Polecam wam kawe capuccino z ajerkoniakiem zamiast amaretto..Pycha i taka pulchniutka..Mniam Odpowiedz Link
chomcza Re: Zrobiłam ajerkoniak! Jaki pyszny na ciepło!! 02.02.06, 17:40 Ha! Uratowałam jeszcze kapkę i spróbowałam z kawą... Oooooch ))) rzeczywiście pulchniutka! Całkiem jak ja po tej ilości pyszności )) Pozdrówka! Odpowiedz Link