Dodaj do ulubionych

czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"??????

21.04.08, 18:30
bardzo prosze o przeslanie skanu ksiazki "ABC Varomy" - strasznie mi zalezy!!!
z gory dziekuje i -pozdrawiam

moj mail: krecik3@interia.pl
Obserwuj wątek
    • kfor1 Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 21.04.08, 21:48
      ktos na tym forum niedawno obiecywał takie skany niestety nie dotrzymał słowa.Na
      moja prośbe odpisał,że ma kłopoty ze sprzetem itd- pozdrawiam
      • tomi12321 Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 24.04.08, 12:40
        Dziekuje Ci za informacje kfor1 smile jakby pojawily sie jakies newsy to prosze o
        infosmile straszne dzieki

pozdrawiam!!!smile
        • alicja_sok Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 24.04.08, 23:11
          Ja mam książkę, jeden dwa przepisy moge zeskanować, ale całą, nie za
          bardzo mam tyle czasum pozdro
          • febe1950 Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 13.05.08, 23:25
            Dlaczego chcecie skanować książkę.Przecież można ją nabyć od
            prezentera, lub dostać za zorganizowanie prezentacji.
            • dietkacud Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 29.09.09, 00:26
              febe1950 napisała:

> Dlaczego chcecie skanować książkę.Przecież można ją nabyć od
              > prezentera, lub dostać za zorganizowanie prezentacji.

Zorganizowałam prezentacje u siebie i NIC nie otrzymałam!!! Żadnego upominku!!!!
              Pani prezenterka wyjaśniła mi że skoro na tej prezentacji nikt nie zakupił u
              niej urządzenia, to niestety nie może mi podarowac żadnej książki.
              Zachęcała mnie do zorganizowania drugiego pokazu gdyz może drugim razem będzie
              tak że otrzymam książke.
              Więc dzięki...jeśli tak wygląda podarowanie prezentu za zorganizowanie pokazu sad(((
    • tomi12321 Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 29.04.08, 13:50
      lepszy rydz nic nicsmilesmile bardzo prosze o te skany

krecik3@interia.pl

pozdrawiam
      • dietkacud Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 29.09.09, 00:16
        Zorganizowałam prezentacje u siebie i NIC nie otrzymałam!!! Żadnego upominku!!!!
        Pani prezenterka wyjaśniła mi że skoro na tej prezentacji nikt nie zakupił u
        niej urządzenia, to niestety nie może mi podarowac żadnej książki.
        Zachęcała mnie do zorganizowania drugiego pokazu gdyz może drugim razem będzie
        tak że otrzymam książke.
        Więc dzięki...jeśli tak wygląda podarowanie prezentu za zorganizowanie pokazu sad(((
    • kfor1 Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 29.04.08, 20:09
      bardzo bym prosiła o te skany w miare mozliwosci na adres kfor1@gazeta.pl -
      pozdrawiam
    • lashman Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 26.06.08, 11:06
      Witam,

no to i ja w takim razie się dołączam z prośbą o przesłanie w miarę możliwości
      skanów wszystkich książek na mrlash@tlen.pl

Pozdrawiam
      • mauriewi Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 28.09.08, 13:53
        JA TEZ BYM BARDZO PROSILA,A W ZAMIAN MOGè PRZESLAC EMAILEM KILKA PRZEPISòW Z
        ORGINALNEJ KSIAZKI WLOSKIEJ ,KTòRE MOGè PRZETLUMACZYC.DZIèKUJè
        • dietkacud Re: czy ma ktos skan ksiazki "ABC Varomy"?????? 03.10.09, 11:09
          zajrzyj tu
          chomikuj.pl/sarunia95/Kuchnia/Malakser-Thermomix
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka