auxanne 07.07.08, 11:03 Jak w tytule, może akurat ktos ma i mógłby mi wysłac na maila gazetowego? Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allia80 Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 27.08.08, 16:12 ja też przyłączyłabym się do prośby poprzedniczki co prawda do świąt jeszcze trochę ale... )) mój mail gazetowy: allia80@gazeta.pl Odpowiedz Link
gawliki Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 30.08.08, 21:38 ja tezmail gazetowy Odpowiedz Link
thermomix_1 Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 21.10.08, 08:46 witam, jeśli można jeszcze poprosic, to ja też jestem chętna ,o scan książki kulinarnej na Boże Narodzenie, lubię gotowac a Thermomix mi w tym pomaga. Mój meil to: tqqmek@wp.pl Odpowiedz Link
mary-2 Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 30.10.08, 20:47 jeśli nie byłby to problem, to ja też proszę o skan tej książki. Mój mail: madziakonecka@interia.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link
karola8301 Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 28.09.08, 11:39 Także poproszę o maila ze skanem książki!!! karola8301@gazeta.pl Odpowiedz Link
chicken82 Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 07.11.08, 11:06 także proszę o przesłanie tej książki na maila chicken82@gazeta.pl Odpowiedz Link
1asiulek Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 08.11.08, 19:32 ja również przyłączam się do prośby o przysłanie skanu książki mój adres to: Biedronka111@poczta.fm pozdrawiam Odpowiedz Link
daszenka22 Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 10.11.08, 21:16 Witam !!! Jestem nowa uzytkowniczka Thermomixu, byłabym wdzieczna za przeslanie scanu na adres daszenka1@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
mamusiakubusienki Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 24.11.08, 21:25 Ja także bardzo, bardzo proszę. W tym miesiącu kupuję sprzecik i już chciałabym się czymś popisać przed mężem żeby nie narzekał, że wyrzucone pieniązki. No i synkowi niejadkowi chciałabym dogodzić jakąś pyszną potrawą. Prosiłam już na forum o "TM dla najmłodszych" ale jeszcze nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Dopsiero dzisiaj zalogoałam się na forum Ksiązka o B.Narodzeniu także chodzi mi po głowie także bardzo proszę wszystkie Panie o skany. Musze się nauczyć obsługi tego cuda Mój e-mail: asica-f@go2.pl DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mamusiakubusienki Re: Prosba o scan książki TM na Boże Narodzenie 26.11.08, 23:08 Dziękuję za scany ksiązki "TM dla najmłodszych". To jedyne przepisy jakie posiadam. Mogę prosić o przepisy Bożo Narodzeniowe i kuchni włoskej? No chyba, że jeszcze jakies fajne Panie posiadacie... Jutro mam w domku prezentację (wczoraj się umówiłam). Jak dobrze pójdzie od piątku będę działać na swoim sprzęcie. Mam nadzieję, że z tymi mądrymi przepisami dam radę Jeszcze raz podaję swój adres: asica-f@go2.pl I oczywiście dziękuję za odpowiedzi w sprawie przepisów "TM dla najmłodszych". To bardzo miłe jak ktoś odpowiada na czyjąś prośbę. Odpowiedz Link