basiar12346 07.04.09, 10:20 JEŻELI KTOŚ POSIADA, TO BAAARDZO BYM PROSIŁA basiar12346@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolla206 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 07.04.09, 11:47 mam te książke ale nie zeskanowaną.Nie bardzo polecam jej kupna gyż uważam ze 100ł to ona nie jest warta.Tak wiec jak juz to tylko uzyskac od kogos skan a moze jakis przepis pani z niej wykorzysta Odpowiedz Link
zukoluko Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 15.04.09, 15:19 witam, posiadam ta ksiazke, ale szczerze przyznam ze nie ma w nie wiele ciekawych przepisow.... chetnie wymienie sie scanami - jakie ksiazki pani posiada ? gosia - meg1516@poczta.onet.pl basiar12346 napisała: > JEŻELI KTOŚ POSIADA, TO BAAARDZO BYM PROSIŁA basiar12346@wp.pl Odpowiedz Link
lola300 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 22.04.09, 09:20 Ja też bardzo proszę o skan "Lekka Kuchnia" w zamian posiadam: Pełną Parą ABC Varomy Boże Narodzenie z Thermomixem Dobre gotowanie Maseczki Thermomix Miodowy tydzień z Thermomixem Napoje z Thermomixem Nowoczesne Gotowanie (pare stron) Wielkanoc z Thermomixem Thermomix dla najmłodszych Thermomix na bankiecie Thermomix przepisy z forum Książka - Ozdabianie potraw chętnie się wymienię lawandik@interia.pl Odpowiedz Link
tolla206 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 30.04.09, 15:00 czy moge miec prosbe o przesłanie scanu -maseczki z thermomixem- jesli to nie bedzie kłopot?? moj email agatus80@o2.pl Odpowiedz Link
zdybal81 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 28.06.09, 21:10 czy mogła bym poprosić o skany ksiązek na adres annajani@o2.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link
kasiamakow Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 14.05.09, 14:19 Jeśli Pani posiada skany książek bardzo proszę o przesłanie na adres kasiamakow@interia.pl. Z góry dziękuję Kasia Odpowiedz Link
agaoch1 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 23.03.10, 21:02 witam bardzo proszę o skan książek na adres chmiela@op.pl Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link
ola155 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 13.08.09, 13:14 czy mogę prosić o scany na adres ola155@gazeta.pl: > Pełną Parą > ABC Varomy > Boże Narodzenie z Thermomixem > Maseczki Thermomix > Miodowy tydzień z Thermomixem > Nowoczesne Gotowanie? będę BARDZO wdzięczna. Odpowiedz Link
kosa-88 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 03.08.09, 14:50 ja tez bardzo prosze o skany tej książki. kostecki3@o2.pl Odpowiedz Link
dietkacud Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 13.08.09, 08:40 Witam . Mam ogromną prośbę!- proszę o skany książki; -"Lekka Kuchnia" Thermomix -"Maseczki" -"Pełną Parą" Bardzo, bardzo proszę ,jeśli ktoś może przesłać skany na pocztę ; gdziundzio@interia.pl W zamian posiadam kilka innych. Serdecznie dziękuję Odpowiedz Link
dudziakmalgosia Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 15.08.09, 13:36 CHĘTNIE RÓWNIEŻ SKORZYSTAM Z TEJ KSIĄŻKI. JEŻELI ZNAJDZIE SIĘ MIŁA OSOBA, PROSZE O WYSŁANIE LEKKIEJ KUCHNI NA ADRES: dudziakmalgosia@interia.pl Odpowiedz Link
mariolinda1 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 26.09.09, 12:31 Czy zdobyłaś już skany lekkiej kuchni - może tez inne, albo ciekawe własne ? mogłabyś mi też przesłać na adres mariolap63@wp.p byłabym bardzo wdzięczna , bo rzeczywiste szkoda kasy jak nie ma tam zbyt wielu przydatnych przepisów Odpowiedz Link
gosiaz1 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 27.09.09, 21:36 jeśli ktoś posiada skany ksiazek, to bardzo proszę o przeslanie. gosiaz1@gazeta.pl Odpowiedz Link
dietkacud Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 29.09.09, 10:57 Bardzo PROSZĘ życzliwą osobę o skan ; -"Lekkiej Kuchni" -"Przepisy na maseczki" Będę bardzo zobowiązana. ps. Posiadam juz Pełną parą i Wielkanoc. Odpowiedz Link
dietkacud Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 03.10.09, 11:15 Lekką kuchnie juz mam ...jest tu chomikuj.pl/sarunia95/Kuchnia/Malakser-Thermomix ale szukam jeszcze.... - Przepisy na maseczki Jeśli ktoś posiada proszę o skan. Odpowiedz Link
mknt Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 06.10.09, 14:00 Witam, poszukuje scanów Lekkiej Kuchni i Pełną Parą i Maseczki z TM,jeśli ktoś ma to bardzo proszę o przesłanie na mail: mkoscielniak1@wp.pl. Ja natomiast mogę zaoferować: -Miodowy tydzień, -Dobre gotowanie, -TM na bankiecie, - Napoje, -Wielkanoc, - Thermomix na bankiecie, - TM dla najmłodszych. POzdrawiam. Odpowiedz Link
redato Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 27.10.09, 19:39 jesli i ja bym mogła dostac o skan tej ksiązki była bym zachwycona redato@gazeta.pl pozdrawiam dziekuje Odpowiedz Link
macadamia26 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 29.10.09, 11:38 Bardzo prosze skan lekkiej kuchni, wielkie dzieki, macadamia Odpowiedz Link
macadamia26 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 29.10.09, 12:19 macadamia26 napisała: > Bardzo prosze skan lekkiej kuchni, > wielkie dzieki, > > macadamia nie podalam maila: macadamia26@gazeta.pl Odpowiedz Link
czaja76 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 26.11.09, 17:17 Bardzo proszę również o ten scan. W zamian mogę zaoferować : NAPOJE, BOŻE NARODZENIE i MIODOWY TYDZIEŃ dczajkowski@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
zielona.natka.pietruszki Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN LEKKIEJ KUCHNI? 26.03.10, 19:10 Bardzo ładnie proszę o skan "Lekkiej kuchni" , na @ gazetowy...Ktoś wspomoże? Odpowiedz Link
rosa250 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN nowoczesne gotowanie 24.09.10, 12:49 Bardzo, ale to bardzo proszę o przesłanie mi skanu nowoczesnego gotowania i maseczek. Będę bardzo wdzięczna. Mój e-mail to scorpio771@wp.pl Odpowiedz Link
dolores691 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN nowoczesne gotowanie 29.09.10, 19:26 Witam, ja również proszę o skany jakiejkolwiek książki na paulinka_z_lodz@op.pl. chcę zobaczyć na czym to polega i co thermomix oferuje więcej niż mój robot wielofunkcyjny siemensa za 500 zł a nie 3500. wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link
gosiaz1 Re: CZY KTOŚ POSIADA SCAN nowoczesne gotowanie 13.10.10, 20:17 Lekka kuchnia i inne książki na TM: chomikuj.pl/rpa99 Odpowiedz Link