Dodaj do ulubionych

Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do masz

25.05.10, 23:16
Witam,
jakie sklepy polecacie z częściami do maszyn rolniczych? Internetowe i
naziemne? Mają być sprawdzone i tanie.
Obserwuj wątek
    • pawelek_truski Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 26.05.10, 13:08
      Wg mnie najlepszy jest sklep-grene.pl
      Największa sieć w Polsce. Można sobie poprzeglądać katalog i wybrać coś dla
      siebie, a później kupić w necie albo w jednym ze sklepów.
      Tu masz mapke www.sklep-grene.pl/mapa_sklepow.php
      Zrobiłem kupe zakupów i ani razu się nie zawiodłem.

Pozatym allegro (ale tu oszukują często:/ )
      • martyna2626 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 08.07.10, 15:44
        Od swojego męża słyszałam właśnie o sklepie Grene. W wolnym czasie zajmuje się działką i co jest mu potrzebne to kupuje u nich.:)
    • poochal Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 26.06.10, 18:16
      sprawdź www.farmexpert.pl

fajna obsługa, dobre cześci i ceny super
    • polskiturysta Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 02.04.12, 17:22
      rolnick36 napisał:

> Witam,
      > jakie sklepy polecacie z częściami do maszyn rolniczych? Internetowe i
      > naziemne? Mają być sprawdzone i tanie.
      Zdecydowanie największy sklep z najlepszymi cenami na części zamienne do maszyn rolniczych agropomoc.pl Ich oferta bije na głowę całą konkurencję a przy tym fachowa obsługa pomaga przy doborze zamienników. Polecam zakupy przez internet lub przez allegro.
      • arek779 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 10.04.12, 11:33
        Polecam www.polimer-sochaczew.pl sklep z Sochaczewa który ma tanie części do maszyn rolniczych. Ponieważ są producentem i na części do opryskiwaczy mają najlepsze ceny. Poza tym miła obsługa i szybka wysyłka towaru.

Pozdrawiam
        Arek
        • monisia_3030 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 10.09.12, 10:54
          Ja polecam sprawdzić sklep internetowy techmot(com.pl)..mają naprawdę spory wybór akcesoriów i części zamiennych do maszyn rolniczych zarówno produkcji krajowej jak i zagranicznej..ich ceny również są bardzo atrakcyjne i komkurencyjne
          • klaudiuszz Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 14.09.12, 01:23
            Dla mnie najlepszym sklepem rolniczym jeżeli chodzi o części zamienne do maszym rolniczych jest techmot..rewelka..w tym sklepie mają dosłownie wszystko i każda część jest na gwarancji, w razie awarii mechanik przyjeżdża i naprawia
          • amorek15 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 04.12.12, 13:52
            No ja z kolei polecam sklep www.harvestbelts.biz, maja dobre części zamienne niczym nie różniące się od oryginałów i co ważne Polskie bo z Sanoka
          • bubuncia Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 11.09.13, 22:22
            POLECAM NAJTANIEJ ehan.pl lub pw.ehan@gmail.com
            • edgar-45 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 26.03.14, 21:36
              ja polecam pol-agre www.pol-agra.pl/ w Płońsku. Dużo maszyn, i nowych i używanych. Do tego tego są też tuzy.
      • dawkap Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 09.05.12, 20:38
        dzieki za info.
        wlasnie u nich zakupilem pompe ursus za 200. konia z rzędem jak ktos znajdzie taniej!
        • poochal przepłaciłeś :) w farmexpert zobacz: 19.10.12, 11:19
          przepłaciłeś :)

proszę o konia z rzędem, gdyz ta pompa taniej jest tu:

farmexpert.pl/pompa_hydrauliczna_podnosnik__do_ursus_c_330_import_produkt958.aspx
      • matrox232 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 23.04.13, 11:45
        Ja tez jestem za agropomoc.pl
        Miałam z tym sklepem kilka razy styczność i jestem zadowolona bo części maja bardzo dobre ;)
      • tymuszko Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 07.05.13, 13:03
        Z tego co wiem to my też kupujemy na agropomoc.pl Musze powiedzieć że zawsze było wszystko ok i części przychodziły szybko i zawsze pasowały. Sklep ma szeroką ofertę i to też cieszy bo nie trzeba szukać nigdzie więcej. Cenowo też jest ok i możemy go śmiało polecić
        • walery1234 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 09.08.13, 09:33
          Ja tam ostatnio kupiłem wiele części które były przydatne przy remoncie przyczepy. Wszelkie elementy zawieszenia i do zamykania burt dostałem właśnie na tej stronie
    • matix01 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 22.08.12, 14:50
      polecam firmę hurtopony.pl mają duży wybór opon rolniczych, korzystne ceny, tanią i szybką wysyłkę. polecam
    • grosiek22 najtaniej w sklep.ad-al.pl 08.07.13, 22:55
      ja kilka razy robiłem zakupy w sklepie ad-al. adres to www.sklep.ad-al.pl
      najtaniej chyba maja, jakosc i wybor czesci tez dobre
    • nowoczesnafarma Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 27.07.13, 14:13
      Jeśli chodzi o sklepy rolnicze znajdziesz najlepsze w Bazarze Rolnym na portalu rolniczym nowoczesnafarma.pl wszystko od maszyn, po części aż do nawozów i akcesoriów. Sprawdzeni producenci i handlowcy.

• bubuncia Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 11.09.13, 22:22
        POLECAM NAJTANIEJ ehan.pl lub pw.ehan@gmail.com
    • bubuncia Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 11.09.13, 22:20
      NAJTANIEJ ehan.pl lub pw.ehan@gmail.com POLECAM
    • bubuncia Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 11.09.13, 22:35
      POLECAM ehan.pl lub pw.ehan@gmail.com
    • ulises144 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 07.02.14, 22:50
      ja kupuje w www.pol-agra.pl/ Jeden z najlepiej wyposażonych sklepów. Póki co nie zamierzam zmieniać na żaden inny
    • ypsilon888 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 17.02.14, 10:46
      ja korzystam z agromarket w żninie www.agromarket.pl/ Kupuje u nich części bo od nich właściwie mam większość maszyn i dlatego już tam zostałem. Ale są dobrze wyposażeni i mają dobre ceny więc warto się zapoznać z ich ofertą
      • pawlowy43 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 01.04.14, 07:25
        tez korzystam z Agromarket www.agromarket.pl/ tylko tyle ze w Gądkach koło Poznania. Fakt, mają duży asortyment części zamiennych. Ofertę maszyn też mają ciekawą. Jeden ze sklepów godnych polecenia
    • gacol_1 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 25.02.14, 12:45
      A czy coś na Dolnym Śląsku ze sklepów "naziemnych" możecie polecić? Jakoś nie jestem zwolennikiem internetowych zakupów, wolę pójść, obejrzeć sprzęt, dotknąć, pogadać ze sprzedawcą.

I szukam jakiegoś sprawdzonego sklepu na Dolnym Śląsku. Ostatnio dostałem jakąś ulotkę z Jaskota, są stosunkowo niedaleko mnie, kojarzycie taką firmę? Z tego co było na tej ulotce, wygląda, że mają całkiem fajne ceny. Ale czy to jakaś sprawdzona firma?
    • farmer.piotr Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 05.03.14, 14:46
      techrol ;]
    • e_kolo Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 08.04.14, 19:49
      Ja natomiast zapraszam do zapoznania się z propozycją rolne24.pl
    • konwal4 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 19.05.14, 13:51
      Ostatnio zakupiłem w www.agromarketwiewiecko.pl/maszyny-rolnicze.html części zamienne do ciągnika, ze względu na ich szeroka ofertę zastanawiam się również nad kupnem kolejnej maszyny rolniczej – mam spore gospodarstwo i osoby chętne do pracy tylko maszyn brakuje, nie wiem jeszcze czy opłaca się kupić nową czy używaną maszynę ? …
    • seba.lab Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 21.06.14, 22:36
      No ja zdecydowanie polecam Barniego z Ełku. Maszyny i części do nich, zakład naprawczy. Sklep stacjonarny, i nie wiem czy na pola nie jeżdżą z serwisem. Link do ich strony: barni.com.pl/
    • dem-oon Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 21.07.14, 12:25
      Jeden z lepszych sklepów jakie znam to hurtowniarolnicza.pl/. Mają tam duży wybór towaru i niezłe ceny, a z opinii w internecie wynika że są bardzo w porządku.
    • czterak Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 05.08.14, 11:20
      Mam kilka sklepów w których regularnie dokonuje zakupu części rolniczych, m.in. www.agromarketwiewiecko.pl/ dla mnie liczy się ciekawa i szeroka oferta sprzedaży oraz przystępne ceny, a wiadomo,że często można natrafić na prawdziwych naciągaczy ….
      • poochal www.farmexpert.pl 14.09.14, 11:54
        wracam do długim czasie do tematu sklepów internetowych,
        zdecydowanie najmniej problemów miałem niezmiennie ze sklepem Farmexpert
        www.farmexpert.pl

Posiadam dwa Ursusy, C-360 oraz C-385, zdecydowanie polecam oryginały.
    • tendonin111 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 04.10.14, 16:22
      jesli chodzi o maszyny rolnicze czesci to agromarket www.agromarket.pl/ ma atrakcyjna oferte. Warto sie zapoznac z ich oferta
    • mtrrr Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 20.10.14, 09:51
      Sklepów internetowych z częściami do maszyn rolniczych jest naprawdę wiele wszystko tak naprawdę zależy od tego czego konkretnie poszukujesz. Ja zwykle staram się korzystać z takich, które oferują dodatkowo serwis maszyn rolniczych, na wypadek gdybym czegoś nie potrafił samemu zrobić (co się często nie zdarza). Ze sprawdzonych w zachodnio-pomorskim mogę zarekomendować www.agromarketwiewiecko.pl
    • mada090 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 27.10.14, 11:59
      Ja polecam e-agrohandel.abstore.pl/ znajdziesz części rolnicze unia, części zamienne kuhn, części zamienne new holland i części zamienne vaderstad :)
      • italianstallion Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 01.02.15, 08:36
        myślę, że można polecić sklep opisywany tu www.expovortal.com/biznes/rolnictwo-ogrodnictwo-lesnictwo/item/18387-kupno-traktora i przy okazji są porady jak nie popełnić błędu przy kupnie, na co zwracać uwagę ;-)
    • mikimi23 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 10.03.15, 21:11
      Maszyny rolnicze, części do maszyn nowe i używane sprzedaje www.czescirolnicze-ankus.pl/. Ankus ma maszyny John Deera, New Holland, a części wielu marek. Zapewniają transport i doradztwo.
    • marrakot Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 31.03.15, 06:38
      z tych ‘naziemnych’ ;) to agromarket jaryszki. Kupuje u nich od lat i jeszcze się nigdy nie zawiodłem. Zawsze sprzedaja dobre rzeczy w dobrych cenach
    • kandratya maszyny rolnicze 17.04.15, 15:20
      www.truck1-pl.com - doskonały sklep, gdzie można kupić i ciągniki oraz używane ciągniki siodłowe oraz części zamienne i ciężarowe, jeśli potrzebujesz transportu dla swoich produktów - co tylko chcą. W tym samym czasie, sprzedawcy są w różnym wieku różnych maszyn, urządzeń, również i dlatego Cena! Wybierz swoje zdrowie!
    • marmurowy67 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 22.06.15, 22:30
      czesci zamienne do maszyn rolniczych w Agromarket Jaryszki i ich filiach www.agromarket.pl/ Generalnie maja bardzo duzy wybor, nie trudno u nich znalezc potrzebna czesci. Poza tym zawsze tez sluza rada
      • pan.sergiey Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 04.07.17, 02:47
        Ja na Twoim miejscu sprawdzilbym sklep internetowy sklep-rolnicze.eu/ - wiem, żę mają części do ciągników i pługów rolniczych, zresztą jak wejdziesz na stronkę, to zauważysz, ze asortyment naprawdę jest spory.
      • iwona.nonckiewicz87 Re: Polecane sklepy rolnicze w Polsce - części do 03.04.22, 23:03
        Ja mam takie nietypowe pytanie, czy ktoś z Was kupował może folie kiszonkarskie ? jak tutaj lewmik.pl/kategoria/folie-kiszonkarskie Będzie mi to potrzebne na wrzesień tego roku.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka