Dodaj do ulubionych

maszyny rolnicze

27.11.10, 14:17
witam,

okres zimowy, przerwa, zawsze mozna zastanowic sie nad rozwojem gospodarstwa... no i czas na inwestycje, od kilku lat wykorzystuję Pługi Lemken szwedzka stal bardzo dobrze zadje egzamin,
natomiast poszukuję glebogryzarki do montażu przedniego na ciągnik Fendt 936Vario, która byłaby odpowiednio ciężka, z dobrym odprowadzaniem gleby różnego rodzaju,

możecie coś doradzić?

Obserwuj wątek
    • chiptuningmaszyn Re: maszyny rolnicze 29.11.10, 22:39
      posiadam chipy. Chipy to innowacyjna metoda podnoszenia mocy silników w ciągnikach i maszynach rolniczych bez ingerencji w sterownik silnika. W 100% bezpieczna i sprawdzona! Stosowana z powodzeniem od kilku lat w krajach Europy zachodniej teraz wprowadzana do Polski przez jedną z firm wiodących w tej branży na rynku niemieckim. Zwiększając moc, ogranicza spalanie paliwa do 20% co jest potwierdzone przez klientów.
      To nie jest ZWYKŁY CHIPTUNING! Tradycyjny chiptuning wymaga ingerencji w sterownik silnika, co powoduje pozostawienie „śladu” w układzie diagnostycznym, a w przypadku źle dobranych parametrów obniżenie trwałości silnika. więcaj info pod mailem gigus@poczta.onet.pl

• jakubkonopiak Re: maszyny rolnicze 06.12.10, 17:41
      A na jakiej ziemi chcesz jej używać? Jeżeli szukasz konkretów na temat glebogryzarki to spójrz tutaj www.agrofoto.pl/forum/topic/30521-nowa-glebogryzarka/page__fromsearch__1 Wiele opinii tutaj jest, które mogą pomóc Ci w wyborze
    • burczycka Re: maszyny rolnicze 16.04.15, 16:27
      Ja zaopatrzyłam się tutaj: www.sklep.sprolnik.pl w porządne maszyny rolnicze i części do moich starych maszyn. Może tutaj znajdziesz czego potrzebujesz. Ja w ogóle często kupuję w tym sklepie jak właśnie chcę zainwestować w gospodarstwo, bo mają tutaj rozmaity, szeroki asortyment, np. też różne narzędzia gospodarcze, nawozy rolnicze, pasze, dodatki paszowe. Przejrzyj sobie ich ofertę, może okaże się, że jeszcze czegoś potrzebujesz?? a u nich naprawdę warto kupić, bo mają dobry, a niedrogi towar.
    • marmurowy67 Re: maszyny rolnicze 22.06.15, 22:29
      ja mam maszyny rolnicze (poznan www.agromarket.pl/) roznych firm. Oczywiscie najpierw kieruje sie cena, a potem jakoscia. Wbrew pozorom da sie jednoz z drugim pogodzic
    • songocham Re: maszyny rolnicze 25.06.15, 23:15
      Maszynyrolne.pl Podsyłam Ci tutaj info. Na pewno znajdziesz cos dla siebie. Pewnie cos z glebogryzarkami te sie znajdzie.
    • interfo Re: maszyny rolnicze 12.01.16, 14:44
      Do naszego gospodarstwa kupowaliśmy maszyny w Agromie Rzeszów mają świetne ceny, dodatkowo miła i fachowa obsługa klienta - zawsze odpowiednio doradzi.

• janusz.glowicki Re: maszyny rolnicze 26.01.16, 11:34
      W zimie można nieprzerwanie hodować wymagające rośliny - mam w hali oświetlenie <a href="www.growy.com.pl/" title="Growbox">growbox led</a> - nie tylko rośliny mają ciepło i jasno, ale nawet trochę szybciej rosną. Jak się do tego pilnuje wilgotności powietrza, to efekty są naprawdę niebywałe.
      • janusz.glowicki Re: maszyny rolnicze 26.01.16, 11:35
        Ups, coś się pomieszało. Tak czy inaczej - [url=http://www.growy.com.pl/]growbox led[/url] się sprawdza super.
    • roburkk Re: maszyny rolnicze 06.08.16, 10:35
      [url=http://maszyny-rolnicze-jb.pl/P%C5%82ug_zagonowy_zwyk%C5%82y]Pług[/url] zagonowy zwykły
      [URL=http://maszyny-rolnicze-jb.pl/Brona_talerzowa_2]Brona talerzowa[/URL]
      [URL=http://maszyny-rolnicze-jb.pl/Agregat_talerzowy]Agregat talerzowy[/URL]
      [URL=http://maszyny-rolnicze-jb.pl/Agregat_uprawowo_siewny]Agregat uprawowo siewny[/URL]
      • roburkk Re: maszyny rolnicze 06.08.16, 10:36
        <a href="maszyny-rolnicze-jb.pl/Agregat_talerzowy" title="agregat talerzowy" rel="tag">Agregat talerzowy</a>
        <a href="maszyny-rolnicze-jb.pl/Agregat_uprawowo_siewny" title="agregat uprawowo-siewny" rel="tag">Agregat uprawowo siewny</a>
        <a href="maszyny-rolnicze-jb.pl/Pług_zagonowy_zwykły" title="pług" rel="tag">Pług</a> zwykły
        <a href="maszyny-rolnicze-jb.pl/Brona_talerzowa_2" title="brona talerzowa" rel="tag">Brona talerzowa</a>
        <a href="maszyny-rolnicze-jb.pl/Agregat_talerzowy" title="agregat talerzowy" rel="tag">Agregat talerzowy</a>
        <a href="maszyny-rolnicze-jb.pl/Agregat_uprawowo_siewny" title="agregat uprawowo-siewny" rel="tag">Agregat uprawowo siewny</a>
    • zychar_burty Re: maszyny rolnicze 09.11.16, 12:55
      warto zastanowić się nad burtami do przyczep zatem zapraszam na www.zychar.pl
      • zychar_burty Re: maszyny rolnicze 09.11.16, 12:59
        BURTY DO PRZYCZEP
    • woj1borkowski Re: maszyny rolnicze 27.02.17, 11:41
      rolnicy często pracują na odpowiednich maszynach, świetnie sobie radzą , ale nie mają odpowiednich uprawnień. polecam artykuł do przeczytania wozkiemprzezswiat.piszecomysle.pl/jazda-ladowarka-teleskopowa-po-drogach-publicznych/ , by rozszerzyć wiedzę, dotyczącą obsługi maszyn rolniczych i nie tylko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka